Jump to content

[MOTO] Υamaha Ζ 125

pilotos_18
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

kalimera magkes!

exw ena z125 k psilotrakara k exei psilostravwsei to plaisio ston kormo pou paei mprosta sto pirouni!dld ligo pio panw apo ton pollaplasiasti! kserete kati oste na to ferw sta isia tou???

[sIGPIC][/sIGPIC]

• Απαντήσεις 3,2χιλ.
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Δημοφιλείς μέρες

Top Posters In This Topic

Με καλιμπρα ισως αλλα αναλογα με το ποσο εχει στραβωσει.

Υ.Σ. Καλα εχεις Ζετ και εχεις ονομα mοdenas_17?!

My name was Maemo, then it became Meego and now I'm getting a third one. I am Sailfish.

ekanes to pio kalitero pragma pou prepei na kanoun kai i alli;).......

Για τεκμηριωσε την αποψη σου..

θα πρεπε δηλ να αγοράσει ενα μεταχειρισμένο μηχανακι παρά ενα καινούργιο του κουτιού που θα ξερει ο ιδιος πως του εχει συμπεριφερθει..

Και να πάρει ενα z 3-4 χρονων..

eixa k modenas dinamik alla to poulisa ..... k twra 8elw na ftiaksw to z!

kserete poso 8a mou paroun se kalimpra?den einai poli stravo!

Eξαρτατε ποσο στραβο ειναι..

Βαλε καμια φωτογραφια..

Για τεκμηριωσε την αποψη σου..

θα πρεπε δηλ να αγοράσει ενα μεταχειρισμένο μηχανακι παρά ενα καινούργιο του κουτιού που θα ξερει ο ιδιος πως του εχει συμπεριφερθει..

Και να πάρει ενα z 3-4 χρονων..

esu gia paradigma ama eixes skopo na ftiakseis ena mixanaki 8a to epernes kainourioo???kai gt??ma afou 8a alakseis ola ta pragmata;) kai na sou po gt ekane to kalitero pragma agorazontas to z gt to z sikoni pio poli ftiaksimo,apopsi mou...kai me to dikeoma mou den goustaro ta modenas:cool:

My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC]

esu gia paradigma ama eixes skopo na ftiakseis ena mixanaki 8a to epernes kainourioo???kai gt??ma afou 8a alakseis ola ta pragmata;) kai na sou po gt ekane to kalitero pragma agorazontas to z gt to z sikoni pio poli ftiaksimo,apopsi mou...kai me to dikeoma mou den goustaro ta modenas:cool:

Δεν έχεις το δικαίωμα όμως να λες ότι πρέπει να πουλήσουνε όλοι τα modenas και να πάρουν Ζ! Γιατί απλά δεν θα μείνει κανένα για εμάς :p:p:p! Πλάκα κάνω... Και τα Ζ κωλομηχανάκια είναι. μην τα "θεοποιηείται"!

Δεν έχεις το δικαίωμα όμως να λες ότι πρέπει να πουλήσουνε όλοι τα modenas και να πάρουν Ζ! Γιατί απλά δεν θα μείνει κανένα για εμάς :p:p:p! Πλάκα κάνω... Και τα Ζ κωλομηχανάκια είναι. μην τα "θεοποιηείται"!

re file ok,ego eipa tin apopsi mou....esu dld skeftese alios?goustareis modenas anti gia z??

hmm den to perimena....tespa na min to kanoume to topic"modenas vs yamaha z":p

My Yamaha Z[sIGPIC][/sIGPIC]

Εγω προσωπικά δεν εχω αγοράσει ποτε μεταχειρισμένο..

Θέλω καινούργιο και μόνο, και οταν βαρεθω το μαμα θα το βελτιώσω σιγα..

Το να λες δεν γουστάρω τα modenas δεν τεκμηριωνεις αυτο που σε ρώτησα.

Το τι φτιαξιματα περνει το κάθε ένα, το ξέρω απο πρώτο χέρι.

Εγω γουστάρω τα δίχρονα οτι μάρκα και να είναι μονο ο θορυβος που κανει με τρελαίνει.

Απλα κάποιοι είναι

κολλημένοι με τα z και νομιζουνε οτι μονό αυτα αξίζουν και ολα τα αλλα δεν πιάνουνε μια μπροστά του. Και αντίστοιχα κάποιοι αλλοι παίρνοντας ένα dinamik νομίζουν ότι τους πατάνε όλους, και το μονο μέλημα τους ειναι πως θα το φτιάξουνε απλά και μόνο για να περνάνε z.

Αυτα απο μενα.

Εγω προσωπικά δεν εχω αγοράσει ποτε μεταχειρισμένο..

Θέλω καινούργιο και μόνο, και οταν βαρεθω το μαμα θα το βελτιώσω σιγα..

Το να λες δεν γουστάρω τα modenas δεν τεκμηριωνεις αυτο που σε ρώτησα.

Το τι φτιαξιματα περνει το κάθε ένα, το ξέρω απο πρώτο χέρι.

Εγω γουστάρω τα δίχρονα οτι μάρκα και να είναι μονο ο θορυβος που κανει με τρελαίνει.

Απλα κάποιοι είναι

κολλημένοι με τα z και νομιζουνε οτι μονό αυτα αξίζουν και ολα τα αλλα δεν πιάνουνε μια μπροστά του. Και αντίστοιχα κάποιοι αλλοι παίρνοντας ένα dinamik νομίζουν ότι τους πατάνε όλους, και το μονο μέλημα τους ειναι πως θα το φτιάξουνε απλά και μόνο για να περνάνε z.

Αυτα απο μενα.

Συμφωνώ απόλυτα με τον Αντώνη και πιστεύω επίσης ότι και τα δυο μηχανάκια πάνω κάτω είναι το ίδιο... παρόμοια! σε μερικές περιπτώσεις καλύτερο το modenas σε άλλες πάλι το Ζ.. Αν το πάρεις αντικειμενικά δεν υπάρχει καλύτερο... Αυτοί που έχουν Ζ λένε ότι ειναι πιο καλά και οι άλλοι το αντίθετο! Εγώ πάντως το μετάνιωσα που πήρα το Ζ... Δεν ήθελα να πάρω modenas, σε θέμα όμορφιας δεν μ'αρέσει, αλλά με τόσα λεφτά που έριξα μπουρούσα να πάρω κάτι πολύ καλύτερο.

Eγω οταν βλεπω z στον δρομο το κοιταω γιατι ειναι ωραιο μηχανακι παντα ηθελα να το παρω..

Αλλα οταν ο αλλος ειναι καγκουρας και στο παιζει γρηγορος οτι μηχανακι και να εχει

θελει ενα ανοιγμα στα φαναρια για να μαθει να φέρετε

Εγω εφτιαξα το μηχανακι μου για μενα και μονο..

Μην μετανοιωνεις για τα λεφτα που εδωσες τουλαχιστον το χαρηκες το μηχανακι?

Ότι να ναι...:cry::cry::cry:

Ναι..Είμαι αιμοδότης...

2006 Modenas Dinamik 71mm....

1998 Seat Ibiza S4 Turbo

1992 Suzuki RGV-Γ 250cc

2001 Suzuki FX 68.5mm

Eγω οταν βλεπω z στον δρομο το κοιταω γιατι ειναι ωραιο μηχανακι παντα ηθελα να το παρω..

Αλλα οταν ο αλλος ειναι καγκουρας και στο παιζει γρηγορος οτι μηχανακι και να εχει

Δεν το χάρηκα καθόλου το μηχανάκι μιας και δεν δούλευε σωστά... Τώρα πάλι μέσα έιναι... Ξανακώλλησε! Το ετοιμάζω όμως και θα βγεί πολύ δυνατό, με ανανεωμένο look :rolleyes::rolleyes:

Μέχρι στιγμής έχω δώσει 2500ε και έτσι όπως τα υπολογίζω θα φτάσω σίγουρα τα 3000ε...

Πολλά λεφτά για ένα μεταχειρισμένο παπί εξαετίας!

Δεν το χάρηκα καθόλου το μηχανάκι μιας και δεν δούλευε σωστά... Τώρα πάλι μέσα έιναι... Ξανακώλλησε! Το ετοιμάζω όμως και θα βγεί πολύ δυνατό, με ανανεωμένο look :rolleyes::rolleyes:

Μέχρι στιγμής έχω δώσει 2500ε και έτσι όπως τα υπολογίζω θα φτάσω σίγουρα τα 3000ε...

Πολλά λεφτά για ένα μεταχειρισμένο παπί εξαετίας!

file esy isouna o poio atyxos pou ksero!!tin patises apo filo ean thimame kala e!?otan pas na pareis kati metaxeirismeno to psaxnis 100 fores poio poli apo to new!!px ego otan pira to zet mou se normal katastasi se ola (plastika me ta aytokolita pano k ektos tin xeiropoiiti pouthena alou bida ksebidomeni) parolo ayta prin to agoraso to piga se ena mastora diko mou stin yamaha na to dei k na mou pei oti ola ine ok!!ean mou elege oxi den ine kalo parolou pou itane se tetoia katastasi den tha to eperna!!(ta metaxeirismena psakste ta polu protou ta buy)ayta apo emena!

poli sostos!!(ma ta mixanakia gia mas ta ftiaxnoume!emeis ta xairomaste oxi aloi!);););)

http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg

file esy isouna o poio atyxos pou ksero!!tin patises apo filo ean thimame kala e!?otan pas na pareis kati metaxeirismeno to psaxnis 100 fores poio poli apo to new!!px ego otan pira to zet mou se normal katastasi se ola (plastika me ta aytokolita pano k ektos tin xeiropoiiti pouthena alou bida ksebidomeni) parolo ayta prin to agoraso to piga se ena mastora diko mou stin yamaha na to dei k na mou pei oti ola ine ok!!ean mou elege oxi den ine kalo parolou pou itane se tetoia katastasi den tha to eperna!!(ta metaxeirismena psakste ta polu protou ta buy)ayta apo emena!

Φίλε μου την πάτησα όπως είπες... Το άτομο ήταν γνώστο και τον πίστεψα ο λαλάκας... anyway...

πάντως και σε μάστορα να το πήγαινα δεν θα έβλεπε κάτι γιατί το μηχανάκι χάλασε από λάθος χρονισμό του άβανς! Όλα τα υπόλοιπα ήταν σε καλή κατάσταση.

την καγκούρια του τύπου εγώ την έφαγα στην μάπα...:cry::cry:

Φίλε μου την πάτησα όπως είπες... Το άτομο ήταν γνώστο και τον πίστεψα ο λαλάκας... anyway...

πάντως και σε μάστορα να το πήγαινα δεν θα έβλεπε κάτι γιατί το μηχανάκι χάλασε από λάθος χρονισμό του άβανς! Όλα τα υπόλοιπα ήταν σε καλή κατάσταση.

krima re file!den peirazei omos tha to kaneis ergaleio esy;);) k meta tha les xalali ta euro pou edosa;) :p !

http://img337.imageshack.us/img337/1140/49sk4.jpg

Tι ειχε τελικα το μηχανακι σου?

Πολλα λεφτα εχεις δωσει υδροψυχτο το βγαζεις και εχεις δωσει τοσα?

Ο Τύπος είχε κόψει την σφήνα του βολάν και είχε δώσει προπορία. Το μηχανάκι δούλευε πολύ καλά, αλλά από ότι κατάλαβα και μάλον κάτι τέτοιο πέχτηκε, Με την πιέση που δέχτηκε το βολάν άλλαξε θέση (επείδη μόνο στην βίδα "έσφηγκε") και έτσι άλλαξε ο χρονισμός του άβανς Που είχε ως αποτέλεσμα να δίνει σπινθήρα όταν το πιστόνι βρισκόταν περίπου στο Κ.Ν.Σ.! Και έτσι μας έκοψε την μπιέλα...

Και αν δεν χάλασε από αυτό, ήταν σίγουρα πρόβλημα με λάθος ρεύμα...

Αντώνη Δεν θα το κάνω υδρόψυκτο, 57 wiseco με reed karb κλπ.

Σκέψου ότι το πήρα 1800ε+τα χαρτιά και μέσα σε ένα μήνα είχα δώσει κόντα στα 700ε... 500ε μου πήρε μόνο η επισκευή του.

Ο Τύπος είχε κόψει την σφήνα του βολάν και είχε δώσει προπορία. Το μηχανάκι δούλευε πολύ καλά, αλλά από ότι κατάλαβα και μάλον κάτι τέτοιο πέχτηκε, Με την πιέση που δέχτηκε το βολάν άλλαξε θέση (επείδη μόνο στην βίδα "έσφηγκε") και έτσι άλλαξε ο χρονισμός του άβανς Που είχε ως αποτέλεσμα να δίνει σπινθήρα όταν το πιστόνι βρισκόταν περίπου στο Κ.Ν.Σ.! Και έτσι μας έκοψε την μπιέλα...

Και αν δεν χάλασε από αυτό, ήταν σίγουρα πρόβλημα με λάθος ρεύμα...

Αντώνη Δεν θα το κάνω υδρόψυκτο, 57 wiseco με reed karb κλπ.

Σκέψου ότι το πήρα 1800ε+τα χαρτιά και μέσα σε ένα μήνα είχα δώσει κόντα στα 700ε... 500ε μου πήρε μόνο η επισκευή του.

filaraki.. Ama kserame posa $$$ tha diname sta Z kanenas mas den tha to eperne.. TSAMPA $ otidhpote kai na kaneis pano sto Z.. Tha to katalaveis argotera ;) opos dystyxws to katalava kai egw..:X

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450

Δίκιο έχει ο protogeo.Γιατί όσο και να το βελτιώνεις αν δεν μπορείς να το τρέχεις τέρμα τι να το κάνεις;

filaraki.. Ama kserame posa $$$ tha diname sta Z kanenas mas den tha to eperne.. TSAMPA $ otidhpote kai na kaneis pano sto Z.. Tha to katalaveis argotera ;) opos dystyxws to katalava kai egw..:X

SUMFONO apoluta mazi sou!! oti kai na to kaneis papaki einai.. dineis tosa $$ giati? gia na bgazei 20km parapano k an.. anti gia 100 tha bgalei 120!! parte mixanes na swthite!! me ugeia to sxv ;) kalotaksido!!

Μέγιστη επιτρεπόμενη εικόνα 420Χ150 και 16Κ.

protogeo πολύ κουκλί το sxv σου... Πολύ καλή επιλογή! καινούργιο το πήρες ε? Πόσο έχει?

Thx man ;) εννοείται που το πήρα καινούργιο.. και για αυτο έσκασα 9000$

Δίκιο έχει ο protogeo.Γιατί όσο και να το βελτιώνεις αν δεν μπορείς να το τρέχεις τέρμα τι να το κάνεις;

Το θέμα δεν είναι οτι μπορείς η δεν μπορείς να το τρέξεις τέρμα.. το θέμα είναι οτι οτι και να κάνεις ενα παπί θα μείνει.. Ισος νομίσετε οτι καβάλησα το καλάμι επειδή πήρα το sxv... :p αλλα δυστυχώς ΜΟΝΟ όταν πάρεις κατι καλύτερο καταλαβαίνεις κάποια πράγματα :)

SUMFONO apoluta mazi sou!! oti kai na to kaneis papaki einai.. dineis tosa $$ giati? gia na bgazei 20km parapano k an.. anti gia 100 tha bgalei 120!! parte mixanes na swthite!! me ugeia to sxv ;) kalotaksido!!

Ακριβώς... και η κουβέντα που είπες είναι μεγάλη! +1 και thx :)

EDIT : Και εγώ που είχα καεί να κάνω το Ζ 200άρι πήγα ολόκληρο ταξίδι στην Αθήνα και όταν το 'φτιαξα ξενέρωσα.. (το Ζ ήταν και είναι σε τέλεια κατάσταση...)

[sIGPIC][/sIGPIC]

My Aprilia SXV 450