mplamplakas Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείται μία από τις δύο κάρτες sim; Σαν να μπαίνει σε airplane mode, για να ψάχνει σήμα; EDIT: Οκ, το βρήκα. Edited August 12, 2017 by mplamplakas Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Υπάρχει τρόπος να απενεργοποιείται μία από τις δύο κάρτες sim; Σαν να μπαίνει σε airplane mode, για να ψάχνει σήμα; EDIT: Οκ, το βρήκα. Φιλε καλημερα...αν δε σου κανει κόπο για πες την διαδικασια απενεργοποιησης της μια sim γιατι με ενδιαφερει κ εμενα...το ειχα ρωτησει κ πιο παλια αλλα τιποτα....σε ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stauros2653 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 καλως ηρθε.https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/27295-XTRV-7-8-10-AR%CE%A9MA-%CE%88%CE%B3%CE%B9%CE%BD%CE%B5-%CE%B7-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BD%CE%BF%CE%BC%CE%AE-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%BD%CE%AD%CE%B1%CF%82-MIUI-9-XTRV-AR%CE%A9MA-ROM-%CF%83%CE%B5-%CF%8C%CE%BB%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CE%B5%CE%BB%CE%B5%CF%85%CF%84/ ----- προσθήκη μηνύματος 67 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δεν μου εμφανίζει τίποτα. Empty λέει. Τέλος πάντων, δε με ενδιαφέρει και πολύ. Με το poweramp ακούω μουσική. Μου κάνει όμως εντύπωση. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk βγαλε βαλε την καρτα μηπως δεν καθησε καλα. Παράθεση :ninja: Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Καλησπερα σας.Γιατι καθε φορα που ανοιγω το wifi το σημα αλλαζει σε 4g; Γιατι πριν το ανοίξεις τι λεει; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Φιλε καλημερα...αν δε σου κανει κόπο για πες την διαδικασια απενεργοποιησης της μια sim γιατι με ενδιαφερει κ εμενα...το ειχα ρωτησει κ πιο παλια αλλα τιποτα....σε ευχαριστω... Ρυθμίσεις - κάρτες sim & κινητά δίκτυα - πας εκεί που λέει ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΡΤΑΣ SIM, επιλέγεις αυτή που σε ενδιαφέρει και την απενεργοποιείς. Αρκεί να μην την έχεις επιλέξει για κλήσεις στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (στην ίδια οθόνη με τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΡΤΑΣ SIM, κάτω κάτω) γιατί δεν θα σε αφήσει να την απενεργοποιήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gilardino Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Γιατι πριν το ανοίξεις τι λεει; Απ οτι βλεπω το αντιμετωπιζουν κι αλλοι αυτο το θεμα.Πριν το ανοιξω ειναι gsm.Μολις ανοιξω το wifi εμφανιζεται το 4g πανω δεξια. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 εμένα όταν ΔΕΝ είμαι σε wifi δείχνει αναλόγως 3g,4g, E και εάν συνδεθεί με WiFi δεν δείχνει κανένα σύμβολο. μόνο της ένταση του σήματος κινητής Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Ρυθμίσεις - κάρτες sim & κινητά δίκτυα - πας εκεί που λέει ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΡΤΑΣ SIM, επιλέγεις αυτή που σε ενδιαφέρει και την απενεργοποιείς. Αρκεί να μην την έχεις επιλέξει για κλήσεις στις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις (στην ίδια οθόνη με τις ΡΥΘΜΙΣΕΙΣ ΚΑΡΤΑΣ SIM, κάτω κάτω) γιατί δεν θα σε αφήσει να την απενεργοποιήσεις. Λοιπον εχω το 4/64 απο infoquest .εχω μια wind για κλησεις κ μια νοdafone για internet.δε μου απενεργοποιει καμια. Εγω θελω την νοdafone να εγω απενεεγοποιημενη.αλλα δε με αφηνει το συστημα. Ετσι τις εχω κ τις δυο 2G κ οταν ειναι να μπω ιντερνετ γυριζω την νοdafone σε 4G Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Λοιπον εχω το 4/64 απο infoquest .εχω μια wind για κλησεις κ μια νοdafone για internet.δε μου απενεργοποιει καμια. Εγω θελω την νοdafone να εγω απενεεγοποιημενη.αλλα δε με αφηνει το συστημα. Ετσι τις εχω κ τις δυο 2G κ οταν ειναι να μπω ιντερνετ γυριζω την νοdafone σε 4G δεν σε αφήνει γιατί έχεις τα δεδομένα στην Vodafone. δώσε τα δεδομένα στην άλλη και θα σε αφήσει να την απενεργοποιήσεις Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Απ οτι βλεπω το αντιμετωπιζουν κι αλλοι αυτο το θεμα.Πριν το ανοιξω ειναι gsm.Μολις ανοιξω το wifi εμφανιζεται το 4g πανω δεξια. Εισαι ρουτ; εχεις ντεβ; εχεις οφισιαλ σταθερη; Εχεις μια καρτα; δυο; Ολα τα συμβολα σηματος πανω δεξια τα δείχνει. ----- προσθήκη μηνύματος 5 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Λοιπον εχω το 4/64 απο infoquest .εχω μια wind για κλησεις κ μια νοdafone για internet.δε μου απενεργοποιει καμια. Εγω θελω την νοdafone να εγω απενεεγοποιημενη.αλλα δε με αφηνει το συστημα. Ετσι τις εχω κ τις δυο 2G κ οταν ειναι να μπω ιντερνετ γυριζω την νοdafone σε 4G Πολυ φασαρία για το τιποτα. Ποιος ο λογος να την απενεργοποιεις μη φαει 5 μεγαμπαιτ ο καιρος; η για οικονομια σε τέτοια μπαταρια. Νομιζω ταλαιπωρειστε χωρις λόγο. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Αμα δεν εχει πακετο mb στην αλλη καρτα τοτε δεν ειναι 5 mb αλλα 1 ευρω την ημερα (ή οτι εχει αντιστοιχα η wind). Δυστυχως δεν μου χρειαστηκε ποτε κατι τετοιο οποτε δεν μπορω να βοηθησω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) τι εννοεις live icons?Μηπως μπορω να σου δωσω κανα workaround Το απλούστερο ειναι να βάλεις πχ το weather underground , το φέρνω σαν παράδειγμα . Η εφαρμογή αυτή αριστερά τέρμα επάνω στην μπάρα εμφανίζει την τρέχουσα θερμοκρασία ανάλογα με το πού βρίσκεσαι. Ε λοιπόν στην σκατοmiui εμφανίζεται μόνο ένα ξερό σύμβολο της εφαρμογής και όχι η θερμοκρασία. Αντίστοιχα σε άλλες εφαρμογές εμφανίζετε άλλη πληροφορία.... σε όλα τα άλλα κινητά βέβαια που δεν βασίζονται σε miui. Για να φτάσουμε να δούμε την πληροφορία αυτή πρέπει να ανοίξουμε το κινητό να το ξεκλειδωσουμε να κατεβάσουμε την μπάρα και να σκρολαρουμε ανάλογα το που βρίσκεται η καθε ειδοποίηση. Τα πράγματα ηταν απλά. Έκανες tap tap η πατούσες το power button ΑΠΛΑ να ανοίξει η οθόνη του κινητού. Η αν ήσουν σε συνομιλία ΑΠΛΑ κοίταζες για ενα δευτερόλεπτο την οθόνη του κινητού χωρίς να σταματήσεις η να πεις "περίμενε.." στην συνομιλία. Πολλές φορές η πληροφορία αυτή πρέπει να έρθει ακαριαία πχ ping, αλλιώς δεν έχει νόημα. Ακόμα και ξεκλείδωτος να είσαι έχει διαδικασία.. Με άλλα λόγια το ξεχνάμε η βρίζουμε κάθε φορά τον κοπανο που δεν το διορθώνει μετα από τόσα χρόνια. Edited August 12, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MAGAKOS-E Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Απενεργοποιησα την καρτα της vodafone αλλα μου εβγαλε για wind μη διαθεσθμη υπηρεσια......τεσ πα πολυ φασαρια ...την αφηνω οπως το ειχα....ο λογος που θελω να μην ειναι ενεργοποιημενη η δευτερη sim (vodafone μονο data) ειναι ο βαθμος αντινοβολιας ...νομιζω αλλιως ειναι να τραβαει σημα μια καρτα κ αλλιως δυο (εκτιμηση ξανω) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Απενεργοποιησα την καρτα της vodafone αλλα μου εβγαλε για wind μη διαθεσθμη υπηρεσια......τεσ πα πολυ φασαρια ...την αφηνω οπως το ειχα....ο λογος που θελω να μην ειναι ενεργοποιημενη η δευτερη sim (vodafone μονο data) ειναι ο βαθμος αντινοβολιας ...νομιζω αλλιως ειναι να τραβαει σημα μια καρτα κ αλλιως δυο (εκτιμηση ξανω) Ναι αν ειναι θεμα ακτινοβολιας συμφωνω αλλα εχει χαμηλη παρόλο 2καρτο εδω τα hu και i p μονοκαρτα και ψηνουν αυγα. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Έχει σεταρει κανένας το remote σε αποκωδικοποιητές νόβα και ΟΤΕ? Τις εταιρείες των μηχανημάτων δεν τις έχει άλλα μήπως έχει δοκιμάσει κανείς καμιά άλλη Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Επειδή είχα θέμα με την εφαρμογή που ειδοποιεί για τη λήψη φαρμάκων και μπορεί να ενδιαφέρεται και άλλος η λύση είναι ρυθμίσεις - μπαταρία και απόδοση - διαχείριση κατανάλωσης μπαταρίας των εφαρμογών - επιλογή εφαρμογών και βρίσκετε πια εφαρμογή δεν έχει ειδοποιήσεις και πατάτε πάνω της και στο μενού επιλέξτε χωρίς περιορισμούς. Μετά όλα κομπλέ τουλάχιστον στη stable που έχω εγώ. Ξέρει κανείς πως μπορώ τη δεύτερη σιμ να τη βάλω 2g γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού την έχω μόνο για κλήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Επειδή είχα θέμα με την εφαρμογή που ειδοποιεί για τη λήψη φαρμάκων και μπορεί να ενδιαφέρεται και άλλος η λύση είναι ρυθμίσεις - μπαταρία και απόδοση - διαχείριση κατανάλωσης μπαταρίας των εφαρμογών - επιλογή εφαρμογών και βρίσκετε πια εφαρμογή δεν έχει ειδοποιήσεις και πατάτε πάνω της και στο μενού επιλέξτε χωρίς περιορισμούς. Μετά όλα κομπλέ τουλάχιστον στη stable που έχω εγώ. Ξέρει κανείς πως μπορώ τη δεύτερη σιμ να τη βάλω 2g γιατί δεν υπάρχει λόγος αφού την έχω μόνο για κλήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk όπου δώσεις δεδομένα ή άλλη σιμ είναι ΠΆΝΤΑ ΜΌΝΟ 2G, άσχετα που η xiaomi γράφει πάνω πάνω 3g πχ σε εμένα στην κάρτα της wind παρότι είναι 2η και τα δεδομένα τα έχει η 1η κοσμοτε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- όπου δώσεις δεδομένα ή άλλη σιμ είναι ΠΆΝΤΑ ΜΌΝΟ 2G, άσχετα που η xiaomi γράφει πάνω πάνω 3g στην lock screen πχ σε εμένα στην κάρτα της wind παρότι είναι 2η και τα δεδομένα τα έχει η 1η κοσμοτε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Σε ευχαριστώ πολύ ilka71 Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Συμπερασματικά με την μπαταρία και τα τελευταία posts που διάβασα εδώ: Εμένα που με βολεύει να το βάζω να φορτίζει το βράδυ όταν κοιμάμαι, να το κάνω άφοβα χωρίς να σκέφτομαι ότι καλό θα ήταν να το βγάζω από την πρίζα όταν φτάνει στο 100%; Αν κατάλαβα καλά, είτε το βγάλεις είτε δεν το βγάλεις είναι το ίδιο, γιατί στο 100% σταματάει να φορτίζει. Οπότε, κανένας λόγος ανησυχίας, το αφήνεις να φορτίζει και το βγάζεις το πρωί. Τα λέω σωστά; Ας το επιβεβαιώσει ή ας το απορρίψει κάποιος. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Υπαρχει καποια εκδοση με τα 4gb ram; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Συμπερασματικά με την μπαταρία και τα τελευταία posts που διάβασα εδώ: Εμένα που με βολεύει να το βάζω να φορτίζει το βράδυ όταν κοιμάμαι, να το κάνω άφοβα χωρίς να σκέφτομαι ότι καλό θα ήταν να το βγάζω από την πρίζα όταν φτάνει στο 100%; Αν κατάλαβα καλά, είτε το βγάλεις είτε δεν το βγάλεις είναι το ίδιο, γιατί στο 100% σταματάει να φορτίζει. Οπότε, κανένας λόγος ανησυχίας, το αφήνεις να φορτίζει και το βγάζεις το πρωί. Τα λέω σωστά; Ας το επιβεβαιώσει ή ας το απορρίψει κάποιος. Σωστά κανενας λόγος ανησυχιας. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kmpatra Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Υπαρχει καποια εκδοση με τα 4gb ram; αυτο εννοεις? http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-64G-Mauro-351325.htm απο τους επισημους μεταπωλητες νομιζω ειναι οι μονοι που εχουν αποθεμα ακομα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 όπου δώσεις δεδομένα ή άλλη σιμ είναι ΠΆΝΤΑ ΜΌΝΟ 2G, άσχετα που η xiaomi γράφει πάνω πάνω 3g πχ σε εμένα στην κάρτα της wind παρότι είναι 2η και τα δεδομένα τα έχει η 1η κοσμοτε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 63 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑυτό γιατί το λες; η άλλη κάρτα είναι 3G που δεν έχει ίντερνετ πλέον το 4G αλλάζει μόνο από μενού στις παλιές συσκευές γυρνάγε αυτόματα σε 2G η άλλη καρτα Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lux Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 (edited) αυτο εννοεις? http://www.plaisio.gr/tilefona/kinita-smartphones/smartphones/Xiaomi-Redmi-Note-4X-64G-Mauro-351325.htm απο τους επισημους μεταπωλητες νομιζω ειναι οι μονοι που εχουν αποθεμα ακομα...Ναι απλα θελω να την αγορασω απο Κινα. Δεν ειναι καλυτερα με τα 4gb; Τι antutu δινει; Επισης, υπαρχει το note 4x με τον mediatek ή βγαινει μονο με snapdragon; **EDIT** Το βρηκα εδω : https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4X-Fingerprint-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-MTK-Helio-X20-Deca-core-4G-Smartphone-p-1139835.html?rmmds=search Αλλα δεν εχει την B20. Μικρο το κακο. Δεν ειναι η καλυτερη εκδοση του 4x που υπαρχει; Για την γρηγορη φορτιση, εχετε αγορασει δικο σας φορτιστη; Ο φορτιστης που υπαρχει στο κουτι δε δινει αυτη την δυνατοτητα. Το clash royale το παιζει smooth; Edited August 12, 2017 by Lux Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 12, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 12, 2017 Αυτό γιατί το λες; η άλλη κάρτα είναι 3G που δεν έχει ίντερνετ πλέον το 4G αλλάζει μόνο από μενού στις παλιές συσκευές γυρνάγε αυτόματα σε 2G η άλλη καρτα Στάλθηκε από το Lenovo K50a40 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk δηλαδή η σιμ που δεν έχει δεδομένα δεν "πέφτει" σε 2g αλλά σε 3g? γιατί όλα τα κινητά ή σιμ χωρίς δεδομένα έπεφτε σε 2g Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts