mylw_4 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 αυτη τη στιγμη η τελευταια ενημερωση ειναι η 9.1.3. ( με double tap to lock) αρα δεν ισχυει αυτο που λεει 9.1.3? Πότε την πήρες αυτή; εγώ έχω μείνει με 20.12 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 (edited) Η τελευταία από ότι βλέπω είναι η 8.12.20. Που την βρήκε ο φίλος, μόνο εκείνος ξέρει. Στάλθηκε από το PRO 6 Plus (flyme 7.1.5.0A) μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited January 16, 2019 by chios Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Aggeloskouk Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 Για τη mi-globe μιλάω εγώ.. Σόρυ για την παρεξήγηση! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. January 16, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2019 9.1.10 είναι με τον MTK επεξεργαστή. Βέβαια android 6.0 Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 18, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 18, 2019 Τα update στις dev σταματησαν ; Ειναι η τέταρτη εβδομάδα που δεν έχουμε τιποτα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Τα update στις dev σταματησαν ; Ειναι η τέταρτη εβδομάδα που δεν έχουμε τιποτα Μάλλον ήρθε το τέλος... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manthes Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Γνωριζετε γιατι στην προεπισκοπηση μιας φωτογραφιας με gcam δεν αναβει το φλας σε αντιθεση με την στοκ καμερα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Μάλλον ήρθε το τέλος... Καιρος για ροοτ μαλλον και παμε σε custom αυτο που βαριεμαι τελικα θα κανω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 και εγώ ισως μπω στην διαδικασία. χρειάζεται κιόλας. εκτός απο ads κλπ πχ θες να κάνεις tethering και να μοιράζεις vpn παίζει μόνο με root αν κατάλαβα καλά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Υπαρχει καποιος οδηγος καπου για να καμουμε ροοτ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 19, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2019 Η mi globe έχει adblocker, το οποίο φυσικά επέλεξα να συμπεριληφθεί στην ρομ. Πώς στο καλό το ενεργοποιώντας όμως??? Έχω βαρεθεί να βλέπω διαφημίσεις (σε παιχνίδια κυρίως) Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 meta απο προσπαθεια φλασαρισματος και ακολουθοντας τις οδηγειες απο εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24449-Flash-%CE%A4%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-4X-MIDO/?pageNo=1 το τηλεφωνο μπρικαρισε μαλλον εχει κολληση στην πρωτη οθονη που δειχνει το MI και οι τελειες απο κατω τρεχουν συνεχως χωρις να γινεται τιποτα εχουμε καποια λυσει στο προβλημα ; ευχαριστω απο τωρα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 meta απο προσπαθεια φλασαρισματος και ακολουθοντας τις οδηγειες απο εδω https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/24449-Flash-%CE%A4%CE%B7%CE%BD-%CE%95%CE%BB%CE%BB%CE%B7%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%81%CE%BF%CE%BC-%CF%83%CF%84%CE%BF-Redmi-Note-4X-MIDO/?pageNo=1 το τηλεφωνο μπρικαρισε μαλλον εχει κολληση στην πρωτη οθονη που δειχνει το MI και οι τελειες απο κατω τρεχουν συνεχως χωρις να γινεται τιποτα εχουμε καποια λυσει στο προβλημα ; ευχαριστω απο τωρα το επαναφερα με το mi pc suite Για να ξανακανω την διαδικασια και να περασω μια αλλη rom εχουμε καπου οδηγο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Αν είσαι ρουτ φλασαρε το twrp και έπειτα οποία ρομ θελεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 τωρα δεν ξερω αν ειμαι root ,ισως πρεπει να ξανακανω απο την αρχη την διαδικασια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
beerman63 Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Καλησπέρα. Κάπου είχα βρει ένα αρχείο zip για dolby atmos και viper αλλά δεν θυμάμαι σε ποια σελίδα ήταν μπορεί κανείς να βοηθήσει? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 23, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 23, 2019 Για τσεκαρε στους xda Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Πάντως σε εμένα παιδιά η μπαταρία πέφτει γρήγορα. 5% σε 8 ώρες χωρίς να ανοίξω καν την οθονη.Το φορτίσα μέχρι 100% και το πρωί που το κοιταξα είχε πάει 95%. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosss567 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Αν δεν χρησιμοποίησες τον browser και την εφαρμογή της Εθνικής , να τα βάλεις να μην ξεκινάνε αυτόματα . Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Η mi globe έχει adblocker, το οποίο φυσικά επέλεξα να συμπεριληφθεί στην ρομ. Πώς στο καλό το ενεργοποιώντας όμως??? Έχω βαρεθεί να βλέπω διαφημίσεις (σε παιχνίδια κυρίως) Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κανεις???? Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Η mi globe έχει adblocker, το οποίο φυσικά επέλεξα να συμπεριληφθεί στην ρομ. Πώς στο καλό το ενεργοποιώντας όμως??? Έχω βαρεθεί να βλέπω διαφημίσεις (σε παιχνίδια κυρίως) Στάλθηκε από το Redmi Note 4X μου χρησιμοποιώντας TapatalkΕιναι ενεργοποιημενο ηδη.Ειναι απλα ενα πειραγμενο hosts file που δεν αφήνει μερικες γνωστες διευθυνσεις διαφημίσεων.Αλλιως θα εβλεπες καποια εφαρμογη γι αυτο. Μπορεις και αλλιως.Κοψε το ιντερνετ στο παιχνιδι που θες μεσω miui firewall,και απο wifi και απο data,κανε force stop+clear cache και δεν θα ξαναδεις διαφημιση λογικα.Εκτος κι αν ειναι προεγκατεστημένη η διαφήμιση στο apk.Σπανιο αλλα οχι αδυνατο. Αλλιως βαλε miuipro,αφου εχεις περασει σε custom miui βαλε την καλυτερη. Η miglobe ειναι η xiaomi.eu με 2-3 αλλαγες. Η xiaomi.eu εχει πλεον ελαχιστες διαφορες με την official,δεν αξιζει κατα τη γνωμη μου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Flipflames Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 (edited) Πρόβλημα στην μετάφραση google, ξέρει κανείς καμιά λύση;έχω κάνει απεγκατάσταση και εγκατάσταση και σε παλιότερη έκδοση και μόλις ανοίξω την εφαρμογή .έχω αριθμούς αντί για Ελληνικά Edited January 24, 2019 by Flipflames Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 Αν δεν χρησιμοποίησες τον browser και την εφαρμογή της Εθνικής , να τα βάλεις να μην ξεκινάνε αυτόματα . Έφτασε στο 95% χωρίς να το αγγίξω το βράδυ που κοιμήθηκα.Μετά άνοιξα τον browser και την εφαρμογή της Εθνικής. Κάτι παίζει με το ανδροιδ και μου καταναλώνει την μπαταρία.Καμία ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 24, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2019 γιατί μιλάτε για την εφαρμογή της Εθνικής; έχει αναφερθεί ότι καταναλώνει πολλή μπαταρία; Στάλθηκε από το Mi A2 Lite μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 25, 2019 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2019 Οχι σε εμενα τουλάχιστον δεν φταιει η εφαρμογη. Στην αναμονη καταναλωνει το ανδροιδ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts