mylw_4 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Η dev έχει τη δυνατότητα για face recognition, Id πως λέγεται; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Όταν χρησιμοποιώ τον εγγραφέα οθόνης, γράφει κανονικά , αλλά χωρίς ήχο..παίζει καμία έξτρα ρύθμιση ή έτσι και αλλιώς δεν γράφει ήχο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
harrispas Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Έχει κάποιος πάρει οθόνη και να έχει μείνει ικανοποιημένος? Μπορεί παρακαλώ να ποστάρει ή να μου στείλει πμ παρακαλώ, με ενδιαφέρει η γρήγορη παραλαβή. Υπάρχουν λύσεις και από Ελλάδα αλλά τις φοβάμαι και δεν ξέρω τι να παραγγείλω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω την 9.2.1. 0 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να είναι night Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 παιδια να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι να το παρω μπορουμε να κανουμε φραγη σε καποιο νουμερο η καποια επαφη μας? εχει αυτην την δυνατοτητα ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω την 9.2.1. 0 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να είναι nightείσαι σε κανάλι dev η stable και απλα επιλεχθηκες για night όπως γίνεται συνήθως; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 είμαι με global stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Αυτό το νέο update θα ρθει σταδιακά σε όλους η αλλάζουμε χώρα όπως με taiwan ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
TreckeR Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 9.2 για Mtk νομίζω έχει βγει μόνο! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kail Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 παιδια να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι να το παρω μπορουμε να κανουμε φραγη σε καποιο νουμερο η καποια επαφη μας? εχει αυτην την δυνατοτητα ? Ναι μια χαρά το κάνει αυτό . Παράθεση http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almanak Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Και σε μένα ήρθε η νέα έκδοση, δίπλα είχε την σημείωση νυχτερινή έκδοση. Δεν πρόλαβα να την κάνω ακόμη λόγω χαμηλής μπαταρίας.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Το νυχτερινη εκδοση τι σημαινει;Αν ερθει την κανουμε κανονικα;Εννοω ειναι σταθερη επισημη σωστα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Είναι μόνο για mtk τελικά ή όχι ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almanak Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Όχι βρε παιδιά, εμένα είναι το global με σναπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bruno1977 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Δεν πρέπει να έρθει σε όλους μας τότε ;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Δεν πρέπει να έρθει σε όλους μας τότε ;;ναι θα έρθει σε λίγες μέρες. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
almanak Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Ίσως έρθει σταδιακά.. μόλις την πέρασα θα δω και θα σας πω εντυπώσεις.. http://i64.tinypic.com/34zfz2p.png Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Clochard Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 παιδια να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι να το παρω μπορουμε να κανουμε φραγη σε καποιο νουμερο η καποια επαφη μας? εχει αυτην την δυνατοτητα ? Πας στις κλήσεις (που έκανες ή έλαβες) πατάς παρατεταμένα το νούμερο που θέλεις να αποκλείσεις και βγάζει μενού με επιλογές. Βάζεις «αποκλεισμός» και γειώνεις :) τον αριθμό που (δεν) θέλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
corolla001975 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Πας στις κλήσεις (που έκανες ή έλαβες) πατάς παρατεταμένα το νούμερο που θέλεις να αποκλείσεις και βγάζει μενού με επιλογές. Βάζεις «αποκλεισμός» και γειώνεις :) τον αριθμό που (δεν) θέλεις. ok thanks φιλαρακι μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω την 9.2.1. 0 ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Πρέπει να είναι night κι εμένα μου ήρθε τι σημαίνει night νομίζω το έγραφε Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 κι εμένα μου ήρθε τι σημαίνει night νομίζω το έγραφε επισημη ειναι ; απο που αγοραστηκε η συσκευη σας ; Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 επίσης πως μπορείς να τσεκάρεις αν όντως το τηλέφωνο σου παρότι λέει Global Version αν πιάνει την 800άρα? μπορείς να το δεις από κάπου μέσα από το μενού ή με κανένα app? ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- επισημη ειναι ; απο που αγοραστηκε η συσκευη σας ; ναι την μαμίσια Rom έχω και το αγόρασα από ένα ελληνικό eshop το night τι σημαίνει? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Modeling Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 επίσης πως μπορείς να τσεκάρεις αν όντως το τηλέφωνο σου παρότι λέει Global Version αν πιάνει την 800άρα? μπορείς να το δεις από κάπου μέσα από το μενού ή με κανένα app? ----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- ναι την μαμίσια Rom έχω και το αγόρασα από ένα ελληνικό eshop το night τι σημαίνει? σε εμενα δεν ηρθε τιποτα...απο κωτσοβολο , δεν ξερω τι σημαινει φιλε...δεν τα ψαχνω και πολυ Παράθεση My Name Is George V. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 Να υποθέσω εγώ που έχω ροοταρισμενη συσκευή έστω και με Red wolf twrp δεν θα δω οτα rom. Σωστά; ----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- σε εμενα δεν ηρθε τιποτα...απο κωτσοβολο , δεν ξερω τι σημαινει φιλε...δεν τα ψαχνω και πολυ Το night σημαίνει πως το update δίνεται δοκιμαστικά σε κάποιους έτσι ώστε αν υπάρχει κάποιο bug να διορθωθεί πριν το πλήρες release της ρομ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. January 19, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 19, 2018 επίσης πως μπορείς να τσεκάρεις αν όντως το τηλέφωνο σου παρότι λέει Global Version αν πιάνει την 800άρα? μπορείς να το δεις από κάπου μέσα από το μενού ή με κανένα app? Βάλε αυτό το app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wilysis.cellinfolite Δεν χρειάζεται root απλά δεν μπορεί να σου δείξει τη δυνατότητα σύνδεσης σε Β20 αλλά αν είσαι συνδεδεμένος με αυτή τη μπάντα σου το λέει. Και μια και το δοκίμαζα πρόσφατα σε μια εκδρομή -έχω μια κάρτα Wind και μια Cosmote- που έκανα μέχρι απέναντι στην Εύβοια και πίσω, κατά τη διάσχιση του Ευβοϊκού (Αγ. Μαρίνα-Στύρα) από Στύρα προς Αγ. Μαρίνα αλλά και προς την Κάρυστο σε διάφορα σημεία, διαπίστωσα ότι η Cosmote παίζει πολύ με Β20. Περισσότερο από τη Wind. Συνεπώς αυτές οι φήμες που συνεχίζουν περί του ότι (μόνο) "Wind=B20" δεν έχουν πια καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Β20 αρχίζει να γίνεται απαραίτητη όποιο δίκτυο και να έχουμε και τηλέφωνα χωρίς αυτή είναι "ανάπηρα". Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts