Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Έφτιαξα τις επαφές για να εμφανίζει όνομα όπως λέτε στην αρχή. Το Gmail όμως δε τις συγχρονίζει

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

σε κινητό με μια σιμ και μια κάρτα μνήμης, στις ρυθμίσεις "αποθηκευτικος χώρος" τα έχω βάλει όλα "εξωτερικός χώρος" και όντως φωτο, βίντεο αποθηκευονται στην κάρτα μνήμης. ΌΜΩΣ πολλές εφαρμογές δεν μπορούν να αποθηκεύσουν στην κάρτα μνήμης. φωτο από Facebook,messenger πάνε στην εσωτερική. η εφαρμογή cloud MEGA όταν πας να της δώσεις τον δευτερεύοντα φάκελο να συγχρονίσει δεν σου δίνει επιλογή της κάρτας μνήμης!

νόμιζα ότι είχαν λυθεί αυτά με την miui 8 αλλά τώρα επανήλθαν;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Έφτιαξα τις επαφές για να εμφανίζει όνομα όπως λέτε στην αρχή. Το Gmail όμως δε τις συγχρονίζει

Το Gmail συγχρονισε. Το MI cloud όμως ενώ το πατάω και δείχνει ότι κάνει σταματάει μετά από λίγο και δεν έχει κάνει

αν κατάλαβα καλά το MI cloud για να συγχρονίσει πρέπει να πατήσεις "Συγχρονισμός τώρα" και να το βάλεις στην φόρτιση και να κλείσεις την οθόνη

Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα να πάρω και εγώ το redmi note 4 3/32 το global αλλά στο! Skroutz δεν βγάζω άκρη ποιο είναι.. Help please..

--------------------------------------

S 20 +

Παιδιά καλημέρα, θα ήθελα να πάρω και εγώ το redmi note 4 3/32 το global αλλά στο! Skroutz δεν βγάζω άκρη ποιο είναι.. Help please..

Λίγη παραπάνω προσπάθεια χρειάζεται φίλε μου. Εδώ μπόρεσες και έκανες εγγραφή για να γράψεις στο forum, διαβάζεις την πρώτη σελίδα του νήματος και είσαι πανέτοιμος να τηλεφωνήσεις στις εταιρείες που βρήκες στο skroutz.

Λίγη παραπάνω προσπάθεια χρειάζεται φίλε μου. Εδώ μπόρεσες και έκανες εγγραφή για να γράψεις στο forum, διαβάζεις την πρώτη σελίδα του νήματος και είσαι πανέτοιμος να τηλεφωνήσεις στις εταιρείες που βρήκες στο skroutz.

Δηλαδή αν το γράφουν στο skroutz σημαίνει ότι είναι κ όλας και το αντίθετο?

Note 4 να ψάξω καλύτερα η note 4x? Έχουν 20ευρω διαφορά, αξίζει η είναι το ίδιο?

S 20 +

δηλαδή είναι κακό να κλείνεις τα ανοιγμένα παράθυρα? είναι καλύτερο να τα αφήνεις ανοικτά ακόμα κι αν δεν τα χρησιμοποιείς?
Διάβασε

https://www.doctorandroid.gr/2017/11/android-basics-ram.html?utm_source=feedburner&utm_medium=email&utm_campaign=Feed:+doctorandroid/qxyY+(Dr.+Android)&m=1

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

https://www.bestprice.gr/item/2155002847/xiaomi-redmi-note-4x-32gb.html

αυτά που λένε Redmi Note 4x είναι τα Global (με το x δηλ στο τέλος)

Τώρα γράψε και ποια τζαμακια και θήκες θα πάρει γιατί θα είναι το επόμενο βήμα. Βγαίνω offtopic γιατί βλέπω ότι έχουμε παρεξηγήσει τη χρησιμότητα ενός φόρουμ. Εννοείτε δεν έχω κάτι με τον φίλο, αλλά πλέον έχουμε ξεφύγει σαν άνθρωποι. Απλά καθημερινά πράγματα, πρέπει να μας τα δίνουν έτοιμα στο πιάτο μας. Είναι πολύ καλό να έχεις μια βοήθεια τόσου κόσμου μέσω των φόρουμ αλλά αν δεν βάλει ο άλλος το μυαλό του να δουλέψει και να επιλέξει, μάταιο. Ας ενεργοποιηθούμε λίγο σαν άνθρωποι. Και λάθος να κάνει στην παραγγελία, θα δει πιο ήταν το λάθος και την επόμενη φορά θα είναι πιο προσεκτικός και θα κάνει το σωστό. Οι παλιοί λέγαν όποιος κάνει λάθος μαθαίνει. Υπάρχει η πρώτη σελίδα (πρώτη ύλη) με ΟΛΕΣ τις πληροφορίες που χρειάζεται κάποιος για να πάρει το κινητό και τα αξεσουάρ του. Ακόμη και για όλες τις τροποποιήσεις (roms κτλ) που μπορεί να γίνουν σε ένα κινητό, υπάρχουν αναλυτικά posts. Μετά επιλέγεις. Κατάλαβα τι διάβασα και επιλέγω ή θέλω να μου πεις εσύ ποιο να πάρω γιατί δεν εμπιστεύομαι τον εαυτό μου. Θάρρος στον εαυτό σας θα πρότεινα εγώ. Sorry για το offtopic, αλλά το βλέπω καθημερινά γύρω μου και ήθελα να το σχολιάσω. Θάρρος λοιπόν...

Edit: Μετά την απάντηση σου, με ρώτησε παραπάνω για το 4 ή 4x. Κατάλαβες;

Edited by Giorgis4

απλά ένας νέος χρήστης βλέπει 695 σελίδες και σκέφτεται ότι δεν μπορεί να διαβάσει 695 σελίδες για να δει αν υπάρχει η οπλοφορία που θέλει και ίσως να μην ξέρει ότι συνήθως σε αυτό το φόρουμ όλες οι βασικές πληροφορίες είναι στην 1η σελίδα

απλά ένας νέος χρήστης βλέπει 695 σελίδες και σκέφτεται ότι δεν μπορεί να διαβάσει 695 σελίδες για να δει αν υπάρχει η οπλοφορία που θέλει και ίσως να μην ξέρει ότι συνήθως σε αυτό το φόρουμ όλες οι βασικές πληροφορίες είναι στην 1η σελίδα

Τότε ένα απλό κινητό με κουμπιά είναι το καλύτερο. Έχει και τεράστια αυτονομία.

Edit: Ψέματα. Κι αυτό λάθος είναι. Ούτε αυτό θα ξέρει ποιο να πάρει. Άλλος θα του το βρει. Γι'αυτό παραπάνω λέω. Συμβαίνει γύρω μας, έτοιμη τροφή. Θάρρος για να προχωρήσεις. Μόνο έτσι θα μάθεις.

Edited by Giorgis4

και ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ?

ας μην ρωτάμε τίποτα και να προχωρούμε με θάρρος

Δε θα σου απαντήσω. Το κλείνω εδώ (ήδη καταχράστηκα το χώρο). Ψάξε το μόνος σου...

Δε θα σου απαντήσω. Το κλείνω εδώ (ήδη καταχράστηκα το χώρο). Ψάξε το μόνος σου...

Giorgis να το κοιτάξεις φίλε, κάτι δεν πάει καλά με την πάρτι σου.

Δεν φταίω εγώ που η xiaomi έχει βγάλει το ίδιο μοντέλο με διαφορετικά χαρακτηριστικά, note 4, note 4 global, note 4x ένα με καλή κάμερα ένα με κακή ένα με 800 μπάντα ένα με χωρίς..

Αν κάποιος ξέρει και θέλει να με βοηθήσει καλός.

ΑΛΛΙΏΣ ΜΠΟΡΕΊ ΑΠΛΆ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΆΝΤΗΣΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΓΊΝΕΤΑΙ ΚΟΥΡΑΣΤΙΚΟΣ ΜΕ ΚΑΤΕΒΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΊΝΑΙ ΦΟΡΟΥΜ ΨΥΧΟΛΟΓΊΑΣ ΕΔΏ.

S 20 +

Καλό διαβασμα

http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7150327#post7150327

Ευχαριστώ, είσαι θεός..

S 20 +

αν κατάλαβα καλά το MI cloud για να συγχρονίσει πρέπει να πατήσεις "Συγχρονισμός τώρα" και να το βάλεις στην φόρτιση και να κλείσεις την οθόνη
Ευχαριστώ. Το έκανα και αυτό τώρα αλλά δεν

Αν και τεταμένο το κλίμα, θα κάνω μια τελευταία ερώτηση...

Αγοράζοντας Note 4X από Banggood για τη σύζυγό μου, άρα δίχως Β20 αλλά με official global rom, αγοράζω συσκευή plug and play ή θα υπάρχουν βασικές λειτουργίες που δεν θα εκτελούνται σωστά, με αποτέλεσμα αφενός μεν να πέσει γκρίνια στο σπιτικό μου, αφετέρου δε να τρέχω στις αλυσίδες για αγορά άλλης συσκευής;;;;;

Ερωτώ διότι μπήκα στο miui hellas και με αυτά που διάβασα ελαφρώς προβληματίστηκα...

Edited by nikkal

και ποιος ο λόγος ύπαρξης αυτού του φόρουμ?

ας μην ρωτάμε τίποτα και να προχωρούμε με θάρρος

κοιτα αμα διαβασεις μερικες σελιδες θα δεις οτι το τοπικ που γραφουμε τωρα ειναι σουπερ φιλοξενο.Οποιος ρωταει κατι σχετικα με την συγκεκριμενη συσκευη παιρνει απαντηση,ακομα κι αν εχει υποθει 100 φορες.

Αλλα οι γενικες ερωτησεις που εχουν να κανουν με το android και πως λειτουργει γενικα,και οχι το redmi note 4 συγκεκριμενα,εκτροχιαζουν το τοπικ και το κανουν κουραστικο.

Κατα βαθος ειμαστε καλα παιδια ομως!

Λοιπόν το φόρουμ μάλλον είναι για τους expert οπότε οι αρχάριοι να μην γράφονται σε αυτό το φόρουμ γιατί σε λίγο θα τρώνε και ξυλο

Αγοράζοντας Note 4X από Banggood για τη σύζυγό μου, άρα δίχως Β20 αλλά με official global rom, αγοράζω συσκευή plug and play ή θα υπάρχουν βασικές λειτουργίες που δεν θα εκτελούνται σωστά, με αποτέλεσμα αφενός μεν να πέσει γκρίνια στο σπιτικό μου, αφετέρου δε να τρέχω στις αλυσίδες για αγορά άλλης συσκευής;;;;;

Ερωτώ διότι μπήκα στο miui hellas και με αυτά που διάβασα ελαφρώς προβληματίστηκα...

αν το αγορασες, γιατι μας ρωτας;

Καλησπερα, πιστευεται οτι αξιζει η μεταβαση απο Lg G5 στο Redmi note 4?

http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002

Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde

Αν δεν ενεργοποιήσει ς την εξοικονόμηση μπαταρίας και κάνεις σωστά τις αρχικές ρυθμίσεις , δεν πρόκειται να ασχοληθεί ς ξανά μαζί του.

Γιατί δεν παίρνει ς το global .

Ποιος ο λόγος να το πάρεις από εκεί και όχι από Ελλάδα;; και γιατί να μην πάρεις το global με την 800αρα;;;

Για τα άλλα που ρωτάς μόλις το βγάλεις από το κουτί θα παίξει χωρίς σκαλισματα

Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus.

Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon.

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)