ilka71 Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Δε ξέρω αν εμφανίζει την εικόνα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έφτιαξε ξανά και αυτό!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk ----- προσθήκη μηνύματος 51 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Έφτιαξε ξανά και αυτό!!! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkναι το επιβεβαιώνω με την 8.1.18 βέβαια την beta Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Περασα παλι τις ρυθμίσεις για hot spot μετά την αναβάθμιση αλλα δεν δουλεύει σε μενα για δοκιμάστε το. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 24, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 24, 2018 Άκυρο για το hot spot, με την μπάρα αναζήτησης τι παίζει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Πέρασα και εγώ την 9.2.1.0 global stable από χθες που μου ήρθε μέσω ΟΤΑ και δεν έχω βρει μέχρι στιγμής διαφορά από την 9.0.5.0. Ξέρει κανείς καμιά διαφορά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Πέρασα και εγώ την 9.2.1.0 global stable από χθες που μου ήρθε μέσω ΟΤΑ και δεν έχω βρει μέχρι στιγμής διαφορά από την 9.0.5.0. Ξέρει κανείς καμιά διαφορά; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αρκετές διαφορές. Με πρώτη, καλύτερη χρήση της μνήμης. Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Αρκετές διαφορές. Με πρώτη, καλύτερη χρήση της μνήμης.συμφωνώ πέρασα προχτές την dev 8.1.18 και ενώ πριν έφτανε η ελεύθερη ραμ ακόμα και στα 700mb από τα 4gb ram, τώρα παίζει γύρω στα 2gb ελεύθερη! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mr_47 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 συμφωνώ πέρασα προχτές την dev 8.1.18 και ενώ πριν έφτανε η ελεύθερη ραμ ακόμα και στα 700mb από τα 4gb ram, τώρα παίζει γύρω στα 2gb ελεύθερη! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk 700mb ελεύθερη ram;;; :blink: Παράθεση Huawei Nova 5T Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 (edited) 700mb ελεύθερη ram;;; :blink: ναι από τα 4 γιγα τοσο εμενε με την 8 miui τωρα μια χαρα. το memory optimization εγω το εχω στο high παντως. Sent from mTalk Edited January 25, 2018 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ε δεν ειναι βελτιωση να κραταει 2 gb ελευθερη μνημη ασε που εινσι υπερβολικο, δεν νομιζω να υφίσταται. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 συμφωνώ πέρασα προχτές την dev 8.1.18 και ενώ πριν έφτανε η ελεύθερη ραμ ακόμα και στα 700mb από τα 4gb ram, τώρα παίζει γύρω στα 2gb ελεύθερη! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Άρα εννοείς ότι κάνει δραματικά χειρότερη χρήση της μνήμης η νέα έκδοση... Τα πολλά ελεύθερα ΜΒ συνιστούν μη χρήση αυτής. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 εννοω οτι το κινητο στην πραξη εχει γινει πιο σπιρτο πιο γρηγορο στην αποκριση στις εντολες.τωρα για το τι νουμερα λεει στην χρηση μνημης απλα τα ανεφερα και δεν με νοιαζουν οσο οτι πραγματι το κινητο εχει γινει πιο γρηγορο ελαφρως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 εννοω οτι το κινητο στην πραξη εχει γινει πιο σπιρτο πιο γρηγορο στην αποκριση στις εντολες.τωρα για το τι νουμερα λεει στην χρηση μνημης απλα τα ανεφερα και δεν με νοιαζουν οσο οτι πραγματι το κινητο εχει γινει πιο γρηγορο ελαφρως Τι τζαμάκι φοράς στο κινητό και το βλέπεις να είναι έτσι σπιρτόζικο στην απόκριση της οθόνης;;; Έχεις ασπρίλα γύρω γύρω;;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Τι τζαμάκι φοράς στο κινητό και το βλέπεις να είναι έτσι σπιρτόζικο στην απόκριση της οθόνης;;; Έχεις ασπρίλα γύρω γύρω;;;;πιο γρήγορο γενικά λέω όχι σε σχέση με οθόνη Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 τελικά κατεβάζω την dev τι λέτε να την βάλω η να μείνω με την 9.2.1 τι λέτε? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 τελικά κατεβάζω την dev τι λέτε να την βάλω η να μείνω με την 9.2.1 τι λέτε?υπαρχει συζητηση γι αυτο σχεδον σε καθε σελιδα,γινεται φιλοσοφικο το ερωτημα απο καποια φαση και μετα Μαλλον σπρωξιμο θες και οχι κριτικη γνωμη,καθως το τελευταιο εχει χιλιοαναλυθει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 υπαρχει συζητηση γι αυτο σχεδον σε καθε σελιδα,γινεται φιλοσοφικο το ερωτημα απο καποια φαση και μετα Μαλλον σπρωξιμο θες και οχι κριτικη γνωμη,καθως το τελευταιο εχει χιλιοαναλυθει. θέλω άλλα δεν λέτε τωρα την περνάω ευχαριστώ πάντως Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 εγώ πάντως τελικά μένω με dev μια χαρά εβδομαδιαίες αναβαθμίσεις και γρήγορη διόρθωση τυχόν bug. κάντε την άφοβα. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 την πάτησα επείγων βοήθεια πέρασα την dev και δεν κάνει επαλήθευση του λογαριασμού και είναι κολλημένο εκεί ούτε τηλεφωνώ μπορώ να πάρω τι να κάνω???????????????? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 Ε δεν ειναι βελτιωση να κραταει 2 gb ελευθερη μνημη ασε που εινσι υπερβολικο, δεν νομιζω να υφίσταται. Ακριβώς. Δύο ελεύθερα gb είναι δύο άχρηστα gb ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 την πάτησα επείγων βοήθεια πέρασα την dev και δεν κάνει επαλήθευση του λογαριασμού και είναι κολλημένο εκεί ούτε τηλεφωνώ μπορώ να πάρω τι να κάνω???????????????? το τηλέφωνο έκανε επανεκκίνηση και άνοιξε κανονικά;; τι ακριβώς βγάζει;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 ναι σαν καινούργιο άπλα δεν προχωράει βάζω το μαιλ μου και δεν μπαίνει κανει τα παντα και εκει κολαει με γυρίζει πάλι να βάλω τ μαιλ μ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 για το gmail ή το mi account;; βγάλε φωτο. Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 gmail δεν μπορώ να βάλω τπτ άλλο ούτε φώτο δεν ανοίγει καν και είναι τις δουλειάς τι το ήθελα το dev Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 βάζεις τα σωστά email - password;;; Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 25, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 25, 2018 ναι τα σωστά είναι ούτε καν στα τηλεφωνά δεν ανοίγει τπτ ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ούτε ως νέα συσκευή δεν με αφήνει να μπω και να τα βάλω μετά πως κανό ρεσετ να ξαναπεράσει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts