saltofx_v Δημ. March 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. March 22, 2014 αγόρασε από το ebay το digitizer και άλλαξε το μόνος σου.Είναι εύκολο.δες κάποιο diy από YouTube Παράθεση Πως φλασαρω WIUI σε Motorola Defy:thanks: Πως κανω ROOT Ελληνικο Motorola Defy + (Προσοχη μην το δοκιμασετε σε απλο defy) Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spookype20 Δημ. May 22, 2014 Κοινοποίηση Δημ. May 22, 2014 (edited) Σήμερα μου έπεσε και εμένα το αγαπημένο μου Nexus 4... [ATTACH]45374[/ATTACH] Τελικά αξίζει η αλλαγή της οθόνης στην procordia ή με τα 2πλάσια (περίπου) λεφτά παίρνεις το Nexus 5; Edited May 22, 2014 by spookype20 Παράθεση GH388, Nokia 3210, Nokia 3310, Nokia 6310i, Sharp GX15, Sony Ericsson K510i, Moto E770v, Moto RAZR V3i, Nokia E51, HTC Desire, maguro, mako, hammerhead, shamu, angler, marlin, taimen, bonito, coral, redfin, oriole, cheetah, husky & iPad 9th Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) Παιδιά καλησπέρα! S O S !!!! Μου επεσε κατω το κινητο κ εσπασε η οθόνη κ δυστυχώς δεν λειτουργεί το touch!!! Κανείς καμια ιδέα να παραγείλω οθόνη απο κάπου; H αντικατάσταση μετά είναι εύκολη; Βρήκα από εδω.. http://www.ebay.com/itm/Replacement-LCD-Screen-Display-Touch-Digitizer-for-LG-E960-Google-Nexus-4-Tool-/400717611938?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item5d4ca183a2 Παίζει να βρώ και φθηνότερα με γρήγορο shipping?Ευχαριστώ Edited June 16, 2014 by tziminhio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Παιδιά καλησπέρα! S O S !!!! Μου επεσε κατω το κινητο κ εσπασε η οθόνη κ δυστυχώς δεν λειτουργεί το touch!!! Κανείς καμια ιδέα να παραγείλω οθόνη απο κάπου; H αντικατάσταση μετά είναι εύκολη; Βρήκα από εδω.. http://www.ebay.com/itm/Replacement-LCD-Screen-Display-Touch-Digitizer-for-LG-E960-Google-Nexus-4-Tool-/400717611938?pt=UK_Replacement_Parts_Tools&hash=item5d4ca183a2 Παίζει να βρώ και φθηνότερα με γρήγορο shipping?Ευχαριστώ γιατί ebay.com ; ebay.co.uk http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XLCD+Screen+Display+%26+Touch+Digitizer+for+LG+E960&_nkw=LCD+Screen+Display+%26+Touch+Digitizer+for+LG+E960&_sacat=0&_from=R40 Ποια γρήγορα αν θες amazon.co.uk Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 γιατί ebay.com ; ebay.co.uk http://www.ebay.co.uk/sch/i.html?_trksid=p2050601.m570.l1313.TR0.TRC0.H0.XLCD+Screen+Display+%26+Touch+Digitizer+for+LG+E960&_nkw=LCD+Screen+Display+%26+Touch+Digitizer+for+LG+E960&_sacat=0&_from=R40 Ποια γρήγορα αν θες amazon.co.uk Σωστα! Έτσι κ αλλιώς αγγλία κοίταζα. Η οθόνη πάντως ανάβει κανονικά. Μόνο το touch δν λειτουργεί. Μήπως να ψάξω μονο για digiter? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dimitrisOS Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 Σωστα! Έτσι κ αλλιώς αγγλία κοίταζα. Η οθόνη πάντως ανάβει κανονικά. Μόνο το touch δν λειτουργεί. Μήπως να ψάξω μονο για digiter? αμα ανάβει η οθόνη , φυσικά και θες μόνο digiter, δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά Παράθεση Digital-Doctor.blogspot.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. June 16, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 16, 2014 (edited) αμα ανάβει η οθόνη , φυσικά και θες μόνο digiter, δεν χρειάζεται να δώσεις παραπάνω λεφτά Είδα στο youtube οτι είναι ψιλοδύσκολο να κολλήσει και το φοβάμαι..και επίσης η Lg αλλάζει όλη την οθόνη, που σημαίνει είναι compact! Edited June 16, 2014 by tziminhio Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tziminhio Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Είδα στο youtube οτι είναι ψιλοδύσκολο να κολλήσει και το φοβάμαι..και επίσης η Lg αλλάζει όλη την οθόνη, που σημαίνει είναι compact! Παιδιά αν πάρω οθόνη unoficial παίζει να έχω θέμα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
andrewk Δημ. June 17, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 17, 2014 Παιδιά αν πάρω οθόνη unoficial παίζει να έχω θέμα; Δεν θα εχει τη ιδια ποιότητα με την γνησια, αλλα λογικα δεν θα υπαρχει καποιο αλλο προβλημα,εγγυηση δεν θα εχεις.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
m3Lt3D Δημ. June 18, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 18, 2014 Προσφατα έιχα και γω το ιδιο προβλημα: Ράγισε ελαχιστα πανω δεξιά η οθόνη με αποτελεσμα να χαθεί το touch στο πανω μισο της(η οθονη δουλευει κανονικα). Σκεφτόμουν ουτως η αλλως να το πουλησω για να παρω το moto g lte. Πιστέυετε οτι θα μπορω να το πουλησω σε αυτη την κατασταση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
three_brothers1 Δημ. June 28, 2014 Κοινοποίηση Δημ. June 28, 2014 Προσφατα έιχα και γω το ιδιο προβλημα: Ράγισε ελαχιστα πανω δεξιά η οθόνη με αποτελεσμα να χαθεί το touch στο πανω μισο της(η οθονη δουλευει κανονικα). Σκεφτόμουν ουτως η αλλως να το πουλησω για να παρω το moto g lte. Πιστέυετε οτι θα μπορω να το πουλησω σε αυτη την κατασταση; για ανταλλακτικα ναι.:O Παράθεση :thanks: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
batman_13 Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Πριν λιγο μου εσπασε κι εμενα η οθονη κατω αριστερα.Λειτουργουν ολα κανονικα,εκτος απο το touch στα soft keys.Παλι καλα,αμα το γυρισω στο πλαι,πανε κι αυτα στο πλαι και μπορω και το λειτουργω.Αυριο το πρωι θα παρω τηλ στην procordia,αλλα παραλληλα κοιταω και για third party.Αξιζει λετε?Αν θελει 134,με 200 αγοραζω καινουριο,δεν συμφερει πιστευω. Παράθεση LG G3 32gb,Nexus 4,Lg optimus 2x Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 15, 2014 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2014 Καλυτερα να παρεις καποιο χαλασμενο για ανταλλακτικα. Πιο πολυ σε συμφερει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
al3x1k0 Δημ. September 4, 2014 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2014 Σε μένα δεν δουλεύει η lcd. Έχετε να προτείνετε αξιόπιστο και όσο δυνατόν φθηνότερο πωλητή για οθόνη; Παράθεση (σχεδόν) πάντα φιλικά, Αλέξης Apple iPhone 12 Pro 256GB Gold + Apple iPhone 7 Plus 128GB Gold + Xiaomi Redmi 4X Dual sim Black + Apple Watch Series 3 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fronimitis Δημ. June 22, 2016 Κοινοποίηση Δημ. June 22, 2016 Παλιά συζήτηση, αλλά την ανασταίνω γιατί έχω πρόβλημα με το digitizer... (η οθόνη είναι ΟΚ). Έχω αγοράσει το ανταλλακτικό και έψαξα λίγο να βρω μάστορα να το αλλάξει αλλά δεν το αναλαμβάνουν, ένας είπε ότι ειδικά για το Nexus 4 υπάρχει μεγάλος κίνδυνος κατά την εργασία να καταστραφεί η οθόνη, οπότε δεν αναλαμβάνουν αλλαγή μόνο digitizer. αγόρασε από το ebay το digitizer και άλλαξε το μόνος σου.Είναι εύκολο.δες κάποιο diy από YouTube Είδα... και δεν φαίνεται καθόλου εύκολο... Εκτός από άπειρη υπομονή, χρειάζεται να ζεσταίνεις το κινητό για να μαλακώσει η κόλλα σε κατάλληλη θερμοκρασία, όχι πολύ ζέστη και το καταστρέψεις αλλά ούτε λίγη ζέστη και ζοριστείς να ξεκολλήσεις με κίνδυνο να σπάσεις κάτι. Μετά, χρειάζεσαι ένα κατάλληλο διαλυτικό για να φύγει η παλιά κόλλα, και για την συγκόλληση χρειάζεσαι κάποια κατάλληλη κόλλα. Προσωπικά, πιάνουν τα χέρια μου, αλλά φοβάμαι ότι θα καταστρέψω κάτι... Όποιος το έχει κάνει με επιτυχία, ας μας δώσει τα φώτα του... Παράθεση www.kithara.gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
alexx Δημ. July 21, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 21, 2016 Καλημερα, ξερετε κανεναν αξιοπιστο πωλητη η σαιτ να παρω digitizer+οθονη? Ειχε σε καποιο σημειο η οθονη προβλημα με το Touch και σημερα μου επεσε (χωρις να σπασει η οθονη) και δεν δουλευει σχεδον καθολου το digitizer. Ευχαριστω εκ των προτερων :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Thn7 Δημ. July 24, 2016 Κοινοποίηση Δημ. July 24, 2016 Καλημερα , προχθες επεσε το κινητο κατω και ολη η δεξια μερια μονο του touch screen εχει νεκρωσει . Δεν εχει σπασει καθολου απλα οταν παταω σε μια εφαρμογη ή καποιο γραμμα απο το πληκτρολογιο που εχω στα δεξια δεν ανταποκρινεται. Ξερετε ποσο θα παει αν το στειλω procordia για φτιαξιμο εκτος εγγυησης? Ευχαριστω εκ των προτερων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titos1994 Δημ. March 26, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 26, 2017 Καλησπερα παιδια..ακομα εχω το LG NEXUS 4 ... Μετα απο τοσα χρονια λειτουργιας ειμαι ευχαριστημενος διχως κανενα θεμα....Απλα εφαγε μια στουκα και το τζαμακι εχει κανει ραγισματα κ δν δουλευει η αφη ...και ολοι μ ζητανε απο 70€ εως 140€ ... Υπαρχει καποια λυση;Ευχαριστω...!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pakakos Δημ. March 27, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 27, 2017 Aν πιάνουν τα χέρια σου ή κάποιου γνωστού σου,αγοράζεις οθόνη από ebay ή amazon και την βάζεις μόνος σου.Kόστος 30-35€ μαζί με μεταφορικά.Δες κανένα βιντεάκι στο youtube,και αν νομίζεις ότι μπορείς να τα καταφέρεις,κάνεις την αγορά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Titos1994 Δημ. March 29, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 29, 2017 Μπορες να με βρεις καποιο λινκ ετσι ωστε να το παραγγειλω..επισης θα κανει κανα μηνα να ρθει ε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts