Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Εγώ πιστεύω ότι είναι άχρηστο το να θέλεις να ενεργοποιήσεις τα data σου.

Το πιο πιθανό είναι αυτός που θα έχει τη συσκευή σου, να έχει βγάλει την SIM σου, οπότε τα data ούτως ή άλλως δεν θα μπορούν να ενεργοποιηθούν.

Η εφαρμογή αν δε κάνω λάθος ενεργοποιεί αυτόματα το GPS, μόλις προσπαθήσεις να εντοπίσεις τη συσκευή σου απο τον web browser του pc σου, όποτε εκτός και αν βρίσκεται σε κάποιο υπόγειο, είσαι καλυμμένος.

Δυστυχώς δεν είναι έτσι.

Από την icecream και μετά, για να ανοίξει το GPS ζητάει επιβεβαίωση.

Λογικά ο κλέφτης δεν θα την δώσει. Οπότε, πλέον δεν φαίνεται να είναι και πολύ χρήσιμο.

Σωστά! Εξαιρείται το SII, Note 1 και νομίζω κατά 90% και το SIII. Για το Note 2 δε ξέρω. Ουσιαστικά εξαιρείται η δυνατή σειρά Galaxy..

Καλημέρα παιδιά!!προς ενημερωση όλων θα σας πω ότι το Samsung galaxy ace 2 κάνει βιντεοκληση.αρκεί να εχω ενεργό το 3g κ το ίδιο ο άλλος.τα χριστούγεννα μίλησα με έναν που είχε galaxy s3.θα δοκιμάσω κ με κανένα άλλον γνωστό με android αν βρωκ θα σας πω.

Δυστυχώς δεν είναι έτσι.

Από την icecream και μετά, για να ανοίξει το GPS ζητάει επιβεβαίωση.

Λογικά ο κλέφτης δεν θα την δώσει. Οπότε, πλέον δεν φαίνεται να είναι και πολύ χρήσιμο.

Ενδιαφέρον. Κι έλεγα να την αγοράσω κι εγώ!!

Πάντως σύμφωνα με το Description της εφαρμογής στο Play, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Ίσως να πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στον developer.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Ενδιαφέρον. Κι έλεγα να την αγοράσω κι εγώ!!

Πάντως σύμφωνα με το Description της εφαρμογής στο Play, δεν θα έπρεπε να συμβαίνει αυτό. Ίσως να πρέπει να στείλεις ένα μήνυμα στον developer.

Είναι προσθήκη του Android. Πριν ανοίξει το GPS ζητάει επιβεβαίωση πλέον. Το είχα ψάξει παλιότερα αλλά τίποτα...

Είναι προσθήκη του Android. Πριν ανοίξει το GPS ζητάει επιβεβαίωση πλέον. Το είχα ψάξει παλιότερα αλλά τίποτα...

Έτσι ακριβώς είναι όπως τα λέει ο φίλος.. και εγώ προσπάθησα αλλά μάταια..

Σε μενα ειναι αψογο! Ολη μερα το λιωνω, ατο προτεινω.

Μια χαρά δουλεύει...το χρησιμοποιώ συνέχεια.. και δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με το φφφφφφ

Όπως βλέπεις, αν φαίνεται, εμφανίζεται κανονικά.

Κανένα πρόβλημα με το φ. Αγόρασε το άφοβα.

Ευχαριστώ πολύ όλους. Μόλις το αγόρασα και είναι τέλειο, καλύτερο κι απ' του iPhone... Απ' αυτό ποστάρω τώρα.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

στο Google Play, για Paid Apps , μπορεί να μου πει κάποιος τα διαδικαστικά σύνδεσης λογαριασμού πληρωμής Alpha Bank στο Google Play?

στο Google Play, για Paid Apps , μπορεί να μου πει κάποιος τα διαδικαστικά σύνδεσης λογαριασμού πληρωμής Alpha Bank στο Google Play?

Σου ζητάει όνομά αν θυμάμαι καλά και αριθμό κάρτας.. όταν πας να αγοράσεις κάποια εφαρμογή και δεν έχεις σύνδεση κάποια κάρτα με το λογαριασμό σου..

Μια ερώτηση από έναν καινούριο στα android.

Έχω βάλει διάφορους browser (dolphin, chrome, opera) και υπάρχει και ο μαμίσιος, που είναι επιλεγμένος by default.

Πώς θα μπορούσα να βάλω σαν προεπιλεγμένο κάποιον άλλο? Συγκεκριμένα τον dolphin.

Μια ερώτηση από έναν καινούριο στα android.

Έχω βάλει διάφορους browser (dolphin, chrome, opera) και υπάρχει και ο μαμίσιος, που είναι επιλεγμένος by default.

Πώς θα μπορούσα να βάλω σαν προεπιλεγμένο κάποιον άλλο? Συγκεκριμένα τον dolphin.

θα πας ρυθμίσεις >εφαρμογές>όλες>dolphin>ορισμός προεπιλογής

Μια χαρά δουλεύει...το χρησιμοποιώ συνέχεια.. και δεν υπάρχει πλέον κανένα πρόβλημα με το φφφφφφ

Με το φ όντως δεν υπάρχει πρόβλημα αλλά ουσιαστικά δεν υπήρχε ποτέ πρόβλημα.Αν εμφανιστεί σε κάποια συσκευή,πας στις ρυθμίσεις του tapatalk,απενεργοποιείς-ενεργοποιείς το enable bb code και μετά το εμφανίζει κανονικά.Ομως προσωπικά συνεχίζω να χρησιμοποιώ την έκδοση 1.13.5 αν και το έχω κανονικά αγορασμένο.Οι εκδόσεις 2.x σε όποια συσκευή και αν έχω δοκιμάσει,έχουν "λόξυγγα" :p στο scrolling και δεν μένω ευχαριστημένος από τον τρόπο λειτουργίας τους.

Καλημέρα και Καλή Χρονιά!

Σκέφτομαι να αγοράσω το Tapatalk για το Note II μου, αλλά στις κριτικές διαβάζω ότι έχει πρόβλημα με τους ελληνικούς χαρακτήρες, συγκεκριμένα με το γράμμα "φ". Αν μπορούν αυτοί που το έχουν να μου πουν αν το πρόβλημα υπάρχει ακόμα και πόσο σοβαρό είναι. Γενικά αξίζει σαν εφαρμογή ή υπάρχει κάτι καλύτερο; Στο iPhone, που είχα πριν, το Tapatalk είναι μονόδρομος για forums και δουλεύει άψογα. Ισχύει το ίδιο και στο Android;

Εγώ έχω πρόβλημα με το γράμμα Φ αλλά τώρα το συνήθισα και δεν ενοχλεί.

Το συστήνω ανεπιφύλακτα

Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64

Samsung Galaxy J5

NEXUS 5

Samsung Galaxy SIII (GT-I9300)

HTC hd2

Μπηκες και βγηκες απο το μενου; δηλαδη μπαινεις στο μενου enable bb code απενεργοποιεις,πας στο προηγουμενο μενου,ξανα στο μενου enable bb code,ενεργοποιεις και παλι πισω.εγω ετσι το κανω και μου εχει δουλεψει σε οσες συσκευες περασαν απο τα χερια μου

Παιδιά απλά να ενημερώσω ότι έχω ήδη αγοράσει το Tapatalk και δεν έχω κανένα απολύτως πρόβλημα με το "φ", ούτε χρειάστηκε να αλλάξω κάτι στις ρυθμίσεις. Ίσως εξαρτάται απ' τη συσκευή. Πάντως στο Note II παίζει άψογα και χωρίς κανένα πρόβλημα.

Φιλικά, Κώστας

Huawei P30 Pro (8 GB RAM / 256 GB Flash). Κάμερα από άλλον πλανήτη.

Toyota iQ (1.0 L / CVT). My precious! Γιατί το μέγεθος μετράει.

Yamaha X-Max (250 cm³ / ABS). 50,000 km & counting...

Μπηκες και βγηκες απο το μενου; δηλαδη μπαινεις στο μενου enable bb code απενεργοποιεις,πας στο προηγουμενο μενου,ξανα στο μενου enable bb code,ενεργοποιεις και παλι πισω.εγω ετσι το κανω και μου εχει δουλεψει σε οσες συσκευες περασαν απο τα χερια μου

Ποια έκδοση έχεις ;;
έκδοση 2.4.7

Έκανα το μπες βγες από τις ρυθμίσεις και το bb αλλά τα ίδια σε μερικά Φόρουμ όχι σε όλα!

Το κανει και αυτόματα το πλει στον λογαριασμό σου. Όταν ξανασυνδεθεις θα τις εγκαταστήσει όλες αυτόματα.

Για εφαρμογες εκτος πλει αλλα και ρυθμίσεις αυτών η μονή λύση είναι το τιτανιουμ που λεει ο φίλος άνωθεν.

Δηλαδή φίλε/η sleon όταν κάνω φορμάτ με το που συνδεθώ Οnlin θα περαστούν αυτόματα όλες οι εφαρμογές που είχα τώρα εγκατεστημένες χωρίς να κάνω τπτ ?

Δηλαδή φίλε/η sleon όταν κάνω φορμάτ με το που συνδεθώ Οnlin θα περαστούν αυτόματα όλες οι εφαρμογές που είχα τώρα εγκατεστημένες χωρίς να κάνω τπτ ?

Σ' εμένα δεν το κάνει, ούτε το έκανε ποτέ, εκτός από μία συγκεκριμένη rom που περνούσα στο Desire, αλλά εκεί είχε φτιάξει ένα script γι' αυτό το λόγο ο dev της.

Smartphone: Samsung Galaxy A54 5G

Tablet: Samsung Galaxy Tab S7

Σε επίσημο λειτουργικό έτσι γίνεται. Φυσικά πρέπει να συνδεθεις με ρον ίδιο λογαριασμό σου. Πρόσεξε όμως, δεν θα περαστούν ρυθμίσεις και αποθηκευμένα δεδομενα. Παρε και ένα αντίγραφο ασφάλειας με το κις. Και ειδικά για ρυθμίσεις χρειαζεσαι ρουτ αλλα μετα μπορει να μην σου λειτουργεί η επαναφορά του πλει όπως λέει ο φίλος άνωθεν.

On Mate RS and support for

iPad3 (η μπέμπα. Extreme user) /

iPhone 6 (η κυρά. Aschetos user)

Στο Playstore βρήκα την εφαρμογή Google Play Music. Αν κατάλαβα από την περιγραφή είναι για να ακούει κάποιος μουσική online και να την αποθηκεύει σε μια online playlist. Είναι όμως και για να κατεβάζουμε μουσική; Και αν ναι, λειτουργεί στην Ελλάδα;

Ευχαριστω εκ των προτέρων. :)

Huawei Nova 5T

Στο Playstore βρήκα την εφαρμογή Google Play Music. Αν κατάλαβα από την περιγραφή είναι για να ακούει κάποιος μουσική online και να την αποθηκεύει σε μια online playlist. Είναι όμως και για να κατεβάζουμε μουσική; Και αν ναι, λειτουργεί στην Ελλάδα;

Ευχαριστω εκ των προτέρων. :)

Είναι για να ακούς μουσική και αν θες μπορείς να ανεβασεις τραγούδια στο music.google.com και να συγχρονίζει απο εκεί. Δυστυχώς δε δουλεύει Ελλάδα αλλά μπορείς εύκολα με proxy να γραφτεις και μετά να το χρησιμοποιείς κανονικά. Επίσης έχει να αγοραζεις τραγούδια όπως στο play store. Επειδή το χρησιμοποιω , το κυριότερο είναι να έχεις ΠΟΛΛΑ δεδομένα στο πάγιο σου και να έχεις 3G. Και για μουσική σκέτη καλουτσικο είναι.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned