Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Ακου να δεις εγω δούλευα στην μπερεκ 3 χρονια και κατι παραπανω ξερω δεν ειμαι και ειδημων.

Οι μπαταρίες οι επαναφορτιζομενες ολων των τυπων πλην των πολυμερων, φορτιζονται 100% των οριων τους για να λειτουργει η συμπυκνωση του ρεύματος στα στοιχεια τους και ετσι να διατηρουν την χωρητικότητα τους πιο σθεναρα. Ομως δεν προτεινεται να πεφτει συχνα κατω απο 10% γιατι η συσταση τους "οξειδωνεται" και κρατανε λιγότερο διατημα. Επισης οταν φορτιζουμε αποφευγουμε να το χρησιμοποιουμε για τον λογο οτι δεν πρεπει να εκφορτιζεται με γοργους ρυθμούς ενω φορτιζεται με στάνταρ ρυθμούς ΕΙΔΙΚΑ αυτοι που παιζουν παιχνίδια επηρεαζεται η μακροζωϊα της με λιγα λογια. Το ορθον ειναι 100% εφοσον οι νεες τεχνολογιες εχουν αυτόματο και δεν καταστρεφονται.

Αυτα ειχα να πω αλλα μη γίνομαι κουραστικος.

Ο καθείς πράττει τα ανάλογα της κρισεως του. :)

Καθολου κουραστικος δεν είσαι γειτονα.Παρα πολύ ωραια και αναλυτικα μας τα ανεφερεις και για εμας τους αδαεις.Σε ευχαριστω παρα πολύ και παλι.:)

Καλησπέρα .Αυτο εδώ δεν το έχει δοκιμάσει κανείς ;

http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-xiaomi-redmi-note-4x-2731534.html

Ειναι κάτι μεταξύ tempered glass k screen protector .Το έχω δει να το προτείνουν για lenovo p2 που ειναι και αυτό 2.5 D CURVED

Αυτο με τα τζαμια προστασιας δε καταλαβαινω εχετε 300 ποστ για αυτο. Εγω πηγα σε ενα μαγαζακι και βρηκα ενα τζαμακι για το συγκεκριμένο μοντελο που ταιριαζει απολυτα στην καμερα ακουστικο σενσορες αλλα για ευνοητους λογους δεξια αριστερα αφηνει μισο; 1; χιλιοστο αλλα με τη θηκη που φοραω ουτε που φαίνεται ασε που δε με ενοχλει κιολας και εγινε και τεστ αθελα μου επεσε με τα μουτρα απο 80 εκατοστα σε πλακάκι και δεν επαθε τιποτα, τιιιι κανετε παραγγελιες των παραγγελιων απο εξω αναμονη κλπ για να ταιριαζει απολυτα λες και θα παει καλλιστεία και οι πιο πολλοι ολοι μετα γκρινιάζουν οτι τσάμπα τα πηραν και αντε παλι απο την αρχή η εγω ειμαι παραξενος η οι υπολοιποι ειναι καλεσθητοι υπέρ του δέοντος γιατί πρακτικος λογος δεν υφίσταται. :)
LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Ενα τελευταιο για την μπαταρια γιατι το τρελαναμε!

Στο προηγουμενο κινητο μου,Coolpad F1,που το κρατησα 3 χρονια μεχρι που μου το φαγανε (και το ελιωσα πραγματικα) την μπαταρια την ειχα κανει οτι να ναι.Πρεπει να μου ειχε κλεισει μονο του το τηλεφωνο σε 0% πανω απο 100 φορες.Το δουλευα κανονικα ενω το φορτιζα.Το δουλευα συχνα σε κατω απο 10-15%.Το ξεχναγα ωρες στην πριζα σε 100%.

Δεν επαθε 3 χρονια τιποτα.Δε νομιζω να εχασε ουτε 5% η μπαταρια απο τοτε που το αγορασα.Και ηταν και 2.400 mah.

Edited by azuli

καλήμερα, μια ερώτηση (sorry αν έχει αναφερθεί κάτι σχετικό) γιατί προσπάθησα να κάνω αναζήτηση αλλά η λέξη είναι μικρή. :blink:

Έχω ένα note 4 global. επειδή δεν ξέρω, όταν πιάνετε 4g το σηματάκι στην κεραία αλλάζει από Η+ σε 4g, LTE η κάτι σχετικό?

Γιατί έχω πάνω 2 σιμ, μια vodafone(micro) και μια cosmote(nano) και με καμία δεν έχω δει να πηγαίνει παραπάνω το σηματάκι.

Στις ρυθμίζεις έχω βάλει "προτιμώμενος τύπος δικτύου --> LTE" και στις 2 sim. Θέλουν άλλες ρυθμίσεις πείραγμα? είναι πρώτο κινητό που έχω 4g γι' αυτό ρωτάω. Εκτός αν θέλουν αλλαγή οι sim

πληροφοριακά μένω Αθήνα.

Mr13....γράφει 4g πανω όταν έχεις....από τις ρυθμίσεις το έχεις lte ..αρκεί κ η κάρτα sim να έχει ενεργοποιηθεί στο 4g... ανάλογος τον πάροχο στέλνεις κ το ανάλογ sms να στο ενεργοποιήσουν.....

Mr13....γράφει 4g πανω όταν έχεις....από τις ρυθμίσεις το έχεις lte ..αρκεί κ η κάρτα sim να έχει ενεργοποιηθεί στο 4g... ανάλογος τον πάροχο στέλνεις κ το ανάλογ sms να στο ενεργοποιήσουν.....

ΩΡΑΙΟΣ ΦΙΛΕ Μ!! ήθελε μήνυμα τελικά!

Άψογοι στο ραντεβού τους! d02f0b25bd744d8632c2e4ae051f83ef.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Καλησπέρα .Αυτο εδώ δεν το έχει δοκιμάσει κανείς ;

http://www.protectionfilms24.com/article/brotect-airglass-premium-glass-screen-protector-clear-xiaomi-redmi-note-4x-2731534.html

Ειναι κάτι μεταξύ tempered glass k screen protector .Το έχω δει να το προτείνουν για lenovo p2 που ειναι και αυτό 2.5 D CURVED

NOTE: Because of the curved edge of the display, the film is deliberately smaller than the display.

Λογικα ειναι σαν ολα τα αλλα.

Περί glass protector....έχω πάρει 5-6 από τα μαγαζάκια με τα 1€.... εφαρμογή άψογη !!!μη πετάτε τα λεφτά αλλού.... δοκιμασμένο κ σε φίλους μου....

Άψογοι στο ραντεβού τους! d02f0b25bd744d8632c2e4ae051f83ef.jpg

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Είναι beta έκδοση και την περνάς, εάν έχεις την miui 8, με fastboot.

Ερώτηση, εάν περαστεί με fastboot θα συνεχίσει να παίρνει updates OTA;

[sIGPIC][/sIGPIC]

Καλημέρα για να δούμε. Μόλις την έκανα ota. Ήμουν miui 8 7.7.13 dev

Screenshot_2017-08-11-08-49-20-748_com.android.s.png

Την κατεβαζω και εγω τωρα OTA 1.4GB και με 3mbps που εχω αυριο θα κατεβει. :lol:

Είναι beta έκδοση και την περνάς, εάν έχεις την miui 8, με fastboot.

Ερώτηση, εάν περαστεί με fastboot θα συνεχίσει να παίρνει updates OTA;

Βασικά δεν έκανα ακόμη τίποτα.

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

Περιμένουμε να μας έρθει ΟΤΑ η miui 9 αναβάθμιση ή την κατεβάζουμε από κάποιο link και την περνάμε μέσω updater?

Έτσι ακριβώς

[sIGPIC][/sIGPIC]

Ακόλουθα το βήματα αφού γυρισεις τη γλώσσα στα αγγλικ67a58a1f983d5212a4c7cac324fbd2d4.jpg78fc07b188945749d8b5511c12bfa405.jpg537f264bc685ca1dae39fbbf021af582.jpgda2e04db1770eac0117b82e3cbf23885.jpg242d464ba5be8e05f74b91cb216cc060.jpga3c9292ca9409504998ae1ca27d243eb.jpgd0806e59b72449e8dc6aefea4f1c059b.jpg

Xiaomi Redmi Note 4 Global

Τι κατά την γνώμη σας ειναι σαβούρα?

Τι απενεργοποιήσατε?

Κάνω ξανά την ερώτηση, εάν περαστεί η beta 9 θα πάρει το update της stable όταν έρθει μέσω ΟΤΑ;
[sIGPIC][/sIGPIC]

Τι κατά την γνώμη σας ειναι σαβούρα?

Τι απενεργοποιήσατε?

Σαβουρα είναι οτιδήποτε είναι εγκατεστημένο χωρίς να το χρειάζεσαι. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί το hangouts και το Google drive αλλά για μένα είναι σαβούρα και θέλω να τα ξεφορτωθώ

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Αυτο με τα τζαμια προστασιας δε καταλαβαινω εχετε 300 ποστ για αυτο. Εγω πηγα σε ενα μαγαζακι και βρηκα ενα τζαμακι για το συγκεκριμένο μοντελο που ταιριαζει απολυτα στην καμερα ακουστικο σενσορες αλλα για ευνοητους λογους δεξια αριστερα αφηνει μισο; 1; χιλιοστο αλλα με τη θηκη που φοραω ουτε που φαίνεται ασε που δε με ενοχλει κιολας και εγινε και τεστ αθελα μου επεσε με τα μουτρα απο 80 εκατοστα σε πλακάκι και δεν επαθε τιποτα, τιιιι κανετε παραγγελιες των παραγγελιων απο εξω αναμονη κλπ για να ταιριαζει απολυτα λες και θα παει καλλιστεία και οι πιο πολλοι ολοι μετα γκρινιάζουν οτι τσάμπα τα πηραν και αντε παλι απο την αρχή η εγω ειμαι παραξενος η οι υπολοιποι ειναι καλεσθητοι υπέρ του δέοντος γιατί πρακτικος λογος δεν υφίσταται. :)

Αν δεν είχαν κάνει την m@λακια με την καμπύλη στην οθόνη η αν είχε βγει ενα τζάμι της προκοπής η αν είχαμε όλοι ενα μαγαζί και το βασικότερο πιστεύαμε ότι θα βρούμε κάτι εκεί μέσα θα πηγαίναμε.

Το θεωρώ δύσκολο να έχουν αυτοί το σωστό τζάμι και να μην εχει βρει κάποιος κάτι εδω μέσα.

Ποιό ειναι αυτό που έχεις και έκατσε καλά?

Μου κάνει εντύπωση και θα ήθελα να τελειώσω και εγώ με τα τζάμια.

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Σαβουρα είναι οτιδήποτε είναι εγκατεστημένο χωρίς να το χρειάζεσαι. Για παράδειγμα κάποιος μπορεί να χρησιμοποιεί το hangouts και το Google drive αλλά για μένα είναι σαβούρα και θέλω να τα ξεφορτωθώ

Εσυ αυτά μόνο έβγαλες δηλαδή?

Για τα duo & hangouts γίνετε η συζήτηση η υπάρχει και περισσότερη σαβούρα google και μη?

----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Περί glass protector....έχω πάρει 5-6 από τα μαγαζάκια με τα 1€.... εφαρμογή άψογη !!!μη πετάτε τα λεφτά αλλού.... δοκιμασμένο κ σε φίλους μου....

για το συγκεκριμένο κινητό η γενικότερα?

Edited by drdedus

Αν δεν είχαν κάνει την m@λακια με την καμπύλη στην οθόνη η αν είχε βγει ενα τζάμι της προκοπής η αν είχαμε όλοι ενα μαγαζί και το βασικότερο πιστεύαμε ότι θα βρούμε κάτι εκεί μέσα θα πηγαίναμε.

Το θεωρώ δύσκολο να έχουν αυτοί το σωστό τζάμι και να μην εχει βρει κάποιος κάτι εδω μέσα.

Ποιό ειναι αυτό που έχεις και έκατσε καλά?

Μου κάνει εντύπωση και θα ήθελα να τελειώσω και εγώ με τα τζάμια.

----- προσθήκη μηνύματος 46 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Εσυ αυτά μόνο έβγαλες δηλαδή?

Για τα duo & hangouts γίνετε η συζήτηση η υπάρχει και περισσότερη σαβούρα google και μη?

Σου ειπα οτι εκατσε μια χαρα αλλα εχει το κενο δεξια αριστερα1 χιλιοστο; το οποιο δεν με ενοχλεί ουτε στο ματι ουτε στην λειτουργικοτητα. Ουτως η αλλως τα κενακια γυρω γυρω πεφτουν στο μαυρο κομματι και δεν μου χτυπαει άσχημα "εμενα" στο ματι και μαζι με την θηκη πλατης που αγκαλιαζει την κουρμπα δεν φαίνεται ασχημο.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Duo, drive, Google music, movies and TV, hangouts, messaging, Google photos, calculator, talk back, Google text to speech engine

Αυτά απενεργοποίησα εγώ

Σου ειπα οτι εκατσε μια χαρα αλλα εχει το κενο δεξια αριστερα1 χιλιοστο; το οποιο δεν με ενοχλεί ουτε στο ματι ουτε στην λειτουργικοτητα. Ουτως η αλλως τα κενακια γυρω γυρω πεφτουν στο μαυρο κομματι και δεν μου χτυπαει άσχημα "εμενα" στο ματι και μαζι με την θηκη πλατης που αγκαλιαζει την κουρμπα δεν φαίνεται ασχημο.

Δεν με ενοχλεί τόσο το κενό που λες όσο το να μην πατάει το τζάμι και να αφήνει κενό από κάτω.

Έχει σε εμένα κενό 1-2 χιλιοστα γύρω-γύρω αλλά έχει και αέρα απο ΚΆΤΩ το τζάμι 2 χιλιοστά πάλι γύρω-γύρω.

Με αποτέλεσμα ενα τμήμα τος οθόνης γύρω γύρω-γύρω να μην φαίνεται καλά.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Duo, drive, Google music, movies and TV, hangouts, messaging, Google photos, calculator, talk back, Google text to speech engine

Αυτά απενεργοποίησα εγώ

οκ (δέκα χαρακτήρες)

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)