Jump to content

SDSL Telepassport

Κοινοποίηση

Recommended Posts

Αν ο λόγος που δεν θές να πειράξεις την γραμμή του ΟΤΕ είναι το νούμερο που έχεις, σε ενημερώνω οτι σε περίπου 1 μηνα η υπηρεσία θα προσφέρεται και με φορητότητα αριθμού. ;)

• Απαντήσεις 327
  • Δημιουργία
  • Τελευταία απάντηση

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (13 Ιαν. 2005 , 10:50)

Αν ο λόγος που δεν θές να πειράξεις την γραμμή του ΟΤΕ είναι το νούμερο που έχεις, σε ενημερώνω οτι σε περίπου 1 μηνα η υπηρεσία θα προσφέρεται και με φορητότητα αριθμού. ;)

Ο λόγος είναι ότι μένω με τους γονείς μου οι οποίοι δεν πρόκειτε να δεχτούν οποιαδήποτε παρέμβαση στην γραμμή και ας είναι για καλό! Γι'αυτό, προτιμώ να το έχω ξεχωριστά, να πληρώνω και τον λογαριασμό μόνος μου!

thnx anyway!

Πολύς κόσμος έχει να αντιμετωπίσει "μεγαλύτερους" σε ηλικία πχ γονείς οι οποίοι δέν δέχονται εύκολα αλλαγές...

Μονο αν κάνεις εγκατάσταση νέων καλωδίων τηλεφώνου (αν δεν υπάρχουν ήδη διπλά στο σπίτι) θα μπορέσεις να βάλεις sdsl ...

Η ζωή είναι στιγμές ας έρχονται μόνο καλές !

Είναι τόσο πρόβλημα τα διπλά καλώδια;

Εγώ δεν χρειάστηκε να τραβήξω καινούρια. Σχεδόν όλοι δεν έχουν διπλά;

Αρχικό Μήνυμα από το μέλος telePS (13 Ιαν. 2005 , 23:25)

Είναι τόσο πρόβλημα τα διπλά καλώδια;

Εγώ δεν χρειάστηκε να τραβήξω καινούρια. Σχεδόν όλοι δεν έχουν διπλά;

Για μένα δεν είναι αλλά για κάποιους ενδεχομένως να είναι.

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]

• 2 weeks later...
de xerw isos na mai k upervolikos pou anaferomai se SDSL...alla re paidia N.Attikis menw se enan oikismo 4km apo tin Anavusso, exoume sta8ero til edw k 15 xronia peripou(opou anoikei ston OTE Lavriou) kai mexri prosfatws mou lene oti de kaluptetai to duktio tis perioxis mou gia ADSL. :s
The airplane would be the safest mean of transportation if we didn't have to drive ourself to the airport

de xerw isos na mai k upervolikos pou anaferomai se SDSL...alla re paidia N.Attikis menw se enan oikismo 4km apo tin Anavusso, exoume sta8ero til edw k 15 xronia peripou(opou anoikei ston OTE Lavriou) kai mexri prosfatws mou lene oti de kaluptetai to duktio tis perioxis mou gia ADSL. :s

Υπερβολικός όχι, off topic σίγουρα...

Flying is easy, just throw yourself at the ground and miss...

Ε όχι και ανταγωνιστικό!

Εγώ το υπολόγισα, με την 384 που είμαι τώρα (με ΤΕΛΛΑΣ σύνδεση) και προκύπτει:

Τώρα πληρώνω 72,57 τον μήνα μαζί με τον ΦΠΑ (ΟΤΕ+provider)

Με TPass η 384 φτάνει τα 88,50 μαζί με τον ΦΠΑ.

Ακόμα και το πάγιο της ISDN να προσθέσω στα 72,57... τα 88.50 δεν τα αγγίζω. Άσε που έχω και το προνόμιο να αλλάζω provider, όποτε με συμφέρει κάποιος άλλος, ή όποτε κάνουν καμιά μαλ***** ;)

Η SDSL 384/384 της Telepassport στοιχίζει πλέον μόνο 55 euro και ισχύει

η φορητότητα.Άρα δεν χρείαζεται να πληρώνεις πάγιο στον ΟΤΕ !!!!! Και

έχεις σε αυτήν την τιμή δύο πραγματικά κανάλια φωνής !!!! Εκ των οποίων το

ενα νούμερο είναι ίδιο με αυτό που είχε ο πελάτης στον ΟΤΕ !!!!! Δωρεάν και η

εγκατάσταση και ο εξοπλισμός !!!! και ταχύτητες που δεν πέφτουν κάτω από 20 % της ονομαστικής ταχύτητας !!!! ΚΑΛΑ ΑΚΟΥΣΑΤΕ Η TELEPASSPORT ΞΕΚΙΝΗΣΕ ΤΗΝ ΦΟΡΗΤΟΤΗΤΑ ΑΠΟ 1/1/2005 !!!! :cool:

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ωραία όλα αυτά. Τι να το κάνω όμως όταν ο ΟΤΕ δεν παραδίνει τον βρόγχο και έχω πελάτες που περιμένουν εδω και 2 μήνες για να συνδεθούν! :mad:

oute ego polikatalaua ke distixos den exo ke poli xrono gia na diavaso oles tis selides!ime idi sindromitis adsl ti kerdizo me to na valo sdsl ke posa parapano prepei na pliroso?

i am back at last .....

Μπορείτε να προσθέσετε μια εικόνα μέγιστων διαστάσεων 420 x 150 pixels και μέγιστου μεγέθους 16,3Kb

Καλο το πακέτο 384/384, καλές οι τιμές, καλές οι προσφορές, ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ.....

Μένω Ηράκλειο και δεν δινουν πρόσβαση παρά μονο στο κέντρο-κέντρο. Σε 1-2 χρόνια κάτι μπορεί να γίνει....

Μια και έχουμε και τύπους από την telePS και γραφουν μήπως μπορούν να μας πουν πότε σκοπεύουν να να βάζουν SDSL σε τηλεφωνικό κέντρου του Ηρακλείου (Κνωσσού) που πάνω του πέφτει το πανεπιστήμιο (υποδομή ΕΔΕΤ2) και συνεπώς η καραμέλα περί αδυναμίας του ΟΤΕ να υποστηρίξει σε επίπεδο τεχνολογίας SDSL γραμμές δεν ισχύει;

Επίσης, εάν κάποιος εχει ISDN με ενα ακόμη MSN, το πιάνει και αυτό η φορητότητα ή μονο το βασικό νουμερο παίζει;

Και σε τι τιμή παει η φορητότητα; Γιατι κατι Η ΕΕΤΤ μιλαγε για δωρεάν, αλλά το supoort της TelePS περιμένει λέει τιμές για να πει ποσο κοστίζει....

1ον-Μπείτε http://www.eett.gr και κατεβάστε το ΦΕΚ για φορητότητα σταθερής. Δεν μιλάει πουθενά για δωρεάν φορητότητα. Εκτιμώ οτι θα παίξει στα 7-10 ευρώ.

2ον-Δυστυχώς οι τυχεροί για sDSL είναι αυτοί που είναι κοντά σε έναν απο τους 32 κόμβους της TelePassport στην Ελλάδα. Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα για να καλυφθούν όσοι είναι πιο μακρία.

3ον-Επειδή δεν έχω ασχοληθεί η Vivodi καλύπτει πολύ περισσότερα νούμερα;

4ον-Υπάρχει μεγάλο πρόβλημα με την sDSL. Ακόμα και εκεί που καλύπτει, ο ΟΤΕ δεν παραδίδει τον βρόγχο και δεν μπορεί να γίνει η εγκατάσταση.

5ον-Το να κάνεις την aDSL --> sDSL συμφέρει γιατί θα έχεις επίσης γρήγορο upload και επίσης θα έχεις τηλεφωνικά πολύ χαμηλές τιμές (ειδικά προς κινητά!)

1ον-Μπείτε http://www.eett.gr και κατεβάστε το ΦΕΚ για φορητότητα σταθερής. Δεν μιλάει πουθενά για δωρεάν φορητότητα. Εκτιμώ οτι θα παίξει στα 7-10 ευρώ.

Μάλλον έχασα επεισόδια. Σ' ευχαριστώ.

2ον-Δυστυχώς οι τυχεροί για sDSL είναι αυτοί που είναι κοντά σε έναν απο τους 32 κόμβους της TelePassport στην Ελλάδα. Προς το παρόν δεν υπάρχει δυνατότητα για να καλυφθούν όσοι είναι πιο μακρία.

3ον-Επειδή δεν έχω ασχοληθεί η Vivodi καλύπτει πολύ περισσότερα νούμερα;

Με εντυπωσιάζουν αυτα τα επιχείρηματα: "τυχεροί" & "πόσα καλύπτει η vivodi".

Τουλάχιστον, πειτε ότι βάλατε σε όσα κέντρα θελετε εσείς και όχι "οτι ο ΟΤΕ δεν έχει την τεχνολογία" που μου ελεγε από το πενταψήφιο της TelePS.

Όσον αφορά το "τυχεροί",δηλαδή εγώ που για παράδειγμα βολεύομαι με 20 ευρώ το μήνα και flat-rate (=μιλαω όση ώρα θέλω, όσες φορές θέλω) ολα τα σταθερά σε 35 χώρες (με την Ελλάδα μέσα), κινητά δε στην Ελλάδα με 0.12ευρω/λεπτό τελική και χρέωση ανα 15sec μπορώ να πω τον εαυτό μου τυχερό;

.

Τουλάχιστον, πειτε ότι βάλατε σε όσα κέντρα θελετε εσείς και όχι "οτι ο ΟΤΕ δεν έχει την τεχνολογία" που μου ελεγε από το πενταψήφιο της TelePS.

Όσον αφορά το "τυχεροί",δηλαδή εγώ που για παράδειγμα βολεύομαι με 20 ευρώ το μήνα και flat-rate (=μιλαω όση ώρα θέλω, όσες φορές θέλω) ολα τα σταθερά σε 35 χώρες (με την Ελλάδα μέσα), κινητά δε στην Ελλάδα με 0.12ευρω/λεπτό τελική και χρέωση ανα 15sec μπορώ να πω τον εαυτό μου τυχερό;

Τι θές να πείς λέγοντας "βάλατε σε όσα κέντρα θελετε εσείς"; Λές να το έκανε επίτηδες η TelePassport και να μήν ήθελε να παρέχει κάλυψη σε όλους; Κάλυψη sDSL έχουν όσοι βρίσκονται κοντά σε κόμβο της tp.

Με ποιά εταιρία έχεις flat-rate με 20 ευρω; :confused:

Τι θές να πείς λέγοντας "βάλατε σε όσα κέντρα θελετε εσείς"; Λές να το έκανε επίτηδες η TelePassport και να μήν ήθελε να παρέχει κάλυψη σε όλους; Κάλυψη sDSL έχουν όσοι βρίσκονται κοντά σε κόμβο της tp.

Να υποθέσω ότι κόμβος είναι αυτό που στην βόρεια ευρωπη υπάρχει ανά 300-400 μέτρα; Ελεος...

Σεβαστό, ότι κοστίζει, σεβαστό, ότι για εταιρεία που ξεκινάει καλό είναι να επιλέγει που δίνει τα αρχικά κεφάλαια, λίγη ειλικρίνια όμως δεν βλάπτει ποτε-ποτε...

Με ποιά εταιρία έχεις flat-rate με 20 ευρω; :confused:

broadvoice+nufone και δουλευει γλυκα....

Το nufone τι ειναι?

http://www.nufone.net

Μικρή εταιρία, με συμπεριφορά κάτι σαν ελληνική εταιρεία αλλα με έχει βολέψει το pay as you go προγραμμα της και δεν εχω συναντήσει κάποιο πρόβλημα μέχρι τώρα.

Καλά για εξωτερικό μιλάς; :cry:

Φίλε μου είσαι εκτός θέματος....

Καλά για εξωτερικό μιλάς; :cry:

Φίλε μου είσαι εκτός θέματος....

Βασικά την ίδια δουλειά κάνω, με τις ίδιες τεχνολογίες σε χαμηλότερο κόστος και δουλευει μια χαρα. Δεν το αντιπαραβάλω με κάποια ελληνική εταιρεία, απλά ρώτησα εάν μπορώ να θεωρώ τον ευατό μου "τυχερό"....

Επί τη ευκαιρία, τι χρησιμοποιεί η telePS σαν πρωτόκολλο επικοινωνίας και ποιο codec για την τηλεφωνία over SDSL? Επίσης, υλοποιεί Τ.38 ή κάποιο ανάλογο?

Επί τη ευκαιρία, τι χρησιμοποιεί η telePS σαν πρωτόκολλο επικοινωνίας και ποιο codec για την τηλεφωνία over SDSL? Επίσης, υλοποιεί Τ.38 ή κάποιο ανάλογο?

Πωλητής είμαι, οχι τεχνικός...

plz μην χρησιμοποιείς το nick μου σαν όνομα της tp.

Πωλητής είμαι, οχι τεχνικός...

Σεβαστό, μήπως θα ήταν καλό να το μαθουμε όμως χωρίς χρειαστεί να το βάλει κανείς για να το δοκιμάσει; Ειδικά, το εάν υποστηρίζει Τ38 gia fax Η εμπειρία μου πάντως μέχρι τώρα είναι ότι φαξ στα 14400 εχει μονο ο ΟΤΕ. Εχω δοκιμάσει 4net & telepassport μέσω των τετραψήφιων

plz μην χρησιμοποιείς το nick μου σαν όνομα της tp.
Με συγχωρείς.

Δε θεωρώ ότι το SDSL έχει να σου προσφέρει κάτι παραπάνω, ειδικά αν λάβουμε υπόψη τους περιορισμούς που θέτει η Telepassport (συγκεκριμένος router κλπ).

Προχώρα με ΟΤΕ ή ακόμα καλύτερα με Vivodi αν σε καλύπτει.

Τον router, το modem και τα έξοδα εγκατάστασης της SDSL για όσους υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι 31/3/05 η Telepassport θα τους τα παρέχει δωρεάν. Αυτοί οι συνδρομητές θα έχουν κάθε μήνα 1 ώρα δωρεάν αστικές κλήσεις και 1 ώρα υπεραστικές κλήσεις για 1 χρόνο ! Τα πάγια ξεκινούν από 39 ευρώ το μήνα για 2 τηλεφ. γραμμές και 40 ευρώ το μήνα για 4 τηλεφωνικές γραμμές και internet δωρεάν φυσικά.

ΧΡΥΣΑ

Τον router, το modem και τα έξοδα εγκατάστασης της SDSL για όσους υποβάλλουν σχετική αίτηση μέχρι 31/3/05 η Telepassport θα τους τα παρέχει δωρεάν. Αυτοί οι συνδρομητές θα έχουν κάθε μήνα 1 ώρα δωρεάν αστικές κλήσεις και 1 ώρα υπεραστικές κλήσεις για 1 χρόνο ! Τα πάγια ξεκινούν από 39 ευρώ το μήνα για 2 τηλεφ. γραμμές και 40 ευρώ το μήνα για 4 τηλεφωνικές γραμμές και internet δωρεάν φυσικά.

Χαίρω πολύ.

Με αυτό υποτίθεται ότι απαντάς σε εμένα;

Παρακαλούνται τα fanboys των Samsung, Sony, Microsoft να σταματήσουν να μου γράφουν πμ με προσβολές γιατί γέμισε το inbox και πλέον δε θα τα λαμβάνω.

[sIGPIC][/sIGPIC]