Jump to content

Xiaomi Mi 6

manolisg10
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

σε ευχαριστω για την απαντηση,λεω να αγορασω την κανονικη Nillkin..http://nillkin.org/smartphones-accessories/xiaomi-phones-accessories/xiaomi-mi6-accessories/nillkin-xiaomi-mi6-h.. που αφηνει καποια κενα στο πλαι για να μην εχω θεμα με τις θηκες.την εχει βαλειες κανεις?

καποιο καταστημα στην αθηνα?

Με διαφορα οτι καλυτερο σε τζαμακια ειναι αυτο -> https://www.ultimateshield.co.uk/collections/xiaomi-mi6/products/xiaomi-mi6-black-tempered-glass-screen-protector

εχω παραγγειλει και εχω παραλαβει 2 Original Nillkin το 9+ Pro και ενα 9Η αλλα δεν εβαλα κανενα απο αυτα γιατι το αλλο το εχω κατι μηνες και ειναι τελειο

Edited by MAFIA

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

• Απαντήσεις 1,5χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Με διαφορα οτι καλυτερο σε τζαμακια ειναι αυτο -> https://www.ultimateshield.co.uk/collections/xiaomi-mi6/products/xiaomi-mi6-black-tempered-glass-screen-protector

εχω παραγγειλει και εχω παραλαβει 2 Original Nillkin το 9+ Pro και ενα 9Η αλλα δεν εβαλα κανενα απο αυτα γιατι το αλλο το εχω κατι μηνες και ειναι τελειο

Το συγκεκριμένο κάνει τέλεια εφαρμογή. Δεν καταλαβαίνεις ότι φοράει τζαμακι το κινητό....

Αλλά εμένα έσπασε μέσα σε λίγες μέρες κ σε περίπου ένα μήνα ήταν για πέταμα...

Οπότε πιστεύω ότι είναι πολύ ακριβό για αυτά που προσφέρει....

Στάλθηκε από το MI 6 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μαλλον ετυχε.. μου εχει πεσει αμετρητες φορες και ειμαι μια χαρα

Xiaomi 13 Lite 8/256, Xiaomi Mi11 Lite 8/128, Xiaomi Mi11 8/256, Xiaomi Mi11i, Xiaomi Mi10T 8/128, Xiaomi Note 10 Lite, Xiaomi Redmi Note 9 Pro, Xiaomi Mi8 lite, Xiaomi Mi6 6/64, Xiaomi Mi4 3/16, Xiaomi Redmi 4A, Xiaomi Mi MAX 3/32, Xiaomi Mi2A 16gb, Xiaomi Mi2S 32gb,

καλημερα,πρωτη φορα σε xiaomi mi6,μολις το πηρα με την Official global version,εχω vodafone,το εβαλα στο lte,αλλα επανω δεν μου βγαζει το σηματακι 4g,μονο h+.

Τελικά απ'ότι βλέπω απέσυραν την 9.2.3.0 μετά από αμέτρητα παράπονα http://en.miui.com/download-326.html

Λογικά έτσι είναι. Εμένα μου έβγαζε την καινούργια ενημέρωση και τώρα γράφει ότι δεν υπάρχουν διαθέσιμες ενημερώσεις.

καλημερα,πρωτη φορα σε xiaomi mi6,μολις το πηρα με την Official global version,εχω vodafone,το εβαλα στο lte,αλλα επανω δεν μου βγαζει το σηματακι 4g,μονο h+.

Σε ποια θέση την έχεις την sim; Στην 1 είναι το 4g.

Παιδια καποιος μια βοηθεια... Το κινητο μετα απο την oreo αναβάθμιση εχει γεινει μη λειτουργικο για τα δικα μου δεδομενα. Ολο προβληματα του βρίσκω. Καποιος να μου πει πως θα επιστρέψω πισω?
Lumia 1020 προς πώληση. Link

Στη voda εχεις ενεργοποιησει το 4g , ειχες πριν δηλαδη ;

Καλησπέρα. Αύριο θα παραλάβω το Mi6 αξίζει η αναβάθμιση σε Android 8.0? γιατί διαβάζω ότι έχει προβλήματα ή να παραμείνω στο Android 7.0?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Καλησπέρα. Αύριο θα παραλάβω το Mi6 αξίζει η αναβάθμιση σε Android 8.0? γιατί διαβάζω ότι έχει προβλήματα ή να παραμείνω στο Android 7.0?

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

μείνε στην 7 η 8 έχει προβλήματα ακόμα

Παιδιά υπάρχει gcam ported στο MI6 ? Λειτουργεί σωστά?

Η κάμερα πως τα πάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Φιλικά, Κώστας [/b] [ HTC U11, iPad mini 4, iPhone 6, Galaxy S7 Edge, Xiaomi A1, Nexus 5X ,

Παιδιά υπάρχει gcam ported στο MI6 ? Λειτουργεί σωστά?

Η κάμερα πως τα πάει σε σχέση με τον ανταγωνισμό?

Σε κάποιες custom rom υπάρχει και δουλεύει μια χαρά. Η πίσω είναι αξιοπρεπέστατη συγκριτικά και με το s8 που είχα, αλλά η μπροστινή είναι τραγική. Βράδυ δεν βγάζει τίποτα και με φώτα το clouding που κάνει είναι μνημειώδες.

Στάλθηκε από το ZUK Z1 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Παιδιά υπάρχουν δύο εκδόσεις του κινητού σε μπλε η μία?? Γιατί βλέπω παντού ένα 'Φωτεινό μπλε' στυλ μεταλιζε με αντανάκλαση.. Αυτό είναι το μπλε? Η είναι δύο?

Παιδια καλησπέρα πηρα ενα Μι6, τωρα εχω ενα redmi3 το οποιο θελω να μεταπτωσω αυτουσιο (apps, wifi pasqords, notes κλπ) μπορειτε να μου πειτε πως?

Ευχαριστω πολυ.

Μολών Λαβέ

Παιδια καλησπέρα πηρα ενα Μι6, τωρα εχω ενα redmi3 το οποιο θελω να μεταπτωσω αυτουσιο (apps, wifi pasqords, notes κλπ) μπορειτε να μου πειτε πως?

Ευχαριστω πολυ.

Mi Mover

Ευχαριστώ αλλα νομιζω οτι το συγκεκριμενο μεταφερει μονπ τα apps και οχι notes, recordings, wifi passwords.

Εχω σκεφτει το micloud η να κανω backup και μετε restore apo backup?

Για πεστε βρε παιδια κανενα τροπο εδω εσεις κατεχετε τοσα πολλα και σε αυτο γπτ?

Μολών Λαβέ

εχετε λινκ για την επισημη global ρομ οπως βγαινει το κινητο αλλα με ελληνικα μεσα ;

και ποιο twrp πρεπει να φοραει η συσκευη για την εγκατασταση του . ;

Edited by MAFIA

Καλημέρα.Υπάρχει κάποια ένδειξη η πιθανότητα να παρουσιαστεί το Mi 7 την άλλη βδομάδα μαζί με το mi mix 2s?

Καλημέρα.Υπάρχει κάποια ένδειξη η πιθανότητα να παρουσιαστεί το Mi 7 την άλλη βδομάδα μαζί με το mi mix 2s?
Όχι...

.

.

No root->No problem

Link http://bigota.d.miui.com/V9.5.3.0.OCAMIFA/miui_MI6Global_V9.5.3.0.OCAMIFA_8002395ad8_8.0.zip για την 8.5.3.0 που θα βγει σε καμιά βδομάδα. Επανήλθαν τα AOSP notifications και θέλω να πιστεύω ότι λύθηκαν της 9.2.3.0 που με το ζόρι την πάλευα.

Ξαναβγήκε η αναβάθμιση για 9.2.3 . Τα προβλήματα που είχε διορθώθηκαν? Η παραμένουν ακόμα ? Είμαι σε 9.2.2