giog Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Παιδια ειμαι πρωταρης στο android οποτε πιστευω δικαιολογομαι και βλακειες να ρωτησω! Διαβαζω απο το forum σε διαφορα topics πχ χρησιμες εφαρμογες, παιχνιδια κτλ για να κατεβασω απο android market. Οταν παω να κατεβασω κατι πχ το colornote μου λεει αποδοχη αδειων! Να επιτρεπεται σε αυτην την εφαρμογη η προσβαση σε : Αποθηκευτικος χωρος (Τροποποιηση.διαγραφη περιεχομενων καρτας SD, Εργαλεια συστηματος (Παρεμποδιση μεταβασης του τηλεφωνου σε κατασταση αδρανειας)! Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινουν αυτα; Δηλαδη οτι θα κανει κουμαντο η εφαρμογη τι θα μου σβησει και δε θα με αφηνει να αδρανοποιησω το τηλ μου; Η εγω ειμαι τελειως στοκος και δεν καταλαβα κατι καλα; Ευχαριστω! Edited June 20, 2011 by giog ορθογραφικο λαθος απο βιασυνη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Όταν είχα Gingerbread στο κινητό μου, ΠΑΝΤΑ είχα battery drain... Η ROM ήταν μια beta Hackdroid CM7. Προφανώς έχει περάσει καιρός από τότε :D Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
agiannako Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Βρε παιδια, καλά είναι όσα λέτε αλλά υπάρχουμε και εμείς οι απλοί χρήστες κινητών τηλεφώνων που δεν ξέρουμε από flasharismata και τα λογισμικά των τηλεφώνων είναι για εμάς δύσκολη υπόθεση και το μόνο που ζητάμε είναι το τηλέφωνο απλά να λειτουργεί ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ και να μην μας κρεμάει. Φίλε μου amazed, όταν μου προτείνεις "SS5. Οι τελευταίες nightly είναι 2.3.4 , δοκίμασε από την 104 και κάτω" είναι μια διαδικασία όπου πρέπει να κάνω την μετατροπή των 3κουμπιών odin ΚΛΠ γιατί αν ναι, το έχασα το παιχνίδι (όπως κατάλαβες είμαι άσχετος με τα συγκεκριμένα). Αν όχι, πες ακριβώς τι πρέπει να κάνω... Δεκτή κάθε βοήθεια από όλους. Υ.Γ. Ψάχνοντας βρείκα αυτό '''http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1039696''' αλλα αν είναι κάθε φορά που ανοίγω GPS, 3G klp να πρέπει να κάνω ανοιγοκλείνω το κινητό για να μην τα παίζει η μπαταρία,,, σωθήκαμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
amazed Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Βρε παιδια, καλά είναι όσα λέτε αλλά υπάρχουμε και εμείς οι απλοί χρήστες κινητών τηλεφώνων που δεν ξέρουμε από flasharismata και τα λογισμικά των τηλεφώνων είναι για εμάς δύσκολη υπόθεση και το μόνο που ζητάμε είναι το τηλέφωνο απλά να λειτουργεί ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΑ και να μην μας κρεμάει. Φίλε μου amazed, όταν μου προτείνεις "SS5. Οι τελευταίες nightly είναι 2.3.4 , δοκίμασε από την 104 και κάτω" είναι μια διαδικασία όπου πρέπει να κάνω την μετατροπή των 3κουμπιών odin ΚΛΠ γιατί αν ναι, το έχασα το παιχνίδι (όπως κατάλαβες είμαι άσχετος με τα συγκεκριμένα). Αν όχι, πες ακριβώς τι πρέπει να κάνω... Δεκτή κάθε βοήθεια από όλους. Υ.Γ. Ψάχνοντας βρείκα αυτό '''http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1039696''' αλλα αν είναι κάθε φορά που ανοίγω GPS, 3G klp να πρέπει να κάνω ανοιγοκλείνω το κινητό για να μην τα παίζει η μπαταρία,,, σωθήκαμε Βασικά δεν εννοούσα την SS5 αλλά την CM7. Για την ss5 εννοούσα ότι είχα τα battery drains. Να σου πω την αλήθεια ούτε εγώ γνώριζα από φλασαρίσματα κλπ μέχρι πριν 1 μήνα που αγόρασα το κινητό (ZTE Blade). Αφιέρωσα 2-3 ώρες και διάβασα τους οδηγούς, έκανα και 2-3 ερωτήσεις σε ότι δεν καταλάβαινα ή είχα αμφιβολία και τώρα δεν μου παίρνει πάνω από 10' να αλλάξω rom. Κανείς δεν γεννήθηκε γνωρίζοντας. Όλοι εδώ προσπαθούν να βοηθήσουν :) Αν γράψεις πιο κινητό έχεις μπορεί να υπάρχει ο κατάλληλος οδηγός για να προχωρήσεις. ΥΓ: Μην νομίζεις ότι είμαι και εγώ σχετικός, άσχετος είμαι απλά ένας γνωστός είχε βάλει την SS5 με την οποία είχα διάφορα random προβλήματα και αναγκάστηκα να προχωρήσω σε αναβάθμιση, μόνος αυτή φορά.. Edited June 20, 2011 by amazed Παράθεση Lazy :shifty: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπερα!εχω αυτην την ρομ http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1058814 με darc core kernel 2.7.Πριν παρατηρησα κατι πολυ κουφο.Η μπαταρια μου ηταν στο 32 % το φορτιζω μετα δεκα λεπτα και μετα βγαζω τον φορτιστη και η μπαταρια ανεβηκε με μαγικο τροπο στο 53%.Επισης οταν ειναι στο φορτιστη δεν σβηνει με τιποτα η οθονη παρα μονο οταν παταω το κουμπι Power.Τι ειναι αυτο τωρα; Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bbbb Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 λογικό δεν είναι να ανέβει η στάθμη της μπαταρίας όταν το φορτίζεις; για την οθόνη που δε κλείνει κατά την φόρτιση πήγαινε ρυθμίσεις--->εφαρμογές--->ανάπτυξη και δες αν είναι τσεκαρισμένο το να μην σβήνει η οθόνη κατά τη φόρτιση Παράθεση [/url] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
therion1985 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Λογικο ειναι να ανεβει η σταθμη της μπαταριας.αλλα οχι μεσα σε 10 λεπτα να εχει ανεβει 20%.ημουν 30 %και πηγε στο 50%μεσα σε 10 λεπτα.Εβγαλα ομως την μπαταρια και την ξαναεβαλα και εδειχνε σωστα μετα.τωρα το θεμα γιατι οθονη που δε σβηνει,δεν υπαρχει αυτη η επιλογη που λες.Μεσα στο αναπτυξη εχει εντοπισμο σφαλματων και πλαστες τοποθεσιες Παράθεση Aντώνης Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Παιδια ειμαι πρωταρης στο android οποτε πιστευω δικαιολογομαι και βλακειες να ρωτησω! Διαβαζω απο το forum σε διαφορα topics πχ χρησιμες εφαρμογες, παιχνιδια κτλ για να κατεβασω απο android market. Οταν παω να κατεβασω κατι πχ το colornote μου λεει αποδοχη αδειων! Να επιτρεπεται σε αυτην την εφαρμογη η προσβαση σε : Αποθηκευτικος χωρος (Τροποποιηση.διαγραφη περιεχομενων καρτας SDΕνοει να μπορει να δημειουργησει και να σβησει αρχεια δικατου, Εργαλεια συστηματος (Παρεμποδιση μεταβασης του τηλεφωνου σε κατασταση αδρανειας)!Αν το ριθμισεις ναι Μπορει να μου εξηγησει καποιος τι σημαινουν αυτα; Δηλαδη οτι θα κανει κουμαντο η εφαρμογη τι θα μου σβησει και δε θα με αφηνει να αδρανοποιησω το τηλ μου; Η εγω ειμαι τελειως στοκος και δεν καταλαβα κατι καλα; Ευχαριστω! Για να ξερεις τι κανει η καθε εφαρμογη Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 παίδες γιατι δεν μου δουλεύει; ..τα κάνω όλα κανονικά όπως πρέπει αλλα δεν βλέπει τα plugins.. τι κάνω λάθος; ..έχω περάσει τα 3zip στην sdcard (όχι την εξωτερική) ..και όταν πάω να κάνω install ψάχνει αλλα δεν τα βλέπει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Villis Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 το κατεβασα αλλα δυσκολευομαι να το ρυθμισω.... ο δωρεαν χρονος ομιλιας μου ειναι 150 λεπτα (vodafone) και 30 μηνυματα που αρχιζουν 15 του μηνα γιατι τοτε εκανα το συμβολαιο. τι να γραψω και που για να αρχισει να μετραει.... πως να το μηδενισω ? κατι ασχετο ... να βαλω Antivirus χρειαζετε θα γινει πιο εγο το κινητο? Koίταξε αν θες τα πρώτα μηνύματα εδώ, εδώ κι εδώ :) Παράθεση Τhe end of an era... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 παίδες γιατι δεν μου δουλεύει; ..τα κάνω όλα κανονικά όπως πρέπει αλλα δεν βλέπει τα plugins.. τι κάνω λάθος; ..έχω περάσει τα 3zip στην sdcard (όχι την εξωτερική) ..και όταν πάω να κάνω install ψάχνει αλλα δεν τα βλέπει.. Περίεργο. Δοκίμασε να κάνεις unistall/install την εφαρμογή. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπέρα υπάρχει κινητό android που να έχει κλείδωμα με κωδικό ασφαλείας στο κινητό ; εκτός από το lg optimus που ξέρω ότι το περιλαμβάνει. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να περάσω εφαρμογή νετμόνιτορ σε android ; Επίσης στο Αλκατελ που περιμένουμε να έρθει στο πλαίσιο που είναι dual sim android γνωρίζουμε εάν υποστηρίζει δυνατότητα κλειδώματος πληκτρολογίου με κωδικό ασφάλειας; από ότι είδα στο Αλκατελ 806 δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα αλλά δεν είναι android συσκευή. Επίσης κάτι τελευταίο τι εφαρμογές μπορούμε να κατεβάσουμε από τα κινητα android ; για να παω μια ιδέα που δεν ξέρω καθόλου. Επίσης με ενδιαφέρει να μάθω εάν υποστηρίζει δυνατότητα να διαβάζει αρχεία word, excell πως μπορώ να το μάθω;. Συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω και θα ήθελα να μάθω ευχαριστώ πολύ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tsilakostheone Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Το εχω βαλει το cf3d στο κινιτο, ολα μια χαρα..παω ομως να εγκαταστησω ενα παιχνιδακι το Rainbow 6 : Shadow Vanguard που δουλευει με το chainfire στο sgs εξακριβωμενα και μου βγαζει σφαλμα αναλυσης... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπέρα υπάρχει κινητό android που να έχει κλείδωμα με κωδικό ασφαλείας στο κινητό ; εκτός από το lg optimus που ξέρω ότι το περιλαμβάνει. Ολα με android 2.2+ Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να περάσω εφαρμογή νετμόνιτορ σε android ; NαιΕπίσης στο Αλκατελ που περιμένουμε να έρθει στο πλαίσιο που είναι dual sim android γνωρίζουμε εάν υποστηρίζει δυνατότητα κλειδώματος πληκτρολογίου με κωδικό ασφάλειας; μακρια απο Αλκατελαπό ότι είδα στο Αλκατελ 806 δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα αλλά δεν είναι android συσκευή. Επίσης κάτι τελευταίο τι εφαρμογές μπορούμε να κατεβάσουμε από τα κινητα android ; https://market.android.com/για να παω μια ιδέα που δεν ξέρω καθόλου. Επίσης με ενδιαφέρει να μάθω εάν υποστηρίζει δυνατότητα να διαβάζει αρχεία word, excell πως μπορώ να το μάθω;. Συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω και θα ήθελα να μάθω ευχαριστώ πολύ. Το android κινιτο ειναι ενας πληρις υπολογιστης τσεπις Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Το android κινιτο ειναι ενας πληρις υπολογιστης τσεπις ok σε παρά ευχαριστώ πολύ γιατί μου γράφεις μακριά από Αλκατελ; όσο για το νετμόνιτορ παίζει σε όλα τα κινητά android ; και που μπορώ να το βρω ; χρειάζεται πολύπλοκη εγκατάσταση ; ή όχι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g4ssecca Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) μπα.. δεν άλλαξε κάτι, το βγαλα το έβαλα πάλι αλλα τίποτα.. :? edit: μήπως χρειάζεται η pro έκδοση; ..γιατι έχω την free και λέω μήπως δεν δουλεύει.. edit2: ..ok παίδες το έλυσα το, έφταιγε το πρόγραμμα τελικά, έβαλα παλιότερη έκδοση.. και όλα οκ :) βλέπει τα plugins Edited June 21, 2011 by g4ssecca Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sinos13 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 ok σε παρά ευχαριστώ πολύ γιατί μου γράφεις μακριά από Αλκατελ; όσο για το νετμόνιτορ παίζει σε όλα τα κινητά android ; και που μπορώ να το βρω ; χρειάζεται πολύπλοκη εγκατάσταση ; ή όχι. Γιατι χαλανε, ολα στο market Παράθεση Samsung Galaxy SIII Dualboot android-x86-4.4.2 Samsung GT-N8010 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Γιατι χαλανε, ολα στο market ok δηλαδή είναι καλύτερα τα ΖΤΕ από τα Αλκατελ;. Και στο μάρκετ πως μπορώ να το κατεβάσω;.δηλαδή πως θα το γράψω στην αναζήτηση; χρειάζεται μεγάλη διαδικασία για να το περάσω στο κινητό; αυτό είναι https://market.android.com/search?q=Netmonitor&so=1&c=apps Edited June 20, 2011 by JOHNMEGARYTHMOS Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 ok δηλαδή είναι καλύτερα τα ΖΤΕ από τα Αλκατελ;. Και στο μάρκετ πως μπορώ να το κατεβάσω;.δηλαδή πως θα το γράψω στην αναζήτηση; χρειάζεται μεγάλη διαδικασία για να το περάσω στο κινητό; αυτό είναι https://market.android.com/search?q=Netmonitor&so=1&c=apps Ειναι πανευκολο. Οταν ανοιξεις την συσκευη android σου, θα δεις ενα εικονιδιο που λεγεται μαρκετ. Το πατας, του δινεις το gmail σου και ειτε ψαχνεις μεσα απο εκει την εφαρμογη που θελεις (για να την εγκαταστησεις αρκουν απλα δυο πατηματα), ειτε πας μεσω του υπολογιστη στο site που παρεθεσες (την web μορφη του μαρκετ δηλαδη), κλικαρεις στο εγκατασταση και εισαι ετοιμος. ;) Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos2k5 Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Μήπως ξέρετε, στα HTC, όταν συγχρονίζουμε με το HTC Sync ένα folder από το PC, που πάει αυτό το folder στην συσκευή? Επίσης, υπάρχει στο Android κάποια εφαρμογή για έλεγχο του κινητού από το PC (όταν είναι συνδεδεμένο με USB) σαν αυτά: Pocket Controller Pro Jeyo Mobile Companion Edited June 20, 2011 by Nikos2k5 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ειναι πανευκολο. Οταν ανοιξεις την συσκευη android σου, θα δεις ενα εικονιδιο που λεγεται μαρκετ. Το πατας, του δινεις το gmail σου και ειτε ψαχνεις μεσα απο εκει την εφαρμογη που θελεις (για να την εγκαταστησεις αρκουν απλα δυο πατηματα), ειτε πας μεσω του υπολογιστη στο site που παρεθεσες (την web μορφη του μαρκετ δηλαδη), κλικαρεις στο εγκατασταση και εισαι ετοιμος. ;) οκ σε ευχαριστώ παρά πολύ. Είδα αυτην την συσκευή http://www.plaisio.gr/Cell-Phones-Internet/Mobile-Telephone/Cellular-Phones/GT-540-Black-AGRCBK.htm άραγε θα μπορώ να την αναβαθμισω στο 2.2android ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mariodj Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 (edited) Μήπως ξέρετε, στα HTC, όταν συγχρονίζουμε με το HTC Sync ένα folder από το PC, που πάει αυτό το folder στην συσκευή? Επίσης, υπάρχει στο Android κάποια εφαρμογή για έλεγχο του κινητού από το PC (όταν είναι συνδεδεμένο με USB) σαν αυτά: Pocket Controller Pro Jeyo Mobile Companion Κάτι τέτοιο θες https://market.android.com/details?id=com.splashtop.remote.free&feature=more_from_developer η κάτι τέτοιο ? https://market.android.com/details?id=net.xdevelop.rm&feature=related_apps Edited June 20, 2011 by mariodj Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Καλησπέρα υπάρχει κινητό android που να έχει κλείδωμα με κωδικό ασφαλείας στο κινητό ; εκτός από το lg optimus που ξέρω ότι το περιλαμβάνει. Επίσης υπάρχει η δυνατότητα να περάσω εφαρμογή νετμόνιτορ σε android ; Επίσης στο Αλκατελ που περιμένουμε να έρθει στο πλαίσιο που είναι dual sim android γνωρίζουμε εάν υποστηρίζει δυνατότητα κλειδώματος πληκτρολογίου με κωδικό ασφάλειας; από ότι είδα στο Αλκατελ 806 δεν υπάρχει τέτοια δυνατότητα αλλά δεν είναι android συσκευή. Επίσης κάτι τελευταίο τι εφαρμογές μπορούμε να κατεβάσουμε από τα κινητα android ; για να παω μια ιδέα που δεν ξέρω καθόλου. Επίσης με ενδιαφέρει να μάθω εάν υποστηρίζει δυνατότητα να διαβάζει αρχεία word, excell πως μπορώ να το μάθω;. Συγνώμη για της πολλές ερωτήσεις αλλά δεν ξέρω και θα ήθελα να μάθω ευχαριστώ πολύ. Ολα τα κινητα android εχουν κλειδωμα με κωδικο. Νετμονιτορ εννοειται μπορεις να περασεις. Εφαρμογες υπαρχουν απειρες, δεν υπαρχει περιπτωση να θες κατι και να μην το βρεις. Εννοειται διαβαζει word excel pdf και γενικα οτι γουσταρεις. To lg που ειπες νομιζω παιρνει μεχρι 2.1. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
JOHNMEGARYTHMOS Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 Ολα τα κινητα android εχουν κλειδωμα με κωδικο. Νετμονιτορ εννοειται μπορεις να περασεις. Εφαρμογες υπαρχουν απειρες, δεν υπαρχει περιπτωση να θες κατι και να μην το βρεις. Εννοειται διαβαζει word excel pdf και γενικα οτι γουσταρεις. To lg που ειπες νομιζω παιρνει μεχρι 2.1. οκ σε ευχαριστώ το νετμόνιτορ που έδωσα το λινκ παραπάνω μπορώ να το βρω και με άλλη ονομασία στην αναζήτηση;. Τέλος η έκδοση 2,1 με την 2.2 τι διάφορες προσφορέι; γενικότερα ποια είναι η ποιο καλύτερη; κάπου είχα διαβάσει για την android os τι διαφορά έχει με τα προηγούμενα; μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό και να βλέπεις τηλεόραση από αυτό; υπάρχει τέτοια εφαρμογή για την android ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
le_bron Δημ. June 20, 2011 Κοινοποίηση Δημ. June 20, 2011 οκ σε ευχαριστώ το νετμόνιτορ που έδωσα το λινκ παραπάνω μπορώ να το βρω και με άλλη ονομασία στην αναζήτηση;. Τέλος η έκδοση 2,1 με την 2.2 τι διάφορες προσφορέι; γενικότερα ποια είναι η ποιο καλύτερη; κάπου είχα διαβάσει για την android os τι διαφορά έχει με τα προηγούμενα; μπορείς να κατεβάσεις στο κινητό και να βλέπεις τηλεόραση από αυτό; υπάρχει τέτοια εφαρμογή για την android ; Για νετ μονιτορ κατεβασε το 3g watchdog. Οι 2.1, 2.2, 2.3 που ακους ειναι εκδοσεις του android. Οσο ανεβαινει το νουμερο τοσο πιο καινουρια. Η 2.2 σε σχεση με την 2.1 υποστηριζει flash στον browser, την δυνατοτητα να μεταφερεις τις εφαρμογες στην καρτα μνημης για να μην πιανουν χωρο στην κυρια και κατι αλλα πραγματακια. Τωρα για τηλεοραση που λες Ελληνικα καναλια με τιποτα. Εδω δεν εχουν web tv στα site τους. Αλλα και παλι το να βλεπεις τηλεοραση σημαινει κατεβασμα πολλων δεδομενων. Παντως πειρατικη nova σε live streaming εχω δει με wifi ομως. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts