mylw_4 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Η 9.2.1 την έτρωγε σχετικά γρήγορα τη μπαταρία. Για την νέα ρομ θα φανεί σε λίγες μέρες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Γιατί διστάζεις; Πανεύκολο είναι. Ούτε μισή ώρα δεν παίρνει. Γτ δεν έχω ιδέα πως γίνεται . Τώρα είμαι σε dev το οποίο ηταν αστεία εύκολο . Αν μπορούσες να με καθοδηγήσεις μέσω p.m Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 βρε παιδια τι σημαινει το λουκετακι πανω απο τη σελιδα των ενημερωσεων που φαινεται οταν πατας το αριστερο πληκτρο με τις τρεις γραμμες. αν κλειδωνει το κατεβασμα αυτοματων ενημερωσεων πως μπορει να ξεκλειδωσει; ευχαριστω... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Και σε μένα ήρθε η αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Ήρθε και σε εμένα αλλά δεν μπόρεσε να την εγκαταστήσει και ξεκίνησε να κατεβάζει ολόκληρη τη rom. Έτυχε σε κάποιον άλλο αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mortum Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 Καλησπερα, μολις εκανα και εγω την αναβάθμιση, ειδα οτι αλλαξε και το επίπεδο ασφάλειας google σε 1/1/18, αυτα προς το παρων, να πω οτι και με την προηγούμενη δεν ειχα καποιο προβλημα ουτε με την μπαταρια, ειχα κανει βεβαια επαναφορα εργοστασιακών ρυθμίσεων μετα την αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Lusifer_gr Δημ. February 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 9, 2018 (edited) Χάλασε σήμερα το κινητό μου και επειδή δεν είχα χρόνο για πολλά ψαξίματα πήγα και το πήρα. Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν αυτό το κινητό να έχει 122€; Χαλάει την πιάτσα εντελώς :) Edited February 9, 2018 by Lusifer_gr Παράθεση Be Inspired... LuSifer_gr Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Ήρθε και σε εμένα αλλά δεν μπόρεσε να την εγκαταστήσει και ξεκίνησε να κατεβάζει ολόκληρη τη rom. Έτυχε σε κάποιον άλλο αυτό; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εγώ μόνιμα κάνω έτσι τις αναβαθμίσεις, αλλά είμαι root με twrp. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 εγω εβαλα dev μια βδομαδα και χθες ξαναγυρισα σε stable χθες επειδη φοβομουν μηπως με τη dev μου κανει τπτ κολληματα τελικα απο οτι καταλαβα το κιν δουλευει καλυτερα σε dev και ποιο γρηγορα και οι εφαρμογες μεσα ρολαρουν καλυτερα πχ ο καιρος που ειδα με μια πρωτη ματια και αλλες Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Οσοι εχετε γραψει κατα καιρους οτι δεν βγαζει ονομα στα εισερχομενα μυνηματα Εγω απο οτι τσεκαρα δεν εχει τετοιο θεμα φαινεται και στην οθονη κλειδωματος και στο ανοιγμα το ονομα χωρις να εχω προσθεσει το +30 σε καμμιά επαφη μου για τσεκαρετε το. Ειμαι εντελως μαμα ελληνικο με ολες τις αναθμισεις τις τελευταιες. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 (edited) Εγω τωρα που θα κανει 2+βδομαδες να ξαναβγει update λογω κινεζικης πρωτοχρονιας λεω να κανω καμια βολτα απο aosp based roms.Μπηκα χθες xda και ειδα οτι πηρε τη συσκευη ο francisco franco (για οσους δεν τον ξερουν ειναι ισως ο πιο recognized developer στο xda) και αρχισε να βγαζει το francο kernel και για το RN4,το οποιο δινει συμφωνα με τα comments 12ρια πλεον στην μπαταρια αντι για 10 που εχουμε εμεις και με πολυ καλο performance. Επισης εχει αρχιζει και γινεται πανικος απο oreo roms και θελω να κανω μια δοκιμη να δω αν μπορω χωρις miui! Edited February 10, 2018 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Η dev σε σχέση με την stable έχει καλύτερη απόδοση στη μπαταρία; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Η μπαταρια ειναι οπως πριν παντως...στα ιδια χαλια!! Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Πριν λίγο. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Η dev κλάσεις ανώτερη σε θέμα μπαταρίας Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BabisT Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Χάλασε σήμερα το κινητό μου και επειδή δεν είχα χρόνο για πολλά ψαξίματα πήγα και το πήρα. Ρε παιδιά πως είναι δυνατόν αυτό το κινητό να έχει 122€; Χαλάει την πιάτσα εντελώς :)Από που το πήρες 122€;. Ευχαριστώ Στάλθηκε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Η dev κλάσεις ανώτερη σε θέμα μπαταρίας τέτοια να διαβάζω και ψήνομαι για την αλλαγή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 τέτοια να διαβάζω και ψήνομαι για την αλλαγή Προσωπικά δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ stable. Dev βάζω πάντα και είμαι απόλυτα ικανοππιημένος. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gustom2008 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Καλησπερα και συγγνωμη για τις noob ερωτησεις μου. Αφου μου εκλεψαν το αγαπημενο μου lg g4 αγορασα αυτο το κινητο με 4gb ram 64gb rom. Εχει την ιδια rom οπως και του απο απο πανω. Θα ηθελα δυο ερωτησεις να κανω. Υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις να βαλω app drawer?Επισης, εχει αναζητηση εφαρμογων? Στο g4 εκανα αναζητηση εφαρμογης και εβρισκα αμεσως την εφαρμογη.Τωρα αναγκαζομαι να κανω swipe συνεχως μεχρι να βρω την εφαρμογη. Ευχαριατω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Καλησπερα και συγγνωμη για τις noob ερωτησεις μου. Αφου μου εκλεψαν το αγαπημενο μου lg g4 αγορασα αυτο το κινητο με 4gb ram 64gb rom. Εχει την ιδια rom οπως και του απο απο πανω. Θα ηθελα δυο ερωτησεις να κανω. Υπαρχει επιλογη στις ρυθμισεις να βαλω app drawer?Επισης, εχει αναζητηση εφαρμογων? Στο g4 εκανα αναζητηση εφαρμογης και εβρισκα αμεσως την εφαρμογη.Τωρα αναγκαζομαι να κανω swipe συνεχως μεχρι να βρω την εφαρμογη. Ευχαριατω.Καλορίζικο. App drawer μόνο με άλλον launcher. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 καλησπερα σας, εχω την εντυπωση πως μετα την αναβαθμιση σε 9.2.2 το σαρωτης δακτυλικου αποτυμοματος κολλαει. Δεν πιανει με την πρωτη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Η dev κλάσεις ανώτερη σε θέμα μπαταρίαςεχεις απολυτο δικιο και εγω την εφαγα γιατι ημουν σε dev γυρισα σε stable και δε μπορω να ξαναγυρισω σε dev γιατι εχω ενα προγραμμα για τη δουλεια μου που αμα το ξαναχασω καηκα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Την dev την φλασαρω και μετά πρέπει να ξανά στήσω το τηλέφωνο, εφαρμογές email κλπ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thyreates Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 ωραια απο χτες που περασα την 9.2.2.0 τρεχει καλυτερα και ερχομενος απο την 9.0. απεφυγα τα προβληματα μπαταριας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. February 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. February 10, 2018 Με την 9.2.2.0 το δακτυλικό μου δουλεύει το ίδιο καλά με πριν, δηλαδή αστραπιαία. Η μπαταρία παίζει να είναι ακόμα χειρότερη κι απ' τη 9.2.1.0. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts