jastonas Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Καλησπέρα και χρόνια πολλα σε όλους. Έχω το HTC Desire και εγκατέστησα το chainfire. Όταν επιλέγω να εγκαταστήσω τον CF3D Driver μου βγάζει το μήνυμα: not enough space available on /system/ Need 999424 bytes. Είμαι root και s-off με ρομ την Oxygen 2.3.4. Κάποια συμβουλή για το τι φταίει; Απλά, έχει γεμίσει το /system Δοκίμασε με κάποιον file manager που έχει δικαιώματα root (es file explorer) να σβήσεις κάτι από το /system ή να το μετακινήσεις αλλού. Π.χ. το maps.apk αν είναι εκεί.. ή κάτι άλλο που είσαι σίγουρος ότι δεν χρειάζεται να είναι στο /system. Για περισσότερα, απευθήνσου στο HTC Desire Παράθεση Κατηγοριοποιημένη λίστα εφαρμογών Android, Ορολογία Android, Οδηγοί και forum για το Android Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 θα το χω στα υποψιν. οταν αλλάξω ρομ θα το τσεκάρω :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pedel Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 θα το χω στα υποψιν. οταν αλλάξω ρομ θα το τσεκάρω :) βοηθεια σε ενα αρχαριο,εχω ενα κινεζικο (σταρ2000) που μου βγηκε πολυ καλο για τα λεφτα του(95ευρω).ιντερνετ αψογω,τβ ,τζιπιες.κτλπ.ολα καλα.εχω προβλημα με το skype ενω ανοιγει κανονικα βλεπω της επαφες και πιος ειναι ανοικτος δεν μπορω να κανω βιντεοκληση ,μονο μυνημα μπορω.ξερη κανης να μου δωση βοηθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jkalimer Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 Έχω 2 συσκευές Android (κινητό και tablet) και δεν υπάρχει η επιλογή select all για την μαζική διαγραφή των e-mail ... Όντως είναι ένα (-) στα android ή εγώ δεν το έχω ψάξει σωστά ? Όντως δεν έχει select all ; Παράθεση Samsung Galaxy Note 5 SM-N920C Black Sapphire Samsung GEAR S Samsung Galaxy Tab S2 9.7 T813 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 βοηθεια σε ενα αρχαριο,εχω ενα κινεζικο (σταρ2000) που μου βγηκε πολυ καλο για τα λεφτα του(95ευρω).ιντερνετ αψογω,τβ ,τζιπιες.κτλπ.ολα καλα.εχω προβλημα με το skype ενω ανοιγει κανονικα βλεπω της επαφες και πιος ειναι ανοικτος δεν μπορω να κανω βιντεοκληση ,μονο μυνημα μπορω.ξερη κανης να μου δωση βοηθεια δεν υποστηριζονται ολες οι συσκευες απο το skype για βιντεοκλησεις..και σιγουρα οχι τα κινεζικα. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. January 3, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 3, 2012 (edited) βοηθεια σε ενα αρχαριο,εχω ενα κινεζικο (σταρ2000) που μου βγηκε πολυ καλο για τα λεφτα του(95ευρω).ιντερνετ αψογω,τβ ,τζιπιες.κτλπ.ολα καλα.εχω προβλημα με το skype ενω ανοιγει κανονικα βλεπω της επαφες και πιος ειναι ανοικτος δεν μπορω να κανω βιντεοκληση ,μονο μυνημα μπορω.ξερη κανης να μου δωση βοηθεια το Skype υποστηρίζεται από την 2.2 με την πίσω κάμερα και από το 2.3.4. και πάνω, για της 2 κάμερες μπρος & πίσω.!Με την 2.1 δεν γνωρίζω αν τρέχει καν το Skype..! Edited January 3, 2012 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovasiliadis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Παιδια καλησπέρα . Ειμαι αρχάριος σχετικά και θέλω βοήθεια Εβαλα πολλές φορές λάθος μοτιβο {ο κωδικός για να ξεκλειδώσει το ταμπλετ) και ενω μου βγάζει μήνυμα να βαλω το gmail για να ξεκλειδώσει δεν αναγνωριζει τον κωδικο του gmail . Ψάχνωντας ειδα οτι επρεπε να βαλω εναν κωδικο για να αναγνωριζει το ταμπλετ τον g mail. sos τι να κανω Μπορεί κάποις να βοηθήσει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 4, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Μάλλον πας για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Στο market στις εφαρμογες βλεπω "This app is compatible with your Cosmote HTC ZTE-Skate." Δεν καταλαβω που το βρηκε το 'HTC". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
soublaki-3 Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Δεν καταλαβω που το βρηκε το 'HTC". Εκεί κολλάς; Εμένα μου το βγαλε Vodafone... Συκεκριμένα: Αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή με τη συσκευή σας Vodafone TCT ALCATEL one touch 890D. Edited January 4, 2012 by soublaki-3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Εκεί κολλάς; Εμένα μου το βγαλε Vodafone... Αλλα αντί αλλων δηλαδη. Μαλλον δεν εχει νοημα να ασχοληθει καν, κανεις με αυτο, σωστα; Λεω μηπως παιζει κανενα ρολο στην αναγνωριση της συσκευης, εκ μερους του market, και της δυνατοτητας που σου δινει να κατεβασεις μια εφαρμογη. Πχ. σε καποιες μου γραφει οτι η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη. Αν δεν την εχει αναγνωρισει σωστα, λεω τωρα, τοτε πως ξερω οτι ισως εσφαλμενα να μην με αφηνει να κατεβασω καποιες εφαρμογες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skstelios Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Αλλα αντί αλλων δηλαδη. Μαλλον δεν εχει νοημα να ασχοληθει καν, κανεις με αυτο, σωστα; Λεω μηπως παιζει κανενα ρολο στην αναγνωριση της συσκευης, εκ μερους του market, και της δυνατοτητας που σου δινει να κατεβασεις μια εφαρμογη. Πχ. σε καποιες μου γραφει οτι η συσκευη μου δεν ειναι συμβατη. Αν δεν την εχει αναγνωρισει σωστα, λεω τωρα, τοτε πως ξερω οτι ισως εσφαλμενα να μην με αφηνει να κατεβασω καποιες εφαρμογες; το πολύ πολύ να μην τρέξεις κάποιες εφαρμογές ,μικρό το κακό Άλλωστε στο μαρκετ έχει πολλές εναλλακτικές επιλογές. Παράθεση Xiaomi Redmi Note 4X (snapdragon) 4/64 Samsung Galaxy J5 NEXUS 5 Samsung Galaxy SIII (GT-I9300) HTC hd2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Cadfael Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 Ξέρετε αν στην εφαρμογή gosms μπορώ να δημιουργήσω φακέλους και να κατηγοριοποιήσω τα μηνύματα που ήδη έχω; Υπάρχει επιλογή δημιουργίας φακέλου αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theovasiliadis Δημ. January 4, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 4, 2012 (edited) Μάλλον πας για επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων. πως γινεται επαναφορά Παιδια καλησπέρα . Ειμαι αρχάριος σχετικά και θέλω βοήθεια Εβαλα πολλές φορές λάθος μοτιβο {ο κωδικός για να ξεκλειδώσει το ταμπλετ) και ενω μου βγάζει μήνυμα να βαλω το gmail για να ξεκλειδώσει δεν αναγνωριζει τον κωδικο του gmail . Ψάχνωντας ειδα οτι επρεπε να βαλω εναν κωδικο για να αναγνωριζει το ταμπλετ τον g mail. sos τι να κανω Μπορεί κάποις να βοηθήσει Πως γινεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων στο lenono k1 --- Από Ομάδα Διαχείρισης --- Θα σε παρακαλούσα να αποφεύγεις τα συνεχόμενα μηνύματα. Χρησιμοποίησε τη Τροποποίηση Μηνύματος όταν θέλεις να προσθέσεις κάτι στο μήνυμα σου ή τη Πολλαπλή Παράθεση όταν θέλεις να απαντήσεις ταυτόχρονα σε περισσότερα του ενός μηνύματα. Edited January 5, 2012 by athanaso77 Συνεχόμενα μηνύματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Boss82 Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Πως γινεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων στο lenono k1 Φίλε μου πριν κάνεις επαναφορά, είσαι σίγουρος πως δεν έχεις ενεργοποιήσει το 2-step verification στο google account σου? Δηλαδή αυτό που πρέπει να βάλεις δύο κωδικούς για να συνδεθείς. Αν το έχεις ενεργοποιήσει λογικά θα χρειαστεί να φτιάξεις custom password για να μπεις στο tablet σου. (Επαναφορά στο lenovo δεν ξέρω πως γίνεται...) Παράθεση Λεωνίδας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tseapis Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Ξέρετε αν στην εφαρμογή gosms μπορώ να δημιουργήσω φακέλους και να κατηγοριοποιήσω τα μηνύματα που ήδη έχω; Υπάρχει επιλογή δημιουργίας φακέλου αλλά δεν μπορώ να μεταφέρω τα μηνύματα. Καμιά ιδέα; εγώ πήγα και εφτιαξα τα φολντερ στο folder mode, menu->add folder και μετά απο το άλλο view (ας το πω convresation mode) πατάς menu και batch mode και επιλέγεις τα sms που θες να βάλεις σε ενα folder. Ακομα και για 1 sms πρέπει να πας στο batch mode, αυτο είναι το παράδοξο. Μπορεί να υπάρχει κι άλλος τροπος που δεν τον ξέρω. Αυτά! :-) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 5, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Πως γινεται επαναφορα εργοστασιακων ρυθμίσεων στο lenono k1 http://download.lenovo.com/UserFiles/UserGuide/en/User's%20guides%20and%20manuals/K1/Lenovo%20IdeaPad%20Tablet%20K1%20Hardware%20Maintenance%20Manual.pdf Σελίδα 23. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
karib Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Υπαρχει κανενα προγραμμα να μου καθαριζει την sd καρτα απο τυχον σκουπιδια που εχουν απομεινει, απομειναρια απο προγραμματα κλπ? Φυσικα θελω οτι γινει να ειναι 'εγγυημενο', δηλαδη οχι διαγραφες χρησιμων αρχειων που μετα μπορει να μου δημιουργησουν προβλημα σε εφαρμογες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 Δοκίμασε το sd maid ;) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giothesuper Δημ. January 5, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 5, 2012 μολις κανω επισημη αναβαθμηση..τι χανω απο το κινητο..(και χωρις να ειμαι root) και αμα ειμαι ροοτ παιρνω επισημες αναβαθμησεις? Παράθεση Φιλικά Γιώργος GIO......!!!!! ❼:respect: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Administrators athanaso77 Δημ. January 6, 2012 Administrators Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 μολις κανω επισημη αναβαθμηση..τι χανω απο το κινητο..(και χωρις να ειμαι root) και αμα ειμαι ροοτ παιρνω επισημες αναβαθμησεις? Δεν χάνεις τίποτα με την αναβάθμιση. Και root να είσαι λαμβάνεις updates αλλά χάνεις το root και θα χρειαστεί να το ξανακάνεις. Επειδή όμως αυτά διαφοροποιούνται από συσκευή σε συσκευή, καλύτερα να απευθυνθείς στο θέμα της συσκευής σου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τόπικ αλλά ποστάρω εδώ.. Δεν είχα ποτέ καλή εντύπωση για τα android αλλά αυτή τη στιγμή ειλικρινά έχω εκνευριστεί αφόρητα... Προσπαθώντας να κατεβάσω μερικά παιχνίδια για την αδερφή μου στο καινούριο android κινητό της, έκανα το λάθος να χρησιμοποιήσω το δικό μου gmail account και τώρα δεν μπορώ με τίποτα να το σβήσω απο το κινητό της... Ψάχνω μισή ώρα τώρα στο google αλλά δε δουλεύει τίποτα.. Ας με βοηθήσει κάποιος................... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 μόνο με επαναφορά εργοστασιακων ρυθμίσεων διαγραφεται ο google λογαριασμός που δηλώνεις στην αρχή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikoskat Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Καλησπέρα παιδιά! Δεν ξέρω αν είναι το σωστό τόπικ αλλά ποστάρω εδώ.. Δεν είχα ποτέ καλή εντύπωση για τα android αλλά αυτή τη στιγμή ειλικρινά έχω εκνευριστεί αφόρητα... Προσπαθώντας να κατεβάσω μερικά παιχνίδια για την αδερφή μου στο καινούριο android κινητό της, έκανα το λάθος να χρησιμοποιήσω το δικό μου gmail account και τώρα δεν μπορώ με τίποτα να το σβήσω απο το κινητό της... Ψάχνω μισή ώρα τώρα στο google αλλά δε δουλεύει τίποτα.. Ας με βοηθήσει κάποιος................... κανονικα στους λογαριασμους στις ρυθμισεις εχει επιλογη για διαγραφη του google account. επισης στις ρυθμισεις>επαναφορα και αντιγραφα(καπως ετσι στα Ελληνικα) εχει επιλογη για factory reset οπου σβηνει τα παντα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chaottic Δημ. January 6, 2012 Κοινοποίηση Δημ. January 6, 2012 Δεν το διαγράφει με τίποτα.. Μου λέει οτι "το χρειάζεται για κάποια applications" οπότε δεν επιτρέπει να σβηστεί.. Η επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων τι ακριβώς σβήνει? Το κινητό είναι κάποιων εβδομάδων απλά τώρα πρωτοέβαλα mail οπότε θα προτιμούσα να αποφύγω τη λύση της επαναφοράς εργοστασιακών ρυθμίσεων.. Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts