Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Τελικά πατάω system και reboot αλλά δώρον άδωρο. Το αρχείο ήταν 420 mb και δεν το πήρε. Ξαναδοκίμασα ενημέρωση και μου βγάζει ότι το μέγεθος θα είναι τελικά 1.3 Gb. Απ' ό,τι καταλαβαίνω στήνει όλο το κινητό από την αρχή και θα χαθεί το RWR και μαζί το root, σωστά; Edited by Vangelis_D9

Τελικά πατάω system και reboot αλλά δώρον άδωρο. Το αρχείο ήταν 450 mb και δεν το πήρε. Ξαναδοκίμασα ενημέρωση και μου βγάζει ότι το μέγεθος θα είναι τελικά 1.3 Gb. Απ' ό,τι καταλαβαίνω στήνει όλο το κινητό από την αρχή και θα χαθεί το RWR και μαζί το root, σωστά;

Λοιπόν και εγώ με Red wolf και πάτησα update το έκανε κανονικά. Απλά χάθηκε το ροοτ

Λοιπόν και εγώ με Red wolf και πάτησα update το έκανε κανονικά. Απλά χάθηκε το ροοτ

Τι μέγεθος είχε η ενημέρωση;

Δεν το παρατήρησα αυτό.

Περαστηκε και το mi video με την αναβάθμιση και χάθηκε το εικονίδιο του update

Edited by mylw_4

Δεν το παρατήρησα αυτό.

Περαστηκε και το mi video με την αναβάθμιση και χάθηκε το εικονίδιο του update

Λογικά το χώσανε μέσα στο μενού των ρυθμίσεων όπως είναι στο καθαρό android, για ψάξε καλύτερα.

στην 8 όταν είχες το DND ενεργό και σε καλούσαν ΔΕΝ άναβε η οθόνη καν. έκτοτε ανάβει. γίνεται να μένει σβηστή;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Καλησπερα.

Τελος της εβδομαδας λεω να παραγγειλω και εγω το Redmi Note 4 Global Edition.

Εχω διαβασει 500+ σελιδες του θεματος και εχω καταληξει για προστασια του κινητού αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας. Για θηκη μου αρεσουν μονο οι σιλικονης(τετοια εχω και στο rn3 pro μου)θα παρω της nilkin .

Για τζαμακι τωρα θα ηθελα μια βοηθεια γιατι σε αυτα που ειχα καταληξει φαινεται πως εχουν ξεπουλησει τα καταστηματα.

Συγκεκριμενα ειναι αυτο και αυτο. Βλεπω οτι ειναι τα μονα που καθονται αρκετα καλα. Θα ημουν υπόχρεος αν τα παλικαρια που ειχαν ανεβασει τα λινκ μπορουν να γραψουν λεπτομερειες(πχ εταιρια ή αν εχουν καποιο λινκ)

Ευχαριστώ προκαταβολικα.

https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F292313978324

Δοκίμασε και αυτήν την προστασία οθόνης. 0.81 σεντς έχει.

Από όσα δοκίμασα κάθησε καλύτερα, και έχει λιγότερες δακτυλιες.

Ειδικά το τζαμακι το βαμμένο που καλύπτει όλη την οθόνη, βάζοντας το, κάνει το touch χειρότερο.

Ήρθε και σε μένα, 420mb είναι οπότε μόλις επιστρέψω σπίτι θα γίνει.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

Να κάνω μια πρόταση που είχε ειπωθεί παλιότερα από άλλα μέλη αλλά πέρασε στο ντούκου.

Υπάρχει εδώ στο φόρουμ μια κατηγορία που λέγεται Αξεσουάρ. Φτιάξτε εκεί ένα νήμα με τίτλο "Αξεσουάρ για το Redmi Note 4/4Χ" και ποστάρετε εκεί όσο τραβάει η ψυχούλα σας από τζαμάκια και θηκούλες, χίλια ποστ θα κάνετε σε ένα μήνα. Γιατί πάλι τις τελευταίες μέρες έχει ξεφύγει το πράμα με τα τζαμάκια, τα μισά ποστ του παρόντος νήματος αφορούν μόνο αυτό το θέμα ενώ άλλα ποστ που αφορούν λειτουργικά και πιο σοβαρά προβλήματα θάβονται αναπάντητα από την πλημμυρίδα "τζαμάκι και θηκούλα και από πού να τα πάρω".

Κάπου το πράμα έχει φτάσει στα όρια του. :mad::mad::mad:

Ο updater έχει πάει στις ρυθμίσεις.

Σε εμενα που είχα την 9.0.7 η αναβάθμιση ήταν 170mb αν θυμάμαι σωστά..

MI 5 using Tapatalk

No root->No problem

Να κάνω μια πρόταση που είχε ειπωθεί παλιότερα από άλλα μέλη αλλά πέρασε στο ντούκου.

Υπάρχει εδώ στο φόρουμ μια κατηγορία που λέγεται Αξεσουάρ. Φτιάξτε εκεί ένα νήμα με τίτλο "Αξεσουάρ για το Redmi Note 4/4Χ" και ποστάρετε εκεί όσο τραβάει η ψυχούλα σας από τζαμάκια και θηκούλες, χίλια ποστ θα κάνετε σε ένα μήνα. Γιατί πάλι τις τελευταίες μέρες έχει ξεφύγει το πράμα με τα τζαμάκια, τα μισά ποστ του παρόντος νήματος αφορούν μόνο αυτό το θέμα ενώ άλλα ποστ που αφορούν λειτουργικά και πιο σοβαρά προβλήματα θάβονται αναπάντητα από την πλημμυρίδα "τζαμάκι και θηκούλα και από πού να τα πάρω".

Κάπου το πράμα έχει φτάσει στα όρια του. :mad::mad::mad:

Υπάρχει επίσης εδώ στο φόρουμ μια κατηγορία που λέγεται http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=236 xiaomi guides. Φτιάξτε εκεί νήματα σχετικά με τις αναβαθμίσεις κ πόσα mb είναι, και για stable και developer και ποσταρετε εκεί όσο τραβάει η ψυχούλα σας από αναβαθμίσεις και διάφορες stable/developer. Eχει ξεφύγει το θέμα.

Υπάρχει επίσης εδώ στο φόρουμ μια κατηγορία που λέγεται http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=236 xiaomi guides. Φτιάξτε εκεί νήματα σχετικά με τις αναβαθμίσεις κ πόσα mb είναι, και για stable και developer και ποσταρετε εκεί όσο τραβάει η ψυχούλα σας από αναβαθμίσεις και διάφορες stable/developer. Eχει ξεφύγει το θέμα.

Εντάξει, μετακομίζουμε όλοι στο Xiaomi Guides και *****τε το εδώ με τα τζαμάκια και τις θηκούλες. Τέλος.

Εντάξει, μετακομίζουμε όλοι στο Xiaomi Guides και *****τε το εδώ με τα τζαμάκια και τις θηκούλες. Τέλος.

Και οι θήκες κ τα τζαμακια για αυτό το κινητό είναι. Αν κουράστηκες μπορείς να προσπερνας τα ποστ.

Άλλος μπορεί να κουράστηκε να διαβάζει για την 800αρα, άλλος για ερωτήσεις του τύπου από πού να το πάρει κλπ.

Όλο αυτό γίνεται γιατί είναι πετυχημένο το συγκεκριμένο κινητό, και το έχουν αγοράσει αρκετοί.

Εσύ θυμώνεις με αυτό που έγραψα, ενώ εσύ το ξεκίνησες το θέμα.

μολις την περασα...τι διαφορες προκειται να δω ;;;;

Σειρε την οθόνη από αριστερά προς τα δεξιά και βρεις τη μεγαλύτερη διαφορά. Μόλις το είδα και εγώ

Προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία mp3 στην μνήμη του κινητού και όταν το κάνω βγάζει την μπάρα αντιγραφής και δεν συνεχίζει.

Κάνω το ίδιο στην microSD και μου κάνει κανονικά την αντιγραφή.

Όταν συνδέω το κινητό είναι ξεκλείδωτο και επιλέγω κανονικά την μεταφορά αρχείων.

Ξέρεις κάποιος τι μπορεί να φταίει;

Σειρε την οθόνη από αριστερά προς τα δεξιά και βρεις τη μεγαλύτερη διαφορά. Μόλις το είδα και εγώ

ωραιο...σε ευχαριστω! :)

My Name Is George V.

Η μπαρα αναζητησης τι κανει ρε παιδια; Οταν την παταω ανεβαινει προς τα πανω και δεν μπορω να γραψω πανω.

Αναβαθμισουλα

----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Αναβαθμισουλα

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Εκ πρωτης οψεως δεν αλλαξε τιποτα δραματικα, εκτος απο το mi video που προστεθηκε και καπου διαβασα ότι υποστηριζει και υποτιτλους srt οπως το mx player και το μενού ρυθμισεων εφαρμογων.

Αυτη η βοηθητικη οθονη εμένα πάντως δεν μου χρησιμεύει πουθενά. Απενεργοποιείται ή οχι;

Δε ξέρω αν εμφανίζει την εικόνα. 7211c4772bfc5a599f4c448327c6f2bd.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έφτιαξε ξανά και αυτό!!! 218642278090c6cc685ce630e4bdb56d.jpg6834d5c92113318cf37922bad1516b76.jpg

----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Έφτιαξε ξανά και αυτό!!! bbd0caa5636d7e19f0406d466f18a9a9.jpg72d8872fdd6239384963b858ad2bacee.jpg

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)