Jump to content

Survivor Greece 2017

NetSurfer_g7
 Κοινοποίηση

Ποιός πιστέυετε ότι αξίζει να είναι ο νικητής του φετινού survivor  

69 members have voted

1. 1. Ποιός πιστέυετε ότι αξίζει να είναι ο νικητής του φετινού survivor

• Γιώργος Αγγελόπουλος(Διάσημοι)
      30
    • Μάριος Ιωαννίδης(Μαχητές)
      12
    • Κώστας Αναγνωστόπουλος(Μαχητές)
      4
    • Ορέστης Τσάνγκ(Μαχητές)
      0
    • Πάνος Αργιανίδης(Μαχητές)
      0
    • Ελισσάβετ Αϊνατζόγλου(Μαχητές)
      2
    • Ειρήνη Κολυδά(Μαχητές)
      2
    • Σάρα Εσκενάζη(Μαχητές)
      1
    • Κωνσταντίνος Βασάλος(Μαχητές)
      7
    • Γιάννης Σπαλιάρας(Διάσημοι)
      5
    • Ευριδίκη Βαλαβάνη (Διάσημοι)
      0
    • Λάμπρος Χούτος(Διάσημοι)
      1
    • Γιώργος Χρανιώτης(Διάσημοι)
      0
    • Στέλιος Χανταμπάκης(Διάσημοι)
      1
    • Άλλος(Κοκκινάκης,Μπο,Νάργες,Παπαδοπούλου)
      4

Recommended Posts

H παραγωωη οφειλει να δημοσιευσει επισημα την καταταξη της 24ωρης ψηφοφοριας μετα το τελος του παιχνιδιου.Αν δεν το κανει παει να πει οτι πιθανον να εχει πεσει μαγειρεμα των ψηφων απ΄την πλευρα της παραγωγης.Παντως μου εκανε εντυπωση ο τροπος που ψηφισαν χθες οι παικτες στην καλπη.Συνεχισαν να ψηφιζουν τους πιο αδυναμους παικτες(Σπαλιαρας,Σαρα,Ευρυδικη),ενω εφοσον το παιχνιδι εγινε πλεον ατομικο το λογικο θα ηταν να ψηφιζουν τους πιο δυνατους παικτες(π.χ. Ντανος) και να κρατανε στο παιχνιδι τους πιο αδυναμους προκειμενου να εχουν πιο ευκολους αντιπαλους.

Και να δημοσιεύσει τη λίστα που ξέρουμε ότι θα είναι η πραγματική και όχι αυτή που ήθελαν; Αυτό δεν θα το μάθουμε ποτέ.

Για την ψηφοφορία συμφωνώ. Μου φάνηκε γελοίο κι εμένα. Ψήφισαν τον Σπαλιάρα ενώ είναι ο πιο αδύνατος παίκτης. Προτιμούν να έχουν αντίπαλο τον Ντάνο δηλαδή; Μόνη λογική εξήγηση είναι να έχουν αντιληφθεί ότι οι δυνατοί παίκτες είναι δημοφιλείς και να μην θέλουν να τους πάνε κόντρα γιατί στον ημιτελικό και στον τελικό θα ψηφίσει πάλι ο κόσμος

• Απαντήσεις 763
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Γιατί ξέρουν ότι ο Ντάνος είναι λαοφιλής και δεν θέλουν να πάνε κόντρα στην κοινή γνώμη. Από την άλλη θέλουν να τελειώνουν με τους αδύναμους να μην έχει πλέον εύκολο αντίπαλο κανεις.. Το παιχνίδι είναι survivor όχι βρες το ταίρι σου να παντρευτείς σπαλιαρας και ευριδικη χαιρετάνε και πάνε τελικό οι 4 πιο δυνατοί παίκτες.. Δίκαιο

Sent from my iPhone 6s Plus using Tapatalk

Γιατί ξέρουν ότι ο Ντάνος είναι λαοφιλής και δεν θέλουν να πάνε κόντρα στην κοινή γνώμη. Από την άλλη θέλουν να τελειώνουν με τους αδύναμους να μην έχει πλέον εύκολο αντίπαλο κανεις.. Το παιχνίδι είναι survivor όχι βρες το ταίρι σου να παντρευτείς σπαλιαρας και ευριδικη χαιρετάνε και πάνε τελικό οι 4 πιο δυνατοί παίκτες.. Δίκαιο

Και που ξερουν ποσο δημοφιλης ειναι ο Ντανος?Αφου υποτιθεται οτι δεν εχουν feedback σχετικα με το τι συμβαινει στην Ελλαδα.

Και που ξερουν ποσο δημοφιλης ειναι ο Ντανος?Αφου υποτιθεται οτι δεν εχουν feedback σχετικα με το τι συμβαινει στην Ελλαδα.

Αν ήμουν Μαριος, δε θα ήθελα να βγω στη σέντρα με το Ντάνο...Αν ήμουν Ντάνος, δε θα ήθελα να βγω στη σέντρα με το Μάριο τώρα που μείναμε 6-7

Sent from my iPhone using Tapatalk

Επειδή έχει βγει αλώβητος από πολλά συμβούλια, επειδή βλέπουν ότι είναι δυνατός παίκτης και σκέφτονται ότι και έξω έτσι βλέπει και ο κόσμος.. Λογικά να το σκεφτείς έτσι πάει..

Μπορούν να το καταλάβουν. Έχει βρεθεί πολλές φορές υποψήφιος απέναντι σε "διάσημους" συμπαίκτες του και παρέμεινε. Επίσης είναι ο καλύτερος παίκτης στα αγωνίσματα που και αυτό τον κάνει πολύ δημοφιλή. Δεν θέλει λοιπόν πολύ μυαλό να καταλάβουν ότι έχει τον κόσμο μαζί του. Σίγουρα όχι στο βαθμό που γίνεται πραγματικά, αλλά κάτι έχουν πάρει είδηση.

O spal στην απ εξω...

ΑΝ κερδισει, ποιον θα παρει αραγε???

Ντανο και Ευριδίκη ίσως?????

Sent from my Letv-LeEco Le Max 2 X829 6/128 using Tapatalk!

Ο σπαλ δεν κερδίζει ούτε 3χρονο που αρχίζει να τρέχει... Μόνη του ελπίδα να κερδίσει ο Ντάνος.. Αν και το πιο πιθανό είναι να πάει σύντομα στη Μύκονο να φάει..

Πάντως η 3αδα των μαχητών τυφλά να έχει η κλίκα του χανταμπακη. Άτομα που δεν θα τους έλεγες ούτε καλημέρα έξω

Ποιος κερδισε χθεε την ασυλία?

-------------

Στάλθηκε με το Tapatalk, χρησιμοποιώντας το δεξί μου δάχτυλο.

Χρηματοοικονομικός Σύμβουλος

"Εγώ παίρνω στο έπαθλο όποιον έφτασε τελικό μαζί μου"

Learn Colemak, the better keyboard layout! :happy:

Μην αφήνεις τα μικρά μυαλά να σε πείσουν ότι τα όνειρα σου είναι πολύ μεγάλα.

Καλα άκουσα δηλαδη.

Ωραια! Επομενος σπαλ πιστευω.

Ασυλια ποιος κερδισε σημερα?

Καλα άκουσα δηλαδη.

Ωραια! Επομενος σπαλ πιστευω.

Ασυλια ποιος κερδισε σημερα?

Μαριος με 5 ζωές δεν έχασε από κανέναν. Σπαλ επόμενος ναι.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Ίσως πλέον είναι καιρός να γίνουν τα αγωνίσματα πιο σκληρά από τυφλομυγες και σβούρες για χάμστερ... Εκτός αν λόγο σπαλιαρα βάλουν κανα playmobil η κατασκευές Lego.

Ο σπαλ αν δεν κερδίσει ασυλία έφυγε.. Είναι τελευταίος στη λίστα. Πάντως αν και αμπαλος εντελώς θα ήθελα να βγουν στον τακο οι υπόλοιποι και να αποχαιρετήσει ένας από τη μισητή τριάδα των μαχητών

Ο σπαλ αν δεν κερδίσει ασυλία έφυγε.. Είναι τελευταίος στη λίστα. Πάντως αν και αμπαλος εντελώς θα ήθελα να βγουν στον τακο οι υπόλοιποι και να αποχαιρετήσει ένας από τη μισητή τριάδα των μαχητών

Εγώ πάντως δεν νομίζω να είναι ο σπαλιαρας στη λίστα κάτω από τον μισθοφλωρο ή τον βασαλο. Τουλάχιστον το ρεύμα που έχει τόσο καιρό δεν υποδεικνύει κάτι τέτοιο, άσχετα με το τι λένε οι διαρροές της λίστας. Άλλωστε και η τεκνατζου η γερμανού του ευχήθηκε καλή επιτυχία στον τελικό. Κάτι θα ξέρει αυτή.

Πάντως άντε να τελειώνει, ακόμα και οι ίδιοι οι παίχτες έχουν βαρεθεί την ζωή τους πλέον. Φάνηκε χτες και από τον Αγγελόπουλο, καθόλου όρεξη.

Sent from my Huawei Mate S using Tapatalk

The day is my enemy, the night my friend

Δηλωνω φαν του μισθοφορου...μαζι με Μαριο και Αγγελοπολο ειναι οι πιο δυνατοι παικτες.

Ο σπαλιαρας ουτε ο ιδιος το πιστευει οτι εφτασε μεχρι εδω.

Ο Ντανος ειναι μεγαλος υποκριτης...προσπαθει να κερδισει την συμπαθεια του κοσμου παιζοντας το λαικος, κατι σαν τον Ξανθοπουλο στις ελληνικες ταινιες...αλλα ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο.

Προβλεπω τελικο Μαριος- μισθοφορος.

Κι εγώ πιστεύω ότι ο Σπαλιάρας έχει περισσότερους fans από τον μισθοφόρο. Και ας είναι ο χειρότερος αθλητικά

Ο Ντανος ειναι μεγαλος υποκριτης...προσπαθει να κερδισει την συμπαθεια του κοσμου παιζοντας το λαικος, κατι σαν τον Ξανθοπουλο στις ελληνικες ταινιες...αλλα ο κοσμος δεν τρωει κουτοχορτο.

Για το Ντάνο μπορώ να πω ότι συμφωνώ και 'γω! Δεν ξέρω αν έτσι είναι ή το "παίζει" για τις κάμερες, αλλά κάτι με χαλάει! Αν και αντικειμενικά θα άξιζε το έπαθλο ως καλύτερος survivor .

Και αυτό ρε παιδιά με το σταυροκόπημα και τα φιλιά στα κομποσκοίνια έχει παραγίνει!! Εντάξει, είσαι (ή το παίζεις) πολύ θρήσκος, αλλά αυτό παραπάει, καταντάει γραφικό. Ούτε μοναχός στο Άγιο Όρος τόσο σταυροκοπήμα...... ακόμη και όταν αγωνιζόταν η Ευριδίκη. Χάνει το νόημα του πια.....

Edited by Titarasaudi

Για το Ντάνο μπορώ να πω ότι συμφωνώ και 'γω! Δεν ξέρω αν έτσι είναι ή το "παίζει" για τις κάμερες, αλλά κάτι με χαλάει! Αν και αντικειμενικά θα άξιζε το έπαθλο ως καλύτερος survivor .

Και αυτό ρε παιδιά με το σταυροκόπημα και τα φιλιά στα κομποσκοίνια έχει παραγίνει!! Εντάξει, είσαι (ή το παίζεις) πολύ θρήσκος, αλλά αυτό παραπάει, καταντάει γραφικό. Ούτε μοναχός στο Άγιο Όρος τόσο σταυροκοπήμα...... ακόμη και όταν αγωνιζόταν η Ευριδίκη. Χάνεις το νόημα του πια.....

Υποκριτης είναι και τίποτα άλλο. Ελπίζω τα χρήματα να πάνε σε βασαλο που είναι ο πιο σωστός εκεί μέσα και καλός αθλητικά. Ο Σπαλ είναι αληθινός αλλά αχρηστος στα αθλήματα.

Send From Note 3 With S8 Port Rom

Σύμφωνα με σπόιλερ βασαλος η μισθοφόρος χαιρετάνε... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο σπαλ θα φύγει πάντως

Σύμφωνα με σπόιλερ βασαλος η μισθοφόρος χαιρετάνε... Εξακολουθώ να πιστεύω ότι ο σπαλ θα φύγει πάντως

Ο Βασάλος πιστεύω έχει κόσμο. Τον ψηφίζουν και οι γυναίκες. Γιατί πρέπει σώνει και καλά να πάνε στον τελικό οι καλύτεροι στα αγωνίσματα; Αν είναι έτσι να μην ψηφίζει καθόλου ο κόσμος