chefoula Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 οσο και αν γελασετε θα σας πω... εγω εχω βγει σε ηλικια 9 μηνων σε διαφημηση για μπειμπιλινα... και το αστειο ειναι οτι ειμασταν πολλα παιδακια μαζι στην διαφημηση (μιλαμε πριν απο 19 χρονια τωρα) και μου τραβαγανε τα μαλλια μου:( Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. November 6, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2007 οσο και αν γελασετε θα σας πω... εγω εχω βγει σε ηλικια 9 μηνων σε διαφημηση για μπειμπιλινα... και το αστειο ειναι οτι ειμασταν πολλα παιδακια μαζι στην διαφημηση (μιλαμε πριν απο 19 χρονια τωρα) και μου τραβαγανε τα μαλλια μου:(kai to thumasai akoma??:blink: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Mbokota Δημ. November 7, 2007 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2007 οσο και αν γελασετε θα σας πω... εγω εχω βγει σε ηλικια 9 μηνων σε διαφημηση για μπειμπιλινα... και το αστειο ειναι οτι ειμασταν πολλα παιδακια μαζι στην διαφημηση (μιλαμε πριν απο 19 χρονια τωρα) και μου τραβαγανε τα μαλλια μου:( Το έχεις το σπότ σε κασέτα; Αν είναι να το κάνεις rip να σε δούμε σε βρεφική ηλικία. Παράθεση Ας μη το κρύβουμε. Διψάμε για ουρανό! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skalok Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Σε δελτιο ειδησεων 2 φορες εξω απο τον οαεδ .Ειπα να τους μιλησω μην περιμενουν πολλη ωρα καποιον να τους μιλησει να τελειωνει η αγγαρεια τους συντομοτερα.Τετοια ρεπορταζ επι συριζα εχουν εκλειψει μαλλον ολα βαινως καλως με το θεμα της ανεργιας. Και πιο παλια μικρος στα αλλα κολπα του μπονατσου στο κοινο αλλα φανηκα σε 2-3 πλανα ειχαμε κερδισε ι το δωρο κοινο ενα στερεοφωνικο της πλακας μαρκας yoko που στο πρωτο πατημα του κουμπιου για να παιξει το επομενο τραγουδι στο cd το κουμπι μπηκε μεσα και μονο απο το τηλεχειριστηριο μπορουσες να κανεις αυτη την ενεργεια μετα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manolissinger Δημ. September 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 25, 2018 Σε δελτιο ειδησεων 2 φορες εξω απο τον οαεδ .Ειπα να τους μιλησω μην περιμενουν πολλη ωρα καποιον να τους μιλησει να τελειωνει η αγγαρεια τους συντομοτερα.Τετοια ρεπορταζ επι συριζα εχουν εκλειψει μαλλον ολα βαινως καλως με το θεμα της ανεργιας. Και πιο παλια μικρος στα αλλα κολπα του μπονατσου στο κοινο αλλα φανηκα σε 2-3 πλανα ειχαμε κερδισε ι το δωρο κοινο ενα στερεοφωνικο της πλακας μαρκας yoko που στο πρωτο πατημα του κουμπιου για να παιξει το επομενο τραγουδι στο cd το κουμπι μπηκε μεσα και μονο απο το τηλεχειριστηριο μπορουσες να κανεις αυτη την ενεργεια μεταενταξει δωρο κοινου ηταν.τι περιμενες.σονυ;:lol: Παράθεση Από 1/9/2009 απαγορεύεται η γραφή σε greeklish και η γραφή τύπου sms. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skalok Δημ. September 29, 2018 Κοινοποίηση Δημ. September 29, 2018 ενταξει δωρο κοινου ηταν.τι περιμενες.σονυ;:lol: το αλλο δωρο ηταν βιολι.και το βιολι δεν ειναι και φτηνο σαν οργανο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kai50000 Δημ. October 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. October 16, 2018 Το CFCF (κανάλι του Montreal) μου έχει πάρει δύο φορές συνέντευξη. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts