Jump to content

Cosmote Prepaid Mastercard

alany
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν είναι για "Επαγγελματική" χρήση...

Λες να κατάλαβα λάθος; Διάβασες το Τιμολόγιο;

Θα χρεώνονται και Ιδιώτες για αποστολή από Πειραιώς

Καλημέρα στα 500€ πλέον 2,5€ προμήθεια.για προσωπική χρήση πάντα.με τις υγείες μας

Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Στοκ,ανημπορος να το ρουταρω

Οχι που θα το αφήνανε...
Πολυμαθίη νόον έχειν ου διδάσκει...

Καλημέρα στα 500€ πλέον 2,5€ προμήθεια.για προσωπική χρήση πάντα.με τις υγείες μας

Αν γίνει από υπολογιστή είναι 2,5€ αν γίνει από την εφαρμογή στο κινητό είναι 0,50€

Τι είναι αυτά που λέτε; ΔΩΡΕΑΝ είναι. Μπερδεύετε το iris με την άμεση μεταφορά χρημάτων με iban. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Στο iris η μεταφορά γίνεται ΜΟΝΟ σε αριθμό κινητού τηλεφώνου και σε ΑΦΜ και είναι ΔΩΡΕΑΝ μέχρι 500€ την ημέρα.

Τι είναι αυτά που λέτε; ΔΩΡΕΑΝ είναι. Μπερδεύετε το iris με την άμεση μεταφορά χρημάτων με iban. Άλλο το ένα άλλο το άλλο. Στο iris η μεταφορά γίνεται ΜΟΝΟ σε αριθμό κινητού τηλεφώνου και σε ΑΦΜ και είναι ΔΩΡΕΑΝ μέχρι 500€ την ημέρα.
Με ζητά 2,5€ Η Πειραιώς

Ήταν δωρεάν .

Πλέον η Πειραιώς χρεώνει την Υπηρεσία.

Από το ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΡΟΜΗΘΕΙΩΝ & ΤΟΚΟΦΟΡΩΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΩΝ με ΗΜΕΡ. ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗΣ: 21.01.2019, στη σελίδα 4 για την "Επαγγελματική" χρήση παραπέμπει στη Σημείωση (5) «Από 28/1/2019 θα είναι σε ισχύ η ακόλουθη τιμολόγηση: 0,7% min €0,01 max €3,50».

Να πάρει ευχή, λάθος, το παραπάνω είναι μόνο για τα εισερχόμενα :confused:

Για τα εξερχόμενα, σύμφωνα με την τελευταία Τροποποίηση 506 / 05.02.19, γράφει στη σελίδα 34 για "Προσωπική" χρήση - Winbank έως € 500,00 2,50 και "Προσωπική" χρήση - Mobile έως € 50,00 χρέωση 0,02 και από € 50,01 έως € 500,00 χρέωση 0,50. ΣΝΙΦ :(

• 2 weeks later...

Απορρίφθηκε ποτέ η κάρτα σας σε κάποια συναλλαγή;

Μου συνέβη πρώτη φορά πριν 25-26 ημέρες σε αγορά μέσω internet από το xcite.gr. Το site έλεγε «Your transaction could not be accepted at this time. Please retry or use an alternative card.»

Μου συνέβη και σήμερα, προσπαθώντας να πληρώσω καφέδες (πήγα να κεράσω και έγινα ρόμπα!). Περιέργως, το χαρτάκι που εκτυπώθηκε ανέφερε κάτι για άκυρο pin, παρότι δεν πληκτρολογήθηκε.

Πλην αυτών των 2 συμβάντων, πάντα λειτουργούσε καλά.

Είχε κάποιος άλλος παρόμοια εμπειρία;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Μου συνέβη πρώτη φορά πριν 25-26 ημέρες σε αγορά μέσω internet από το xcite.gr. Το site έλεγε «Your transaction could not be accepted at this time. Please retry or use an alternative card.»

Μου συνέβη και σήμερα, προσπαθώντας να πληρώσω καφέδες (πήγα να κεράσω και έγινα ρόμπα!). Περιέργως, το χαρτάκι που εκτυπώθηκε ανέφερε κάτι για άκυρο pin, παρότι δεν πληκτρολογήθηκε.

Όχι ποτέ

.

.

No root->No problem

Καλημέρα, πολλές φορές.στη τελευταία κάρτα που έβγαλα σε μια συγκεκριμένη εταιρεία έφταιγε το pos τους.

Ναι αλλά έφταιγε το POS που δεν ολοκλήρωνε τη συναλλαγή. Στη δική μου περίπτωση προσφέρθηκε να μου κεράσει τους καφέδες το κατάστημα! Δεν δέχτηκα και έδωσα μετρητά.

Ξερει κανεις αν τα md απο την mastercard ισχυουν για roaming?

Καλημέρα, πολλές φορές.στη τελευταία κάρτα που έβγαλα σε μια συγκεκριμένη εταιρεία έφταιγε το pos τους.

Τί γινόταν με το POS τους; Και τί να κοιτάξω στο pos την επόμενη φορά που θα έχω πρόβλημα για να δω αν φταίει;

Κάνε το καλό, και άσε το WiFi της γιαγιάς ανοικτό 🙂
Φορητότητα προς Frog

Τί γινόταν με το POS τους; Και τί να κοιτάξω στο pos την επόμενη φορά που θα έχω πρόβλημα για να δω αν φταίει;

Πιθανολογώ την απάντηση, παλιό POS χωρίς ανέπαφες συναλλαγές.

• 3 weeks later...

Από εχθές η εφαρμογή βγάζει: χμ, κάτι δεν πήγε καλά, και δεν προχωρά

Το ίδιο και μετά από νέα εγκατάσταση.

Ξέρει κανείς πως διορθώνεται;

Από εχθές η εφαρμογή βγάζει: χμ, κάτι δεν πήγε καλά, και δεν προχωρά

Το ίδιο και μετά από νέα εγκατάσταση.

Ξέρει κανείς πως διορθώνεται;

Εμένα δουλεύει κανονικά.

Με Wi fi δοκιμάζεις ή με data?

No root->No problem

Με wifi

Τους έστειλα μύνημα στο Twitter και απάντησαν ότι είναι πρόβλημα του συστήματος και θα το αποκαταστήσουν.

Ακόμα τίποτα όμως.

Με wifi

Τους έστειλα μύνημα στο Twitter και απάντησαν ότι είναι πρόβλημα του συστήματος και θα το αποκαταστήσουν.

Ακόμα τίποτα όμως.

Μπες με data να δεις
No root->No problem

• 3 weeks later...

Καλησπέρα, καινούριος στα περί προπληρωμένων καρτών,

Ξέρει κανείς αν γίνονται κανονικά οι αγορές σήμερα από eBay-PayPal?

Ο κωδικός επαλήθευσης από PayPal στέλνεται στην εφαρμογή της COSMOTE Prepaid (android)?

Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Δεν ξέρω να σου απαντήσω γιατί αυτό που ρωτάς δεν μου φαίνεται να έχει σχέση με την COSMOTE Prepaid. Μήπως να ψάξεις και σε κάποια ενότητα σχετικά με το PayPal. Πιθανά εδώ, https://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=36

Η λογική που σου στέλνει κωδικό επαλήθευσης το PayPal, είναι να χρησιμοποιήσεις κάποια κάρτα για την οποία λαμβάνεις ή έχεις κάποιον άλλο τρόπο να δεις ανάλυση χρεώσεων. Με την συγκεκριμένη λογικά μόνο αν έχεις ebanking ή ενδεχομένως αν υπάρχει τρόπος να την συνδέσεις αυτόνομα στην εφαρμογή ibank pay.

Sent from my SM-G970F

Σας ευχαριστώ, οπότε με την prepaid δεν υπάρχει επαλήθευση και την δέχεται κανονικά υποθέτω μόνο με τον αριθμό της κάρτας. Θα το διαπιστώσω σε λίγες μέρες.

Σας ευχαριστώ, οπότε με την prepaid δεν υπάρχει επαλήθευση και την δέχεται κανονικά υποθέτω μόνο με τον αριθμό της κάρτας. Θα το διαπιστώσω σε λίγες μέρες.
Αν εννοείς να προσθέσεις την cosmote prepaid στο paypal για αγορές, γίνεται.

Εγώ την έχω προσθέσει και έχω αγοράσει πολλές φορές

No root->No problem