Jump to content

[MOTO] Υamaha Ζ 125

pilotos_18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

τελος παντων...σου ειπα κατι για το φτιαξιμο,και θα στο ξαναπω.ενας διχρονος φτιαχνετε πιο ευκολα.τελος;);)

Ντινο εχεις δικιο ρε σε αυτο που λες αλλα αν υπολογισεις τα εξοδα συντηρησης και το τι θα τρωει μετα ενα διχρονο και ενα τετραχρονο ερχονται σχεδον στα ισα.αλλα το τετραχρονο ειναι αξιοπιστια.:)

h daytonara mou..![sIGPIC][/sIGPIC] http://www.bikepics.com/members/spirosarta/

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Ντινο εχεις δικιο ρε σε αυτο που λες αλλα αν υπολογισεις τα εξοδα συντηρησης και το τι θα τρωει μετα ενα διχρονο και ενα τετραχρονο ερχονται σχεδον στα ισα.αλλα το τετραχρονο ειναι αξιοπιστια.:)

ναι ρε!!!αλλα εγω λεω για να τα φτιαξεις.οχι τι θα καταναλωνει.απο καυσιμα τα διχρονα και πολυ παραπανω.εχω και εγω 3α διχρονα και ξερω.

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

ta antalaktika tou dixronou einai dio fores pio akriva apo to tetraxrono mai eksatmisi kai ena karb gia 4t kanous 180 euro eno mia eksatmisi gia 2t kanei 200 euro episis ena pistoni gia 4t kanei 50 euro eno gia 2t kanei 120 euro... sou leo tora....( pros ntino filika panta,,,)

η εξάτμηση Yoshimura στο Suzuki Address φτάνει στην τιμή των 240 ευρωπουλακίων €. (αλλα εντάξει, θα μου πείς:Εξαίρεσης:p)

:happy:

http://www.deck.be/images/Logo-Giannelli.gif

H giannelli για το rs εχει 360-400 ευρω!!

http://www.bike-equipment.net/03_biketeile/grafik/auspuff_125er/giannelli_rs_abe.JPG

Nova only Edge SA For Ever.. 

re paidia na sas rwthsw 2-3 pragmatakia sxetika me to z pou tha apokthsw se 3 mhneC :/ ...dn thelw na to peiraxw to thelw mama mhxanika(siga siga tha ginei ki ayto otan parw kai to diplwma) kai tha to parw se kalh katastash

1.)thelw na toy valw mia kalh exatmish...exw akousei kala logia gia thn MK ap olouC...poia einai h timh thC?? h FMF axizei katholou??

2.)gia ta poliesterika plastika posa lefta tha xreiastw???

3.)gia margarita mprostinh diskoplaka kai zanteC enkei posa tha xreiastw???

:)...AYTA...:)

και η yoshimoura για το adress εχει 200ε.και για το crypton κυλινδρο και πιστονι για 140 απο yamaha θελω 320ε χωρις εξατμιση....απλα το θεμα ειναι τι θα βαλεις.

Λογικα θα το εχετε ακουσει αλλα ας το πω και εγω..

Τεχνικός Έλεγχος Δικύκλων

Υποχρεωτικός ο έλεγχος ΚΤΕΟ για τα δίκυκλα από το ερχόμενο φθινόπωρο. Όπως αναφέρει η εφημερίδα “Τα Νέα”, ο έλεγχος αναμένεται να θεσμοθετηθεί την ερχόμενη άνοιξη και να ισχύσει το φθινόπωρο του ’08. Η αρχή θα γίνει με τα επαγγελματικά δίκυκλα (ενοικιαζόμενα - κούριερ - διανομών), θα αφορά την ασφάλεια και τον περιορισμό της ηχορύπανσης, ενώ αργότερα το μέτρο θα επεκταθεί σε όλες τις κατηγορίες δικύκλων, που ανέρχονται συνολικά...

σε περίπου 2.000.000. Προωθείται η καθιέρωση της ΚΤΕΔ (Κάρτας Τεχνικού Ελέγχου Δικύκλων), που θα αφορά τόσο τα καινούρια όσο και τα μεταχειρισμένα δίκυκλα, των περιοδικών τεχνικών ελέγχων καθώς και οι “έλεγχοι πεδίου”, που θα πραγματοποιούνται από κινητά συνεργεία στους δρόμους. Τα συνεργεία αυτά θα λειτουργούν σε εικοσιτετράωρη βάση και θα εποπτεύονται από τα Υπουργεία Μεταφορών και Δημόσιας Τάξης και το ΥΠΕΧΩΔΕ. Το παράβολο για τον τεχνικό έλεγχο δε θα ξεπερνά τα 15 ευρώ. Όσον αφορά τα καινούρια δίκυκλα, η ΚΤΕΔ θα εκδίδεται τέσσερα χρόνια μετά την αρχική έκδοση της άδειας κυκλοφορίας, και θα ανανεώνεται κάθε δύο χρόνια. Για τα μεταχειρισμένα, θα εκδίδεται αμέσως μετά την εισαγωγή τους και θα ανανεώνεται επίσης κάθε δύο χρόνια, ενώ για τα ενοικιαζόμενα θα ανανεώνεται κάθε χρόνο.

Bαζεις πανω την μαμά εξάτμιση και πας!!

Αν και δεν φτανει μονο αυτό μεχρι τοτε βλεπουμε..

Απλα ενημερωσα..

Nαι ρε ετσι το ειπα..

Πρεπει να βαλεις το καρπυλατερ το μαμα κτλ..

Αλλα ειπαμε μεχρι τοτε...

Δεν εχω ακουσει κατι...

Τι μονο αυτο σου ειπε??

Δεν εχω ακουσει κατι...

Τι μονο αυτο σου ειπε??

autos o filos mou eixe z200cc kai tora ftiaxni se enan allon filo tou kai mas elege ti pragmata 8a baloune kai mou eipe pos agorasan kai ena kilindropistono nikasil apo wr me 830 euroulakia:X(polla den einai ????)

My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC]

re paidia na sas rwthsw 2-3 pragmatakia sxetika me to z pou tha apokthsw se 3 mhneC :/ ...dn thelw na to peiraxw to thelw mama mhxanika(siga siga tha ginei ki ayto otan parw kai to diplwma) kai tha to parw se kalh katastash

1.)thelw na toy valw mia kalh exatmish...exw akousei kala logia gia thn MK ap olouC...poia einai h timh thC?? h FMF axizei katholou??

2.)gia ta poliesterika plastika posa lefta tha xreiastw???

3.)gia margarita mprostinh diskoplaka kai zanteC enkei posa tha xreiastw???

:)...AYTA...:)

Πολυαστερικα πλαστικα εκανε ενας φιλος μου και πληρωσε γυρω στα 200€, εκλεισε τον κωλο και εδωσε καινουριο σχημα στο μασκακι μπροστα. Η μαργαριτα η μπροστινη η braking κανει γυρω στα 100€ και η πισω 60. Για τα αλλα δεν ξερω τιμες

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

file poli oreo einai.....to xroma m aresi poli,,,alla anti gia ta maura 8a protimousa aspro

Δεν ειναι μαυρα πρασινα ειναι δεν φαινεται καλα. Θα το βγαλω μερα να το δεις καλυτερα, ειδικα την σελα.

Δεν ειναι μαυρα πρασινα ειναι δεν φαινεται καλα. Θα το βγαλω μερα να το δεις καλυτερα, ειδικα την σελα.

Ωραιο ειναι ποσο σου πηγε?

Πολυαστερικα πλαστικα εκανε ενας φιλος μου και πληρωσε γυρω στα 200€, εκλεισε τον κωλο και εδωσε καινουριο σχημα στο μασκακι μπροστα. Η μαργαριτα η μπροστινη η braking κανει γυρω στα 100€ και η πισω 60. Για τα αλλα δεν ξερω τιμες

ok MAN eyxaristw:)