koloko Δημοσιεύτηκε March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημοσιεύτηκε March 9, 2017 Παιδια έκατσε φαση με την vodaphone και επειδη έφυγα απο κοσμοτε μου τα δωσαν ολα οτι ζητησα και εχω ανοικτη επιδοτηση για δυο μηνες στα 650 € έχω και μεγαλο παγιο γιαυτό.. . το ζήτησα για να βγουν και τα νεα κινητα .Εγώ προτεραιότητα έχω τα εξής . 1 ΚΑΜΕΡΑ 2. ΑΝΤΟΧΗ ΣΥΣΚΕΥΗΣ και μετα ΑΥΤΟΝΟΜΙΑ. Δεν κανω χρήση εφαρμογών πολλών σπανια δηλαδη κανα καιρο να δω,viber,exel winbank, αλλά ιντερνετ πάρα πολύ. Μέχρι τωρα παρόλα τα αρνητικα βλέπω το lg g6 ως επιλογή σε καποια τεστ, και μετα ειδα το σονυ αλλά νομιζω οτι θα αργήσει να ερθει. Περιμένω το S8 ή να δω και κατι από τα τωρινά?το p10? Αν μπορείτε βοηθήστε. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Εγω αν ειχα τετοια αναβαθμηση και μπορουσα να την κρατησω μεχρι Μαιο,τοτε μονο το S8 και ας εβαζα και την διαφορα.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 9, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 Μαιο θα ερθει το s8 οχι Απρίλιο?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 9, 2017 iPhone 7 δες ή 6s plus.Με τετοια επιδοτηση που καταφερες αξιζει να τα κοιταξεις. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Μαιο θα ερθει το s8 οχι Απρίλιο?? Απριλιο θα κυκλοφορησει ,λογικα Ελλαδα αρχες Μαιου πιστευω να ερθει.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Νομιζω οτι θα ηθελα περισσότερο Android απο iOS. To lg g6 λετε με τίποτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Νομιζω οτι θα ηθελα περισσότερο Android απο iOS. To lg g6 λετε με τίποτα? Το G6 λογικα θα εχει πολυ καλη κα.ερα,απλα εγω 700€ για την συγκεκριμενη συσκευη δεν θα εδεινα ουτε για πλακα.... Αφου εχεις αυτο το ποσο,δεν το συζηταω,καλυτερα το S8.... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 (edited) Νομιζω οτι θα ηθελα περισσότερο Android απο iOS. To lg g6 λετε με τίποτα? Μπορεις ομως τωρα να χτυπησεις ενα iPhone και αργοτερα να το δωσεις αμα θες android.Εγω πηρα 5s με 200€ και ειμαι ευχαριστημενος. Μονο μειον ειναι το iTunes,αλλα μπορεις να το αποφυγεις.Υπαρχουν εφαρμογες για τραγουδια και φωτογραφιες τις σηκωνεις στο icloud.Υπ οψην αμα παρεις 6s/7 plus εχουν απιστευτη μπαταρια και αρκετα καλη καμερα(το 2ο εχει διπλη καμερα).Αμα θες κατι αξιοπιστο που να μην σου κανει νουμερα,δες iPhone.Εγω το δικο μου το εχω πιει το αιμα και το δουλευω βαρια(σαν pc) και δεν μασαει πουθενα. Edited March 10, 2017 by Nikolas14 Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 10, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Φαντασου οτι η κάμερα ειναι το κύριο πραγμα που με ενδιαφέρει. Γιαυτο ειπα για το lg γιατι ενα 50 ρικο θα μου βγει. Ειδα κατι συγκρίσεις με s7 και νομιζω οτι ειναι αρκετά καλυτερο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
jimlost Δημ. March 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 10, 2017 Φαντασου οτι η κάμερα ειναι το κύριο πραγμα που με ενδιαφέρει. Γιαυτο ειπα για το lg γιατι ενα 50 ρικο θα μου βγει. Ειδα κατι συγκρίσεις με s7 και νομιζω οτι ειναι αρκετά καλυτερο.. Λογικο να ειναι καλυτερο αλο το S7 αφου εχουν και 1 χρονο διαφορα μεταξυ τους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 11, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Πηρα τηλέφωνο πριν λιγο vodafone και μου ειπαν οτι δεν υπάρχει θεμα απώλειας επιδοτησης μεχρι να βγει το s8. Τι ναπω... Παντως βλέπω συγκρίσεις και μεχρι τωρα συνολικα το lg g6 ειναι ελάχιστα καλύτερο σε θεμα κάμερας απο p10, pixel, iphone 7 kai s7. Εχει κανενας αντίθετη αποψη? Εχει δει κατι αλλο?? Λενε για το oppo αλλα δεν νομίζω να το φερουν στην vodafone Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nfeel Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Κρίμα να τζογάρεις τα λεφτά σου στην LG. Εντελώς αναξιόπιστη. Πάρε ότι θες αλλά μακριά από LG. Παράθεση me > you Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikolas14 Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Πηρα τηλέφωνο πριν λιγο vodafone και μου ειπαν οτι δεν υπάρχει θεμα απώλειας επιδοτησης μεχρι να βγει το s8. Τι ναπω... Παντως βλέπω συγκρίσεις και μεχρι τωρα συνολικα το lg g6 ειναι ελάχιστα καλύτερο σε θεμα κάμερας απο p10, pixel, iphone 7 kai s7. Εχει κανενας αντίθετη αποψη? Εχει δει κατι αλλο?? Λενε για το oppo αλλα δεν νομίζω να το φερουν στην vodafone Για μενα παρε το iphone. Για μενα Huawei P10 και iPhone 7 Plus δες.Ζητας αξιοπιστια και καμερα που στα καλυπτουν και τα 2.Και αυτονομια επισης ειδικα το Plus ειναι απιστευτο στο κομματι αυτο.Το εχω πιασει και ειναι κινηταρα.Και αμα θες μπορεις να το δωσεις χωρις να χασεις πολλα λεφτα για να παρεις s8 ή να κανεις ανταλλαγη. Παράθεση My list of Devices: 2012 ZTE Blade 2, 2014: ZTE Blade 3, Galaxy S Duos 2 2015: Switch to Windows Phone Lumia 535, 2016: Moving to iOS with iPhone 5s, 2018: Back to Android Redmi 5 Plus, 2019: Xiaomi Redmi Note 7, 2020: iPhone SE 2020 , 2022: iPhone 13, 2023: iPhone 14 Pro Tablets: iPad 9th Gen 64GB WiFi Mobile: What’s Up+ Nova Unlimited All Σταθερή: Cosmote 100/10 FTTH, Nova 200/20 FTTH, Cosmote Adsl 24 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eimai_kala Δημ. March 11, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 11, 2017 Για μενα παρε το iphone. Για μενα Huawei P10 και iPhone 7 Plus δες.Ζητας αξιοπιστια και καμερα που στα καλυπτουν και τα 2.Και αυτονομια επισης ειδικα το Plus ειναι απιστευτο στο κομματι αυτο.Το εχω πιασει και ειναι κινηταρα.Και αμα θες μπορεις να το δωσεις χωρις να χασεις πολλα λεφτα για να παρεις s8 ή να κανεις ανταλλαγη. Στο θέμα κάμερα τα iphone, ακόμα και το 7plus, δε φτάνει τα LG G4, G5, Galaxy S7, πόσο μάλλον τα επερχόμενα G6, S8. Φίλε μου υπομονή για το S8 θα σου έλεγα. Συμφωνώ με τους προλαλήσαντες, πολλά λεφτά για την όχι και τόσο αξιόπιστη LG. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. March 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 To P10 αν έχει όσο στην Γερμανία 599 θα είναι πολύ καλή επιλογή. Το S8 θα έχει λογικά κάνα 850αρι το λιγότερο. Μετά το lg g6 πολύ καλή επιλογή φαίνεται μέχρι να το πιάσουν στα χέρια τους χρήστες. Θεωρώ δηλαδή καλύτερη επιλογή το P10 για την περίοδο που μιλάς, πολύ γρήγορο με πολύ καλή κάμερα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 12, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 12, 2017 Καλυτερο το p10 απο το lg σε ταχύτητα εννοειτε? Σε κάμερα το g6 ολα το βγάζουν καλυτερο. Ασε λιγο καιρο ακομα να δουμε θέματά που θα βγαλει. Ουτος η άλλως το σ8 σε 1.5 μηνα το βλέπω εδω. Γι το σονυ τι λετε?? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sleepless81 Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Η βαθμολογία 87 του P10 στο dxomark είναι πολύ καλή και δεν τρέχουν για service καθόλου εύκολα σε σχέση με τα lg. Επίσης μπορεί να δοθεί και με 3 χρόνια εγγύηση όπως το P9. Σαν ταχύτητα τα huawei είναι πολύ γρήγορα και δεν κολλάω στις μικροδιαφορές στα διάφορα τεστ. Η μεγαλύτερη πάντως οθόνη του g6 είναι πρόκληση αν δεν έχει θέματα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 Επειδή θα το εχω για 2 χρόνια θα το ψαξω και θα περιμένω οσο μπορώ. Παντως η κάμερα του p9 ηταν αδιάφορη για εμενα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 LG πας μονο μετα απο καποιο καιρο και λογω των προβληματων που εμφανισαν εχουν πεσει σε τιμη. Οπως ειπε και ενας φιλος παραπανω ειναι τζογος. Και εχεις δικιο. Η καμερα του p9 δεν ειναι κατι φοβερο εκτος και αν σου αρεσει το artificial bokeh (θολωμα background). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 13, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 13, 2017 εγω φωτογραφιεσ βγαζω ακομα με το νοκια 808.ακόμα δεν εχω δει κατι καλυτερο απο αυτό.ελπιζω φετος να μην το κουβαλαω στις εκδρομες και να εχουμε κατι αξιολογο. το pixel λεει τιποτα? πραγματικα ειναι απο τα λιγα τηλεφωνα που δεν ξερω σχεδον τιποτα και δεν εχω δει απο κοντα!λενε οτι εχει την καλυτερη καμερα απο τα καινουργια που κυκλοφορουν Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Για το pixel κάνουμε λογο η το ξεχνάμε τελειως??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. March 17, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Το pixel εχει 800+ ευρω, οχι 650. Δεν το χω δει το κινητο αλλα με τοσα λεφτα παιζεις μπαλα και με αλλα κινητα (πχ s8) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
koloko Δημ. March 17, 2017 Author Κοινοποίηση Δημ. March 17, 2017 Εκει εχω σκοπο να φτάσω τα 800 αντε λιγο παραπάνω αν άξιζει.λογικα αναμεσα σε g6, s8 ,sony ,pixel και με ζαλίζουν για iphone7 αλλα δεν νομιζω οτι καλύπτει τις αναγκες καμερας που θελω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giorgos1966 Δημ. March 18, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 18, 2017 Για μενα στη θεση σου θα επερνα η το G6 η το S8. Αυτα τα 2 θα κονταροχτυπηθουν για φετος. Παράθεση Εικόνα εκτός Όρων Πρόσβασης και Χρήσης. "Δυστυχώς επτωχεύσαμεν!!!" Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Nikos751 Δημ. March 19, 2017 Κοινοποίηση Δημ. March 19, 2017 Η LG δεν εχει δειξει καλη εικόνα σε αρκετά ακριβά μοντέλα τελευταία και γενικά δε προσέχει και πολυ τις συσκευές της έχω την αίσθηση. Τη πάτησα με G5, G4 ο αδερφός μου, και bootloops επισης σε v10, Nexus 5X. Κρίμα τα χρήματα σου για το G6. Η S8 ή iPhone 7. Για μενα με καμια αλλη εταιρεία δεν μπορείς να είσαι καπως σίγουρος για 5 βασικα ζητήματα αξιοπιστίας (μη μου πειτε για το Note 7 ηταν ενα μοντέλο). Αν τυχομ βγει καλο, απλα παιζεις με τη τυχη. Και εφόσον έχεις χρήματα αρκετα για επένδυση σε συσκευή μη τα πεταξεις μονο σε λαμπερα specs επεξεργαστές και μνήμες κριμα ειναι. Υπάρχουν κι αλλα σημαντικά πραγματα που Δεν ειναι δεδομένα παντού δυστυχώς. Τιποτα δεν ειναι τέλειο, το μη χειρον βελτιστον. Sent from my SM-G930F using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts