djkostas20 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλημέρα. Γνωρίζει κάποιος εάν η Infoquest καλύπτει με την διετή εγγύησή της συσκευές που είναι μεν διεθνείς εκδόσεις, πλην όμως είναι αγορασμένες ΕΚΤΟΣ των σημείων λιανικής πώλησης που αναφέρει στην ιστοσελίδα της (π.χ. Publi, Κωτσόβολος, Electronet); Όπως λέει και στο πρώτο ποστ μόνο αν έχει γίνει εισαγωγή από infoquest. Διαφορετικά αν σου δίνει εγγύηση το κατάστημα που πήρες ή Κίνα. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Η Infoquest ειναι εισαγωγεας και δινει εγγυηση μονο σε αυτα που εχει φερει αυτη που εχουν μεσα και ενα μικρο βιβλιαρακι της Infoquest Δεν ειναι αντιπροσωπεια για να αναλαβει οτι κινητο Xiaomi εχουμε φερει απο καθε γωνια της Γης η εχουμε αγορασει απο σκρουτζομαγαζα. Παντως κακως για μενα που η Xiaomi δεν εχει κανει μερικα service point εδω στην Ευρωπη για επισκευες. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Όπως λέει και στο πρώτο ποστ μόνο αν έχει γίνει εισαγωγή από infoquest. Διαφορετικά αν σου δίνει εγγύηση το κατάστημα που πήρες ή Κίνα. Κι εγώ αυτό ξέρω, αλλά είχα πάει σε κάποιο τοπικό κατάστημα νωρίτερα και μου ελεγαν την δικιά τους ιστορία... Ότι ναι μεν αυτό που πουλάνε δεν είναι εισαγωγής Infoquest, αλλά είναι εισαγωγή από Πολωνία κι επειδή Πολωνία=Ε.Ε., το κινητό καλύπτεται από την 2ετή εγγύηση... Κι ότι πριν λίγο καιρό που χρειάστηκε κάποια άλλη συσκευή επισκευή εντός εγγύησης το έστειλαν εκεί κανονικότατα και δίχως πρόβλημα... Όταν ρώτησα από που θα προκύπτει η 2ετής εγγύησή μου, μου απάντησαν από την απόδειξη... Η οποία απόδειξη, by the way, είναι απόδειξη ταμειακής μηχανής... Ιστορίες για αγρίους... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 (edited) Κι εγώ αυτό ξέρω, αλλά είχα πάει σε κάποιο τοπικό κατάστημα νωρίτερα και μου ελεγαν την δικιά τους ιστορία... Ότι ναι μεν αυτό που πουλάνε δεν είναι εισαγωγής Infoquest, αλλά είναι εισαγωγή από Πολωνία κι επειδή Πολωνία=Ε.Ε., το κινητό καλύπτεται από την 2ετή εγγύηση... Κι ότι πριν λίγο καιρό που χρειάστηκε κάποια άλλη συσκευή επισκευή εντός εγγύησης το έστειλαν εκεί κανονικότατα και δίχως πρόβλημα... Όταν ρώτησα από που θα προκύπτει η 2ετής εγγύησή μου, μου απάντησαν από την απόδειξη... Η οποία απόδειξη, by the way, είναι απόδειξη ταμειακής μηχανής... Ιστορίες για αγρίους... Άλλο πράγμα η διετή εγγύηση άλλο πράγμα αν η εγγύηση καλύπτεται από την infoquest. Η διετή εγγύηση ισχύει προαφανώς για κινητό το οποίο εισάγεται-εμπορεύεται επίσημα σε χώρα της Ε.Ε από μία εταιρεία(εδώ εννοώ κατασκευαστή). Ωστόσο αυτή καλύπτεται όπου στην αντιπροσωπεία ή αν θέλει ο ίδιος ο πωλητής μπαίνει ως μεσάζοντας και την καλύπτει αυτός ή το στέλνει κλπ. Η infoquest λοιπόν, μπορεί να χρησιμοποιεί την ορολογία ως επίσημος εισαγωγέας Xiaomi ή Xiaomi Hellas αλλά λογικά δεν θεωρείται επίσημη αντιπροσωπεία της Xiaomi στην Ελλάδα αλλά απλώς εισαγωγέας. Οπότε σου λέει ότι εγώ σαν εταιρεία(που δεν είμαι η ίδια η Xiaomi απλώς σαν franchise) καλύπτω μόνο ότι πουλάω εγώ! Λογικό αυτό. Τώρα για την διετή εγγύηση που σου είπαν στο τοπικό κατάστημα τότε προφανώς αν είναι μοντέλο που πωλείται επίσημα στην ΕΕ ισχύει. Το θέμα είναι αφού δεν υπάρχει Xiaomi Hellas κανονικά, τότε που το στέλνεις αν το τοπικό κατάστημα δεν αναλαμβάνει τέτοιες ενέργειες. Στην xiaomi Europe εαν υπάρχει? Αν ναι, που??? Διαφορετικά θα πρέπει να φύγει για Κίνα στην μαμά εταιρεία. Το θέμα είναι κατά πόσο θες να μπλέξεις με όλα αυτά! Εγώ δεν ήθελα για αυτό και το πήρα από μεγάλη αλυσίδα αφού τότε η διαφορά ήταν 35€ μόνο αν βάλεις τα μεταφορικά που θα ήθελα σε σκρουτζομάγαζο. Edited January 15, 2018 by djkostas20 Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Άλλο πράγμα η διετή εγγύηση άλλο πράγμα αν η εγγύηση καλύπτεται από την infoquest. Η διετή εγγύηση ισχύει προαφανώς για κινητό το οποίο εισάγεται-εμπορεύεται επίσημα σε χώρα της Ε.Ε από μία εταιρεία(εδώ εννοώ κατασκευαστή). Ωστόσο αυτή καλύπτεται όπου στην αντιπροσωπεία ή αν θέλει ο ίδιος ο πωλητής μπαίνει ως μεσάζοντας και την καλύπτει αυτός ή το στέλνει κλπ. Η infoquest λοιπόν, μπορεί να χρησιμοποιεί την ορολογία ως επίσημος εισαγωγέας Xiaomi ή Xiaomi Hellas αλλά λογικά δεν θεωρείται επίσημη αντιπροσωπεία της Xiaomi στην Ελλάδα αλλά απλώς εισαγωγέας. Οπότε σου λέει ότι εγώ σαν εταιρεία(που δεν είμαι η ίδια η Xiaomi απλώς σαν franchise) καλύπτω μόνο ότι πουλάω εγώ! Λογικό αυτό. Τώρα για την διετή εγγύηση που σου είπαν στο τοπικό κατάστημα τότε προφανώς αν είναι μοντέλο που πωλείται επίσημα στην ΕΕ ισχύει. Το θέμα είναι αφού δεν υπάρχει Xiaomi Hellas κανονικά, τότε που το στέλνεις αν το τοπικό κατάστημα δεν αναλαμβάνει τέτοιες ενέργειες. Στην xiaomi Europe εαν υπάρχει? Αν ναι, που??? Διαφορετικά θα πρέπει να φύγει για Κίνα στην μαμά εταιρεία. Το θέμα είναι κατά πόσο θες να μπλέξεις με όλα αυτά! Εγώ δεν ήθελα για αυτό και το πήρα από μεγάλη αλυσίδα αφού τότε η διαφορά ήταν 35€ μόνο αν βάλεις τα μεταφορικά που θα ήθελα σε σκρουτζομάγαζο. Η Infoquest είναι, όπως σωστά είπες, εισαγωγέας. Γι΄αυτό και καλύπτει μόνο τα δικά της προϊόντα. Ο υπάλληλος προφανώς και έλεγε ανακρίβειες. Εσκεμμένα ή όχι δεν το ξέρω. Καλό το κόλπο...Λέμε το παραμυθάκι μας κι έτσι πουλάμε 100 συσκευές. Πόσες από αυτές θα χρειαστούν κάτι εντός εγγύησης; Οι 5; Τότε βλέπουμε και παλεύουμε την επισκευή μόνοι μας. Δεν έχω πρόβλημα να πάρω κάτι εκτός των επίσημων δικτύων διακίνησης. Θα το κάνω απολύτως συνειδητοποιημένα, όπως άλλωστε το ίδιο κάνω με τις αγορές από Κίνα. Αλλά θέλω αφενός μεν να μου πεις την αλήθεια, αφετέρου δε να μου το χρεώσεις σωστά. Σε δύο τοπικά καταστήματα πήγα και ο μεν ένας μου είπε ψέματα, ο δε άλλος που ήταν ειλικρινής το πούλαγε ελάχιστα φθηνότερα από τις αλυσίδες... Τί να πω... Προφανώς βρίσκουν και τα κάνουν... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ρίχνοντας το βάρος εκεί που είναι πιο σημαντικό γι αυτόν. Εγώ πήρα τη συσκευή από γνωστή αλυσίδα για να είμαι σίγουρος και για το ότι θα είναι η Global version και για το ότι αν χρειαστεί εγγύηση δε θα περιμένω να πάει Κίνα και να επιστρέψει. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nikkal Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ο καθένας κάνει τις επιλογές του ρίχνοντας το βάρος εκεί που είναι πιο σημαντικό γι αυτόν. Εγώ πήρα τη συσκευή από γνωστή αλυσίδα για να είμαι σίγουρος και για το ότι θα είναι η Global version και για το ότι αν χρειαστεί εγγύηση δε θα περιμένω να πάει Κίνα και να επιστρέψει. Συμφωνώ απόλυτα. Τα βάζεις κάτω, κοιτάς και το πορτοφόλι σου και αποφασίζεις. Το θέμα είναι ότι με κάτι συμπεριφορές σαν αυτή που περιέγραψα αντιλαμβάνεσαι γιατί κάποιοι έχουν "μαγαζάκια" και όχι καταστήματα... Αυτά! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vaggy40 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπερα,οταν εχω μηνυμα στο viber η στο messenger δεν μου αναβει το φλασακι ειδοποιησης οταν το κινητο ειναι σε κατασταση αναμονης(σβηστη οθονη). Υπαρχει καποιος τροπος να το ενεργοποιησω? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπερα,οταν εχω μηνυμα στο viber η στο messenger δεν μου αναβει το φλασακι ειδοποιησης οταν το κινητο ειναι σε κατασταση αναμονης(σβηστη οθονη). Υπαρχει καποιος τροπος να το ενεργοποιησω? Αν θυμάμαι καλά έχει στις ρυθμίσεις επιλογή για blink led. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Καλησπερα,οταν εχω μηνυμα στο viber η στο messenger δεν μου αναβει το φλασακι ειδοποιησης οταν το κινητο ειναι σε κατασταση αναμονης(σβηστη οθονη). Υπαρχει καποιος τροπος να το ενεργοποιησω?Ρυθμίσεις εγκατεστημένες εφαρμογές Viber και μετά ειδοποιήσεις Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ρε παιδιά, σε εσάς βγάζει το "π.μ." πάνω αριστερά στην ώρα; Εμένα, είτε είναι 3 τα ξημερώματα, είτε 3 το μεσημέρι, μου γράφει "μ.μ." και αυτό το κάνει τόσο με την τελευταία stable όσο και με την τελευταία beta. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ρε παιδιά, σε εσάς βγάζει το "π.μ." πάνω αριστερά στην ώρα; Εμένα, είτε είναι 3 τα ξημερώματα, είτε 3 το μεσημέρι, μου γράφει "μ.μ." και αυτό το κάνει τόσο με την τελευταία stable όσο και με την τελευταία beta. Και γιατι ρε φιλε μου δε το ρυθμιζεις 24ωρο και ασχολεισαι με τα μμ και τα πμ απορω. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Και γιατι ρε φιλε μου δε το ρυθμιζεις 24ωρο και ασχολεισαι με τα μμ και τα πμ απορω. :) Ερώτηση έκανα ρε συ, γιατί μου φάνηκε κουλό. Αν ήταν τόσο time wasting (που μάλλον ήταν :p ) , sorry. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skargas Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Παρέλαβα το κινητό Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 black ( model : 2016102 ) στις 9/1/18 , Το αγόρασα για δώρο, μα με πρόλαβε και πήρε άλλο κινητό. Αν ενδιαφέρεται κανείς, το δίνω 145 €. Δώρο θήκη Cover 360 Degree (gold). Μόνο από Θεσσαλονίκη, χέρι-χέρι, για να το ελέγξει κιόλας.Άνοιξα το κουτί του, μόνο για να το ελέγξω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. January 15, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 15, 2018 Ρε παιδιά, σε εσάς βγάζει το "π.μ." πάνω αριστερά στην ώρα; Εμένα, είτε είναι 3 τα ξημερώματα, είτε 3 το μεσημέρι, μου γράφει "μ.μ." και αυτό το κάνει τόσο με την τελευταία stable όσο και με την τελευταία beta. Στα αγγλικά δοκίμασες? Για να δεις αν είναι bug συστήματος ή θέμα μετάφρασης. Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παρέλαβα το κινητό Xiaomi Redmi Note 4 Global Edition 5.5-inch 3GB RAM 32GB ROM Snapdragon 625 black ( model : 2016102 ) στις 9/1/18 , Το αγόρασα για δώρο, μα με πρόλαβε και πήρε άλλο κινητό. Αν ενδιαφέρεται κανείς, το δίνω 145 €. Δώρο θήκη Cover 360 Degree (gold). Μόνο από Θεσσαλονίκη, χέρι-χέρι, για να το ελέγξει κιόλας.Άνοιξα το κουτί του, μόνο για να το ελέγξω. τι χρώμα το κινητό? έχω έναν φίλο που ίσως το θέλει, θα τον ρωτήσω Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosdimas Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Το δινω και εγω ,μαυρο γκρι global snapdragon 625 3\32 στο κουτι του μιας εβδομαδος,δωρο, αγορασμενο απο γνωστο καταστημα (που το ονομα του θυμιζει μπυρα.) Κατοχος huawei mate 10 lite. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλησπερα στην παρεα Ειδα χθες εδω παρουσιαση αυτου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462973 και ηθελα να ξερω αν ειναι συμβατο με τις redmi συσκευες μας.εχει πολυ καλη τιμη και θα μ ενδιεφερε κατι τετοιο αν το επιτρεπει και ο κατασκευαστης μας. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Παιδιά το κινητό μπορεί να συνδεθεί με BT με ορισμένες συσκευές;το ρωτάω διότι δεν συνδέεται με το BT του αυτοκινήτου. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Καλησπερα στην παρεα Ειδα χθες εδω παρουσιαση αυτου http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?t=462973 και ηθελα να ξερω αν ειναι συμβατο με τις redmi συσκευες μας.εχει πολυ καλη τιμη και θα μ ενδιεφερε κατι τετοιο αν το επιτρεπει και ο κατασκευαστης μας. νομίζω όχι Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 (edited) Παιδιά το κινητό μπορεί να συνδεθεί με BT με ορισμένες συσκευές;το ρωτάω διότι δεν συνδέεται με το BT του αυτοκινήτου.Εμένα συνδέεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κάποια ρύθμιση θέλει Edited January 16, 2018 by takpanos Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 τι προτείνεις να πειράξω; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 τι προτείνεις να πειράξω;Καταρχήν κάντο ορατό για να το βρει το αμάξι σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να μη συνδέεται Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Dimeos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Το βρίσκει το κινητό και όταν πατάω για σύνδεση μου γράφει ότι η σύζευξη απερρίφθη από το αμάξι. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
takpanos Δημ. January 16, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 16, 2018 Το βρίσκει το κινητό και όταν πατάω για σύνδεση μου γράφει ότι η σύζευξη απερρίφθη από το αμάξι.Μήπως σου γράφει αν είναι ίδιος ο κωδικός ενεργοποίησης ίδιος και στα δύο? Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts