black1180 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 ρε παιδια γιατι στην cpu 2 μου λεει offline??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41255109&postcount=92792 Δεν μπορω να καταλαβω πως εχει γραψει στην status bar brkotucs. Αν μπορει καποιος να βοηθησει.... Οπως επισης αν γινετε και αυτο με τις καμπυλες στη status bar. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41189186&postcount=6248 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 [Εs13;4692939]Το καλυτερο πληκτρολογιο για android κινητα ειναι αυτο https://play.google.com/store/search?q=swiftkey&c=apps εγω αυτο εχω και με εχει βολεψει απιστευτα οπως και πολυ κοσμο πιστευω φιλε μου το εν λογο πληκτρολογιο απλα τα σπαει..... Αν θες δοκιμασε την free εκδοση σαν αρχη και αν σ' αρεσει αγοραζεις την pro εκδοση. Ευχαριστω για την απάντηση, το είχα δει αυτό.......ούτε στον εχθρό μου. Θα μεινω στο gr hw greek και το multilingual τελικά. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Καλησπέρα Ψάχνω να βρω πληκτρολογιο οθόνης, που να κάνει αλλαγή γλώσσας με κουμπί και με slide.βάρκαι να έχει και τα βελακια του δρομεα. Σαν το gr hw keybiard μαζί με το multilingual keyboard. Αυτά τα δυο σε ενα. Να γίνεται και split σε landscape. Έχει κανείς υποψιν του κάτι?? Ξέρω ζητάω πολλά.....αλλά μήπως !!!! Ωπααααα.......δεν ξέρω πως έγινε διπλό. Όλα αυτά που λες τα έχει το Swype. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το καλυτερο πληκτρολογιο για android κινητα ειναι αυτο https://play.google.com/store/search?q=swiftkey&c=apps εγω αυτο εχω και με εχει βολεψει απιστευτα οπως και πολυ κοσμο πιστευω φιλε μου το εν λογο πληκτρολογιο απλα τα σπαει..... Αν θες δοκιμασε την free εκδοση σαν αρχη και αν σ' αρεσει αγοραζεις την pro εκδοση. Καλά μην παίρνεις κι όρκο γι' αυτό.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Πες ενα καλυτερο? Παντως το swiftkey εχει παρει τις καλυτερες αξιολογησεις και κατεβασματα οποτε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Πες ενα καλυτερο? Παντως το swiftkey εχει παρει τις καλυτερες αξιολογησεις και κατεβασματα οποτε... Υποκειμενικά είναι όλα. Ο καθένας λέει καλύτερο ότι τον εξυπηρετεί. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bouss Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Ό,τι βολεύει τον καθένα ρε παιδιά. Κι εγώ παλιά ήμουν fan του swype αλλά έκδοση με την έκδοση βάραινε με αποτέλεσμα να μην είναι χρηστικό σε σχετικά αδύναμες συσκευές. Έπειτα το δοκίμασα στο nexus 7. Κάποιες στιγμές είχε κάποιες περίεργες αντιδράσεις και πληκτρολογούσε ό,τι να' ναι. Πριν 2 βδομάδες το αγόρασα για δοκιμή μετά από αρκετό καιρό. Το δοκίμασα πάλι στο 7 και ήταν απελπιστικό. Πολλά κουμπιά, άχρηστα τα οποία καταλάμβαναν ζωτικό χώρο από τα γράμματα. Δεν ακύρωσα την αγορά αλλά αν και μεγάλος οπαδός έχω να πω ότι έκδοση με την έκδοση το χάνουν. Παραμένουν όμως τα top λεξικά και η φωνητική πληκτρολόγηση που αν και gimmick έχει την πλάκα της. Παράθεση You should never argue with idiots because they will just drag you down to their level... then beat you with experience Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δεκτο αλλα με βαση τα κατεβασματα και τις αξιολογησεις που εχει το εν λογο πληκτρολογιο για android κινητα πιστεψε με δειχνει οτι ειναι το καλυτερο και με διαφορα. Και ερχομαι παλι στην προηγουμενη ερωτηση επειδη ειπες μην το δενω και κομπο πες μου ενα καλυτερο αντικημενικα με περισσοτερα κατενβασματα και αξιολογησεις απο αυτο.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioz78 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 το δευτερο δεν ειναι καμπυλες,ειναι εφαρμογη που στρογγυλευει τις γωνιες,υπαρχει στο μαρκετ,λεγεται roundr Παράθεση -Galaxy S23 green -Galaxy watch 7 44mm -Galaxy buds 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
makis206 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Δεκτο αλλα με βαση τα κατεβασματα και τις αξιολογησεις που εχει το εν λογο πληκτρολογιο για android κινητα πιστεψε με δειχνει οτι ειναι το καλυτερο και με διαφορα. Ξεχνάς ότι το Swiftkey παίζει στο play πολύ περισσότερο καιρό απ'ότι το Swype..;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 (edited) @fits13 1:Υποκειμενικά είναι όλα. Ο καθένας λέει καλύτερο ότι τον εξυπηρετεί. 2:Ξεχνάς ότι το Swiftkey παίζει στο play πολύ περισσότερο καιρό απ'ότι το Swype..;) Προσωπικά προτιμώ το stock της HTC που είναι κορυφή και 2η προτίμηση το stock JB που επίσης κάνει πολύ καλή δουλειά χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα. Αυτά τα 2 δουλεύω και καθημερινά πλέον στα One και Nexus 7 που έχω.. Επίσης να πω για να μην παρεξηγηθώ ότι έχω δοκιμάσει και τα 2 που αναφέρονται παραπάνω αλλά κανένα δεν με τράβηξε για να κάνω την αλλαγή. Edited May 11, 2013 by kollatos Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsabasid Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 1: 2: Προσωπικά προτιμώ το stock της HTC που είναι κορυφή και 2η προτίμηση το stock JB που επίσης κάνει πολύ καλή δουλειά χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα. Αυτά τα 2 δουλεύω και καθημερινά πλέον στα One και Nexus 7 που έχω.. Επίσης να πω για να μην παρεξηγηθώ ότι έχω δοκιμάσει και τα 2 που αναφέρονται παραπάνω αλλά κανένα δεν με τράβηξε για να κάνω την αλλαγή. Ως διάταξη και spacing και το stock του Android είναι πράγματι πολύ καλό. Απλά τα υπόλοιπα που στο θέμα διάταξη υπολείπονται συνήθως του stock, προσφέρουν τα επιπλέον features που τους δίνουν ένα προβάδισμα έναντι του stock. Παράθεση ---Θάνος--- Huawei Mate 20 Pro Huawei Mediapad M3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 @fits13 1: 2: Προσωπικά προτιμώ το stock της HTC που είναι κορυφή και 2η προτίμηση το stock JB που επίσης κάνει πολύ καλή δουλειά χωρίς πολλά φρου φρου κι αρώματα. Αυτά τα 2 δουλεύω και καθημερινά πλέον στα One και Nexus 7 που έχω.. Επίσης να πω για να μην παρεξηγηθώ ότι έχω δοκιμάσει και τα 2 που αναφέρονται παραπάνω αλλά κανένα δεν με τράβηξε για να κάνω την αλλαγή. Το swype δεν ειναι για να πληκτρολογεις τα μυνηματα αλλα για να τα λες και ο τροπος που εχει για να πληκτρολογεις τα μυνηματα πιστευω δεν ειναι πρακτικος. Οσο τωρα αφορα το στοκ keyboard της jb εχει και αυτος το θεμα με το rollback space που εχει και το στοκ πληκτρολογιο της samsung android 4.0.3? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41255109&postcount=92792 Δεν μπορω να καταλαβω πως εχει γραψει στην status bar brkotucs. Αν μπορει καποιος να βοηθησει.... Οπως επισης αν γινετε και αυτο με τις καμπυλες στη status bar. http://forum.xda-developers.com/showpost.php?p=41189186&postcount=6248 το δευτερο δεν ειναι καμπυλες,ειναι εφαρμογη που στρογγυλευει τις γωνιες,υπαρχει στο μαρκετ,λεγεται roundr Και το πρώτο έχει να κάνει με δύσκολα Modifications. Αν είσαι root, μπορείς να βρεις κάποια ρομ που να τα έχει και να την περάσεις. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Το swype δεν ειναι για να πληκτρολογεις τα μυνηματα αλλα για να τα λες και ο τροπος που εχει για να πληκτρολογεις τα μυνηματα πιστευω δεν ειναι πρακτικος. Οσο τωρα αφορα το στοκ keyboard της jb εχει και αυτος το θεμα με το rollback space που εχει και το στοκ πληκτρολογιο της samsung android 4.0.3? Τι εννοείς rollback space? Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
overpower Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Θα περιμενω τον brkotucs να δημοσιευσει το θεμα που ετοιμαζει μπας και δω πως το εκανε. Παντως και αλλος ενας στο xda με ενα xperia sole το ειχε κανει αυτο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Τι εννοείς rollback space? Αν εχεις ενεργο το λεξικο xt9 τοτε δες το παρακατω βιντεο και θα καταλαβεις τι ακριβως εννοω. Δεν εχω βρει τροπο να το απενεργοποιησω εντελως το εν λογο ζητημα. Καποιοι μου ειπαν οτι πρεπει να απενεργοποιησω την αυτοματη τελεια αλλα δεν αλλαξε κατι. Εχω το android 4.0.3 και στο μαμα πληκτρολογιο κανει το παραπανω ζητημα που δεν ειναι καθολου πρακτικο σε σημειο που με ξινίζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Τελικα εβαλα το A.I. type το οποίο είναι πλήρως παραμετρποιήσιμο απο skin και χρώματα μέχρι μορφη απεικονισης layout για καθετη ή οριζόντια οθόνη. Split, float, custom διαστασεις πληκτρλογιου, πληκτρων… ..και πολλα αλλα… ..ατελειωτες ρυθμθσεις. Με πεδεψε 5 λεπτα αλλα τωρα ειναι ΑΥΤΟ που θέλω ΟΠΩΣ το θελω. Ευχαριστω για τις πρωτάσεις σας. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Για πληκτρολόγιο δείτε και το smartkeyboard pro. Κατά τη γνώμη μου το πιο παραμετροποιήσιμο και ελαφρύ, κ δεν μου χει αφήσει κανένα παράπονο στην αυτόματη διόρθωση Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ταξιδιωτης22 Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Για πληκτρολόγιο δείτε και το smartkeyboard pro. Κατά τη γνώμη μου το πιο παραμετροποιήσιμο και ελαφρύ, κ δεν μου χει αφήσει κανένα παράπονο στην αυτόματη διόρθωση Το καλύτερό κατά την γνώμη μου Παράθεση Η υπομονή είναι πικρή,αλλά ο καρπός της είναι γλυκός. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 11, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 11, 2013 Αν εχεις ενεργο το λεξικο xt9 τοτε δες το παρακατω βιντεο και θα καταλαβεις τι ακριβως εννοω. Δεν εχω βρει τροπο να το απενεργοποιησω εντελως το εν λογο ζητημα. Καποιοι μου ειπαν οτι πρεπει να απενεργοποιησω την αυτοματη τελεια αλλα δεν αλλαξε κατι. Εχω το android 4.0.3 και στο μαμα πληκτρολογιο κανει το παραπανω ζητημα που δεν ειναι καθολου πρακτικο σε σημειο που με ξινίζει. Αν κατάλαβα καλά εννοείς ότι βάζει τελεία και μετά κενό με το διπλό πάτημα του space? Αν δεν κάνω λάθος αυτό είναι μια λειτουργία σε σχεδόν όλα τα πληκτρολόγια και απενεργοποιείται, θα το βρεις λογικά σαν διπλό πάτημα του διαστήματος για εισαγωγή τελείας ή κάπως έτσι.. Πχ η HTC το λέει Γρήγορα ".", δηλαδή γρήγορη περίοδος ( τελεία).. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Όχι δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι γυρνάει πίσω το κέρσορα. Αν δεις στα λεπτά που σου λέω θα το παρατηρήσεις ότι πρέπει να πας 2 φορές το κενό για να κάνει 1 κενό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 Όχι δεν εννοώ αυτό. Εννοώ ότι γυρνάει πίσω το κέρσορα. Αν δεις στα λεπτά που σου λέω θα το παρατηρήσεις ότι πρέπει να πας 2 φορές το κενό για να κάνει 1 κενό. Μάλλον κάτι έχεις μπερδέψει (ή εγώ δεν καταλαβαίνω) και στα 2 σημεία που λες ο τύπος απλά πατάει 2 φορές το space για να εισάγει κενό μετά από τελεία. Αυτό δηλαδή που σου έγραψα και παραπάνω και δουλεύει άψογα. Προσωπικά δεν βλέπω κάποιο πρόβλημα στη λειτουργία του πληκτρολογίου στο video, τώρα στο δικό σου τηλέφωνο αν κάνει κάτι άλλο δεν ξέρω.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 12, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 12, 2013 (edited) Αυτο το κανει αν γραφεις σε φορουμ και αλλα κυριως με το μαμα πληκτρολογιο της samsung στα μυνηματα δεν το κανει τοσο εντονα. Σε πολλες περιπτωσεις πρεπει να πατησεις 2 φορές το κενό γιατί με μια φορα γυρνάει πίσω ο κερσορας Edited May 12, 2013 by fits13 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts