Antonio21 Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 Θελει και αλλη ροπη...Οταν ανοιξες το γκαζι τερμα επρεπε να ειχε λισαξει!!!:cool: Aυτη η δυναμομετρηση δεν ειναι η τελικη μετρηθηκε το μηχανακι και ρυθμιστικε 7 φορες. Εγω δεν ημουνα παρον και οταν ειδα το βιντεο παραξενευτηκα με την ροπη. Φυσικα και ειναι δικο μου τωρα το εχω πουλησει εδω και ενα μηνα σε εναν φιλο μου.. Το πουλησες τελικα? Κριμα! Τι σκεφτεσαι να παρεις τωρα? Πηρα το z 750 2007.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
b18bill Δημ. November 8, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2007 hi ta 2xrona gamane! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks_z125 Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Πηρα το z 750 2007.. sovara milas!?oreos akomi enas pou efyge apo ta papia :p:p!kalotaksidi antonio k pano apo ola ΠΡΟΣΟΧΗ!!!:):) Παράθεση http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimator Δημ. November 9, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 9, 2007 Πηρα το z 750 2007.. Esi dn 8a epernes RS 125?Bravo pantws sigoura kaliteri epilogi :) Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] http://www.myspace.com/jimator Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 10, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2007 sovara milas!?oreos akomi enas pou efyge apo ta papia :p:p!kalotaksidi antonio k pano apo ola ΠΡΟΣΟΧΗ!!!:):) Προσοχη σε ολους με του δολοφονους που κυκλοφορουνε εκαι εξω. Και πανω απο ολα Παντα κρανος. Esi dn 8a epernes RS 125?Bravo pantws sigoura kaliteri epilogi :) Θα επερνα Rs 125 λογω χρηματων που τα έδωσα στην οικογενεια. Τωρα ολα καλα καθε μηνα 160 ευρω δοση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sks_z125 Δημ. November 23, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 23, 2007 baboo akoma perimenoume foto apo to zet sou.ade bale kamia foto na to doume re c :p:p Παράθεση http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 deltonakia anevase tin zetara sou na doume ta pedia re.... Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. November 27, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 27, 2007 Την παρασκευη που θα βαλω καινουργια πλαστικα και ολοκαινουργια εξατμιση!!! Yamaha Z125 by Delto= ''The Red Devil'' ....του Ωρωπου!!! Εχω ξεκοιλιασει Ζιτα 60αρι με 39 μαυροκαπακο.......... Και ειμαι μονο 56mm!!!!!! Ο κοκκινος διαολος περιμενει το επομενο θυμα!!!:cool: Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
XronisR Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Την παρασκευη που θα βαλω καινουργια πλαστικα και ολοκαινουργια εξατμιση!!! Yamaha Z125 by Delto= ''The Red Devil'' ....του Ωρωπου!!! Εχω ξεκοιλιασει Ζιτα 60αρι με 39 μαυροκαπακο.......... Και ειμαι μονο 56mm!!!!!! Ο κοκκινος διαολος περιμενει το επομενο θυμα!!!:cool: e thelo volta re!!!! Παράθεση Yamaha Crypton R 2006 Fiat Stilo 1.2 2004 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Την παρασκευη που θα βαλω καινουργια πλαστικα και ολοκαινουργια εξατμιση!!! Yamaha Z125 by Delto= ''The Red Devil'' ....του Ωρωπου!!! Εχω ξεκοιλιασει Ζιτα 60αρι με 39 μαυροκαπακο.......... Και ειμαι μονο 56mm!!!!!! Ο κοκκινος διαολος περιμενει το επομενο θυμα!!!:cool: Εχω δει και εγω ενα 56 29 αλογα τροχο.. Πρεπει να ειναι ποδυ δυνατο το δικο σου.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 Εσενα ποσα mm ηταν το Dinamik σου??? Εκτος απ'τα 24αλογα που ηταν... Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. November 28, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 28, 2007 :):)paidia simera to mesimeri pira to zet........kai elega me to pou 8a paro to z amesos tha grapso alla tora mpika sto spiti,kai me to zori kratieme mesa,,8elo na bgo kai na kano pali bolta.........aaaa re YAMAHA Z FOR EVER :D Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Εσενα ποσα mm ηταν το Dinamik σου??? Εκτος απ'τα 24αλογα που ηταν... 57 mm ητανε... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Δεν μπορω να ξερω πως πηγαινε αφου δεν το εχω δει εν κινηση παντως το μονο που μπορω να πω ειναι πως ειναι το πιο ωραιο Dinamik που εχω δει... Γι'αυτο και κοσμει με πολλες fotos τον φακελο μου με τα μηχανακια! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Καλοριζικο και με μεγαλη προσοχη aerox! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Δεν μπορω να ξερω πως πηγαινε αφου δεν το εχω δει εν κινηση παντως το μονο που μπορω να πω ειναι πως ειναι το πιο ωραιο Dinamik που εχω δει... Γι'αυτο και κοσμει με πολλες fotos τον φακελο μου με τα μηχανακια! Kαλα πηγαινε αλλα δεν μπορουσε να παει παραπανω αλογα αντε να πηγαινε 26 μετα ηθελα αλλους κυλινδρους κτλ.. Εσυ πρεπει να φορας και στροφαλο σωστα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Ειναι το μεγαλο μου μυστικο!! Μαλλον ηταν γιατι το βρηκες! Εκτος απο αυτο ολα μες στο μοτερ μου ειναι νικελ!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. November 29, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 29, 2007 Δεν ξερω τι φοραει το z σου αλλα αν εχει καλες θυριδες, εναν στροφαλο wr, v-force 3 και ενα καρπυλατερ 38-41 το μηχανακι θα πεταει.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. November 30, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 30, 2007 Καλοριζικο και με μεγαλη προσοχη aerox! THX delto:) Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. December 2, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 2, 2007 paidia exete kanei nikel tis mpoukales moni sas???8elo na ta kano monos m,omos den ksero ti akribos prepei na kano Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 3, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2007 H Επινικέλωση με το γυάλισμα δεν έχουν καμία απολύτως σχέση... Το γυάλισμα ή βούρτσα μπορείς να το πετύχεις με καλές αλοιφές,βούρτσα και πολύ υπομονή...επίσης χρειάζεται το κατάλληλο βερνίκι για να μη θαμπώσει μετά... Η επινικέλωση είναι μια εντελώς διαφορετική διεργασία. Καταρχήν δεν είναι βάψιμο.Το νικέλωμα γίνεται με ηλεκτρόληση. Το νικέλιο είναι και αυτό μέταλλο σε υγρή μορφή. Το κομμάτι που θέλουμε να νικελωσουμε συνδέεται με ρεύμα το οποίο το "φορτίζει" θα λεγαμε αρνητικά. Το νικέλιο έχει θετικό φορτισμό οπότε τα μόρια νικελίου "κολλάνε" πάνω στο αρνητικά φορτισμένο μέταλλο.Ουσιαστικά η επίστρωση ενός καλού νικελομένου εξαρτήματος είναι σαν ένα χνώτο.Επίσης το καλό νικελ δεν ξεφλουδίζει καθώς γίνεται ένα με το μέταλλο και επίσης είναι σαν τρομερά μικρούς κόκους (μόρια) που δεν αποτελεί με τα υπόλοιπα ένωση. Επίσης η σωστή διεργασία ενός νικελόματος αποτελείτε απο τρίψιμο του μεταλλου,καθαρισμό με χημικά,επιχάλκωση(ο χαλκός "κολλάει" καλύτερα στα περισσότερα μεταλλα από ότι το νικέλιο και αποτελεί την καλύτερη βάση για το νίκελ,κάτι σαν το αστάρι στο βάψιμο) και μετά η επινικέλωση. Α,και οι ανοξείδωτες εξατμίσεις δεν είναι νικελομμένες,αλλά είναι από ανοξοιδωτη λαμαρίνα που δεν οξειδώνεται(σκουρια) σε καμία περίπτωση και συγκολλημένες με ανοξείδωτα ηλεκτροδια.Οι περισσότερες από τις εξατμίσεις που πλασάρονται ως ανοξείδωτες ειναι από απλή λαμαρίνα και μετά νικελώνονται γιαυτό και συνήθως μετά από λίγο καιρό σκουριάζουν. By: supraman Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Antonio prin paro to z 8umase pou m eleges gia 56mm kai 29 aloga s troxo....eee tora p exo z gia pes..... ή pare to msn m ama 8es Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antonio21 Δημ. December 4, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2007 Πως δεν θυμαμε μαζι πηγανε στο δυναμομετρο μαζι με το δικο μου.. Το dinamik 57 mm 24 αλογα και το z 56 mm 29 αλογα.. Μας εφαγε λαχανο το z! Aπο τον ιδιο μηχανικο το μηχανακι! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
aerox Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 mipos ksereis ti pragmata forouse ekeinos me to z??? Παράθεση My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Deltonakias Δημ. December 5, 2007 Κοινοποίηση Δημ. December 5, 2007 Σιγουρα θυριδες,reed,καρμπυρο(απο 37 και πανω!),Wiseco or Wosner piston,εξατμιση,στροφαλλο και πολυ καλο λαδι!!! Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Vodafone McLaren-Mercedes MP4/24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts