saliez Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 εάν είναι θέμα ip, που αποκλείεται δοκίμασε να μπεις από proxy. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Στα link που παραθέτεις σε κάποιους συμβαίνει, οι περισσότεροι όμως λένε οτι δεν συμβαίνει και οτι απλά περιμένουν 30 sec (όπως γίνεται και γινόταν στο Blade μου). Μάλιστα κάποιοι που είχαν το πρόβλημα λένε οτι εξαφανίστηκε μετά απο hard reset. Μπορεί να έχει σχέση με κάποια συγκεκριμένη ρύθμιση και να εμφανίζεται το bug μόνο τότε; Τι να πω δεν ξέρω. Πάντως φαίνεται οτι υπάρχει (ή υπήρχε) κάποιο πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kollatos Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Λοιπόν έκατσα και διάβασα λίγο τα link που έδωσες και φαίνεται ότι είναι μεμονωμένες οι περιπτώσεις που συμβαίνει αυτό. Επίσης μερικοί αναφέρουν ότι ήταν bug των προ-froyo εκδόσεων και πλεον έχει λυθεί. Τώρα σχετικά με το Blade, αν μπεις στον bootloader δεν έχει επιλογή για Factory Reset? Αν έχει το κάνεις και τέλος.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Πωλείται: Τίποτα. Ζητείται: Τίποτα. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδιά το καταλαβαίνω οτι αντιμετωπίζετε με καχυποψία αυτά που σας λέω και καλά κάνετε, αλλά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου :ninja: Αυτό το θέμα το έγραψα εάν συμβεί σε κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το κινητό να μπορέσει κάπως να λύσει το θέμα χωρίς να χρειαστεί να το πάει στο service.Προφανώς κάποιος που ξέρει μπορεί να του κάνει wipe. Όσο για το παιδί μου είπε πριν λίγο οτι το πήγε στην wind και ένας υπάλληλος προσπαθούσε μιάμιση ώρα να το φτιάξει και τελικά δεν μπόρσε.Του είπαν οτι θα το στείλουν στο service και σε 10 μέρες θα τον ενημερώσουν. Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. March 31, 2011 Κοινοποίηση Δημ. March 31, 2011 Παιδιά το καταλαβαίνω οτι αντιμετωπίζετε με καχυποψία αυτά που σας λέω και καλά κάνετε, αλλά δεν τα βγάζω από το μυαλό μου :ninja: Αυτό το θέμα το έγραψα εάν συμβεί σε κάποιον που δεν έχει ασχοληθεί ιδιαίτερα με το κινητό να μπορέσει κάπως να λύσει το θέμα χωρίς να χρειαστεί να το πάει στο service.Προφανώς κάποιος που ξέρει μπορεί να του κάνει wipe. Όσο για το παιδί μου είπε πριν λίγο οτι το πήγε στην wind και ένας υπάλληλος προσπαθούσε μιάμιση ώρα να το φτιάξει και τελικά δεν μπόρσε.Του είπαν οτι θα το στείλουν στο service και σε 10 μέρες θα τον ενημερώσουν. Καμία καχυποψία εκ μέρους μου! Αφού επιπλέον έδωσες τόσα link με άτομα που αναφέρουν οτι συμβαίνει. Απλά προσπαθώ να καταλάβω που και πότε συμβαίνει. Σίγουρα δεν είναι γενικό πρόβλημα του Android εφόσον εμένα δεν μου έχει συμβεί ποτέ (και το ίδιο φαίνεται οτι ισχύει για αρκετούς και απο τη συζήτηση στα link που έδωσες) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Παιδιά δουλεύει με τον οδηγό στο παρακάτω link!! Jet κατέβασα ήδη το rio!! http://abtevrythng.blogspot.com/2011/03/how-to-use-amazon-app-store-outside-us.html#axzz1IE65YZna Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 το rio είναι από χθες στο android market ;) Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μου φαίνεται ότι αυτό το amazon είναι και ad free! Anyway το θέμα είναι ότι δουλεύει! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 είσαι απόλυτα σωστός, βέβαια για όσους έχουνε adfree δεν έχει κάποια διαφορά γιαυτό δεν το πολυσκέφτηκα :p Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 εάν είναι θέμα ip, που αποκλείεται δοκίμασε να μπεις από proxy. Μπορείς να μου δώσεις κάποιες οδηγίες? Μέσω VPN ή μέσω ASPROXY καλύτερα? Μιλάμε για σύνδεση Wi-Fi αν παίζει ρόλο. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
saliez Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 google --> proxy μπες στο πρώτο site που θα σου βγάλει μετά επέλεξε κάποιο τυχαίο proxy και με email που έχεις κάνει register πριν μπες στην αμαζον και προσπάθησε αλλά σου ξαναλέω οτι το ip δεν πρέπει να παίζει ρόλο κάτι άλλο κάνεις λάθος εδώ ο άλλος έβαλε ψεύτικη πιστωτική :lol: Παράθεση Contact: a.pap@doeyetea.eu Αλέξανδρος - [School of Tourism & Hospitality – STEAN College] - [Web Designer] [Root στο Galaxy S II] - [Ορολογία του Android] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Το μόνο που τους νοιάζει είναι η πιστωτική που θα βάλεις να είναι αμερικάνικη. Στο http://www.fakenamegenerator.com/ σου βγάζει αμερικάνικες και είσαι οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μα δεν ξέρω τι άλλο να κάνω... Όλα τα έκανα με το fake generator.Και νέα πιστωτική αμερικάνικη. Δεν ξέρω αν παίζει ρόλο που το κάνω μέσα από tablet, αλλά γιατί να αλλάζει από το κινητό? Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tpakis Δημ. April 1, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 1, 2011 Μήπως έκανες το update για το appstore? Δεν το έχω κάνει και ο οδηγός λέει ποιά έκδοση να κατεβάσεις και να μην αναβαθμίσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
junglist Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Όχι αυτό το πρόσεξα και δεν έκανα την αναβάθμιση. Παράθεση ONEPLUS 12 16/512gb: rooted Blackview Tab 11 tablet 8/128gb Amazon Fire stick 4k max Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ρε παιδια ειναι ευκολο καποιος που το εχει κανει σωστα και δουλευει να φτιαξει εναν οδηγο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tzagaritos Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ακριβως.. Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. μα πριν το εγκαταστησω λεει οτι χρειαζετε πληρης προσβαση στο ιντερνετ και οτι ειναι υπιρεσια επι πληρωμη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Ρε παιδια ειναι ευκολο καποιος που το εχει κανει σωστα και δουλευει να φτιαξει εναν οδηγο? Εμένα μου δούλεψε, αλλά δεν έκανα τίποτα διαφορετικό απο αυτούς στους οποίους δεν δούλεψε... Οδηγός υπάρχει και έχει γίνει link στα προηγούμενα post, αυτόν τον οδηγό ακολούθησα χωρίς να κάνω κάτι διαφορετικό και δούλεψε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 αν σου ειναι ευκολο πεσμας ακριβος τα βηματα που ακολουθησες μηπως και βγαλουμε ακρη,ευχαριστω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Kalchas Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Συνεχίζω να μαθαίνω και πορώνομαι... Ξέρει κανεις να μου πει ποιο είναι το αντίστοιχο exe των windows σε ένα σύστημα android. Ποιο είναι αυτό που ξεκινά την εγκατάσταση εννοω; Πρόσφατα έκανα στο xperia8 αναβάθμιση και μου έσβησε τα πάντα αλλά παρατήρησα όταν έβαλα τον ES file explorer ότι έχει μείνει ο φάκελος από τον Go launcher μέσα και τώρα δεν γνωρίζω αν πρέπει να βρω κάποιο αρχείο να το τρέξω και να ξαναεγκατασταθεί ή να το ξανακατεβάσω; Επίσης υπάρχει κάποιο site με εγχειρίδια που να διαβάσει κάποιο περισσότερα για λειτουργικά συστήματα. Βοηθάει να ξέρεις linux? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hraklhs57 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Συνεχίζω να μαθαίνω και πορώνομαι... Ξέρει κανεις να μου πει ποιο είναι το αντίστοιχο exe των windows σε ένα σύστημα android. Ποιο είναι αυτό που ξεκινά την εγκατάσταση εννοω; Πρόσφατα έκανα στο xperia8 αναβάθμιση και μου έσβησε τα πάντα αλλά παρατήρησα όταν έβαλα τον ES file explorer ότι έχει μείνει ο φάκελος από τον Go launcher μέσα και τώρα δεν γνωρίζω αν πρέπει να βρω κάποιο αρχείο να το τρέξω και να ξαναεγκατασταθεί ή να το ξανακατεβάσω; Επίσης υπάρχει κάποιο site με εγχειρίδια που να διαβάσει κάποιο περισσότερα για λειτουργικά συστήματα. Βοηθάει να ξέρεις linux? το .exe των windows ή το .cab των windows mobile ειναι η επεκταση των εκτελεσιμων αρχειων και η αντιστοιχη στο android ειναι .apk...:) Παράθεση Ηρακλής! ___________________________________________ iPhone 12 Pro Max pacibic blue Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Ufufu Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 αν σου ειναι ευκολο πεσμας ακριβος τα βηματα που ακολουθησες μηπως και βγαλουμε ακρη,ευχαριστω. Ακολούθησα ακριβώς μα ακριβώς αυτά τα βήματα, δεν έκανα κάτι άλλο: http://abtevrythng.blogspot.com/2011/03/how-to-use-amazon-app-store-outside-us.html 1) Έφτιαξα ένα καινούριο λογαριασμό μέιλ (με hotmail) 2) Έφτιαξα καινούριο λογαριασμό amazon.com με αυτό το μέιλ 3) Έβαλα τυχαία στοιχεία απο το http://www.fakenamegenerator.com/ (ακόμα και πιστωτική τυχαία, απο αυτό το site) 4) Ενεργοποίησα το 1-click buy στις ρυθμίσεις του Amazon (και έβαλα την τυχαία πιστωτική ως κάρτα για 1-click buy) 5) Εγκατέστησα το Amazon App Store στο κινητό μου και έκανα login με τον λογαριασμό αυτό 6) Κατέβασα εφαρμογές απο το κινητό Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
WR200 Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Τωρα ειδα το μυνημα σου τελικα τα καταφερα πως δεν ξερω..ευχαριστω παντος για την απαντηση σου. (εγω παντος εβαλα ενα τυχαιο hotmail χωρις να φτιαξω καπου) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
konstantinoslp Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 μα πριν το εγκαταστησω λεει οτι χρειαζετε πληρης προσβαση στο ιντερνετ και οτι ειναι υπιρεσια επι πληρωμη Θα περασεις την trial εκδοση ή θα «αγορασεις» την ολοκληρη; Sent from my iPod touch ξαπλα στον καναπε ή στο κρεβατι.. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Prattein_Aloga Δημ. April 2, 2011 Κοινοποίηση Δημ. April 2, 2011 Συνεχίζω να μαθαίνω και πορώνομαι... Ξέρει κανεις να μου πει ποιο είναι το αντίστοιχο exe των windows σε ένα σύστημα android. Ποιο είναι αυτό που ξεκινά την εγκατάσταση εννοω; Πρόσφατα έκανα στο xperia8 αναβάθμιση και μου έσβησε τα πάντα αλλά παρατήρησα όταν έβαλα τον ES file explorer ότι έχει μείνει ο φάκελος από τον Go launcher μέσα και τώρα δεν γνωρίζω αν πρέπει να βρω κάποιο αρχείο να το τρέξω και να ξαναεγκατασταθεί ή να το ξανακατεβάσω; Επίσης υπάρχει κάποιο site με εγχειρίδια που να διαβάσει κάποιο περισσότερα για λειτουργικά συστήματα. Βοηθάει να ξέρεις linux? Το αντιστοιχο ειναι το apk βασικα. ΕΝΤΙΤ: Σορυ δεν ειχα δει το ποστ του Ηρακλη δεν ειχα κανει Refresh. Παράθεση Stormrain@insomnia.gr Πέτρος Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts