gleft Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 παιδια αν θελετε μπορειτε να βοηθησετε να μπει και η ελληνικη γλωσσα στις επιλογες της ρομ. https://crowdin.net/projects/slimbean δε ξερω ποσοι την χρησιμοποιειτε αλλα ειναι αρκετα καλη ρομ και για αρκετες συσκευες, και η υποστηριξη ελληνικων ειναι για καποιους ενας ακομα λογος να επιλεξουν μια ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα, Μπορείς να κατεβάσεις το Ubuntu One Files από το store. Μόλις το ανοίξεις θα σου ζητήσει να κανεις εγγραφή. Αφού ολοκληρωθεί η εγγραφή επιλέγεις τον φάκελο Ubuntu one πατάς στο κουμπάκι + και ύστερα επιλέγεις την εικόνα / βίντεο που θες να ανεβάσεις. Αφού ανέβει και ενώ βρίσκεσαι στον παραπάνω φάκελο πατάς παρατεταμένα πάνω σε αυτό που ανεβασες και επιλέγεις share link --> copy to clipboard. Αφού γίνει αυτό μπορείς να κάνεις παντού επικόλληση το λινκ του αρχείου που ανέβασες.... Αν έχεις απορίες ποσταρε τες εδώ =) Καλησπέρα τα έκανα όλα καλά μέχει το copy to clipboard και μου βγάζει link copied to clipboard. Και μετά;:( ( Δεν έχω ποντίκι να κάνουμε copy-paste και είμαι και ολίγο κουλός:X) Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπέρα τα έκανα όλα καλά μέχει το copy to clipboard και μου βγάζει link copied to clipboard. Και μετά;:( ( Δεν έχω ποντίκι να κάνουμε copy-paste και είμαι και ολίγο κουλός:X) Paste κανεις κρατωντας πατημενο το δαχτυλο στο σημειο που θες να βαλεις το λινκ, μετά απο ενα δευτερολεπτο θα σου βγαλει ενα πληκτρο "Επικολλησης", το πατας και μπαινει..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ!ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στο android!Θελω την βοηθεια σας,αγορασα το S4,δεν μπορω να αποθηκευσω στη συσκευη μου φωτο απο το facebook,instagram κτλ!πως μπορω να αποθηκευσω μια φωτο?σας ευχαριστω εκ των προτερων!:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Καλησπερα σε ολο το φορουμ!ειμαι καινουργιος στο φορουμ και στο android!Θελω την βοηθεια σας,αγορασα το S4,δεν μπορω να αποθηκευσω στη συσκευη μου φωτο απο το facebook,instagram κτλ!πως μπορω να αποθηκευσω μια φωτο?σας ευχαριστω εκ των προτερων!:) Για το instagram δε γνωρίζω, αλλά δυστυχώς, όσο παράξενο κι αν ακούγεται, με την official εφαρμογή του FB ΔΕΝ μπορείς να σώσεις εικόνες. Υπάρχουν ορισμένες εναλλακτικές εφαρμογές, που προσφέρουν τη δυνατότητα, όπως το friendcaster, αλλά υστερούν σε άλλα σημεία. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 δεν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαμε screenshot? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 δεν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαμε screenshot? Υπάρχουν δωρεάν apps στο market. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panagpan Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 δεν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαμε screenshot? Άνοιξε την φωτογραφία που θέλεις από το Facebook πάτα το αριστερό πλήκτρο και έχει επιλογή να την κάνει κοινοποίηση στείλε την στο mail σου για παράδειγμα και έτσι αποθηκεύεται στο τηλέφωνο σου Παράθεση το να μην κανεις τιποτα ειναι καλυτερο απο το να εισαι πολυασχολος κανοντας τιποτα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 μπορεις να μου πεις κανενα σε παρακαλω πολυ γιατι δεν γνωριζω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 μπορεις να μου πεις κανενα σε παρακαλω πολυ γιατι δεν γνωριζω? Εγώ δε χρησιμοποιώ. Κάνε search για Screenshot στο market. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 δεν υπαρχει καποιος τροπος να τραβαμε screenshot? Φυσικά και γίνεται, απλά απευθύνθηκες σε λάθος μέρος και όχι στο θέμα της συσκευής σου. [ame=http://www.youtube.com/watch?v=9zB4ainFmhc]Samsung Galaxy S4 Screen capture/Screenshot Trick - YouTube[/ame] Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xristos350 Δημ. May 17, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Σε ευχαριστω πολυ!ειμαι καινουργιος κ δεν ηξερα που να ποσταρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. May 17, 2013 Administrators Κοινοποίηση Δημ. May 17, 2013 Σε ευχαριστω πολυ!ειμαι καινουργιος κ δεν ηξερα που να ποσταρω http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=187 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bagit Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το πρώτο μου smartphone (Huawei Honor 2) και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.. Μπορείτε να με βοηθήσετε να ξεκινήσω; Π.χ Πως ενεργοποιώ το Wifi και τι πρέπει αρχικά να κάνω (Gmail και τέτοια). Παράθεση Nokia 3200 ---> Sony Ericsson W810i ---> Sony Ericsson W995i ---> Huawei Honor 2 ---> Huawei Mate 7 ---> Xiaomi Mi A1 ---> Xiaomi Mi 9 SE ---> Realme 9 Pro+ Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheKelm Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω σε θεματα μπαταριας το Battery Doctor ειναι το πιο χρησιμο ή υπαρχει κατι καλυτερο στο Google Play? Και οσον αφορα τον τερματισμο εφαρμογων το Advance Task Killer ειναι το καλυτερο? Ακομα, αν βαλω ενα Launcher θα καταναλωνει πολυ περισσοτερη μπαταρια? Δηλαδη θα φενεται η διαφορα? Και αν βαλω καλυτερο σε θεματα μπαταριας και performance ειναι καλυτερο το Next Launcher ή το GO Launcher? Εκτος αν υπαρχει κατι καλυτερο που συνδυαζει το σωσιμο μπαταριας και καλες επιδοσεις χωρις να βλαπτει το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hierophant Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Παιδια θα ηθελα να ρωτησω σε θεματα μπαταριας το Battery Doctor ειναι το πιο χρησιμο ή υπαρχει κατι καλυτερο στο Google Play? Και οσον αφορα τον τερματισμο εφαρμογων το Advance Task Killer ειναι το καλυτερο? Ακομα, αν βαλω ενα Launcher θα καταναλωνει πολυ περισσοτερη μπαταρια? Δηλαδη θα φενεται η διαφορα? Και αν βαλω καλυτερο σε θεματα μπαταριας και performance ειναι καλυτερο το Next Launcher ή το GO Launcher? Εκτος αν υπαρχει κατι καλυτερο που συνδυαζει το σωσιμο μπαταριας και καλες επιδοσεις χωρις να βλαπτει το κινητο. Δεν σου κάνουν τίποτα αυτά τα προγράμματα παραπάνω από αυτά που μπορείς να κάνεις εσύ. Αν θες εξοικονόμηση μπαταρίας θα πρέπει να κάνεις θυσίες. Δηλαδή μειωμένη φωτεινότητα, καθόλου ενεργοποίηση δεδομένων, καθόλου μεγάφωνο, λίγες εφαρμογές. Μπορείς όμως να το παλέψεις μόνος σου αν έχεις root το κινητό σου. Μπορείς να απεγκαταστήσεις εφαρμογές και να παγώσεις services για να μην σου τρώνε μνήμη, μπορείς με το Greenify να κάνεις hibernate εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία όταν το τηλέφωνο κοιμάται, μπορείς με το SetCPU να ρίξεις τους κύκλους του επεξεργαστή, μπορείς με το Smart Wi-Fi toggler να εξοικονομήσεις ενέργεια με το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο του Wi-Fi σου (αυτό δε θέλει root). Βέβαιο μπορείς και να μην κάνεις τίποτα και να αγοράσεις μια δεύτερη μπαταρία. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TheKelm Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Δεν σου κάνουν τίποτα αυτά τα προγράμματα παραπάνω από αυτά που μπορείς να κάνεις εσύ. Αν θες εξοικονόμηση μπαταρίας θα πρέπει να κάνεις θυσίες. Δηλαδή μειωμένη φωτεινότητα, καθόλου ενεργοποίηση δεδομένων, καθόλου μεγάφωνο, λίγες εφαρμογές. Μπορείς όμως να το παλέψεις μόνος σου αν έχεις root το κινητό σου. Μπορείς να απεγκαταστήσεις εφαρμογές και να παγώσεις services για να μην σου τρώνε μνήμη, μπορείς με το Greenify να κάνεις hibernate εφαρμογές που καταναλώνουν μπαταρία όταν το τηλέφωνο κοιμάται, μπορείς με το SetCPU να ρίξεις τους κύκλους του επεξεργαστή, μπορείς με το Smart Wi-Fi toggler να εξοικονομήσεις ενέργεια με το αυτόματο άνοιγμα και κλείσιμο του Wi-Fi σου (αυτό δε θέλει root). Βέβαιο μπορείς και να μην κάνεις τίποτα και να αγοράσεις μια δεύτερη μπαταρία. Δεν ειμαι σιγoυρος για το ροοτ. Φοβαμαι πως θα του προκαλεσει μεγαλη ζημια και δεν νομιζω πως θα επρεπε να το ρισκαρω. Πιστευεις φιλε πως συμφερει πιο πολυ οταν εναι rooted? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NXONTZ Δημ. May 18, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 18, 2013 Paste κανεις κρατωντας πατημενο το δαχτυλο στο σημειο που θες να βαλεις το λινκ, μετά απο ενα δευτερολεπτο θα σου βγαλει ενα πληκτρο "Επικολλησης", το πατας και μπαινει..;) Σου είμαι καθυπόχρεος!!! ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ:rolleyes: Παράθεση XIAOMI REDMI NOTE 5 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλησπέρα. Μόλις αγόρασα το πρώτο μου smartphone (Huawei Honor 2) και ειλικρινά δεν καταλαβαίνω τι γίνεται.. Μπορείτε να με βοηθήσετε να ξεκινήσω; Π.χ Πως ενεργοποιώ το Wifi και τι πρέπει αρχικά να κάνω (Gmail και τέτοια). To wifi το ενεργοποιείς από τις ρυθμίσεις->Wi-fi (δεν ξέρω πως ακριβώς το γράφει αλλά πάνω κάτω έτσι είναι σε όλες, μπορεί δηλαδή να το έχει σαν wireless networks/ασύρματα δίκτυα). Για το gmail πρέπει απλά να περάσεις τα στοιχεία του gmail λογαριασμού σου (μπορεί να το έχεις κάνει ήδη κατά την ενεργοποίηση της συσκευής). Γενικώς θα σε συμβούλευα να διαβάσεις λίγο τα βασικά του android εδώ κι εδώ και για οποιαδήποτε απορία εδώ είμαστε :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xaik Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Καλησπερα σας. αντιμετωπιζω το εξης προβλημα και θα εκτιμουσα οποιαδηποτε βοηθεια. πολλες φορες με παιρνουν τηλεφωνο και ενω το κινητο μου λειτουργει κανονικα εγω δεν δεχομαι την κληση κ αυτος που με παιρνει ακουει οτι δεν ειμαι διαθεσιμος. αν ξανακανει κληση μπορει και να λειτουργησει κανονικα. αυτο γινεται με διαφορους αριθμους κι οχι με καποιο συγκεκριμενο. επισης καποια μηνυματα μου ερχονται με καθυστερηση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kles Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Γειά χαρά παιδιά. Να κάνω μιά ερώτηση. Έχω μία συσκευή αντροιντ lg p500 και θα πάρω ένα sony xperia p.(Αντροιντ πάλι) Όταν μεταφέρω την σίμ και κανω ενεργοποίηση λογαριασμού gmail μεταφέρονται οι εφαρμογές που είχα, απο το παλιό κιν. στο καινούριο ? Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Όσες έχεις κατεβάσει από το Play store ναι, με προϋπόθεση ότι συγχρονίζετε το κινητό σου με τον λογαριασμό google. Αλλά και να μην μεταφερθούν αυτόματα, αν πας στο play store στις εφαρμογές μου μπορείς να δεις τις εφαρμογές που έχουν εγκατασταθεί από τον συγκεκριμένο λογαριασμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Φανταζομαι πως το θεμα θα εχει εξαντληθη εδω αλλα δεν μπορω να βρω κανενα ποστ. Τελικα οι Task manager αξίζουν να υπαρχουν στην συσκευη μας δηλαδη σε androind πανω απο 4.... h oxi. Στο Νεχους 7 που δεν εχω καποιον παντα πεταει η συσκευη Στο κινητο μου που παλι ειναι Tegra 3 me 1gb ραμ δεν εχω προσεξει καποια διαφορα . Μηπως τελικα αντι για καλο κανουν κακο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
antrenik Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Φανταζομαι πως το θεμα θα εχει εξαντληθη εδω αλλα δεν μπορω να βρω κανενα ποστ. Τελικα οι Task manager αξίζουν να υπαρχουν στην συσκευη μας δηλαδη σε androind πανω απο 4.... h oxi. Στο Νεχους 7 που δεν εχω καποιον παντα πεταει η συσκευη Στο κινητο μου που παλι ειναι Tegra 3 me 1gb ραμ δεν εχω προσεξει καποια διαφορα . Μηπως τελικα αντι για καλο κανουν κακο? Κακο κανουν στην μπαταρια μειωνωντας το χρονο αποφορτισης επειδη εσυ κλεινεις εφαρμογες με το task manager και το android τις ξανανοιγει ετσι σπαταλαει διπλη ενεργεια. Η μονη εφαρμογη που κανει πραγματικα καλη δουλεια αλλα πρεπει να εχεις ρουταρισμενο τηλεφωνο λεγεται Greenify και επιλεγεις εσυ ποιες εφαρμογες δεν θες να τρεχουν απο πισω. Ριξε εδω μια ματια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify Παράθεση Ένα γραμμάριο δράσης αξίζει ένα τόνο θεωρίας. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sili Δημ. May 19, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 19, 2013 Κακο κανουν στην μπαταρια μειωνωντας το χρονο αποφορτισης επειδη εσυ κλεινεις εφαρμογες με το task manager και το android τις ξανανοιγει ετσι σπαταλαει διπλη ενεργεια. Η μονη εφαρμογη που κανει πραγματικα καλη δουλεια αλλα πρεπει να εχεις ρουταρισμενο τηλεφωνο λεγεται Greenify και επιλεγεις εσυ ποιες εφαρμογες δεν θες να τρεχουν απο πισω. Ριξε εδω μια ματια https://play.google.com/store/apps/details?id=com.oasisfeng.greenify Χωρις ροοτ δεν υπαρχει κατι καλο ε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts