Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Είναι πραγματικά πολύ περίεργο και είμαι σίγουρος ότι ο λόγος που γίνεται όλο αυτό θα είναι καμιά μικρολεπτομέρεια κάποιας ρύθμισης του τηλεφώνου - δεν φταίνε τα προγράμματα γιατί έχω δοκιμάσει πολλά απ' αυτά και είχαν όλα το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα.

Αυτό που μου κινεί την περιέργεια είναι γιατί άλλοτε μου τρώει πχ τις υπενθυμίσεις πριν τις 12 το μεσημέρι και όχι τις μετέπειτα, άλλοτε αυτές που έχω τοποθετήσει μετά τις 12, ενώ βγάζει τις προηγούμενες, και κάποιες φορές ανάκατα.

Το τηλέφωνο πραγματικά το ευχαριστιέμαι όσο δεν πάει, αλλά αυτή η δυσλειτουργία με έχει ξενερώσει απίστευτα γιατί δουλεύω πολύ με τις υπενθυμίσεις. Πολύ.

Φίλε με ποια rom είσαι;

Είχα και εγώ ένα παρόμοιο πρόβλημα με μία εφαρμογή που δουλεύω για οδηγούς ταξι.

Στα καλά καθούμενα σταματούσε να δουλεύει.

Το θέμα είναι ότι δεν καταλάβαινα πότε σταματούσε και για πόση ώρα με άφηνε ξεκρεμαστο.

Είχα δώσει όλα τα δικαιώματα αλλά μάταια.

Ήμουν με miui8 8.2.10 stable , πηγα σε miui8 dev nougat αλλά και εκεί τα ίδια σ#@%α..

Τι καθαρές εγκαταστάσεις τη επαναφορά σε εργοστασιακές ρυθμίσεις.... μάταια

ΏΣΠΟΥ ήρθε η miui 9 .

Από την ημέρα που την έβαλα (11-8) δουλεύει ρολόι.

Αν θες και δεν την έχεις δοκίμασε να δεις.

Πρέπει όμως να ξεκλειδώσεις bootloader αν δεν το έχεις κάνει.

Νικήτας

Είναι πραγματικά πολύ περίεργο και είμαι σίγουρος ότι ο λόγος που γίνεται όλο αυτό θα είναι καμιά μικρολεπτομέρεια κάποιας ρύθμισης του τηλεφώνου - δεν φταίνε τα προγράμματα γιατί έχω δοκιμάσει πολλά απ' αυτά και είχαν όλα το ίδιο ή παρόμοιο πρόβλημα.

Αυτό που μου κινεί την περιέργεια είναι γιατί άλλοτε μου τρώει πχ τις υπενθυμίσεις πριν τις 12 το μεσημέρι και όχι τις μετέπειτα, άλλοτε αυτές που έχω τοποθετήσει μετά τις 12, ενώ βγάζει τις προηγούμενες, και κάποιες φορές ανάκατα.

Το τηλέφωνο πραγματικά το ευχαριστιέμαι όσο δεν πάει, αλλά αυτή η δυσλειτουργία με έχει ξενερώσει απίστευτα γιατί δουλεύω πολύ με τις υπενθυμίσεις. Πολύ.

Και εγώ που πρέπει να αποφασίσω να πάρω για δώρο ή το Xiaomi ή το Samsung J5(2017) στη γυναίκα μου, οι υπενθυμίσεις με ενδιαφέρει να έρχονται όλες απροβληματιστα. Στα samsung δεν υπάρχουν τέτοια προβλήματα. Η miui έχει, καθώς και εγώ στο Coolpad F1 δεν έχω καταφέρει να μου έρχονται όλες οι ειδοποιήσεις σωστά.

Μπορεί λοιπόν τα τηλέφωνα που διάλεξα για δώρο να μην έχουν μέτρο σύγκρισης (καθώς το J5 υπερτερεί μόνο στη κάμερα και στην οθόνη amoled) όμως και εμένα οι ειδοποιήσεις-υπενθυμίσεις με ενδιαφέρουν πρωτίστως.

Ελπίζω να βγει κάποια άκρη σύντομα γιατί έχω μόνο 15 μέρες για να αποφασίσω

Τι λες τωρα! Δεν υπαρχει καμια λυση για εμας που δεν εχουμε rout ε;

Θέλει έστω twrp. Δηλαδή μπορείς να το αφήσεις χωρίς ρουτ το κινητό (ώστε να δουλεύουν τραπεζικά κλπ apps) αλλά θα πρέπει να ξεκλειδώσεις ώστε να μπορείς να προσθέσεις τη γραμμή που έγραψα στο build.prop για api2.

Τι παει να πει καθαρη εγκατασταση οι υπολοιποι κανουμε βρωμικη?ΕΓΩ ποτε δεν εχω κανει σε καμμια μαρκα μηδενισμο,και ολα δουλευουν οπως πρεπει ψαξε σε οοοολο το φορουμ να δεις αν εχω ποτε αντιμετωπισει προβλημα σε lg g2,g3,g4,v10,motorola new gen 2,lg g flex 2,sony xa ultra,samsung s3 ,s4,microsoft 640 xl,nokia 930,830,huawei p9 lite, alkatel idol 3,kai kammia 80αρια ακομα,Αυτη η παραπληροφορηση πια αν ηταν να κανει κατι ο μηδενισμος θα τον εκανε ο κατασκευαστης οπως ειπες,ειδικα σε ΟΤΑ μεσω πισι δε το συζητω γιατι εκει μαζευεις και σκουπιδια εν αγνοια σου.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Relax. To οτι δεν έτυχε σε εσενα να εχεις bugs δεν σημαίνει οτι δεν συμβαινει. Ολόκληρη Motorola πριν 2 χρονια προέτρεπε μετα απο την αναβαθμιση σε 5 απο 4 να κανουν οι χρηστες factory reset.

για όσους θέλουν να μην φαίνεται η κόκκινη γραμμή διόρθωσης κάτω από λέξεις η λύση είναι απενεργοποιηση του Google keyboard. (με το κόλπο μέσω Google play store που είχε αναφερθεί παλαιότερα εδώ)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Τι παει να πει καθαρη εγκατασταση οι υπολοιποι κανουμε βρωμικη?ΕΓΩ ποτε δεν εχω κανει σε καμμια μαρκα μηδενισμο,και ολα δουλευουν οπως πρεπει ψαξε σε οοοολο το φορουμ να δεις αν εχω ποτε αντιμετωπισει προβλημα σε lg g2,g3,g4,v10,motorola new gen 2,lg g flex 2,sony xa ultra,samsung s3 ,s4,microsoft 640 xl,nokia 930,830,huawei p9 lite, alkatel idol 3,kai kammia 80αρια ακομα,Αυτη η παραπληροφορηση πια αν ηταν να κανει κατι ο μηδενισμος θα τον εκανε ο κατασκευαστης οπως ειπες,ειδικα σε ΟΤΑ μεσω πισι δε το συζητω γιατι εκει μαζευεις και σκουπιδια εν αγνοια σου.:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Relax. To οτι δεν έτυχε σε εσενα να εχεις bugs δεν σημαίνει οτι δεν συμβαινει. Ολόκληρη Motorola πριν 2 χρονια προέτρεπε μετα απο την αναβαθμιση σε 5 απο 4 να κανουν οι χρηστες factory reset.
Το ΟΤΑ είναι σαν να κάνουμε dirty flash. Αν κάνεις factory reset είναι σαν να κάνεις clean flash μέσω twrp.

Επειδή δεν έτυχε δεν σημαίνει ότι δεν θα τύχει.

Δες το σαν το προφυλακτικό. Επειδή δεν έκατσε ένα παιδί τυχαία ή κάποια ασθένεια δεν σημαίνει ότι δεν θα τύχει. Κάπου παλιά είχα δει στο xda μία ωραία φράση για dirty flash/clean flash με αυτό το παράδειγμα.

Το βρήκα.

Please don't encourage dirty flashing. Dirty flashing is like unprotected sex. Yes it may feel better and take less work, but who knows what may happens later. Even though sometimes you still get surprises when you do things right. At least you know you took precautions and where to look for problems

Καθαρή εγκατάσταση πώς κάνεις;

Κάνε factory reset

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Edited by djkostas20

Google Pixel 9 Pro XL

Ακομα καλυτερα και φλασαρισμα με miflash για να σβησει η nvram αλλα θελει ξεκλειδωμα bootloader.

εάν κάνουμε factory reset και έχοντας πάρει back up τοπικό αντίγραφο και το επαναφέρουμε πειράζει; μήπως επαναφέρουμε και "σκουπίδια" της παλιάς ρομ η όχι;

εάν κάνουμε factory reset και έχοντας πάρει back up τοπικό αντίγραφο και το επαναφέρουμε πειράζει; μήπως επαναφέρουμε και "σκουπίδια" της παλιάς ρομ η όχι;

Δεν ξέρω τι κρατάει το τοπικό αντίγραφο οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Εγώ πάντα αφήνω να κατεβάσει μόνο του πάλι στις εφαρμογές. Αυτό που θα έλεγα είναι ότι κάνεις, βλέπεις αν δουλεύει τελικά αυτό που δεν δούλευε και μετά αν θες κάνεις ανάκτηση. Αν σταματήσει τότε ξέρεις τι φταίει.

Google Pixel 9 Pro XL

Xαιρετε! Μηπως θα σου ηταν ευκολο να βαλεις στο 1ο ποστ του thread το λινκ κ τον τροπο για να βαλουμε την καμερα της γκουγκλ?

Ευχαριστω!

Εβαλα link σε παλαιοτερο μου μηνυμα με οδηγιες. Τις βελτιωσα βεβαια λιγο. Ελπιζω να ειναι κατατοπιστηκες. :)

Βέβαια δεν είναι σωστό να καταφεύγουμε σε λύσεις root για βασικές λειτουργίες του τηλεφώνου. Αν και ειμαι fan η Xiaomi θα έπρεπε να τα προσέχει αυτά.

Για μένα φίλε μου το root είναι must.

Ποτέ μου δεν είχα unrooted Android device.

Φιλικά.Γιώργος.

Εγώ την έχω βαλει. Δες μηνύματα μου παραπάνω. Είναι άψογη μέχρι στιγμής.

Ναι τα διάβασα ωστόσο έχω πάλι κάποιες απορίες:

Ο bootloader ειναι απαραίτητο να είναι ξεκλείδωτος? Ακόμα και για την MIUI Dev χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτος?

Είναι υποχρεωτικό να φλασαρω και το custom recovery? Αν το κάνω αυτό, μετά είναι εφικτό να επαναφέρω το stock?

Αν φλασάρω από fastboot χρειάζεται πάλι να έχω ξεκλείδωτος ο bootloader και το custom recovery? Αν ναι, τότε ποιός ο λόγος να φλασαρω με fastboot? Τι κερδίζω?

Με το SafetyNet τι ισχύει? Γιατί διάβασα ότι το LineageOS και γενικά custom roms δεν περνάνε τον έλεγχο και μπορεί κάποιες εφαρμογές να μην παίζουν. Αυτό ισχύει και για το AOSPExtended? Το έχεις δοκιμάσει το AOSPExtended?

Τέλος, εαν τα κάνω όλα αυτά αλλά αποφασίσω να γυρίσω σε stock rom/recovery και να κλειδώσω bootloader (να το κάνω πάλι 'εργοστασιακό') γίνεται φαντάζομαι ε? Υπάρχει κάποιος οδηγός γι'αυτό?

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

από σήμερα κάτοχος και εγώ ενός redmi note 4x 64gb

μια ερώτηση έχω για την ώρα σε ποια εκδοσή λειτουργικού βρισκόμαστε ;

οκ τώρα είδα ότι κατεβάζει τη 7

Εβαλα link σε παλαιοτερο μου μηνυμα με οδηγιες. Τις βελτιωσα βεβαια λιγο. Ελπιζω να ειναι κατατοπιστηκες. :)

Σε ευχαριστω για το λινκ. Επειδη το κινητο το εχω κανει δωρο και "δεχτηκα παραπονα" για την καμερα, ειπα να βαλω αυτη της γκουγκλ μιας και τα δειγματα σου φαινονται μια χαρα.

Τη συσκευη την πηρα απο Geekbuying(Ευρωπη). Θα πρεπει να βαλω πρωτα το TWRP, να γινω μελος στο σαητ για να δω το λινκ που παραθετει κ να το κατεβασω, να ξεκλειδωσω τη συσκευη με τον τροπο που περιγραφει, και να το κανω εγκατασταση απο recovery?

Mου λεει οτι εκδοση Android γραφει 7.0 NRD90M και Miui 8.5.4.0(NCFMIED), αν βοηθαει σε κατι

Ναι τα διάβασα ωστόσο έχω πάλι κάποιες απορίες:

Ο bootloader ειναι απαραίτητο να είναι ξεκλείδωτος? Ακόμα και για την MIUI Dev χρειάζεται να είναι ξεκλείδωτος?

Είναι υποχρεωτικό να φλασαρω και το custom recovery? Αν το κάνω αυτό, μετά είναι εφικτό να επαναφέρω το stock?

Αν φλασάρω από fastboot χρειάζεται πάλι να έχω ξεκλείδωτος ο bootloader και το custom recovery? Αν ναι, τότε ποιός ο λόγος να φλασαρω με fastboot? Τι κερδίζω?

Με το SafetyNet τι ισχύει? Γιατί διάβασα ότι το LineageOS και γενικά custom roms δεν περνάνε τον έλεγχο και μπορεί κάποιες εφαρμογές να μην παίζουν. Αυτό ισχύει και για το AOSPExtended? Το έχεις δοκιμάσει το AOSPExtended?

Τέλος, εαν τα κάνω όλα αυτά αλλά αποφασίσω να γυρίσω σε stock rom/recovery και να κλειδώσω bootloader (να το κάνω πάλι 'εργοστασιακό') γίνεται φαντάζομαι ε? Υπάρχει κάποιος οδηγός γι'αυτό?

Καλησπερα. Στο πρωτο post εχω link οπου τα εξηγω αυτα. Oχι δεν χρειαζεται να ειναι ξεκλειδωτο για να πας σε dev. Απλα το επιλεγεις απο το updater το αρχειο και στο περναει. Δεν μπορει ομως να γινει και το αντιθετο. Δηλαδη για να πας απο dev σε global χρειαζεσαι φλασαρισμα.

Στο τι κερδιζεις ειναι σχετικο. Εδω δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση. Αυτο που θα ελεγα ειναι οτι κερδιζεις ενα λογισμικο προσαρμοσμενο στα μετρα σου. Ο καθενας ασχολειται μεχρι το βαθμο που τον ενδιαφερει. Οσον αφορα τις εφαρμογες και αν παιζουν σε custom, εξαρταται αν ειναι prerooted ή οχι. Το οτι εχεις βαλει custom recovery και rom δεν σημαινει οτι ειναι και ρουταρισμενο (πχ στην ελληνικη rom επιλεγες αν θελεις να περασεις ρουτ ή οχι).

Μπορεις ευκολα να επαναφερεις τη συσκευη σε εργαστασιακη κατασταση φλασαροντας καποια official (fastboot) rom μεσω του mi flash και εκει εχεις τικαρισμενη την επιλογη για κλειδωμα bootloader.

Γνωμη μου ειναι, οτι εφοσον ρωτας τι κερδιζεις μην ασχοληθεις καθολου. Οι customies θελουν διαβασμα. Δεν υπαρχει καποια ευκολη απαντηση. Οποτε αν δεν ξερεις τι κερδιζεις, τοτε μαλλον δεν το χρειαζεσαι. Αν παλι ειναι κατι που σου λειπει και δεν το βρισκεις στη rom σου (ή απλα βαρεθηκες και θες να δεις κατι αλλο) τοτε ξεκινας διαβασμα. Google is your friend ;)

Δεν ξέρω τι κρατάει το τοπικό αντίγραφο οπότε δεν μπορώ να απαντήσω. Εγώ πάντα αφήνω να κατεβάσει μόνο του πάλι στις εφαρμογές. Αυτό που θα έλεγα είναι ότι κάνεις, βλέπεις αν δουλεύει τελικά αυτό που δεν δούλευε και μετά αν θες κάνεις ανάκτηση. Αν σταματήσει τότε ξέρεις τι φταίει.

όταν λες αφήνεις να κατεβάσει πάλι τις εφαρμογές εννοείς έχεις ενεργή την ρύθμιση back up της Google? γιατί σε ένα παλαιότερο κινητό μου παρότι είχα ενεργή αυτή την επιλογή δεν τις ξανά εγκατέστησε

Καλησπερα. Στο πρωτο post εχω link οπου τα εξηγω αυτα. Oχι δεν χρειαζεται να ειναι ξεκλειδωτο για να πας σε dev. Απλα το επιλεγεις απο το updater το αρχειο και στο περναει. Δεν μπορει ομως να γινει και το αντιθετο. Δηλαδη για να πας απο dev σε global χρειαζεσαι φλασαρισμα.

Στο τι κερδιζεις ειναι σχετικο. Εδω δεν υπαρχει συγκεκριμενη απαντηση. Αυτο που θα ελεγα ειναι οτι κερδιζεις ενα λογισμικο προσαρμοσμενο στα μετρα σου. Ο καθενας ασχολειται μεχρι το βαθμο που τον ενδιαφερει. Οσον αφορα τις εφαρμογες και αν παιζουν σε custom, εξαρταται αν ειναι prerooted ή οχι. Το οτι εχεις βαλει custom recovery και rom δεν σημαινει οτι ειναι και ρουταρισμενο (πχ στην ελληνικη rom επιλεγες αν θελεις να περασεις ρουτ ή οχι).

Μπορεις ευκολα να επαναφερεις τη συσκευη σε εργαστασιακη κατασταση φλασαροντας καποια official (fastboot) rom μεσω του mi flash και εκει εχεις τικαρισμενη την επιλογη για κλειδωμα bootloader.

Γνωμη μου ειναι, οτι εφοσον ρωτας τι κερδιζεις μην ασχοληθεις καθολου. Οι customies θελουν διαβασμα. Δεν υπαρχει καποια ευκολη απαντηση. Οποτε αν δεν ξερεις τι κερδιζεις, τοτε μαλλον δεν το χρειαζεσαι. Αν παλι ειναι κατι που σου λειπει και δεν το βρισκεις στη rom σου (ή απλα βαρεθηκες και θες να δεις κατι αλλο) τοτε ξεκινας διαβασμα. Google is your friend ;)

Συγγνώμη αν το έθεσα λάθος. Με παρεξηγήσεις. Εννοούσα τι κερδίζω από το fastboot φλασαρισμα αντί για το κλασσικό από recovery. (Όχι τι κερδίζω από custom rom γενικα!).

Από Dev σε stable χρειάζεται φλασαρισμα (δηλαδή και ξεκλειδωτο bootloader?), ή γινεται και με κλειδωμένο?)

Άλλωστε το πιο εύκολο πράγμα είναι να μιλάς για κάτι που στην ουσία δεν έχεις ιδέα τι είναι, και να έχεις το θράσος να έχεις και άποψη.

Θέλει έστω twrp. Δηλαδή μπορείς να το αφήσεις χωρίς ρουτ το κινητό (ώστε να δουλεύουν τραπεζικά κλπ apps) αλλά θα πρέπει να ξεκλειδώσεις ώστε να μπορείς να προσθέσεις τη γραμμή που έγραψα στο build.prop για api2.

Αυτό που λες είναι πολύ καλή ιδέα!

Thanks!

Συγγνώμη αν το έθεσα λάθος. Με παρεξηγήσεις. Εννοούσα τι κερδίζω από το fastboot φλασαρισμα αντί για το κλασσικό από recovery. (Όχι τι κερδίζω από custom rom γενικα!).

Από Dev σε stable χρειάζεται φλασαρισμα (δηλαδή και ξεκλειδωτο bootloader?), ή γινεται και με κλειδωμένο?)

Αν ειναι official rom δεν γινεται να την φλασαρεις απο twrp. Επιπλεον, αν βαλεις twrp και εχεις official rom θα χρειαστει να φλασαρεις και ενα ακομα αρχειακι για να μπορεσει να μπουταρει (verify-καπως λεγεται)

Βασικα αν ξεκλειδωσεις δεν υπαρχει λογος να μην βαλεις την ελληνικη custom rom ή eu. Ειναι ακριβως ιδια rom απλα με καποια optimizations.

Αν ειναι official rom δεν γινεται να την φλασαρεις απο twrp. Επιπλεον, αν βαλεις twrp και εχεις official rom θα χρειαστει να φλασαρεις και ενα ακομα αρχειακι για να μπορεσει να μπουταρει (verify-καπως λεγεται)

Βασικα αν ξεκλειδωσεις δεν υπαρχει λογος να μην βαλεις την ελληνικη custom rom ή eu. Ειναι ακριβως ιδια rom απλα με καποια optimizations.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Με βοηθησες αρκετά. Έχω μια τελευταία ερώτηση: αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα security updates και το privacy. Ποια rom από τις δύο υπερέχει σε αυτόν τον τομέα? Aosp extended η lineageos? Επιπλέον, κρατώντας stock rom θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε security updates? Γνωρίζω πως Android 8.0 δεν θα πάρουμε. Μιλάω καθαρά για security patches.

Σε ευχαριστώ για την απάντηση. Με βοηθησες αρκετά. Έχω μια τελευταία ερώτηση: αυτό που με ενδιαφέρει περισσότερο είναι τα security updates και το privacy. Ποια rom από τις δύο υπερέχει σε αυτόν τον τομέα? Aosp extended η lineageos? Επιπλέον, κρατώντας stock rom θα συνεχίσουμε να λαμβάνουμε security updates? Γνωρίζω πως Android 8.0 δεν θα πάρουμε. Μιλάω καθαρά για security patches.

Security patches κλπ updates γενικα δινει η xiaomi. Οποτε αν σε νοιαζει μονο αυτο τοτε μπορεις να το αφησεις και οπως ειναι.

Απο την αλλη στις custom roms τυπου LOS/AOSP νομιζω πρωτα θα πεταξεις το κινητο και μετα θα σταματησουν να βγαζουν updates. ;)

Security patches κλπ updates γενικα δινει η xiaomi. Οποτε αν σε νοιαζει μονο αυτο τοτε μπορεις να το αφησεις και οπως ειναι.

Απο την αλλη στις custom roms τυπου LOS/AOSP νομιζω πρωτα θα πεταξεις το κινητο και μετα θα σταματησουν να βγαζουν updates. ;)

Χαχα ναι βλέπω υποστηρίζουν ακόμα συσκευές 4ετιας! Μόλις μου γεννήθηκε μια ακόμα απορία! Αν το τηλέφωνο πέσει σε ξένα χερια, μπορεί κάποιος μέσα από ξεκλειδωμενο bootloader και twrp να πάρει αρχεία μου?

Αυτό που διάβαζα πριν καιρό με ένα iPhone που ούτε το FBI δεν μπορούσε να το ξεκλειδώσει μπορούμε να το κάνουμε και εμείς?

ΥΓ: ήσουν από παλιά moderator? Γιατί θυμάμαι πριν μερικούς μήνες όταν ψάχναμε να αγοράσουμε την συσκευή δν ήσουν. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος :P

Από όσο γνωρίζω εγγύηση εντός Ελλάδος έχουν μόνο όσα εισάγονται από την ίδια την εταιρεία, την infoquest. Άρα μόνο αυτά των μεγάλων καταστημάτων.

Για σκρουτζομάγαζα, άλλα δίνουν δική τους εγγύηση είτε αν είναι Ευρωπαϊκό μοντέλο το στέλνουν στην Ευρώπη για φτιάξιμο είτε αν είναι έκδοση Κίνας θα πάει στην Κίνα

Δεν ισχυει αυτο.Που το στελνουν στην Ευρωπη?Αφου κι αυτοι απο Κινα το χουν παρει και ισως και απο το ιδιο μαγαζι που το πηρες και συ,αλλα σε πιο καλη τιμη λογω ποσοτητας και χονδρικης.

Δεν υπαρχει διανομεας wholosale ευρωπη απ οσο ξερω,πωλητες μονο.Ουτε ευρωπαικη εκδοση.

Η το φτιαχνει Ελλαδα οπου να ναι,η το στελνει κινα,η παιρνεις αλλο κινητο/τα λεφτα σου αν εισαι τυχερος.

----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Παρτε αλλη μια με hdr+. Προσωπικα βρισκω εξαιρετικη την βελτιωση

36581250722_0c043e988c_c.jpgIMG_20170822_224902 by Andreas L., on Flickr

Σουπερ!Δεν κανεις κανα titanium backup το apk με τις ρυθμισεις σου να μας ανεβασεις να φτιαχτουμε και μεις?!

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Κι ομως,με dirty ακομα και με OTA μπορουν να δημιουργηθουν προβληματα που δεν θα υπηρχαν με καθαρη εγκατασταση.Επειδη δεν σου συνεβει εσενα δεν παει να πει οτι ειναι ο κανονας,ισα ισα το αντιθετο.

----- προσθήκη μηνύματος 8 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Χαχα ναι βλέπω υποστηρίζουν ακόμα συσκευές 4ετιας! Μόλις μου γεννήθηκε μια ακόμα απορία! Αν το τηλέφωνο πέσει σε ξένα χερια, μπορεί κάποιος μέσα από ξεκλειδωμενο bootloader και twrp να πάρει αρχεία μου?

Φυσικα,μπορει να τραβηξει ενα backup με το ηδη υπαρχον twrp σου και μετα να κανει extract τα αρχεια και να παρει οτιδηποτε ειχες μεσα.Γι αυτο και το καλο ειναι οσοι εχουν ξεκλειδωσει να ξανακλειδωσουν μολις κανουν οτι θελουν.

Ειναι και ο σημαντικοτερος λογος που η xiaomi (και οι υπολοιποι βεβαια) αποτρεπει το ξεκλειδωμα.

Edited by azuli

Αυτό που διάβαζα πριν καιρό με ένα iPhone που ούτε το FBI δεν μπορούσε να το ξεκλειδώσει μπορούμε να το κάνουμε και εμείς?

ΥΓ: ήσουν από παλιά moderator? Γιατί θυμάμαι πριν μερικούς μήνες όταν ψάχναμε να αγοράσουμε την συσκευή δν ήσουν. Μπορεί να θυμάμαι και λάθος :P

Ναι αυτο ειναι ενα ρισκο. Αλλα πιστευεις πραγματικα οτι αυτος που θα κλεψει το κινητο σου να προσπαθησει μεσω twrp να κλεψει πχ φωτογραφιες σου;

Offtopic: Οχι δεν ημουν moderator. Πριν 1-2 μηνες εγινα :)

Σουπερ!Δεν κανεις κανα titanium backup το apk με τις ρυθμισεις σου να μας ανεβασεις να φτιαχτουμε και μεις?!

Δες πρωτη σελιδα. Εβαλα Link με οδηγιες, αρχειο κλπ. ;)

Edited by Antretng

παιδιά καλησπέρα,για να μην διαβάσω προς το παρόν τις 110 σελίδες,γνωρίζει κάποιος να μου απαντήσει

1)Το συγκεκριμένο https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1148122.html?utm_campaign=Kimo30&utm_content=Rosalia&p=QV2409786796201409DB έχει την ευρωπαική ROM,να δουλέυει 4g σε WIND κτλ?

2)υπάρχει ασφαλής αγορά χωρίς να πληρώσω τελωνεία και πως γίνεται?αλλιώς θα αγοράσω από σκρουτζομάγαζο το 32gb

3)Να επιλέξω το συγκεκριμένο η' το LeTV LeEco Le Pro 3 Elite X722 Smartphone 4GB RAM 32GB ?

:wacko::wacko::wacko:

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)