Jump to content

Survivor Greece 2017

NetSurfer_g7
 Κοινοποίηση

Ποιός πιστέυετε ότι αξίζει να είναι ο νικητής του φετινού survivor  

69 members have voted

1. 1. Ποιός πιστέυετε ότι αξίζει να είναι ο νικητής του φετινού survivor

• Γιώργος Αγγελόπουλος(Διάσημοι)
      30
    • Μάριος Ιωαννίδης(Μαχητές)
      12
    • Κώστας Αναγνωστόπουλος(Μαχητές)
      4
    • Ορέστης Τσάνγκ(Μαχητές)
      0
    • Πάνος Αργιανίδης(Μαχητές)
      0
    • Ελισσάβετ Αϊνατζόγλου(Μαχητές)
      2
    • Ειρήνη Κολυδά(Μαχητές)
      2
    • Σάρα Εσκενάζη(Μαχητές)
      1
    • Κωνσταντίνος Βασάλος(Μαχητές)
      7
    • Γιάννης Σπαλιάρας(Διάσημοι)
      5
    • Ευριδίκη Βαλαβάνη (Διάσημοι)
      0
    • Λάμπρος Χούτος(Διάσημοι)
      1
    • Γιώργος Χρανιώτης(Διάσημοι)
      0
    • Στέλιος Χανταμπάκης(Διάσημοι)
      1
    • Άλλος(Κοκκινάκης,Μπο,Νάργες,Παπαδοπούλου)
      4

Recommended Posts

• Απαντήσεις 763
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ο ντανος θα ειναι αυριο καλεσμενος στην πρεμιερα της καινουριας πρωινης εκπομπης Κατσουλη-Καραβατου στο star.

ΜΠΟΥΡΔΕΣ που σου καίνε το μυαλό!!ΕΛΕΟΣ...Λες και είναι κανένας ήρωας!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΠΑΤΩΣΕΙ αύριο το ΣΤΑΡ και τα σκουπίδια που θα δείξει...τους είδαμε και τι έκαναν στο Ε...

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Nomads

Πρεμιερα αποψε στις 21:00.Θα προβαλλεται Δευτερα-Παρασκευη 21:00-23:00.

Πως λέγεται αυτός ο ηθοποιός που είναι στο nomads βρε παιδιά; Αυτός με τα άσπρα μούσια και το άσπρο μαλλι.

Δεν το έχω παρακολουθήσει γεννικα γιατί δεν προλαβαίνω αλλά για δύο λεπτά που το είδα πέτυχα αυτόν και σαν κάτι να μου θυμίζει

Edit :θα ρωτήσω στο νήμα του nomads

Edited by lek88

• 3 months later...

Πρεμιέρα: Κυριακή 21/01 στις 21:00

Θα προβάλλεται Κυριακή-Τετάρτη όπως πέρσι

Οι διαγωνιζόμενοι:

https://www.youtube.com/watch?v=29mQKc7pTx0

Οι διασημοι για αλλη μια φορα θα ειναι διασημοι απ'τα lidl.Οι δε μαχητες δεν μου γεμιζουν καθολου το ματι.Ολοι wannabe μοντελα και κλαρινογαμπροι τιγκα στα τατουαζ και τους κοιλιακους.

Edited by NetSurfer_g7

Θέλω να πιστεύω ότι μετά την αποτυχία του Ε και του ΑΝΤ1, θα γίνει και εδώ το ίδιο.

COSMOTE VDSL 100/10, COSMOTE TV FULL PACK, COSMOTE GIGAMAX UNLIMITED, COSMOTE INTERNET ON THE GO με κάρτα (εξοχικό), F2G + CU (για δοκιμές), EON TV FULL PACK.

Οι μαχητές του survivor 2017 είναι πιο διάσημοι από τους διάσημους του survivor 2018. Αν πήγαινε ο Καστίγιο θα είχε λίγο ενδιαφέρον, τώρα πάει και αυτό

Νομίζω ότι η επιλογή του να βάλουν όμορφες φάτσες και κορμιά για το γυαλί δεν θα τους βγει σε καλό...

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Σημασία έχουν οι χαρακτήρες των συμμετεχόντων για το αν θα έχει ενδιαφέρον το παιχνίδι, ούτε τα ονόματα ούτε η εμφάνιση. Στο προηγούμενο survivor είχαν κάνει πολύ καλή δουλειά οι ψυχολόγοι κλπ στην επιλογή χαρακτήρων, ένας προς ένας ήταν. Ελπίζω να συμβεί το ίδιο και τώρα. Αν συνδυάζεται και με εμφάνιση, ακόμα καλύτερα.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Ντάνο γύρνα πίσω ή έστω τηλεφώνα. Αδιάφορο τελείως το φετινό survivor. Μεγάλη αποτυχία η επιλογή των παικτών

Πολυ φουσκωμα και πολυ λειζερ εχει πεσει φετος! :lol:

Πάρε τηλέφωνο τη μοναξιά σου, ή βγες ξανά στο δρόμο της φωτιάς!!

Δεν είδα την πρεμιέρα, για να έχω άποψη σχετικά με τους νέους παίκτες και το παιχνίδι γενικά, ωστόσο σε αντίθεση με διάφορα σχόλια, εγώ πιστεύω θα πάει πολύ καλά και το νέο Survivor...

Και την εμπειρία έχουν από το πρώτο + το μάθημα από το Ε και τον Αντ1 που οκ πήγε καλύτερα από το Ε, αλλά σε καμία περίπτωση δεν έφτασε στα επίπεδα του πρώτου Survivor...

Η Σπυροπουλου ποτε θα μπει;

Να και ένας που μπήκε απευθείας στο "ζουμί" της υπόθεσης! :lol: :oops:

Sorry αλλα οσο και αν δεν την παω, αλλο τοσο θελω να τη δω να κυκλοφορει με τα μαγιο της, οπως και τη Χατζιδου! :lol:

θελω να δω τα ξεπρισματα απο τα φαρμακα που περνανε τους προηγουμενους μηνες,πραγματικα! οσον αφορα για τα κορασια,,δεν ειδα κατι το αξιολογο! ποιο πολυ μου εκανε survival εμενα παρα survivor!

Το παρακάτω έγγραψε ο τατσόπουλος(που είχε δουλέψει στο σκαι)...

ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟ SURVIVOR 2018 (και δεν πρόκειται να επανέλθω)

Η παρακμή ενός έθνους δεν αποτυπώνεται μονάχα στις αποτυχίες, αλλά και στις επιτυχίες. Πρέπει ευθύς εξαρχής να πω ότι ένα σημαντικό μέρος της θλίψης που μου προκαλούσε πέρυσι η μέχρι υστερίας ενασχόληση αναρίθμητων συμπολιτών μου με ένα γελοίο τηλεπαιχνίδι ήταν και το κανάλι όπου προβαλλόταν.

Ναι, το παραδέχομαι. Μου ήταν αφόρητη η ιδέα ότι ο ΣΚΑΪ, ένας τηλεοπτικός σταθμός που είχε κάποτε βάλει στα σκαριά μια "άλλου είδους τηλεόραση", με φιλόδοξες ακριβές παραγωγές, σε ορισμένες από τις οποίες είχα την τιμή και το προνόμιο να μετέχω -"Μεγάλοι Έλληνες" (2009), "1821" (2011)- ακουμπούσε τώρα τα "ρέστα" του σε μια μπούρδα fake επιβίωσης ενηλίκων με νηπιακή νοημοσύνη (αρχίζω να πιστεύω πως υποβάλλουν τους υποψηφίους σε τεστ IQ και κόβουν όσους περνούν πάνω από τη βάση), μια παραγωγή που χρησιμεύει και ως "τροφοδότης-λογαριασμός" για αμέτρητες άλλες τηλεοπτικές εκπομπές και δημοσιεύματα, σε ένα πρωτοφανούς έντασης και διάρκειας τσουνάμι μαζικής εθνικής αποβλάκωσης.

Πιστεύω ακράδαντα ότι ο ΣΚΑΪ ασελγεί πάνω στο δικό του παρελθόν, στο μοντέλο μιας τηλεόρασης που θα σέβεται τον τηλεθεατή και δεν θα τον θεωρεί εκ προοιμίου κι αγιάτρευτα ηλίθιο. Εύχομαι εκ βαθέων το φετινό Survivor να καταβαραθρωθεί στις τηλεμετρήσεις, όχι από κάποια μοχθηρία, αλλά επειδή είναι ο μόνος τρόπος για να σταματήσει να πολλαπλασιάζει τα καρκινώματα σαχλαμάρας στο πρόγραμμα όλων των άλλων τηλεοπτικών σταθμών.

Είμαστε ένα έθνος όπου ο ένας στους δύο ενηλίκους δεν διαβάζει κανένα βιβλίο στη ζωή του και ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ παρακολουθεί τηλεόραση κατά μέσον όρο τέσσερις ώρες και τριάντα λεπτά ημερησίως. Λυπάμαι αλλά με ανάλογες επιδόσεις κανένα έθνος δεν καταφέρνει μακροπρόθεσμα να επιβιώσει. Ωστόσο το να χάσει τον αγώνα της επιβίωσης παρακολουθώντας SURVIVOR παραείναι σαχλή ειρωνεία.

Διαβάστε περισσότερα: http://www.alfavita.gr/arthron/koinonia/o-tatsopoylos-eyhetai-ston-skai-na-patosei#ixzz54xt4N7Jx