ixtlilton Δημ. April 29, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 29, 2013 Καλησπερα σημερα πηρα ενα android phone 3g. ολα πηγαιναν καλα, στο μερος που μενω, οταν πηγα σε ενα χωριο το κινητο αρχισε να κανει κολπα :) δεν μπορω να κανω κληση το σημα μια ερχεται μια φευγει αποσυνδεεται απο το δικτυο κινητης τηλεφωνιας. Στην αναζητηση που κανω χειροκινητα εμφανιζει μονο cosmote 2g. καμια συμβουλη? το κινητο κατι ελεγε στις ρυθμισεις για usim μηπως πρεπει να αλλαξω καρτα γιατι εχω την απλη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. April 30, 2013 Κοινοποίηση Δημ. April 30, 2013 Στις ρυθμίσεις το πήγες σε 2g το σήμα? Δηλαδή να έχεις τικαρισμένη την επιλογή Χρηση μόνο δικτύων 2G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ixtlilton Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 ναι το εκανα αλλα παλι τα ιδια, με αλλο κινητο των 10 ευρω εχει σημα με αυτο τπτ, πηρα την κοσμοτε και ειπανε οτι σε εκεινη την περιοχη υπαρχει προβλημα με το σημα, τι προτεινεις να βαλω κανα app για ενισχυση σηματος τπτ τετοιο? μολις το πηρα και εχω ακομα μαυρα μεσανυχτα. παλαιοτερα με το iphone δεν ειχα προβληματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tallyhawk Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 (edited) παίδες, αυτό το πράσινο εικονίδιο, το οποίο έχει μπει ύπουλα, και όσο και να το βγάζεις το ξαναβάζει ο γούγλης, προσφέρει κάτι διαφορετικό από το ήδη υπάρχον Google Account που είναι στα Settings? Edited May 1, 2013 by Tallyhawk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
geil Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Νομίζω δεν υπάρχει app για βελτιωση του σηματός,αν είναι χρησιμοποιησε το φθηνο κινητό για τα τηλέφωνα σου ,και το άλλο για πλοήγηση στο internet κ.α μέχρι να φτιαχτεί το σήμα στην περιοχή σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 παίδες, αυτό το πράσινο εικονίδιο, το οποίο έχει μπει ύπουλα, και όσο και να το βγάζεις το ξαναβάζει ο γούγλης, προσφέρει κάτι διαφορετικό από το ήδη υπάρχον Google Account που είναι στα Settings? Η αλήθεια είναι πως δεν προσφέρει κάτι αλλά μπορείς να δοκιμάσεις να το κάνεις freeze με κάποια εφαρμογή σαν το titanium backup ή να το κάνεις hide από τον launcher σου ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Ψάχνω εφαρμογή να συνδέει την επέκταση ενός αρχείου, όπως jpg, mp3 κ.τ.λ με πρόγραμμα που επιλέγει ο χρήστης. Για παράδειγμα τα mp3 να ανοίγουν πάντοτε με Poweramp χωρίς να γίνεται κάθε φορά ερώτηση. Κυκλοφορεί κάτι στο market; Ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Asta_La_Vista Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Αυτό μπορείς να το κάνεις εσυ. Οταν σου λέει "άνοιγμα με... (Πάντα, ή μόνο αυτή τη φορά)" σου έχει επιλογές από τα εγκατεστημένα προγράμματα, του λες με τι να ανοίγει και αποθήκευση επιλογής μετά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. May 1, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 1, 2013 Αυτό μπορείς να το κάνεις εσυ. Οταν σου λέει "άνοιγμα με... (Πάντα, ή μόνο αυτή τη φορά)" σου έχει επιλογές από τα εγκατεστημένα προγράμματα, του λες με τι να ανοίγει και αποθήκευση επιλογής μετά. Και εάν δε σου δίνει αυτή την επιλογή, πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών, κάνε διαγραφή προεπιλογών στην εφαρμογή που τα ανοίγει τώρα, και την επόμενη φορά θα σε ρωτήσει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Eldir Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Παιδιά καλησπέρα...πώς μπορώ να απενεργοποιήσω από το κινητό μου, το πότε μπαίνω στο FB...δηλαδή να μην μπορεί να δεί κάποιος απο τους φίλους πριν πόση ώρα ήμουν στο FB απο το κινητό μου.... Παράθεση (Realme X2 pro)Mi 9,Mi Max 3,Mi A2,LG V10 H901,Mi Note 2,Samsung Galaxy S7 Edge, LG V10 , LG G Flex 2 ,Lenovo Vibe Z2 Pro, LG G3,Lenovo Vibe X2, Coolpad F1, Samsung Galaxy S4, Samsung Galaxy S3, (Samsung Galaxy Tab Pro 8,4) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mitsoschios Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Γεια σας βρε παιδια.Ειμαι νεος στο χωρο του android και εχω ενα θεματακι εδω και λιγες μερες.Στα καλα καθουμενα μου εμφανιζει στη συσκευη (Note I) το μηνυμα "Η διαδικασια com.google.process.gapps διακοπηκε".Τι μπορει να ειναι?Επαναλαμβανω ειμαι αρχαριος,οποτε καταλαβαινετε...Εχω κανει καμια πατατα? Ευχαριστω προκαταβοληκα για καθε γνωμη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosuser Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Και εάν δε σου δίνει αυτή την επιλογή, πήγαινε στη διαχείριση εφαρμογών, κάνε διαγραφή προεπιλογών στην εφαρμογή που τα ανοίγει τώρα, και την επόμενη φορά θα σε ρωτήσει. Ναι, όντως, δεν μου έδινε αρχικά αυτή την επιλογή. Για να μη σας κουράζω περισσότερο όμως, έχω εγκαταστήσει Poweramp. Επίσης, έχω ρίξει σε φάκελο διάφορα mp3 και προσπαθούσα να τα ανοίξω από Astro File Manager. Μέχρι χθες κλίκαρα πάνω στα mp3 και δεν γινότανε τίποτα. Επανεγκατέστησα PoewrAmp και Astro και έπαιξε. Ευχαριστώ πάντως.:) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 2, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 2, 2013 Αλλαξα κινητο απο Vodafone smart σε Alcatel 997d Για να κρατησω καποια σωσμενα games πχ που ειχα μπορω να αντιγραψω καποια αρχεια που ειναι στην sd card πχ στο φακελο Android? Επισης ειχα το MLS Destinator που μου ειχε βαλει η vodafone το οποιο ομως στο αλλο κινητο δεν παιζει αν και εχω ολα τα αρχεια και το apk Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nommos Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Καλησπερα και χρονια πολλα σε ολους! Αγορασα προσφατα ενα FM Transmitter για το αυτοκινητο (συγκεκριμενα αυτο:http://www.ebay.com/itm/R5-LCD-DISPLAY-CAR-MP3-FM-BT-TRANSMITTER-INCL-RC-BLUETOOTH-TRANSMITTER-CAR-KIT-/250993166038) που εχει και BT και αντιμετωπιζω το εξης προβλημα. Ενω με USB φλασακι δουλευει μια χαρα (αν και δεν αναγνωριζει τους φακελους) οταν συνδέω το BT με το τηλεφωνο (Galaxy S3) με τις κλησεις δεν εχω προβλημα, μιλαω κανονικα και ακουω απο τα ηχεια του αυτοκινητου, τη μουσικη δεν την αναγνωριζει. Επειδη τη μερα που το αγορασα φλασαρα αλλη ROM δοκιμασα στην αρχη με τον player του ES file manager. Περασα Google Music, Poweramp, N7, ακομα και αυτο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.ilumnis.btplayerfree&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5pbHVtbmlzLmJ0cGxheWVyZnJlZSJd αλλα τιποτα. Σκεφτομαι μηπως ειναι και θεμα ROM οποτε τωρα θα φλασαρω ξανα την official μηπως και... Αν εχει κανεις καμια ιδεα τι μπορει να φταιει ... -- Θεωρησα επειδη δεν ειναι θεμα της συσκευης BT αλλα του κινητου και κατ'επεκταση android να ποσταρω σε αυτο το θεμα. Ευχαριστω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 4, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 4, 2013 Παιδια πως μπορω να κανω ρουτ το εν λογω κινητο? Εχει πανω την επισημη 2.3.7 εκδοση και απλα θελω να το κανω ρουτ. Πως ακριβως γινεται και θα χασω κατι? Αν ειναι δυνατον χωρις να αλλαξει και το custom rom που αλλαζει οταν βαζεις καποια custom rom στο κινητο. ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΛΥ. Καμια ιδεα κανεις? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ενα εικονιδιο του applications στην επιφανεια ωστε να μπορω γρηγορα να βλεπω τις εφαρμογες που εχω βαλει και να τις κανω απεγκατασταση? Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ενα εικονιδιο του applications στην επιφανεια ωστε να μπορω γρηγορα να βλεπω τις εφαρμογες που εχω βαλει και να τις κανω απεγκατασταση? Αυτό που λες δεν γίνεται αλλά υπάρχουν αρκετά προγράμματα στο Play Store τύπου uninstaller που μπορείς να βάλεις και να έχεις το εικονίδιο στην αρχική οθόνη. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pektis7 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ενα εικονιδιο του applications στην επιφανεια ωστε να μπορω γρηγορα να βλεπω τις εφαρμογες που εχω βαλει και να τις κανω απεγκατασταση? Μπορείς να προσθέσεις μία συντόμευση για τη διαχείριση εφαρμογών. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gerstavros2 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 ξερει κανεις πως μπορω να βαλω ενα εικονιδιο του applications στην επιφανεια ωστε να μπορω γρηγορα να βλεπω τις εφαρμογες που εχω βαλει και να τις κανω απεγκατασταση? γίνεται, σε πολλούς launchers μπορείς να βάλεις συντόμευση για κάθε activity των ρυθμίσεων (κι άλλων εφαρμογών), απλά πρέπει να ψάξεις τ activities Παράθεση Email επισκευών Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
adi32 Δημ. May 5, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 5, 2013 (edited) Μπορείς να προσθέσεις μία συντόμευση για τη διαχείριση εφαρμογών. πως γινεται αυτο ? γίνεται, σε πολλούς launchers μπορείς να βάλεις συντόμευση για κάθε activity των ρυθμίσεων (κι άλλων εφαρμογών), απλά πρέπει να ψάξεις τ activities πως γινεται αυτο ? Ακυρο βρηκα αυτο και δουλευει https://play.google.com/store/apps/details?id=ru.aeradev.application.fastapplicationmanager&hl=el --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited May 5, 2013 by kollatos Παράθεση Κουβεντούλα για τα πάντα Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
DevilFisH Δημ. May 9, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 9, 2013 εχω συνδεσει καποια νουμερα επαφων με τα email τους μεσω outlook και τωρα εμφανιζετε το ονομα που εχουν στο outlook πως μπορω να το αλλαξω και να φενετε αυτο που θελω εγω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jastonas Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Γεια σας βρε παιδια.Ειμαι νεος στο χωρο του android και εχω ενα θεματακι εδω και λιγες μερες.Στα καλα καθουμενα μου εμφανιζει στη συσκευη (Note I) το μηνυμα "Η διαδικασια com.google.process.gapps διακοπηκε".Τι μπορει να ειναι?Επαναλαμβανω ειμαι αρχαριος,οποτε καταλαβαινετε...Εχω κανει καμια πατατα? Ευχαριστω προκαταβοληκα για καθε γνωμη. Ίσως είναι "σκληρή" συμβουλή, αλλά όταν αντιμετωπίζεις τέτοια μηνύματα (που ονομάζονται fc από το force close), ειδικά για εφαρμογές που είναι πακέτο των google apps, με ένα factory reset πολύ πιθανό να λυθεί το πρόβλημα. Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Καλησπέρα Ψάχνω να βρω πληκτρολογιο οθόνης, που να κάνει αλλαγή γλώσσας με κουμπί και με slide.βάρκαι να έχει και τα βελακια του δρομεα. Σαν το gr hw keybiard μαζί με το multilingual keyboard. Αυτά τα δυο σε ενα. Να γίνεται και split σε landscape. Έχει κανείς υποψιν του κάτι?? Ξέρω ζητάω πολλά.....αλλά μήπως !!!! Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mourgolykos Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Καλησπέρα Ψάχνω να βρω πληκτρολογιο οθόνης, που να κάνει αλλαγή γλώσσας με κουμπί και με slide.βάρκαι να έχει και τα βελακια του δρομεα. Σαν το gr hw keybiard μαζί με το multilingual keyboard. Αυτά τα δυο σε ενα. Να γίνεται και split σε landscape. Έχει κανείς υποψιν του κάτι?? Ξέρω ζητάω πολλά.....αλλά μήπως !!!! Ωπααααα.......δεν ξέρω πως έγινε διπλό. Παράθεση Cube U30GT 2 -GM@t- v.4.2.2/v.2.04 20130810 stock MK802 IIIS SONY Experia NEO V Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fits13 Δημ. May 10, 2013 Κοινοποίηση Δημ. May 10, 2013 Το καλυτερο πληκτρολογιο για android κινητα ειναι αυτο https://play.google.com/store/search?q=swiftkey&c=apps εγω αυτο εχω και με εχει βολεψει απιστευτα οπως και πολυ κοσμο πιστευω φιλε μου το εν λογο πληκτρολογιο απλα τα σπαει..... Αν θες δοκιμασε την free εκδοση σαν αρχη και αν σ' αρεσει αγοραζεις την pro εκδοση. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts