Jump to content

Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του

Alphaleader
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Πρόσβαση στο android market έχεις; Aν ναι μπαίνεις στο μαρκετ και κατεβάζεις ένα file explorer

Ρυθμίσεις--->Εφαρμογές--->Διαχείριση εφαρμογών--->Κάρτα sd και δες αν κάποιες από τις εφαρμογές σου βρίσκονται στην sd.

Τόνισα πως δεν έχω καμία εφαρμογή στην sd γιατί τις έχω όλες στο ext partiotion.

Τελικώς έσβησα τα περιεχόμενα αυτού του φακέλου (κρατώντας τα προσωρινά στο pc μου) και αν δω ότι υπάρχει κάποιο πρόβλημα θα τα επαναφέρω. Μάλλον ήταν παλιά υπολείμματα που επανήλθαν από το recovery. (εκεί που είπες να δω μου δείχνει πως όλες μου οι εφαρμογές είναι στην sd κάτι που δεν ισχύει μιας και είναι στο άλλο partition της sd και φαίνεται εύκολα από μία εφαρμογή όπως η app2sd)

thanks

Edited by stelios_85_07

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

ρε παιδια δεν υπαρχει καπποιο προβλημα το να ξερει η google ποιοε ειμαι τι κανω κτλ ?

δεν ηθελα να να το συδνεσω με τον λογαριασμο μου γιαυτο κ δεν ηθελα καν να συνδεθω με το market.

Edited by Jean-Paul

http://www.myphone.gr/gallery/data/500/6396my_car.jpg

https://www.facebook.com/JpaulsCarWash?ref=hl

^^Autoglym Detail Center^^

βιολογικοί καθαρισμοί, γυάλισμα-κέρωμα

ρε παιδια δεν υπαρχει καπποιο προβλημα το να ξερει η google ποιοε ειμαι τι κανω κτλ ?

δεν ηθελα να να το συδνεσω με τον λογαριασμο μου γιαυτο κ δεν ηθελα καν να συνδεθω με το market.

Ε θεωρητικά δεν υπάρχει, τι θα πάθεις δηλαδή. Τώρα αν δεν σου αρέσει ιδεολογικά είναι δικό σου θέμα. Γνώμη μου, δεν μπορείς να αποφύγεις το φακέλωμα στις μέρες μας.

| Ericsson GF768 | Sony Ericsson Z600 | Sony Ericsson Z550i | ZTE Blade | MOTOROLA ATRIX | ELEPHONE P3000s | Lenovo K3 Note | Lenovo Vibe P1 Pro | Samsung Galaxy Note 9 | Samsung Galaxy S22 Ultra |

2. κατεβασα το filemanager ok. περασα και την εφαρμογη που ηθελα. το θεμα ειναι ομως που περαστηκε ??? εγω θελω να περαστει στην sd card προφανως. που το βλεπω αυτο και πως το φτιαχνω ?

2. κατεβασα το filemanager ok. περασα και την εφαρμογη που ηθελα. το θεμα ειναι ομως που περαστηκε ??? εγω θελω να περαστει στην sd card προφανως. που το βλεπω αυτο και πως το φτιαχνω ?

την εφαρμογη την περασες μεσω πισι στην καρτα μνημης προφανως.μπες μεσω του file manager στην καρτα sd,βρες το apk και πατα πανω του για install

[sIGPIC][/sIGPIC]

οχι την εγκατεστησα κιολας. εκανα ενα φακελο στην sd που τον ονομα games , εβαλα εκει το gam που ηθελα, εκανα κλικ και το περασα. ομως που το περασε ? στην εσωτερικη μνημη ή στην sd ? και πως το προσδιοριζω ? δεν με ρωτησε

2). πως μπορω να συμμαζεψω εκει που λεεει ολες οι εφαρμογες ? μπορω ν ακανω φακελους και να τα κατηγοροποιησω ?

3) μπορω να εχω συνδεδεμενο το κινητο με το pc αλλα ν μην φορτιζει ?

1)στην εσωτερικη μνημη το κανει εγκατασταση.αν θες να το μεταφερεις πηγαινε στις εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων μετα βρες την εφαρμογη που θελεις πατα να μπεις μεσα και εκει εχει επιλογη για μεταφορα στην εξωτερικη μνημη!

3)οταν το συνδεεις με το Pc κατεβασε τη notification bar και δες εκει οταν πατας πανω στην ενδειξη του usb τι επιλογες σου βγαζει..εξαρταται απο το κινητο σου και την εκαστοτε ρομ!

2)να κανεις φακελους μπορεις μονο στις επιφανειες εργασιας..οχι εκει που βρισκονται χυμα ολες οι εφαρμογες.....(και παλι εξαρταται απο τον launcher σου)

γενικα παιξε λιγο με το κινητο και θα ανακαλυψεις σιγ σγια τις λυσεις!

Edited by saltofx_v

Ερωτηση...αρχάρια:

δεν μπορω να παρω 'backup' ολα οσα εχω αποθηκευμενα στην καρτα sd, με ενα απλο copy στον υπολογιστη, και αν συμβει οτιδηποτε στο τηλεφωνο, εφοσον εχω δηλωσει στο manage applications οτι applications και τα data τους να αποθηκευονται στην sd καρτα, αν συμβει κατι απλα να μεταφερω απο τον υπολογιστη τα δεδομενα πισω στην sd καρτα, και να εχω το τηλεφωνο μου σχεδον οπως ηταν;

Μιλω παντω για ρυθμιση, οπου application & data, ειναι δηλωμενα να βρισκονται αποθηκευμενα στην sd card.

(το ερωτημα αυτο εχει σχεση με την αδυναμια μου να παρω πληρες backup του τηλεφωνου λογω του οτι δεν το εχω κανει ακομη root)

1)στην εσωτερικη μνημη το κανει εγκατασταση.αν θες να το μεταφερεις πηγαινε στις εφαρμογες-διαχειριση εφαρμογων μετα βρες την εφαρμογη που θελεις πατα να μπεις μεσα και εκει εχει επιλογη για μεταφορα στην εξωτερικη μνημη!

3)οταν το συνδεεις με το Pc κατεβασε τη notification bar και δες εκει οταν πατας πανω στην ενδειξη του usb τι επιλογες σου βγαζει..εξαρταται απο το κινητο σου και την εκαστοτε ρομ!

2)να κανεις φακελους μπορεις μονο στις επιφανειες εργασιας..οχι εκει που βρισκονται χυμα ολες οι εφαρμογες.....(και παλι εξαρταται απο τον launcher σου)

γενικα παιξε λιγο με το κινητο και θα ανακαλυψεις σιγ σγια τις λυσεις!

πηγα εκει που λες, αλλα πριν το κανω αυτο πανω μου δινει τις εξης επιλογες.

η ληψη ολων/ολα/στην καρτα SD/εκτελειται. και τα δυο παιχνιδια που εβαλα φαινονται στο ολα φυσικα αλλα και στην καρτα SD. μηπως τα εχει ηδη βαλει απο μονο του εκει ?

Πως μπορώ να σταματήσω τον ήχο των 'εικονικών' πλήκτρων του android, όταν πληκτρολογώ έναν αριθμό για να κάνω κλήση;

Θέλω να είναι αθόρυβο. Έψαξα στο call settings αλλα δεν βρήκα κάποια ρύθμιση.

Πως μπορώ να σταματήσω τον ήχο των 'εικονικών' πλήκτρων του android, όταν πληκτρολογώ έναν αριθμό για να κάνω κλήση;

Θέλω να είναι αθόρυβο. Έψαξα στο call settings αλλα δεν βρήκα κάποια ρύθμιση.

Settings, sound, audible touch tones και ξετικαρεις το κουτάκι

μολις εστειλα το πρωτο μου SMS και διαπιστωσα οτι δεν στελνει πανω απο 70 ελληνικους χαρακτηες και επεισης αφουστειλα το μνμ. μου εβγαλε 3 matced contacts. και βρηκε κατι φιλους μου. τι ειναι αυτο και πως τους βρηκε ?????

εγώ εφτιαξα (απο τον υπολογιστή) ενα "ψευτικο" gmail μονο για το android κινητο και έτσι το χρησιμοποιώ. Βέβαια δεν με ενδιέφερε να συγχρονίσω επαφές κλπ και το αληθινο gmail μου το τσεκάρω μέσω opera mini. Δεν έχω ρωτήσει κανέναν, μονη μου το σκέφτηκα και ίσως να μην έχω λάβει υποψιν μου ολες τις παραμέτρους...

εγώ εφτιαξα (απο τον υπολογιστή) ενα "ψευτικο" gmail μονο για το android κινητο και έτσι το χρησιμοποιώ. Βέβαια δεν με ενδιέφερε να συγχρονίσω επαφές κλπ και το αληθινο gmail μου το τσεκάρω μέσω opera mini. Δεν έχω ρωτήσει κανέναν, μονη μου το σκέφτηκα και ίσως να μην έχω λάβει υποψιν μου ολες τις παραμέτρους...

εισαι σιγουρη οτι δε συγχρονισε τις επαφες;

Υπάρχει επιλογή ναι μην συγχρονίζει αυτόματα.

Sent from my MB525 using Tapatalk

To android κρατει τους κωδικους καθε ασυρματου δικτυου που συνδεεται ωστε να μην τα ζητα ξανα οταν ξανασυνδεθει;

To android κρατει τους κωδικους καθε ασυρματου δικτυου που συνδεεται ωστε να μην τα ζητα ξανα οταν ξανασυνδεθει;

Ναι τους κραταει (τουλαχιστον στο sensation που εχω εγω)

Δεν υπάρχει μονοπάτι για την ευτυχία, ευτυχία είναι το μονοπάτι

Υπαρχει τροπος να ορισω να ειναι καπως μικροτερα τα εικονιδια στην οθονη, ωστε να χωρανε περισσοτερα?

Ενα widget που μου ειπατε πιο πανω(more icons ή κατι τετοιο-το δοκιμασα πριν λιγες μερες) δεν μου δουλεψε. Το παλεψα αλλα τιποτε.

Υπαρχει λυση;

που εγκαθιστά το λειτουργικο?

Δεν εγκαθιστα πουθενα το λειτουργικο. Το τρεχει με VNC Server.

από οτι κατάλαβα δε το εγκαθιστα κάπου έ; :blink: το τρέχει live;

άλλη ερώτηση... πως τρέχω το λειτουργικό και πως το τερματίζω;

μπορώ να το εχω σε dual boot Με το android; (φαντάζομαι πως όχι)

Οπως ειπα και πανω, δεν κανει καπου install οποτε δεν τιθεται θεμα dual boot. Μπαινεις με android και συνδεεσαι στο ubuntu.

Για να το τερματισεις, απλα κανεις shutdown τον server που τρεχει, οπως λεει στις οδηγιες.

Υπαρχει τροπος να ορισω να ειναι καπως μικροτερα τα εικονιδια στην οθονη, ωστε να χωρανε περισσοτερα?

Ενα widget που μου ειπατε πιο πανω(more icons ή κατι τετοιο-το δοκιμασα πριν λιγες μερες) δεν μου δουλεψε. Το παλεψα αλλα τιποτε.

Υπαρχει λυση;

Δοκίμασε το Desktop VisualizeR. Κάνει ακριβώς αυτό που θες.

μάλιστα!

θα το τσεκάρω μέσα στην ημέρα αν είναι

edit: ΔΕ μπορεσα να το τρεξω.

δινω την εντολη

su

linux

και μου γράφει ότι το linux δε βρέθηκε

Edited by mol

Δοκίμασε το Desktop VisualizeR. Κάνει ακριβώς αυτό που θες.

πρεπει να κατεβασουμε ομως και το DVRImageCrop νομιζω?γιατι κατεβασα το προγραμμα το visualizer και τα εικονιδια ηταν τα ιδια της μαμας.δεν ηταν μικροτερα

πρεπει να κατεβασουμε ομως και το DVRImageCrop νομιζω?γιατι κατεβασα το προγραμμα το visualizer και τα εικονιδια ηταν τα ιδια της μαμας.δεν ηταν μικροτερα

Ναι, αυτο πρεπει να διευκρινηστει.

---

Εβαλα τον google reader στο κινητο, και μου ζητα να συγχρονισει με το account.

Αν το αφησω να συγχρονισει, εκτος απο τα θεματα που παρακολουθω στο google rss reader, θα μου συγχρονισει με το ετσι θελω και τις επαφες; ή οχι? εχω ελεγχο τι θα συγχρονισει ή οχι; ολα ή τιποτε;

Τρομαξα να βεβαιωθω οτι δεν περασαν οι επαφες του τηλεφωνου στο google account και δεν θελω να παθω τα ιδια.

Μπορω ομως να κανω τον απαιτουμενο συγχρονισμο για να βλεπω τα rss μου απο το κινητο;

Τώρα κατάλαβα ότι λέτε ακόμα μικρότερα και από της μαμάς. Δεν ξέρω κάποια εφαρμογή αλλά στις ρυθμίσεις του Launcher σας λογικά θα υπάρχει τέτοια επιλογή. Στον Go Launcher που δουλεύω εγώ, είναι στο Προτιμήσεις > Ρυθμίσεις > Μέγεθος grid. Το έχω στο 5x5 και χωράει πολλά εικονίδια ανά οθόνη.

• The title was changed to Συζητήσεις / Προβλήματα / Απορίες για το Android OS και τις εφαρμογές του
  • The topic was pinned