Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Καλησπέρα παιδια. Σκέφτομαι να μεταβώ και εγω απο redmi note 2 στο 4 και για να μη την πατησω μπορει καποιος να μου πει ποιο μαγαζι στο skroutz εχει την εκδοση που μας ταιριαζει σε θεμα μπάντας? Σας ευχαριστώ

H Official Global dev όχι ακόμη.

Οι custom miui roms που βασίζοντσι στην China dev όπως η mi-globe.com έχουν.

οποτε παιζει να παρουμε και μεις ?

εβαλα την dev αλλα δεν εχω καταλαβει να εχει καποια διαφορα απο τη κανονικη

Φιλε μου ποιος σου ειπε οτι κανει βιντεοκληση μεσω δυκτιου; Μονο τα σαμσουνκ κανουν βιντεοκληση μεταξυ τους, τωρα αν θες σωνει και καλα μονο μεσω skype η viber πχ. :)
Κι όμως κάνει αλλά με μια προϋπόθεση: πρέπει το VoLTE να είναι ενεργοποιημένο στη γραμμή. Την παλιά βιντεοκλήση πάνω από 3G πράγματι δε την υποστηρίζει.

Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1)

Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1)

Δίκτυο: WIND

Καλησπέρα παιδια. Σκέφτομαι να μεταβώ και εγω απο redmi note 2 στο 4 και για να μη την πατησω μπορει καποιος να μου πει ποιο μαγαζι στο skroutz εχει την εκδοση που μας ταιριαζει σε θεμα μπάντας? Σας ευχαριστώ

Σημερα το πρωι παρελαβα απο drele.com. Μεχρι στιγμης ειμαι ενθουσιασμενος.

Κι όμως κάνει αλλά με μια προϋπόθεση: πρέπει το VoLTE να είναι ενεργοποιημένο στη γραμμή. Την παλιά βιντεοκλήση πάνω από 3G πράγματι δε την υποστηρίζει.
Καλησπέρα αλλά να ρωτήσω κάτι?

Όλα τα κινητά δεν κάνουν βίντεοκληση?εγώ αυτό πίστευα κ το πήρα κ τώρα τι μπορούμε να κάνουμε?Υπάρχει πιθανότητα με κάποια αναβάθμιση να παίξει?ρώταω γιατί δεν έχω ιδέα κ το πήρα χθες ρε παιδιά.......

Στάλθηκε από το SM-N910F μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

η βιντεοκληση έχει εγκαταλειφθεί πολλά χρόνια ούτε οι εταιρίες κινητής δεν ασχολούνται με αυτήν, δεν ξέρω για πιο λόγο θέλεις να κάνεις βιντεοκληση; όσα κινητά πέρασαν από τα χέρια μου κανένα δεν έκανε, δεν γνωρίζω ποια κάνουν.

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

Τελικά έχω ανακαλύψει ότι έχω αρκετά μεγάλο battery drain από το dumpster. Σε μια μέρα έχω 17% ενώ η αμέσως επόμενη εφαρμογή είναι στο 5%. Να την απεγκατάστησω ή να την κάνω κάτι άλλο από την εξοικονόμηση ενέργειας;

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Όλα τα κινητά δεν κάνουν βίντεοκληση?εγώ αυτό πίστευα κ το πήρα κ τώρα τι μπορούμε να κάνουμε?Υπάρχει πιθανότητα με κάποια αναβάθμιση να παίξει?ρώταω γιατί δεν έχω ιδέα κ το πήρα χθες ρε παιδιά.......

----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

drele.com, από εκεί πάρτο

[sizeΟΧΙ =1]----- προσθήκη μηνύματος 52 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----[/size]

Οχι οχι μονο τα σαμσουνκ κανουν μεταξυ τους μεσω δικτύου γιαυτο εχουν και στο αριθμολογιο την ενδειξη βιντεοκαμερας. Και τα μηλοφωνα κανουν μεταξυ τους αλλα μονο μεσα wifi. ΕΠΙΣΗΣ δεν εχει εγκαταληφθει οπως λεει ο φιλος εχουμε σαμσουνκ στην παρεα και κάνουμε βιντεοκλησεις μεσω κοσμοτε οι χρεωσεις ειναι ίδιες με τα απλα λεπτα. Και το VOLTE δεν υποστηριζεται απο την συσκευη μας για τα ελληνικα δικτυα ακομα αλλα δεν εχει σχεση με τις βιντεοκλησεις να ενημερωνεσται λιγο. :)

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

Τελικά πέρασα και εγώ την dev, μόλις συνδέθηκε στο mi cloud μου τα πέρασε όλα, επαφές, κλήσεις κτλ, με την διαφορά ότι τις εφαρμογές τις έκανε εγκατάσταση χύμα ενώ τις είχα σε φακέλους.

Πάντως ομολογώ ότι είναι καλύτερη και ταχύτερη από την stable και απ'ότι είδα κάνει και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.

enjoy your life...:p

Τελικά πέρασα και εγώ την dev, μόλις συνδέθηκε στο mi cloud μου τα πέρασε όλα, επαφές, κλήσεις κτλ, με την διαφορά ότι τις εφαρμογές τις έκανε εγκατάσταση χύμα ενώ τις είχα σε φακέλους.

Πάντως ομολογώ ότι είναι καλύτερη και ταχύτερη από την stable και απ'ότι είδα κάνει και καλύτερη διαχείριση της μπαταρίας.

την εβαλα και γω

αλλα εχω ενα θεμα.σε ολες τις εφαρμογες μου πεταει ειδοποιησεις στην γραμμη καταστασης κατω απο τους διακοπτες με το wifi κτλ

Καλημέρες. Έχω ενεργοποιήσει τον δεύτερο χώρο, και πλέον συνέχεια βγάζει το εικονίδιο στην γραμμή κατάστασης.

Από όσο έψαξα, δεν βρήκα τρόπο να το κάνω να μην φαίνεται. Υπάρχει τέτοιος τρόπος;

την εβαλα και γω

αλλα εχω ενα θεμα.σε ολες τις εφαρμογες μου πεταει ειδοποιησεις στην γραμμη καταστασης κατω απο τους διακοπτες με το wifi κτλ

Αυτό το κάνει μόνο στην αρχή όταν τις κάνει εγκατάσταση, μετά σταματάει, εκτός αν εννοείς κάτι άλλο..

Δεν υπάρχει κάποιος τρόπος να σβήσουμε μόνο την cache partition χωρίς να κάνουμε αρχικές ρυθμίσεις;
Ρυθμίσεις - αποθηκευτικος χώρος - δεδομένα στην cache

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

την εβαλα και γω

οταν πχ μου στειλουν μυνημα στο messenger μου πεταει και τη φουσκα και μου πεταει και ειδοποιηση στη γραμμη καταστασης αλλα εγω δε θελω να βγαινει εκει.οσο και αν εψαξα δε μπορω να το κανω να μη το δειχνει εκει

σου έκανε εγκατάσταση τις εφαρμογές όλες ΜΑΖΊ με τις ρυθμίσεις τους ή μόνο εγκατάσταση;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

σου έκανε εγκατάσταση τις εφαρμογές όλες ΜΑΖΊ με τις ρυθμίσεις τους ή μόνο εγκατάσταση;

Έκανε μόνο εγκατάσταση τις εφαρμογές χωρίς τις ρυθμίσεις και μάλιστα πρόσεξα ότι μερικές δεν τις έκανε καθόλου, ίσως δεν τις είχε κρατήσει στο μπακαπ..

Μικρό το κακό ήταν πολύ λίγες.. δηλ 3-4 από 60 - 70 που είχα.

οταν πχ μου στειλουν μυνημα στο messenger μου πεταει και τη φουσκα και μου πεταει και ειδοποιηση στη γραμμη καταστασης αλλα εγω δε θελω να βγαινει εκει.οσο και αν εψαξα δε μπορω να το κανω να μη το δειχνει εκει

Στις ρυθμίσεις πρέπει να υπάρχει ένα υπο μενού για ειδοποιήσεις. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις για κάθε εφαρμογή τι ειδοποιήσεις να σου βγάζει (πχ notification led, status bar κτλ). Για δοκίμασε

Στις ρυθμίσεις πρέπει να υπάρχει ένα υπο μενού για ειδοποιήσεις. Από εκεί μπορείς να ρυθμίσεις για κάθε εφαρμογή τι ειδοποιήσεις να σου βγάζει (πχ notification led, status bar κτλ). Για δοκίμασε
τα εχω πειραξει ολα αλλα δε μπορω να βρω το σωστο ενω στην stable δεν ειχα τετοιο θεμα

Σημερα το πρωι παρελαβα απο drele.com. Μεχρι στιγμης ειμαι ενθουσιασμενος.
Και γω από εκει

σε εσάς οι επιλογές του τηλεχειριστήριου στην οθόνη κλειδώματος φαίνονται; έχω ενεργοποιήσει όλες τις άδειες και την αντίστοιχη επιλογή αλλά δεν

----- προσθήκη μηνύματος 10 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε εσάς οι επιλογές του τηλεχειριστήριου στην οθόνη κλειδώματος φαίνονται; έχω ενεργοποιήσει όλες τις άδειες και την αντίστοιχη επιλογή αλλά δεν

EDIT OK φαίνονται

εντάξει το δείχνει

Πως γίνεται στο viber με κλειστή οθόνη, όταν σκάει μήνυμα να ανάβει η οθόνη και να βλέπω το μήνυμα;

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)