Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα.. Νέος κάτοχος εδώ και κάτι μέρες, super ευχαριστημένος ολοκληρωτικά από τη συσκευή.

Να κάνω και μια ερώτηση. Είμαι με 8.5.4.0. Η 9.0.5.0 αξίζει ή κάθομαι στ' αυγά μου;

Δουλεύει απροβληματιστα η 9.0.5. Πάνε άφοβα

Έχει η miui μετρητή βηματων?

Βήματα μετράει με τις σχετικές εφαρμογές. Η συσκευή έχει τον αισθητήρα που πρέπει.

Αν εννοείς σχετικό πρόγραμμα τις xiaomi, υπάρχει το mi fit που δουλεύει με το mi band.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Μήπως ξέρετε πια εφαρμογή για μετρητή βημάτων κλπ δουλεύει στο συγκεκριμένο τηλέφωνο ; Έχω κατεβάσει διάφορες αλλά καμία δε δουλεύει. Κατέβασα και το LG health που είχα στο g3 αλλά ούτε αυτό μετράει.

Sent from my iPhone using Tapatalk

Βηματομετρητής και θερμιδομετρητής. Ελληνική, δουλέυει καλά. Για σήμα έχει ένα κοκκινο-ροζ κύκλο με δυο πατουσάκια.

Edited by Clochard

Δεν το βρισκω πουθενα,το κατεβαζουμε απο playstore?

Δεν ψάχνεις καλά μάλλον... https://play.google.com/store/apps/details?id=pedometer.steptracker.calorieburner.stepcounter

Στην ελληνική developer που έχω είναι προεγκατεστημένη στον έξυπνο βοηθό (δεξί swipe στην κεντρική οθόνη).

Edited by verikets

εχει ενσωματωμενο στο app vault (το πανελ τερμα αριστερα στην homescreen)To ανοιγεις απο launcher settings αν δεν το χεις ηδη ανοιχο.

εχει ενσωματωμενο στο app vault (το πανελ τερμα αριστερα στην homescreen)To ανοιγεις απο launcher settings αν δεν το χεις ηδη ανοιχο.
App vault ενεργοποιημένο έχω. Μετρητή βημάτων δεν βλέπω. Είμαι με τελευταία global dev.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

App vault ενεργοποιημένο έχω. Μετρητή βημάτων δεν βλέπω. Είμαι με τελευταία global dev.

From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4

εγω ειμαι με miuipro αρα china dev,αλλα απ οσο ξερω το εχουν βαλει και στην global εδω και καιρο.Ισως δεν το χει η global dev,τσεκαρε στο customize του app vault.

21513fd460118a19822362be2da3671d.jpg

Edited by azuli

εγω ειμαι με miuipro αρα china dev,αλλα απ οσο ξερω το εχουν βαλει και στην global εδω και καιρο.Ισως δεν το χει η global dev,τσεκαρε στο customize του app vault.

21513fd460118a19822362be2da3671d.jpg

Μπα, δεν υπάρχει τπτ τέτοιο.

ρε παληκαρια το app vault τι ειναι που γραφετε ?

Είναι μια οθόνη για να χεις πρόσβαση σε συντομευσεις εφαρμογων, γρήγορες σημειώσεις, γεγονότα ημερολογίου και μετρητή βημάτων οργανωμένα σε κάρτες και με δυνατότητα να επιλέξεις ποιες και με ποια σειρά θα εμφανίζονται. Βγαίνει με δεξί swipe στην κεντρική οθόνη.

Edited by verikets

Στην κεντρικη οθονη κλειδωματος μου βγαζει την καμερα.Στο μενου δεν βγαζει τιποτα.

Ενδεχομένως να είναι απενεργοποιημένο αλλιώς δε θα υπάρχει στη rom που έχεις.

Δες Ρυθμίσεις -> Αρχική Οθόνη -> Ενεργοποίηση έξυπνου βοηθού (εικόνα).

Ενδεχομένως να είναι απενεργοποιημένο αλλιώς δε θα υπάρχει στη rom που έχεις.

Δες Ρυθμίσεις -> Αρχική Οθόνη -> Ενεργοποίηση έξυπνου βοηθού (εικόνα).

Ο έξυπνος βοηθός δεν υπάρχει στις επίσημες global ROMs, είτε stable είτε beta. Υπάρχει μόνο στις China ROMs και σε διάφορες custom.

Edit: εμφανίζεται νομίζω και στις Global αν επιλεγεί ως περιοχή η Ινδία και κάποιες ασιατικές χώρες.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Εγώ με την τελευταία global dev έχω κανονικά app vault. Ενεργοποιημένο by default από την 7.11.9 beta dev. Δεν ξέρω αν αυτό εννοείται ως έξυπνο βοηθό.

Ο έξυπνος βοηθός δεν υπάρχει στις επίσημες global ROMs, είτε stable είτε beta. Υπάρχει μόνο στις China ROMs και σε διάφορες custom.

Edit: εμφανίζεται νομίζω και στις Global αν επιλεγεί ως περιοχή η Ινδία και κάποιες ασιατικές χώρες.

από που επιλέγεις περιοχή?

Δεν υπάρχει στις Global Stable ακόμα και αν αλλάξεις την χώρα σε Κίνα, Ινδία, κλπ. Στο δικό μου (Mi5s) με Global Beta το έχει κανονικά
http://yoursmiles.org/tsmile/religion/t0807.gif

Πρέπει να είναι μόνο στις dev και δεν το έχουν περάσει στις stable ακόμα

Redmi Note 3 pro

Καλημέρα.

Γνωρίζει κάποιος εάν η Infoquest καλύπτει με την διετή εγγύησή της συσκευές που είναι μεν διεθνείς εκδόσεις, πλην όμως είναι αγορασμένες ΕΚΤΟΣ των σημείων λιανικής πώλησης που αναφέρει στην ιστοσελίδα της (π.χ. Publi, Κωτσόβολος, Electronet);

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)