varvag Δημ. August 12, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2008 na to pas se ena pepeirameno mastora na kanei 2 trypoules sto mama pistoni gia na ginei pio elafry, gyalisma oi 8yrides kai teleiwses.... Παράθεση http://cpt-soa.mybrute.com Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Καθαρίζοντας το πατάρι ανακάλυψα ότι έχω την εργοστασιακή εξάτμιση από το παλιό μου Ζ125. Αν την χρειάζεται κανείς ας μου πει. http://bp2.blogger.com/_5DQHs0D039Q/RyML58WS0ZI/AAAAAAAAAA8/I6J8zbRUBqU/s1600-h/04032005(001).jpg Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 Καθαρίζοντας το πατάρι ανακάλυψα ότι έχω την εργοστασιακή εξάτμιση από το παλιό μου Ζ125. Αν την χρειάζεται κανείς ας μου πει. http://bp2.blogger.com/_5DQHs0D039Q/RyML58WS0ZI/AAAAAAAAAA8/I6J8zbRUBqU/s1600-h/04032005(001).jpg δικο σου ειναι το z στην φωτο?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toredo Δημ. August 13, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2008 opoiou kai na einai einai g@m@t0...8elo kai ego na balo sto diko mou megali margarita piso ela exo akousei oti den 8a pianei kala alh8euei????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastro_rallye Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 δικο σου ειναι το z στην φωτο?????? Δικό μου "ήταν". Το έχω πουλήσει εδώ και 3 χρόνια. Έχω πάει σε μηχανή μεγαλύτερου κυβισμού αλλά ήταν από τα αγαπημένα μου δίκυκλα. Το πίσω δισκόφρενο είναι καθαρά θέμα εντυπωσιασμού. Όταν μου έσκαγε το λάστιχο βλαστημούσα την ώρα και την στιγμή γιατί η ρόδα βγαίνει πολύ δύσκολα λόγω κάποιων αποστατών που έχει η όλη πατέντα για να μπεί το θηρίο. Παράθεση Rock Simplicity Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toredo Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 εκτος το οτι η ροδα βγενει δυσκολα κατα τα αλλα πιανει τοσο καλα οσο και το κανονικο μεγεθος???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Παιδιά το z απο 57χιλ το έβαλα dt 200 μοτερ και μαύρα πλαστικά όπως επίσης και άλλη εξάτμιση με ανθρακώνιμα. Πολύ δυνατό πλέον το παπί. Τελική 175. Στα 300 μέτρα βγάζει 160 καθαρά. πριν... http://w2.bikepics.com/pics/2007%5C06%5C07%5Cbikepics-923793-full.jpg μετά... http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C08%5C13%5Cbikepics-1383725-full.jpg μοτερ... http://w3.bikepics.com/pics/2008%5C08%5C13%5Cbikepics-1383730-full.jpg Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 Παιδιά το z απο 57χιλ το έβαλα dt 200 μοτερ και μαύρα πλαστικά όπως επίσης και άλλη εξάτμιση με ανθρακώνιμα. Πολύ δυνατό πλέον το παπί. Τελική 175. Στα 300 μέτρα βγάζει 160 καθαρά. το μοτερ σου εχει και ypvs?????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 14, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2008 το μοτερ σου εχει και ypvs??????????και βέβαια! :D Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 και βέβαια! :D μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει το ypvs???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 μπορεις να μου εξηγησεις τι κανει το ypvs????Καταρχήν σημαίνει Yamaha Power Valve System. Βελτιώνει την απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές με το να μένει σχεδόν κλειστή η εξαγωγή από τη βαλβίδα στο ρελαντί και να ανοίγει όσο ανοίγουν οι στροφές, έως κάπου εκεί στο ξέσπασμα να ανοίξει τελείως. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toredo Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 παιδια αν αλλαξω το πισω δισκοφρενο και βαλο μια μαργαριτα μεγαλου μεγεθους θα πιανει το ιδιο καλα με το μανισιο δισκοφρενο????γιατι εχο ακουσει οτι αν βαλο μεγαλο μεγεθος δεν θα πιανει καλα..... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Η αλήθεια είναι πως σαν τα μανίσια δισκόφρενα δεν υπάρχουν καλύτερα (σε σύγκριση με μαργαρίτα που μπορεί και να σπάσει) ;) Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
honda_100 Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 Καταρχήν σημαίνει Yamaha Power Valve System. Βελτιώνει την απόδοση στις χαμηλές και μεσαίες στροφές με το να μένει σχεδόν κλειστή η εξαγωγή από τη βαλβίδα στο ρελαντί και να ανοίγει όσο ανοίγουν οι στροφές, έως κάπου εκεί στο ξέσπασμα να ανοίξει τελείως. και αυτο ειναι καλο δλδ???? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 και αυτο ειναι καλο δλδ????\ nai alla nomizo an xrisimopiis ypvs dn mporis na valis reumata swsta ta leo teorizo? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 \ nai alla nomizo an xrisimopiis ypvs dn mporis na valis reumata swsta ta leo teorizo?νομίζω πως όχι (αν και δεν είμαι απόλυτα σίγουρος) γιατί εγώ θα βάλω τώρα και ρεύματα όμως ο μάστορας μου δεν μου είπε πως θα καταργήσουμε το ypvs. Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toredo Δημ. August 15, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 15, 2008 εκτος το οτι μπορει να σπασουν 8α πιανει καλα η μεγαλη μαργαριτα πισω η θα φυγω πουθενα και και θα ψαχνομαι??? :wacko: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
_DI9BLO_ Δημ. August 23, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2008 re magkes t akrivos einai i reediera k p xrisimeuei t einai t thiridoma oi thirdes k p xrisimeuoun..aa k t rolo varaei i ilektroniki.euxaristo gia tn katanoisi!!(t ypvs episis t einai????) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cryptox Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 re magkes t akrivos einai i reediera k p xrisimeuei t einai t thiridoma oi thirdes k p xrisimeuoun..aa k t rolo varaei i ilektroniki.euxaristo gia tn katanoisi!!(t ypvs episis t einai????) reediera einai afti pou kateuazi tin venzina ston kilindro thirides einai aftes pou orizoun to pos 8a douleui to mixanaki dld an 8a douleui stis psiles strofes i stis xamiles ilektroniki einai afti pou auksani tis strofes pou stamataei na epitaxini to mixanaki dld an me tin ergostasio to mixanaki stamataei stis 10000 strofes px me mia ilektroniki 8a stamataei stis 13000 twra ta ypvs dn ta kserw akrivos ti einai giauto as sou apantisi kapios pou kseri kalitera ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sniper_23 Δημ. August 24, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2008 reediera einai afti pou kateuazi tin venzina ston kilindro thirides einai aftes pou orizoun to pos 8a douleui to mixanaki dld an 8a douleui stis psiles strofes i stis xamiles ilektroniki einai afti pou auksani tis strofes pou stamataei na epitaxini to mixanaki dld an me tin ergostasio to mixanaki stamataei stis 10000 strofes px me mia ilektroniki 8a stamataei stis 13000 μισοοο λεπτο. τα reed ειναι το αντιστοιχο των βαλβιδων του τετραχρονου (reed valve system στα αγγλικα). οι θυριδες ειναι αυτες που αν δεν υπηρχαν δεν θα υπηρχε τιποτα. η μια θυριδα ειναι εκει που κουμπωνει το καρμπυρατερ και η αλλη εκει που κουμπωνει η εξατμιση. αρα καταλαβαινουμε οτι προκειται περι θυριδας εισαγωγης και θυριδας εξαγωγης. στα διχρονα λοιπον, εχει παρα πολυ μεγαλη σημασια η ροη καυσιμου/καυσαεριου να ειναι σταθερη. για να δουλεωει λοιπον απολυτωσ σωστα ενα μοτερ, πρεπει να ειναι η διατομη του λαιμου του καρμπυρατερ ιδια ακριβως με αυτην της θυριδας εισαγωγης. αντιστοιχα η διατομη της εξατμισης με την θυριδα εξαγωγης. τωρα, οσο συμμετρικα μεγαλυτερο ειναι αυτο το συνολο σημαινει οτι μεγαλυτερη τρυπα- μεγαλυτερη ευκολια ροης - καλυτερη αποδοση. η ηλεκτρονικη οριζει τον κοφτη οπως σωστα ειπες φιλε μου, και αν μιλαμε για ολο το συστημα ρευματων, οριζει την ταση και την ενταση του ρευματος που καταληγει στο μπουζι. Το ypvs (yamaha power valve system) ειναι ενα συστημα που οριζει την ροπη κρατωντας το reed εξαγωγης κλειστο μεχρι να θεωρησει οτι το μοτερ πρεπει να δουλεψει τη ροπη του. αυτο ειναι καλο, αλλα ειναι ακομα καλυτερο αν το κολλησεις αυτο, ωστε να δουλευει διαρκως. με αυτο τον τροπο, το μηχανακι νοιωθει οτι εχει ροπη συνεχως. Η αλήθεια είναι πως σαν τα μανίσια δισκόφρενα δεν υπάρχουν καλύτερα (σε σύγκριση με μαργαρίτα που μπορεί και να σπάσει) ;) ρε παιδια, να ξεκαθαρισουμε κατι. μην τα βαζετε ολα σε ενα κουβα. υπαρχουν πολυ καλυτερα δισκοφρενα απο τα εργοστασιακα. εννοειται οτι οταν μιλαμε για ενα μηχανακι οπως το z δεν νομιζω οτι καποιος θα εβαζε απλη αλουμινενια δισκοπλακα των 20 €, η τουλαχιστον το ελπιζω. με τα φρενα δεν παιζουμεεεεεε! γι αυτο, ρωτηστε ολους οσους ξερετε με δισκοφρενα braking και θα μαθετε αν ειναι ικανοποιητικα. ακριβα, δεν λεω, αλλα εχεις ομορφια, και τελειο φρεναρισμα. εγω και στο ιννοβα braking βαζω, και στο z το ιδιο. απλα τελεια. reediera tha valeis tin VFORCE3 kai kostizei konta sto 200ari. Paides antallagi to innova kai lefta me z?Endiaferetai kaneis?msg me επ! τι κανεις φιλε? με θυμασαι? πριν λιγο καιρο μιλουσαμε για ιννοβα, τωρα εγω πηρα και z και θες κ εσυ... καλη κινηση, αλλα σκεψου το καλα πριν δωσεις το ιννοβα. ισως να το μετανοιωσεις, αρκει να χρειαστει να αλλαξεις συρματοσχοινο στο z και θα θελεις πισω το innova. γι αυτο τα κρατησα και τα 2 Παράθεση Ξυπνήστε αυτούς που κοιμούνται, αφήστε αυτούς που ονειρεύονται... [sIGPIC][/sIGPIC] Το innova μου! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mpermpatis Δημ. August 25, 2008 Κοινοποίηση Δημ. August 25, 2008 gaiti oxi ta boyasen? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pilotos_18 Δημ. September 3, 2008 Author Κοινοποίηση Δημ. September 3, 2008 karbirater apo wr i mikuni 28ari (apo wr an den apatome einai 30 h 32) ,eksatmisoula xeiropoiiti kai eisai koble gia arxh. molis ksanamazepseis lefta pas gia 57mm ( ws 59 to polu tha elega ) reeds opws eipan ta paidia kai thiridoma (kalo oxi moufa) . kai patas ta dynamik apo panw vale diskoplakes braking mprosta margarites omorfainoun to mixanaki polu ,gia piso mi se noiazei ,pios xrhsimopoiei to pisw freno???? kai me to mama kala eisai. oi margarites mia fora mou eswsan ti zwh emena..... kai ama thes na to paikseis istoria ktl ,swlinakia ypsilis me agwnistika takakia (to apoluto frenarisma) oxi sta anestramena mprostina xalane tin gewmetria oxi sta diarakia (toulaxiston mprosta) skane kathe treis kai ligo (exw kouvalisei to papi km....) kai ama de sou ftanoun ola ayta kai eisai kagourakos :) ksiloseta ola kai vale moter apo wr200 na ksemperdeyeis ( sto 1000ariko ypologize) +ilektronikes kala mastoremata..... ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
xronis_z125 Δημ. September 4, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 4, 2008 gia sas paidia...8 i8ela na pw pws egw exw pisw margarita diskofreno tis braking sta 280mm(to ergostasiako einai 210) kai to frenarisma einai mia xara ase pou den zestenontai toso grigora kai apodidoun mia xara.....+ exw kai solinakia upsilis kai ekei pleon vlepeis tin diafora Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
toredo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 να ρωτισω κατι ποια ειναι τα καλιτερα πιστονια wiseco i wossner?????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
teorizo Δημ. September 5, 2008 Κοινοποίηση Δημ. September 5, 2008 κατα την γνωμη μου wiseco Παράθεση only crossfit... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts