ilka71 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Το κάνει και θέλει να έχεις root και να επιλέξεις μέσα από το μενού του nova στο look&feel κάτω την τελευταία επιλογή για να φτιάξει. αρα μόνο στην 7 φτιάχνει όπως μου είπε ο δημιουργός του νοβα.οκ ευχαριστώ Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Για το 4X ρωτησε ομως ο φιλος που ναν δεν κανω λαθος ειναι ιδιες συσκευες σε διαστασεις/τρυπες. Εσυ φανταζομαι μιλας για το 4 mtk που οντως εκει εχει υποχωρησεις στη θηκη. (τζαμακι ομως κανει κανονικα αρκει να ειναι με κενο αντι για τρυπες απο πανω) εχετε μπερδεψει τα παντα... ΛΟιπον note 4 απλο με X10 και note 4 με απλα τον 625 εχουν τις ιδιες τρυπες... Η αλλαγη ειναι μονο με το Note 4 Eglobal edition εχει αλλες τρυπες ΑΛΛΑ μπανει κανονικα η θηκη εκτος ομως απο τις τρυπες!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Maniataros Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Παιδιά καλησπέρα μια ερώτηση επειδή την global edition σε ροζ χρώμα δεν το βρίσκω πουθενά και θέλω να το κάνω δώρο στην γυναίκα μήπως το έχει πάρει το μάτι σας πουθενά? Οπουδήποτε ή εσωτερικό ή εξωτερικό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) εχετε μπερδεψει τα παντα... ΛΟιπον note 4 απλο με X10 και note 4 με απλα τον 625 εχουν τις ιδιες τρυπες... Η αλλαγη ειναι μονο με το Note 4 Eglobal edition εχει αλλες τρυπες ΑΛΛΑ μπανει κανονικα η θηκη εκτος ομως απο τις τρυπες!! Μισο γιατι μου πεσε αποτομο αυτο (εχω κανει παραγγελια :p ). Το note 4 με X20 (φανταζομαι αυτο εννοουσες) με το Note 4X ειναι διαφορετικα https://to2cnews.blogspot.gr/2017/02/what-is-difference-for-xiaomi-redmi.html Επιπλεον εχω την εντυπωση οτι 4X και Note 4 Global ειναι ιδια. Τουλαχιστον οπως το βλεπω στο κινητο μου οι υπερυθρες ειναι οπως δειχνει η φωτο το Note 4X. Εσυ απο που το ξερεις αυτο και το λες και μαλιστα με τοση αυτοπεποιθηση; Εχεις παρει θηκη; Edited April 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 ψαχνω να βρω την διεθνη εκδοση με 3 gb ram - 64 gb rom παιζει να το βρω καπου κατω απο 180 ευρω? :ninja: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 κωτσοβολος γιοκ το μαύρο από ότι βλέπω στο σάιτ για παραλαβή από κατάστημα.αρα μόνο πλαίσιο το έχει; Στάλθηκε από το ZP952 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 Μισο γιατι μου πεσε αποτομο αυτο (εχω κανει παραγγελια :p ). Το note 4 με X20 (φανταζομαι αυτο εννοουσες) με το Note 4X ειναι διαφορετικα https://to2cnews.blogspot.gr/2017/02/what-is-difference-for-xiaomi-redmi.html Επιπλεον εχω την εντυπωση οτι 4X και Note 4 Global ειναι ιδια. Τουλαχιστον οπως το βλεπω στο κινητο μου οι υπερυθρες ειναι οπως δειχνει η φωτο το Note 4X. Εσυ απο που το ξερεις αυτο και το λες και μαλιστα με τοση αυτοπεποιθηση; Εχεις παρει θηκη; εγω εχω αγορασει τα παντα , απλα μπαινουν ειπα ΟΧΙ οτι ειναι ιδιες οι θηκες..αν θες να βολευτεις δηλαδη μεχρι να βρεις για 4Χ γινεται . Αλλιως παραγγελια απο εξω κ αν βρεις για 4Χ global Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 9, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 9, 2017 (edited) Εγω παλι βλεπω οτι βγαζουν ιδια θηκη και για τα 2 και τα βαπτιζουν τυπου "Note 4X - Note 4 Global". Ορισμενα παραδειγματα: http://www.ebay.com/itm/Silicone-Soft-TPU-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Note-4-Global-Version-/142281586382?var=&hash=item2120a4b6ce:m:m533-UffbJsDr59ehAbijhw http://www.ebay.com/itm/Double-Layer-Rubber-Case-Cover-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Note-4-Global-Version-/142294533197?var=&hash=item21216a444d:m:mReU_lTLO8VKcsg_vqk7Q-w http://www.ebay.com/itm/FUNDA-XIAOMI-REDMI-NOTE-4X-4-GLOBAL-IPAKY-CASE-CARCASA-BUMPER-NEO-HYBRID-TPU-/201866926231?var=&hash=item2f0034d897:m:mcVb8I3TdtsVyLYiOLEcauA http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Soft-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Note-4-Global-Version-/142289473376?var=&hash=item21211d0f60:m:mlgtlzm-0ibTNPuUM7dw3Tw Ειναι παραπλανητικο; Διαφερουν οι τρυπες; Ειχα την εντυπωση οτι ανεξαρτητως μπαντας ολα οσα εχουν τον 625 ειναι ιδια εξωτερικα. Αλλα αμα λες οτι τις εχεις δοκιμασει, καταλαβα... ακλαφτη θα παει η θηκη που παρηγγειλα :p ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ψαχνω να βρω την διεθνη εκδοση με 3 gb ram - 64 gb rom παιζει να το βρω καπου κατω απο 180 ευρω? :ninja: Ελλαδα οχι. Κινα ναι. Edited April 9, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
visualuser Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Ελλαδα οχι. Κινα ναι. αν το βρεις καπου μπορεις να βαλεις καποιο λινκ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enigma84 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Εγω παλι βλεπω οτι βγαζουν ιδια θηκη και για τα 2 και τα βαπτιζουν τυπου "Note 4X - Note 4 Global". Ορισμενα παραδειγματα: http://www.ebay.com/itm/Silicone-Soft-TPU-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Note-4-Global-Version-/142281586382?var=&hash=item2120a4b6ce:m:m533-UffbJsDr59ehAbijhw http://www.ebay.com/itm/Double-Layer-Rubber-Case-Cover-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Note-4-Global-Version-/142294533197?var=&hash=item21216a444d:m:mReU_lTLO8VKcsg_vqk7Q-w http://www.ebay.com/itm/FUNDA-XIAOMI-REDMI-NOTE-4X-4-GLOBAL-IPAKY-CASE-CARCASA-BUMPER-NEO-HYBRID-TPU-/201866926231?var=&hash=item2f0034d897:m:mcVb8I3TdtsVyLYiOLEcauA http://www.ebay.com/itm/Carbon-Fiber-Soft-Back-Cover-Case-For-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Note-4-Global-Version-/142289473376?var=&hash=item21211d0f60:m:mlgtlzm-0ibTNPuUM7dw3Tw Ειναι παραπλανητικο; Διαφερουν οι τρυπες; Ειχα την εντυπωση οτι ανεξαρτητως μπαντας ολα οσα εχουν τον 625 ειναι ιδια εξωτερικα. Αλλα αμα λες οτι τις εχεις δοκιμασει, καταλαβα... ακλαφτη θα παει η θηκη που παρηγγειλα :p ----- προσθήκη μηνύματος 83 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Ελλαδα οχι. Κινα ναι. Μία από τα ίδια. Και εγώ μιας και δεν επειγομαι τη συσκευή πήρα πρώτα την θήκη και μόλις φτάσει να πάρω το note. Και από όσα συγκριτικά είχα δει, κανένα δεν ανέφερε για διάφορες σε διαστάσεις τρύπες παραπάνω μόνο στο υλικό κατασκευής στο χώρο της κεραίας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Προφανώς έχουν μπερδευτεί και μερικοί ebay-αδες με τις θήκες και γράφουν στις αγγελίες άλλα αντ άλλων Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Μα δεν ειναι μερικοι. Ενδεικτικα εβαλα καποια. Γραψε στην αναζητηση Redmi Note 4 Global case. Ολα τα αποτελεσματα θα αναφερουν και το 4X μεσα. Και δεν ειναι σκρουτζ... τρωνε αρνητικο feedback. Δεν ρισκαρουν για 1 ευρω να χαλασουν τις αξιολογησεις τους. Και σε αντιθεση με το redmi note 3 pro δεν ειναι μεγαλυτερο, ιδιες διαστασεις εχει. Παντως σε καμια περιπτωση το Note 4X δεν ειναι ιδιο με το Note 4 (mtk) που αναφερθηκε παραπανω. Εγω παντως βλεπω οτι το 4X τις υπερυθρες τις εχει ακριβως οπως τις εχει και το δικο μας (βλεπε 0:51) Τωρα να διαφερεις 1-2χιλιοστα; Ισως... Αν δεν ελεγε ο φιλος οτι εχει παρει και εχει δοκιμασει ολες τις θηκες, θα επεμενα οτι ειναι ιδια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Το τηλ στο youtube link που έβαλες, φορά ακριβώς την ίδια θήκη με το δικό μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Το βλεπεις και συ ετσι; Για αυτο λεω οτι το Note 4X εχει ιδια θηκη με το δικο μας. Τωρα να διαφερουν κανα mm οι τρυπες; Ιδωμεν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Το βλεπεις και συ ετσι; Για αυτο λεω οτι το Note 4X εχει ιδια θηκη με το δικο μας. Τωρα να διαφερουν κανα mm οι τρυπες; Ιδωμεν. Δεν διαφέρουν καθόλου, ούτε mm. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δεν διαφέρουν καθόλου, ούτε mm. Διαφέρουν και το έχω ανεβάσει και φώτο και στη τρύπα του ir και στου ακουστικού αλλά και όπως είπε ένας συντοπιτης στο ύψος στη κάμερα πίσω Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Διαφέρουν και το έχω ανεβάσει και φώτο και στη τρύπα του ir και στου ακουστικού αλλά και όπως είπε ένας συντοπιτης στο ύψος στη κάμερα πίσω Κανε μια καλη αδερφε και αν την εχεις προχειρη ξαναβαλτην. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Κανε μια καλη αδερφε και αν την εχεις προχειρη ξαναβαλτην. 838 ποστ... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Διαφέρουν και το έχω ανεβάσει και φώτο και στη τρύπα του ir και στου ακουστικού αλλά και όπως είπε ένας συντοπιτης στο ύψος στη κάμερα πίσω Εσύ λες για τις διαφορές στις θήκες μεταξύ Note 4 MTK και Note 4 Snap, τις οποίες και ξέρω πολύ καλά γιατί εγώ στις είπα. Εδώ λέγαμε για τις διαφορές στις θήκες μεταξύ Note 4X και Note 4 Snap, οι οποίες δεν υπάρχουν. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 ovelix5 η απο κατω ποια ειναι; Δεν νομιζω του 4X γιατι και αυτο εχει μικροφωνακι με υπερυθρες διπλα-διπλα. Μηπως ειναι του Note 4 (mtk) ? Δες λιγο το βιντεακι στο 0:51 και αυτη τη φωτο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
scion Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δε βλέπω από νέους κατόχους σχόλια για την μπαταρία. Μόνο εγώ βλέπω 10h SOT? αν και με χρήση GPS κατέβηκα στο 8-9h. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Δε βλέπω από νέους κατόχους σχόλια για την μπαταρία. Μόνο εγώ βλέπω 10h SOT? αν και με χρήση GPS κατέβηκα στο 8-9h. Κατσε ρε φιλε, 2η φορτιση εκανα χθες... δεν εχει προλαβει να αδειασει :lol: Στη 3η - 4η θα σας πω τις δικες μου εντυπωσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 @antretng η κάτω είναι το RN4, η πάνω φορεμένη στο κινητό στο κινέζικο χαρτί που είχε η θήκη έγραφε RN4X @scion γίνεται ένα μπάχαλο με τα θέματα... Το δικό μου είναι αυτό της info με την 800αρα... Ποιο τώρα μοντέλο είναι πείτε μου να μην "λερωνω" τα θέματα Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 @antretng η κάτω είναι το RN4, η πάνω φορεμένη στο κινητό στο κινέζικο χαρτί που είχε η θήκη έγραφε RN4X Σου καθεται καλα αυτη περαν της ξεκαρφωτης τρυπας που εχει στο κεντρο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ovelix5 Δημ. April 10, 2017 Κοινοποίηση Δημ. April 10, 2017 Σου καθεται καλα αυτη περαν της ξεκαρφωτης τρυπας που εχει στο κεντρο; Όχι ιδιαίτερα... Πίσω είναι λίγο, ελάχιστα πιο χαμηλά στο σημείο της κάμερας αλλά δεν επηρεάζει στη λήψη... Παράθεση Honda SH150i Kymco GTi-300i Kymco Xciting 400i Kymco K-XCT 300i Sym Symphony SR-50 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts