m_alex1908 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Δεν χρειάζεται να την κατεβάσετε. Άρχισε να έρχεται O.T.A. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 (edited) Τελικά πατάω system και reboot αλλά δώρον άδωρο. Το αρχείο ήταν 420 mb και δεν το πήρε. Ξαναδοκίμασα ενημέρωση και μου βγάζει ότι το μέγεθος θα είναι τελικά 1.3 Gb. Απ' ό,τι καταλαβαίνω στήνει όλο το κινητό από την αρχή και θα χαθεί το RWR και μαζί το root, σωστά; Edited January 24, 2018 by Vangelis_D9 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Τελικά πατάω system και reboot αλλά δώρον άδωρο. Το αρχείο ήταν 450 mb και δεν το πήρε. Ξαναδοκίμασα ενημέρωση και μου βγάζει ότι το μέγεθος θα είναι τελικά 1.3 Gb. Απ' ό,τι καταλαβαίνω στήνει όλο το κινητό από την αρχή και θα χαθεί το RWR και μαζί το root, σωστά; Λοιπόν και εγώ με Red wolf και πάτησα update το έκανε κανονικά. Απλά χάθηκε το ροοτ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Λοιπόν και εγώ με Red wolf και πάτησα update το έκανε κανονικά. Απλά χάθηκε το ροοτ Τι μέγεθος είχε η ενημέρωση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 (edited) Δεν το παρατήρησα αυτό. Περαστηκε και το mi video με την αναβάθμιση και χάθηκε το εικονίδιο του update Edited January 24, 2018 by mylw_4 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Δεν το παρατήρησα αυτό. Περαστηκε και το mi video με την αναβάθμιση και χάθηκε το εικονίδιο του update Λογικά το χώσανε μέσα στο μενού των ρυθμίσεων όπως είναι στο καθαρό android, για ψάξε καλύτερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 στην 8 όταν είχες το DND ενεργό και σε καλούσαν ΔΕΝ άναβε η οθόνη καν. έκτοτε ανάβει. γίνεται να μένει σβηστή; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Καλησπερα. Τελος της εβδομαδας λεω να παραγγειλω και εγω το Redmi Note 4 Global Edition. Εχω διαβασει 500+ σελιδες του θεματος και εχω καταληξει για προστασια του κινητού αλλα θα ηθελα την βοηθεια σας. Για θηκη μου αρεσουν μονο οι σιλικονης(τετοια εχω και στο rn3 pro μου)θα παρω της nilkin . Για τζαμακι τωρα θα ηθελα μια βοηθεια γιατι σε αυτα που ειχα καταληξει φαινεται πως εχουν ξεπουλησει τα καταστηματα. Συγκεκριμενα ειναι αυτο και αυτο. Βλεπω οτι ειναι τα μονα που καθονται αρκετα καλα. Θα ημουν υπόχρεος αν τα παλικαρια που ειχαν ανεβασει τα λινκ μπορουν να γραψουν λεπτομερειες(πχ εταιρια ή αν εχουν καποιο λινκ) Ευχαριστώ προκαταβολικα. https://rover.ebay.com/rover/0/0/0?mpre=https%3A%2F%2Fwww.ebay.com%2Fulk%2Fitm%2F292313978324 Δοκίμασε και αυτήν την προστασία οθόνης. 0.81 σεντς έχει. Από όσα δοκίμασα κάθησε καλύτερα, και έχει λιγότερες δακτυλιες. Ειδικά το τζαμακι το βαμμένο που καλύπτει όλη την οθόνη, βάζοντας το, κάνει το touch χειρότερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ήρθε και σε μένα, 420mb είναι οπότε μόλις επιστρέψω σπίτι θα γίνει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Να κάνω μια πρόταση που είχε ειπωθεί παλιότερα από άλλα μέλη αλλά πέρασε στο ντούκου. Υπάρχει εδώ στο φόρουμ μια κατηγορία που λέγεται Αξεσουάρ. Φτιάξτε εκεί ένα νήμα με τίτλο "Αξεσουάρ για το Redmi Note 4/4Χ" και ποστάρετε εκεί όσο τραβάει η ψυχούλα σας από τζαμάκια και θηκούλες, χίλια ποστ θα κάνετε σε ένα μήνα. Γιατί πάλι τις τελευταίες μέρες έχει ξεφύγει το πράμα με τα τζαμάκια, τα μισά ποστ του παρόντος νήματος αφορούν μόνο αυτό το θέμα ενώ άλλα ποστ που αφορούν λειτουργικά και πιο σοβαρά προβλήματα θάβονται αναπάντητα από την πλημμυρίδα "τζαμάκι και θηκούλα και από πού να τα πάρω". Κάπου το πράμα έχει φτάσει στα όρια του. :mad::mad::mad: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minotavros Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Ο updater έχει πάει στις ρυθμίσεις. Σε εμενα που είχα την 9.0.7 η αναβάθμιση ήταν 170mb αν θυμάμαι σωστά.. MI 5 using Tapatalk Παράθεση No root->No problem Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Να κάνω μια πρόταση που είχε ειπωθεί παλιότερα από άλλα μέλη αλλά πέρασε στο ντούκου. Υπάρχει εδώ στο φόρουμ μια κατηγορία που λέγεται Αξεσουάρ. Φτιάξτε εκεί ένα νήμα με τίτλο "Αξεσουάρ για το Redmi Note 4/4Χ" και ποστάρετε εκεί όσο τραβάει η ψυχούλα σας από τζαμάκια και θηκούλες, χίλια ποστ θα κάνετε σε ένα μήνα. Γιατί πάλι τις τελευταίες μέρες έχει ξεφύγει το πράμα με τα τζαμάκια, τα μισά ποστ του παρόντος νήματος αφορούν μόνο αυτό το θέμα ενώ άλλα ποστ που αφορούν λειτουργικά και πιο σοβαρά προβλήματα θάβονται αναπάντητα από την πλημμυρίδα "τζαμάκι και θηκούλα και από πού να τα πάρω". Κάπου το πράμα έχει φτάσει στα όρια του. :mad::mad::mad: Υπάρχει επίσης εδώ στο φόρουμ μια κατηγορία που λέγεται http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=236 xiaomi guides. Φτιάξτε εκεί νήματα σχετικά με τις αναβαθμίσεις κ πόσα mb είναι, και για stable και developer και ποσταρετε εκεί όσο τραβάει η ψυχούλα σας από αναβαθμίσεις και διάφορες stable/developer. Eχει ξεφύγει το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Υπάρχει επίσης εδώ στο φόρουμ μια κατηγορία που λέγεται http://www.myphone.gr/forum/forumdisplay.php?f=236 xiaomi guides. Φτιάξτε εκεί νήματα σχετικά με τις αναβαθμίσεις κ πόσα mb είναι, και για stable και developer και ποσταρετε εκεί όσο τραβάει η ψυχούλα σας από αναβαθμίσεις και διάφορες stable/developer. Eχει ξεφύγει το θέμα. Εντάξει, μετακομίζουμε όλοι στο Xiaomi Guides και *****τε το εδώ με τα τζαμάκια και τις θηκούλες. Τέλος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 φυσικα και πρεπει να υπαρχουν και τα 2,οπως στα αλλα κινητα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 τελικα ηρθε και σε μενα η 9.2.1.0 για να δουμε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Εντάξει, μετακομίζουμε όλοι στο Xiaomi Guides και *****τε το εδώ με τα τζαμάκια και τις θηκούλες. Τέλος. Και οι θήκες κ τα τζαμακια για αυτό το κινητό είναι. Αν κουράστηκες μπορείς να προσπερνας τα ποστ. Άλλος μπορεί να κουράστηκε να διαβάζει για την 800αρα, άλλος για ερωτήσεις του τύπου από πού να το πάρει κλπ. Όλο αυτό γίνεται γιατί είναι πετυχημένο το συγκεκριμένο κινητό, και το έχουν αγοράσει αρκετοί. Εσύ θυμώνεις με αυτό που έγραψα, ενώ εσύ το ξεκίνησες το θέμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 μολις την περασα...τι διαφορες προκειται να δω ;;;; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alexpag Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Μου ήρθε αναβάθμιση από 9.0.5 σε 9.2.1 και την πέρασα. Ολα καλά μέχρι στιγμής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 μολις την περασα...τι διαφορες προκειται να δω ;;;; Σειρε την οθόνη από αριστερά προς τα δεξιά και βρεις τη μεγαλύτερη διαφορά. Μόλις το είδα και εγώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
galileo Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Προσπαθώ να μεταφέρω αρχεία mp3 στην μνήμη του κινητού και όταν το κάνω βγάζει την μπάρα αντιγραφής και δεν συνεχίζει. Κάνω το ίδιο στην microSD και μου κάνει κανονικά την αντιγραφή. Όταν συνδέω το κινητό είναι ξεκλείδωτο και επιλέγω κανονικά την μεταφορά αρχείων. Ξέρεις κάποιος τι μπορεί να φταίει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Σειρε την οθόνη από αριστερά προς τα δεξιά και βρεις τη μεγαλύτερη διαφορά. Μόλις το είδα και εγώ ωραιο...σε ευχαριστω! :) Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Η μπαρα αναζητησης τι κανει ρε παιδια; Οταν την παταω ανεβαινει προς τα πανω και δεν μπορω να γραψω πανω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Αναβαθμισουλα ----- προσθήκη μηνύματος 33 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αναβαθμισουλα Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Εκ πρωτης οψεως δεν αλλαξε τιποτα δραματικα, εκτος απο το mi video που προστεθηκε και καπου διαβασα ότι υποστηριζει και υποτιτλους srt οπως το mx player και το μενού ρυθμισεων εφαρμογων. Αυτη η βοηθητικη οθονη εμένα πάντως δεν μου χρησιμεύει πουθενά. Απενεργοποιείται ή οχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Δε ξέρω αν εμφανίζει την εικόνα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έφτιαξε ξανά και αυτό!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έφτιαξε ξανά και αυτό!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts