Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να εισάγουμε hyperlinks στα posts που κάνουμε στο tapatalk;

Παιδιά μήπως γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να εισάγουμε hyperlinks στα posts που κάνουμε στο tapatalk;

Μόνο χειροκίνητα νομίζω..

Κείμενο[/ url] .. χωρίς κενό

Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς γιατί στη λειτουργία βίντεο με το που κινείς λίγο το τηλέφωνο κεντράρει και θολωνει η εικόνα?Γίνεται στιγμιαία αλλά γίνεται συνέχεια και είναι σπαστικό.Βγάζει τα όρια όπως στην ανιχνευση προσωπου.Πως απενεργοποιείται αυτό?

καλησπέρα.

Πρόσφατα μου έκαναν δώρο ένα Turbo-X Smart Phone G405.

Ολα λειτουργούσαν καλά.

Μετά από μία επαναφορά στις εργοστασιακές ρυθμίσεις, λαμβάνω μηνύματος σφάλματος Parse errors κατα την διάρκεια κατεβάσματος των περισσοτέρων app. (από SlideMe & Mobile1)

Επιπλέον δεν λαμβάνω ειδοποιήσεις push από το facebook messenger παρόλο που είναι ενεργοποιημένες από τις ρυθμίσεις της εφαρμογής.

Μήπως γνωρίζεται πως μπορώ να το διορθώσω;

Σας ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Ρε παιδιά μια ερώτηση; στην εφαρμογή του mail έχω συνδέσει δύο λογαριασμούς (hotmail & Yahoo) από τον δεύτερο στέλνω και λαμβάνω κανονικά. Από τον πρώτο ενώ λαμβάνω κανονικά όταν στέλνω μου στέλνει απάντηση failure delivery. Από το site του Hotmail στέλνω κανονικά και από το κινητό. Καμία ιδέα;

Android 4.2

Καταρχήν θα σ'απογοητεύσω αλλά δε θα δεις μόνο αυτά με τα τούβλο-x. Βάλε βασικά play store στο κινητό οπότε να μην ασχολείσαι με τις βλακείες του slideme που ούτε κινέζοι έχουν. Να σε ρωτήσω κάτι το hands-free το χρησιμοποίησες;

Καλησπέρα.Γνωρίζει κανείς γιατί στη λειτουργία βίντεο με το που κινείς λίγο το τηλέφωνο κεντράρει και θολωνει η εικόνα?Γίνεται στιγμιαία αλλά γίνεται συνέχεια και είναι σπαστικό.Βγάζει τα όρια όπως στην ανιχνευση προσωπου.Πως απενεργοποιείται αυτό?

Όπως σου έχουν απαντήσει σε άλλο νήμα (δεν γράφουμε το ίδιο ποστ σε πολλά μέρη παρεμπιπτόντως!) πρόκειται για το auto focus το οποίο είναι σε λειτουργία συνεχόμενης εστίασης. Θα ψάξεις τις ρυθμίσεις της κάμερας (μέσα στην εφαρμογή) για επιλογή εστίασης. Εάν δεν βγάλεις άκρη η εφαρμογή Snap camera HDR είναι μια καλή εναλλακτική.

Ρε παιδιά μια ερώτηση; στην εφαρμογή του mail έχω συνδέσει δύο λογαριασμούς (hotmail & Yahoo) από τον δεύτερο στέλνω και λαμβάνω κανονικά. Από τον πρώτο ενώ λαμβάνω κανονικά όταν στέλνω μου στέλνει απάντηση failure delivery. Από το site του Hotmail στέλνω κανονικά και από το κινητό. Καμία ιδέα;

Android 4.2

Δεν καταλαβαίνω ακριβώς το πρόβλημα σου γιατί από τη μια λες στέλνει απ'το κινητό απ'την άλλη όχι.. Όπως και να'χει εφόσον σου έρχεται απάντηση για Failure delivery πρόκειται για λάθος email διεύθυνση και όχι για πρόβλημα της email εφαρμογής σου ή κάποιας ρύθμισης.

Υπάρχει τρόπος να περάσουμε το google play store σε tablet turbo x ;;

ναι, αρκεί να είσαι ρουτ και να την κάνεις εφαρμογή συστήματος, δες εδώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5399494#post5399494 post 35

Edited by taliban

΄΄η ΑΕΚ είναι κυρίως ιδέα. Και αι ιδέαι δεν αποθνήσκουν΄΄

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

νομιζω πρεπει να κανεις root το turbo-x

και μετα να βαλεις το google play σαν εφαρμογη συστηματος

edit: εδω εισαι

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=5540825#post5540825 ποστ #7673

Edited by rzr86

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Υποθέτω ότι είναι απλό αλλά δε ξέρω πως να το κάνω. Εγκαθιστώ στο κινητό κάποιες εφαρμογές από το Play. Τι πρέπει να κάνω έτσι ώστε όταν αλλάζω ROM να γίνεται αυτόματα επανεγκατάσταση των συγκεκριμένων εφαρμογών μόλις περνάω τον gmail λογαριασμό μου;

Θεωρητικά αν έχεις τικαρισμένη την επιλογή για αντίγραφα ασφαλείας στις ρυθμίσεις του λογαριασμού σου από πριν, όταν τον βάλεις στην νέα ρομ θα αρχίσει να τις κατεβάζει (μαζί με τα αποθηκευμένα wifi hotspots/bt συσκευές κτλ). Θεωρητικά πάντα, γιατί 1/4 για κάποιο λόγο δεν πιάνει.
http://mowned.com/sig/don-fedon-kon.jpg

Και εγώ γιατί δε βρίσκω αυτή τη ρύθμιση; :blink:

Στο μενού που υπάρχει η επιλογή για επαναφορά εργωστασιακων υπάρχει και αυτη η ρύθμιση.

Samsung galaxy s21+

Υπάρχει κάποια γενική ρύθμιση που να επιτρέπει ή να απαγορεύει την αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου όταν η οθόνη είναι σβηστή; Εδώ και καιρό έχω χρησιμοποιήσει κάποιες εφαρμογές για προφίλ ήχου, κυρίως το MyProfiles+, αλλά από χτες κάνει το κουλό να αλλάζει τα προφίλ μόνο όταν η οθόνη είναι ανοιχτή. Για παράδειγμα το έχω ρυθμισμένο να βγαίνει από λειτουργία πτήσης στις 8 το πρωί, για να μου έρχονται τυχόν μηνύματα κλπ, χτες ξυπνάω στις 9, ανοίγω την οθόνη, και ακριβώς αυτή τη στιγμή το βλέπω να μπαίνει σε σύνδεση, και να μου έρχεται ένα μήνυμα που μου είχε σταλεί το βράδυ.

Τα ίδια και με το Smart Volume Control που δοκίμασα, τα ίδια και με το Llama.

Η συσκευή μου είναι σε 4 4.4 και ρουταρισμένη.

Τι μπορεί να φταίει; :what:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

καλημερα σας, εχω ενα Jiayu G5 και μετα απο μια βιντεοκληση στο Skype, παρατηρησα οταν παω στη καμερα, οτι δε μπορω να τη γυρισω απο τη μπροστα στη πισω! Ισως εχει να κανει με τη κληση αυτη, θεωρω απιθανο να ειναι μπροστα μου η επιλογη κ να μη τη βλεπω!!

το χειροτερο ειναι οτι σημερα ειναι να το πουλησω.. οποτε καθε αμεση βοηθεια θα ηταν πολυτιμη!!

Κάνε επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων (αφού θα το πουλήσεις κιόλας)

Υπάρχει κάποια γενική ρύθμιση που να επιτρέπει ή να απαγορεύει την αλλαγή των ρυθμίσεων ήχου όταν η οθόνη είναι σβηστή; Εδώ και καιρό έχω χρησιμοποιήσει κάποιες εφαρμογές για προφίλ ήχου, κυρίως το MyProfiles+, αλλά από χτες κάνει το κουλό να αλλάζει τα προφίλ μόνο όταν η οθόνη είναι ανοιχτή. Για παράδειγμα το έχω ρυθμισμένο να βγαίνει από λειτουργία πτήσης στις 8 το πρωί, για να μου έρχονται τυχόν μηνύματα κλπ, χτες ξυπνάω στις 9, ανοίγω την οθόνη, και ακριβώς αυτή τη στιγμή το βλέπω να μπαίνει σε σύνδεση, και να μου έρχεται ένα μήνυμα που μου είχε σταλεί το βράδυ.

Τα ίδια και με το Smart Volume Control που δοκίμασα, τα ίδια και με το Llama.

Η συσκευή μου είναι σε 4 4.4 και ρουταρισμένη.

Τι μπορεί να φταίει; :what:

Μήπως τα έχεις παγώσει με καμιά εφαρμογή τύπου Greenify ή έχεις γενικότερα κάποια εφαρμογή η οποία κάνει clean που και που ανοιχτές εφαρμογές?

Edited by Sofos_5

νομιζω πρεπει να κανεις root το turbo-x

Σε ευχαριστώ. Μηπως θα ήταν εύκολο να μου πεις πως γίνεται αυτο; :O

Είμαι λίγο άσχετη από αυτά. :(

Εχει κανεις προβλημα με το helium? Δεν μου κανει restore. Εχετε καμια προηγουμενη εκδοση;
Φιλικά, Κατερίνα

Μήπως τα έχεις παγώσει με καμιά εφαρμογή τύπου Greenify ή έχεις γενικότερα κάποια εφαρμογή η οποία κάνει clean που και που ανοιχτές εφαρμογές?

Έχω εγκαταστήσει το Clean Master για να καθαρίζω καμιά φορά τη RAM. Φαντάζομαι αυτό επηρεάζει ε; Οπότε τι κάνω; Βάζω κάποια εξαίρεση στα προγράμματα που θα "καθαρίζει" ή πρέπει να την απεγκαταστήσω εντελώς;

Πάντως όποιο καθάρισμα κάνω με την εν λόγω εφαρμογή γίνεται πάντα χειροκίνητα, κι επιπλέον την έχω εγκατεστημένη κάμποσο καιρό τώρα, δεν είχα διαπιστώσει το συγκεκριμένο πρόβλημα μέχρι χτες. :wacko:

Now I'm cutting the anchor away, and I won't look back, I'm starting a new life today. Now I see where I belong...

καλημερα σας, εχω ενα Jiayu G5 και μετα απο μια βιντεοκληση στο Skype, παρατηρησα οταν παω στη καμερα, οτι δε μπορω να τη γυρισω απο τη μπροστα στη πισω! Ισως εχει να κανει με τη κληση αυτη, θεωρω απιθανο να ειναι μπροστα μου η επιλογη κ να μη τη βλεπω!!

το χειροτερο ειναι οτι σημερα ειναι να το πουλησω.. οποτε καθε αμεση βοηθεια θα ηταν πολυτιμη!!

εκανα επαναφορα που προτεινε ο φιλος -αφου δοκιμασα πρωτα κ με αλλες φωτογραφικες εφαρμογες- αλλα τιποτα...

το επιπλεον κακο που με βρηκε ειναι οτι τωρα δεν κραταει τις ρυθμισεις (apex launcher, wallpaper, swiftkey πληκτρολογιο κτλ) και μετα απο επανεκκινηση ειναι οπως ηταν αρχικα....... καμια ιδεα???

Σε ευχαριστώ. Μηπως θα ήταν εύκολο να μου πεις πως γίνεται αυτο; :O

Είμαι λίγο άσχετη από αυτά. :(

πηγαινε στουε οδηγους root για android συσκευες

αλλιως κανε μια αναζητηση στο xda

να σου πω την αληθεια δεν εχω ασχοληθει ποτε με turbo-x

Edited by rzr86

ROM:ViperS 5.3.0 JB Sense 5 | Sense 6 Blinkfeed (HTC SENSATION)

KERNEL:Liberty kernel sense JB (HTC SENSATION)

BOOTLOADER:S-OFF/3,33 Universal - version 1.27.1100 (HTC SENSATION)

RECOVERY:4EXT recovery touch v.1.0.0.6 RC3 testing build: 8 (HTC SENSATION)

Νεα συσκευη: SAMSUNG GALAXY S7

Καλησπέρα παίδες, χρειάζομαι τη βοηθειά σας . χαλασε το προηγούμενο κινητο μου και σε αυτο που εχω τωρα(προσωρινα) προσπαθω να χρησιμοποιησω το play store αλλα δεν δεχεται το gmail μου και το κωδικό μου. τι πρέπει να κάνω??πρεπει να κάνω log out από το προηγούμενο( αλλα ειναι χαλασμένο πλεον). ΣΟΣ! απαντήστε μου γιατι δε βγαζω ακρη και δε τη παλευω αλλο

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned