Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Όταν χρησιμοποιώ τον εγγραφέα οθόνης, γράφει κανονικά , αλλά χωρίς ήχο..παίζει καμία έξτρα ρύθμιση ή έτσι και αλλιώς δεν γράφει ήχο;

Έχει κάποιος πάρει οθόνη και να έχει μείνει ικανοποιημένος?

Μπορεί παρακαλώ να ποστάρει ή να μου στείλει πμ παρακαλώ, με ενδιαφέρει η γρήγορη παραλαβή.

Υπάρχουν λύσεις και από Ελλάδα αλλά τις φοβάμαι και δεν ξέρω τι να παραγγείλω.

Μόλις ξεκίνησα να κατεβάζω την 9.2.1. 0

----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Πρέπει να είναι night

παιδια να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι να το παρω μπορουμε να κανουμε φραγη σε καποιο νουμερο η καποια επαφη μας? εχει αυτην την δυνατοτητα ?

Πρέπει να είναι night

είσαι σε κανάλι dev η stable και απλα επιλεχθηκες για night όπως γίνεται συνήθως;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

9.2 για Mtk νομίζω έχει βγει μόνο!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

QTEK 8310 WM6-->SAMSUNG GALAXY S II stock 4.0.3-->4.0.4 stock-->4.1.2 Jelly --> Nougat

παιδια να ρωτησω επειδη ενδιαφερομαι να το παρω μπορουμε να κανουμε φραγη σε καποιο νουμερο η καποια επαφη μας? εχει αυτην την δυνατοτητα ?

Ναι μια χαρά το κάνει αυτό .

http://img19.imageshack.us/img19/126/nokialumia710.jpg

Και σε μένα ήρθε η νέα έκδοση, δίπλα είχε την σημείωση νυχτερινή έκδοση. Δεν πρόλαβα να την κάνω ακόμη λόγω χαμηλής μπαταρίας..

Το νυχτερινη εκδοση τι σημαινει;Αν ερθει την κανουμε κανονικα;Εννοω ειναι σταθερη επισημη σωστα;

Πας στις κλήσεις (που έκανες ή έλαβες) πατάς παρατεταμένα το νούμερο που θέλεις να αποκλείσεις και βγάζει μενού με επιλογές. Βάζεις «αποκλεισμός» και γειώνεις :) τον αριθμό που (δεν) θέλεις.

Πας στις κλήσεις (που έκανες ή έλαβες) πατάς παρατεταμένα το νούμερο που θέλεις να αποκλείσεις και βγάζει μενού με επιλογές. Βάζεις «αποκλεισμός» και γειώνεις :) τον αριθμό που (δεν) θέλεις.

ok thanks φιλαρακι μου

Πρέπει να είναι night

κι εμένα μου ήρθε

τι σημαίνει night

νομίζω το έγραφε

κι εμένα μου ήρθε

τι σημαίνει night

νομίζω το έγραφε

επισημη ειναι ; απο που αγοραστηκε η συσκευη σας ;

My Name Is George V.

επίσης πως μπορείς να τσεκάρεις αν όντως το τηλέφωνο σου παρότι λέει Global Version αν πιάνει την 800άρα?

μπορείς να το δεις από κάπου μέσα από το μενού ή με κανένα app?

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

επισημη ειναι ; απο που αγοραστηκε η συσκευη σας ;

ναι την μαμίσια Rom έχω και το αγόρασα από ένα ελληνικό eshop

το night τι σημαίνει?

επίσης πως μπορείς να τσεκάρεις αν όντως το τηλέφωνο σου παρότι λέει Global Version αν πιάνει την 800άρα?

----- προσθήκη μηνύματος 40 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

ναι την μαμίσια Rom έχω και το αγόρασα από ένα ελληνικό eshop

το night τι σημαίνει?

σε εμενα δεν ηρθε τιποτα...απο κωτσοβολο , δεν ξερω τι σημαινει φιλε...δεν τα ψαχνω και πολυ

My Name Is George V.

Να υποθέσω εγώ που έχω ροοταρισμενη συσκευή έστω και με Red wolf twrp δεν θα δω οτα rom. Σωστά;

----- προσθήκη μηνύματος 107 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

σε εμενα δεν ηρθε τιποτα...απο κωτσοβολο , δεν ξερω τι σημαινει φιλε...δεν τα ψαχνω και πολυ

Το night σημαίνει πως το update δίνεται δοκιμαστικά σε κάποιους έτσι ώστε αν υπάρχει κάποιο bug να διορθωθεί πριν το πλήρες release της ρομ.

Βάλε αυτό το app: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.wilysis.cellinfolite

Δεν χρειάζεται root απλά δεν μπορεί να σου δείξει τη δυνατότητα σύνδεσης σε Β20 αλλά αν είσαι συνδεδεμένος με αυτή τη μπάντα σου το λέει. Και μια και το δοκίμαζα πρόσφατα σε μια εκδρομή -έχω μια κάρτα Wind και μια Cosmote- που έκανα μέχρι απέναντι στην Εύβοια και πίσω, κατά τη διάσχιση του Ευβοϊκού (Αγ. Μαρίνα-Στύρα) από Στύρα προς Αγ. Μαρίνα αλλά και προς την Κάρυστο σε διάφορα σημεία, διαπίστωσα ότι η Cosmote παίζει πολύ με Β20. Περισσότερο από τη Wind. Συνεπώς αυτές οι φήμες που συνεχίζουν περί του ότι (μόνο) "Wind=B20" δεν έχουν πια καμία σχέση με την πραγματικότητα. Η Β20 αρχίζει να γίνεται απαραίτητη όποιο δίκτυο και να έχουμε και τηλέφωνα χωρίς αυτή είναι "ανάπηρα".

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)