drdedus Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 το dο not disturb σας δουλεύει στην 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 το dο not disturb σας δουλεύει στην 10? τι εννοείς; πάντως δουλεύει όπως στην 8 δηλαδή ΔΕΝ ανάβει η οθόνη σε κλήση από αριθμό που δεν επιτρέπεται. γιατί στην 9 ήταν μουγκη η κλήση αλλά άναβε η οθόνη. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 δεν χτυπάει στα favorite Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 δεν χτυπάει στα favorite όχι εμένα δουλεύει μια χαρά τώρα! όπως στην miui 8! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk έχω απενεργοποιημενο βέβαια το miui optimization στα developer options εάν έχει σημασία δεν ξέρω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 έβαλα το μαμά - χάλια ράδιο αφού θέλει ακουστικά - και πάλι δεν δείχνει τίποτα...μόνο με ξεκλείδωτο και μόνο εάν κατεβάσεις την μπάρα δείχνει Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σε μαμα κινητο με επισημη εκδοση δειχνει κανονικα μπαντα ραδιοφωνου σε οθονη κλειδωματος, και στην μπαρα οσο για το καλωδιο παιζει και χωρις αρκει να εχει καλο σημα,στην αναγκη τυλιχτο γυρω γυρω απο το κινητο ρε φιλε αφου ετσι και αλλιως δε το κολλας στο αυτι να ακουσεις. Αλλα αν εχεις ρουτ κινητο και τον κολονοβα δεν ξερω να σου πω βλεπω δεν εισαι ελληνας :lol::lol::lol:εχεις αλλη γλωσσα στο κινητο.:lol::lol::) ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- το dο not disturb σας δουλεύει στην 10? Στο μην ενοχλειτε δηλαδη.:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 όχι εμένα δουλεύει μια χαρά τώρα! όπως στην miui 8! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk έχω απενεργοποιημενο βέβαια το miui optimization στα developer options εάν έχει σημασία δεν ξέρω ε τότε έχω κάνει εγώ μαλακ.. η έχω μπερδευτεί/ξεχαστεί με την μ@μακια με τα πλήκτρα του ήχου που έχουν κάνει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 δεν χτυπάει στα favorite Και συ στα αγαπημενα προτιμωμενα.:( Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 ε τότε έχω κάνει εγώ μαλακ.. η έχω μπερδευτεί/ξεχαστεί με την μ@μακια με τα πλήκτρα του ήχου που έχουν κάνει. ναι λίγο θέλει προσοχή με τα πλήκτρα ήχου Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) Ένα ωραίο μοντάκι στο XDA για να έχουμε σκούρο θέμα στο youtube χωρίς να είναι το κινητό ρουταρισμένο :) . Edited August 23, 2018 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 (edited) με κλειδωμένη οθόνη σας φαίνεται έστω ΈΝΑ widget από μη μαμά εφαρμογή;; (δεν λέω για ειδοποίηση από viber, whatsapp κλπ αλλά για καιρού, ράδιο) η έστω όταν κατεβάζεις την μπάρα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 23, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. August 23, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 23, 2018 Μια φίλη μου ενώ έβλεπε YouTube ξαφνικά χάθηκε τελείως ο ήχος και ενώ είναι όλα φουλ δεν ήχο πουιθενα ----- προσθήκη μηνύματος 16 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλουμε μια οθόνη για φόντο αλλά πατάμε για να τη βάλουμε και λέει ότι είναι κλειδωμένη η διάταξη αρχικής οθόνης. Τι κάνουμε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
terkos2 Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 [/color]Θέλουμε μια οθόνη για φόντο αλλά πατάμε για να τη βάλουμε και λέει ότι είναι κλειδωμένη η διάταξη αρχικής οθόνης. Τι κάνουμε? Ρυθμίσεις-->Αρχική οθόνη & Πρόσφατα -->Διάταξη κλειδώματος Αρχικής οθόνης. Παράθεση 3 Λαλούν και 2 Χορεύουν Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 24, 2018 Και συ στα αγαπημενα προτιμωμενα.:( δεν κατάλαβα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Γιατί στα περισσότερα θέματα μου βγάζει πρόβλημα συμβατότητας με τη miui 10? Ούτε καν τα κατεβάζει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LoukG Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Γιατί ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί πολλά θέματα για την 10. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Γιατί ακόμα δεν έχουν φτιαχτεί πολλά θέματα για την 10. Η φάση είναι πως δε βρήκα τίποτα. Βάζω κάτι συγκεκριμένο στην αναζήτηση; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 26, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 26, 2018 Φιλος μου αγορασε απο ελληνικο μαγαζι το κινητο, το ανοιγει και μενει κολλημενο στο miui 9 και δεν δουλευει ουτε η οθονη ουτε τα πληκτρα. Να περασαν λαθος την miui 9 οι μαγκες? Καλα κανω εγω και περνω μονο απο Κινα... :cool: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Φιλος μου αγορασε απο ελληνικο μαγαζι το κινητο, το ανοιγει και μενει κολλημενο στο miui 9 και δεν δουλευει ουτε η οθονη ουτε τα πληκτρα. Να περασαν λαθος την miui 9 οι μαγκες? Καλα κανω εγω και περνω μονο απο Κινα... :cool: καταρχήν να το πάει πίσω. φαντάσου να ερχόταν έτσι από Κίνα. θα ήταν τόσο εύκολο να το πας πίσω;; απλά το πάει πίσω τους διαολοστελνει και είπε παίρνει τα λεφτά πίσω είτε κάτι άλλο. αυτά δεν γίνονται τόσο εύκολα με αγορές από Κίνα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Η μοντα που έδινε ολόκληρο το μενού της κάμερας δουλεύει και σε miui 10? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
SpySif Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Φιλος μου αγορασε απο ελληνικο μαγαζι το κινητο, το ανοιγει και μενει κολλημενο στο miui 9 και δεν δουλευει ουτε η οθονη ουτε τα πληκτρα. Να περασαν λαθος την miui 9 οι μαγκες? Καλα κανω εγω και περνω μονο απο Κινα... :cool: καταρχήν να το πάει πίσω. φαντάσου να ερχόταν έτσι από Κίνα. θα ήταν τόσο εύκολο να το πας πίσω;; απλά το πάει πίσω τους διαολοστελνει και είπε παίρνει τα λεφτά πίσω είτε κάτι άλλο. αυτά δεν γίνονται τόσο εύκολα με αγορές από Κίνα Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Καταρχήν, δεν υπάρχει λόγος για βρίσιμο και διαόλους. Παίρνεις ένα τηλέφωνο στο μαγαζί και τους εξηγείς την κατάσταση. Λογικά, αν είναι σωστοί επαγγελματίες, σου λένε να τους περιγράψεις γραπτά το πρόβλημα, να πακετάρεις το κινητό όπως το παρέλαβες και να τους το στείλεις πίσω να το ελέγξουν και αυτοί. Και, φυσιολογικά, από τη στιγμή που είναι προβληματική η συσκευή, θα σου στείλουν καινούργια (χωρίς, φυσικά, κάποια επιπλέον χρέωση σε μεταφορικά). (όλο το παραπάνω συνέβη σε μένα προσωπικά όταν αγόρασα το εν λόγω κινητό τον περασμένο Νοέμβριο και υπήρχε κάποιο παρόμοιο πρόβλημα στην αρχική ενεργοποίησή του. Συνεννοήθηκα μαζί τους και σε 4 μέρες είχα στα χέρια μου ένα καινούργιο τηλέφωνο). Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teo010 Δημ. August 27, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 27, 2018 Ναι ετσι θα γινει ρε παιδια. Απλα ειναι ξενερωμα να το εχεις στα χερια σου το κινητο και να μην ανοιγει. Και απο την Κινα εχει μουφα μαγαζια αλλα τα γνωστα Κινεζικα μαγαζια ειναι πιο σοβαρα, εμενα παντως ολα μου εχουν ερθει οκ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Πάντως με την miui 10 dev έχω δει μεγάλη διαφορά στην απόδοση της μπαταρίας. Εκεί που τη 9 stable είχε πιάσει πάτο πλέον αναστήθηκε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 30, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 30, 2018 Πέρασα την 8.8.30 Διάφορες δε κατάλαβα να πω την αλήθεια Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ATHMICH Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 Προσπάθησα με τον γνωστό τρόπο (μήνυμα από κινητό που υποστηρίζει το volte) να το ενεργοποιήσω στη συσκευή μας, αλλά φως δεν είδα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 31, 2018 Κοινοποίηση Δημ. August 31, 2018 4g+ υποστηρίζει η συσκευή? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts