sgatzo Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 @conan1 τελικά δεν ήταν αυτό... Συνεχίζει και κατεβαίνει η notification bar όταν το τηλέφωνο είναι κλειδωμένο και δεχθεί κλήση... Στάλθηκε από το Redmi 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Καλημέρα. Είμαι με official LineageOS 15 (root με magisk) από την αρχή που πήρα τη συσκευή και έκανα όλες τις αναβαθμίσεις μέσα από την επιλογή του τηλεφώνου. Τώρα, με 5.11.2019, έχει την 16 που, όμως, θέλει κατέβασμα και εγκατάσταση με adb (http://wiki.lineageos.org/devices/mido/upgrade). Αν το κάνω έτσι, θα χαθούν εγκατεστημένες εφαρμογές ή, κυρίως, δεδομένα; Εννοείται ότι έχω backup για όλα, αλλά δεν θέλω να ξαναστήνω το τηλέφωνο από την αρχή. Έχει δοκιμάσει κάποιος για να πάω στα σίγουρα; Επίσης, θα χρειαστεί και εγκατάσταση gapps και ξανά root; Ευχαριστώ εκ των προτέρων... Καλό θα είναι να κάνεις καθαρή εγκατάσταση για να μην υπάρξουν προβληματα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Υπάρχει έκδοση gcam που να λειτουργεί με τη συγκεκριμένη συσκευή? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έχω μια hyper cam(έκδοση καποιας gcam) που παίζει χωρίς πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. November 6, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 6, 2019 Έχω μια hyper cam(έκδοση καποιας gcam) που παίζει χωρίς πρόβλημα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Που μπορώ να τη βρω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Στους xda την βρήκα, στο τοπικ του rn4 Αν δε τη βρεις ενημέρωσε με Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Στους xda την βρήκα, στο τοπικ του rn4 Αν δε τη βρεις ενημέρωσε με Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Αν σου είναι εύκολο,δώσε μου αν έχεις το link Όλες που δοκίμασα δεν λειτουργούν και όσες λειτουργούν,μόλις επιλέξω βίντεο βγάζουν σφάλμα! Έχω την έκδοση χωρίς την B20 band Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Για τσεκαρε https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/themes/gcam-6-1-mod-omnivision-sensor-t3983581 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
captnemo Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Για τσεκαρε https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/themes/gcam-6-1-mod-omnivision-sensor-t3983581 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Δυστυχώς τίποτα,σε όλες παίρνω το μήνυμα "Παρουσιάστηκε ένα πρόβλημα κατά την ανάλυση του πακέτου". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 7, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 7, 2019 Περίμενε να δω αν έχω το apk Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Τελικα miui 11 δεν θα ερθει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Λογικά θα έρθει αλλά απ'ότι διαβάζω δε θα έχει dark mode που αυτό περίμενα εγώ τουλάχιστον Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 8, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 8, 2019 Το dark mode θελει android 9 και πανω? Γιατι σε mi note 2 ηρθε το miui11 χωρις dark mode και εχει android 8. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Το dark mode θελει android 9 και πανω? Γιατι σε mi note 2 ηρθε το miui11 χωρις dark mode και εχει android 8.Βάλε χώρα Ελβετία και πήγαινε από το stock browser σε αυτή τη διεύθυνση και πάτα εφαρμογή και θα έχεις dark mode και με android 7 http://zhuti.xiaomi.com/detail/915a239c-d4fb-489f-af70-7cffe72274ce Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 10, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 10, 2019 Ευχαριστω φιλε μου αλλα δεν αλλαξε κατι. Η αρχικη οθονη σε μαυρο φοντο αλλα ολα τα αλλα ακομα σε ασπρο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
matsilas Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Μου κάνει εντύπωση γιατί εμένα άλλαξαν ολα όπως φαίνεται στη φωτο το μενού Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Βάλε χώρα Ελβετία και πήγαινε από το stock browser σε αυτή τη διεύθυνση και πάτα εφαρμογή και θα έχεις dark mode και με android 7 http://zhuti.xiaomi.com/detail/915a239c-d4fb-489f-af70-7cffe72274ce Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk εγώ πάντως με το που πάτησα το λινκ και άνοιξε οχι με τον στοκ.. ξεκίνησε να λέει κινέζικα το gateway της xiaomi. μπορεί να ήταν σύμπτωση αλλα το βλέπω χλωμό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. November 11, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 11, 2019 Μου κάνει εντύπωση γιατί εμένα άλλαξαν ολα όπως φαίνεται στη φωτο το μενού Σε πιστευω και εγω ειχα ενα θεμα που ηταν σκουρο αλλα τωρα στην miui11 εχει λευκο μενου.΄ Φταιει λογικα οτι αυτα τα θεματα βασιζονται στην miui 10. Λογικα θα κανουν νεα θεματα και θα λειτουργουν σωστα σε miui11. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Μεγάλο ξενέρωμα που δε θα έχει dark mode.παντως τα θέματα δεν αξίζουν.τα μισά λευκά τα άλλα μισά μαύρα τα βγάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 13, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 13, 2019 Καλησπέρα. Πώς γίνεται να βάλω άλλη ρομ; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για αυτό μήπως υπάρχει κάποιος που περνάει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Καλησπέρα. Πώς γίνεται να βάλω άλλη ρομ; Δεν έχω την παραμικρή ιδέα για αυτό μήπως υπάρχει κάποιος που περνάει; Δεν είναι δύσκολο αν και έχει κάποια βήματα που θα πρέπει να κάνεις. Δες στο πρώτο μήνυμα του θέματος για σύνδεσμο. Πάντως πιστεύω ότι καλύτερα θα ήταν να μάθεις όλα τα σχετικά για να μπορείς να παίζεις μόνος σου. Αν π.χ. βάλεις κάποια ROM στην οποία κάτι δεν σου αρεσει, να μπορείς να την αλλάξεις. Επίσης συχνά κυκλοφορούν νεότερες εκδόσεις που προσθέτουν και διορθώνουν πράγματα, καλό θα ήταν να ξέρεις να τις εγκαταστήσεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 14, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 14, 2019 Αυτό είναι το θέμα ότι αν το κάνω μόνος μου το πιο πιθανό είναι να πάω μετά για νέα συσκευή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
fotios81 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Μόλις πήρα την 11.πολυ μικρές διαφορές Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Έλα ήρθε η 11. Κατεβαίνει Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. November 15, 2019 Κοινοποίηση Δημ. November 15, 2019 Ήρθε η 11 μπήκε διάφορες μικρές χωρίς ουσία ,νομίζω η μάλλον είμαι σίγουρος ότι το τηλέφωνο βάρυνε και σέρνεται Δεν έχω κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων μετά την εγκατάσταση και βαριέμαι να το κάνω να πω την αλήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts