freemind11 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 τι ακριβώς είναι το VOLTE? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 τι ακριβώς είναι το VOLTE?Voice over LTE, φωνή πάνω από LTE δίκτυα. Διάβασε και το https://el.m.wikipedia.org/wiki/LTE στην παράγραφο "τηλεφωνικές κλήσεις". Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 δηλαδή μπορείς να κάνεις δωρεάν κλήσεις μέσω ίντερνετ? κάτι σαν το Viber? πρέπει και ο άλλος να το έχει ενεργοποιημένο? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 δηλαδή μπορείς να κάνεις δωρεάν κλήσεις μέσω ίντερνετ? κάτι σαν το Viber? πρέπει και ο άλλος να το έχει ενεργοποιημένο?Καμία σχέση με αυτά. Είναι απλά πρωτόκολλο ώστε οι συσκευές που υποστηρίζουν LTE να μπορούν να κάνουν κλήσεις χωρίς να αναγκάζονται να γυρίζουν σε 3G/2G μια και το LTE δουλεύει με πακέτα IP και είναι ασύμβατο με το πώς δουλεύει το 3G/2G. Και φυσικά δεν είναι δωρεάν, είναι υπηρεσία του παρόχου κινητής και οι κλήσεις χρεώνονται κανονικά. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Μια λειτουργία που έδειχνε την ίδια στιγμή πόσο ανεβοκατεβάζει ενα app υπάρχει η μια το βάζουν μια το βγαζουν . Σίγουρα υπήρχε σε παλιότερη stable. Δεν αναφέρομαι στο total αλλά στο στιγμιαίο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Σήμερα για πρώτη φορά μου έκανε restart το κινητό την ώρα που σερφαρα με τον chrome, με μια μόνο καρτέλα ανοιχτή. Είμαι εδώ και αρκετές ημέρες με την 9.0.7. Έχει συμβεί και σε άλλον; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 παιδες μολις το πηρα για τη γυναικα, ελληνικο απο κοτσωβολο. πολυ ωραια συσκευη, τωρα κανω 1η φορτιση και ξεκιναω να το στησω. 1. που βλεπω για ενημερωση για να περαστει η miui 9 2, τελικα επειδη εχω 2 μερες που διαβαζω και μαλλον χαθηκα στη μεταφραση, εχουμε βρει τζαμι και θηκη σιλικονης που να καθονται ακριβως? ευχαριστω εκ των προτερων Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλησπέρα σας ή 9.0.7.0 έχει έρθει??? Οτα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Καλησπέρα σας ή 9.0.7.0 έχει έρθει??? Οτα? Οχι φιλε μου αυτα που διαβάζεις ειναι πειράγματα οταν ερθει ΕΠΙΣΗΜΑ θα σου βγαλει μήνυμα. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chrispetses Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AndreasL Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Δυστυχώς έβαλα την 9.0.7 για δοκιμή μήπως λύνεται ένα πρόβλημα με το 4g/volte και δεν βλέπω να υπάρχει δυνατότητα επαναφοράς. Με την 9.0.5 δεν είχε σβήσει ποτέ το κινητό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 9, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 9, 2018 Έχει βρει κανείς τρόπο να το συνδέει απλά με usb με το pc και να βλέπει τα files του κινητού από αυτό και να τα διαχειρίζεται; Μιλάμε ότι και να κάνω με 2 συσκευές note 4x κάνει το ίδιο πράγμα, δείχνει τα αρχεία και μόλις κάνεις κλικ να τα μαρκάρεις κάνει σαν restart την σύνδεση και φτου και από την αρχή... Τα νεύρα μου... Όποιος βοηθήσει χρωστάω χάρη μεγάλη... είμαι με win10 αν φταίει αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
AlienTechGR Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Να ρωτήσω και εγώ κάτι, ως totally noob στο θέμα MIUI; Τα χαρακτηριστικά της MIUI 9 Global Beta 8.1.4 θα βρίσκονται στην επόμενη MIUI 9 Global Stable που θα βγει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Έχει βρει κανείς τρόπο να το συνδέει απλά με usb με το pc και να βλέπει τα files του κινητού από αυτό και να τα διαχειρίζεται; Μιλάμε ότι και να κάνω με 2 συσκευές note 4x κάνει το ίδιο πράγμα, δείχνει τα αρχεία και μόλις κάνεις κλικ να τα μαρκάρεις κάνει σαν restart την σύνδεση και φτου και από την αρχή... Τα νεύρα μου... Όποιος βοηθήσει χρωστάω χάρη μεγάλη... είμαι με win10 αν φταίει αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο; μπορεί να φταίει το καλώδιο. να μην κάνει καλή επαφή και να αποσυνδέεται γιατί κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν εξωτερικό δίσκο το κινητό (αν έχεις βάλει on την επιλογή "Εντοπισμός σφαλμάτων USB") Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Να ρωτήσω και εγώ κάτι, ως totally noob στο θέμα MIUI; Τα χαρακτηριστικά της MIUI 9 Global Beta 8.1.4 θα βρίσκονται στην επόμενη MIUI 9 Global Stable που θα βγει;Σωστά φίλε, στην ουσία οι development rom είναι για αυτόν το σκοπό, δοκιμάζονται νέα χαρακτηριστικά και όταν είναι έτοιμα κάθε 1-2 μήνες μπαίνουν στην stable. Στάλθηκε από το HM NOTE 1W μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 (edited) Έχει βρει κανείς τρόπο να το συνδέει απλά με usb με το pc και να βλέπει τα files του κινητού από αυτό και να τα διαχειρίζεται; Μιλάμε ότι και να κάνω με 2 συσκευές note 4x κάνει το ίδιο πράγμα, δείχνει τα αρχεία και μόλις κάνεις κλικ να τα μαρκάρεις κάνει σαν restart την σύνδεση και φτου και από την αρχή... Τα νεύρα μου... Όποιος βοηθήσει χρωστάω χάρη μεγάλη... είμαι με win10 αν φταίει αυτό Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkειχε συζητηθει,οταν αντιγραφεις η μεταφερεις αρχεια πρεπει πρωτα να τα κανεις copy στο desktop και μετα paste εκει που τα θες. Αλλα μπορεις να χρησιμοποιεις το mi drop η τον file explorer της miui για να κανεις το ιδιο ασυρματα και χωρις προβληματα ----- προσθήκη μηνύματος 47 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Να ρωτήσω και εγώ κάτι, ως totally noob στο θέμα MIUI; Τα χαρακτηριστικά της MIUI 9 Global Beta 8.1.4 θα βρίσκονται στην επόμενη MIUI 9 Global Stable που θα βγει;οχι απαραιτητα,στις dev δοκιμαζουν και πραγματα που δεν μπαινουν απαραιτητα στην stable. Edited January 10, 2018 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Alfakias74 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 ρε παιδια, καμια καλη προταση για τζαμι που να εφαρμοζει καλα? κατα προτιμηση απο σκρουτζ Παράθεση Αλλο πράγμα η Alfa... Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Ευχαριστώ τους φίλους azuli και freemind11 που με βοήθησαν. Φίλε freemind11 είχες δίκιο,θεωρούσα ότι το usb debugging είναι ενεργό εξ ορισμού και δεν ήταν τελικά! Με έσωσες γιατί έχει γεμίσει βίντεο και αρχεία θέλω να τα μεταφέρω. Θα δοκιμάσω και τη πρόταση του φίλου azuli. Να είστε καλά παιδιά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
hotgr Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 3 μερες τρέχω https://lineageos.org και είμαι ενθουσιασμένος! Το τηλέφωνό ήταν καλο με miui αλλά τώρα ειναι απλά ΤΈΛΕΙΟ. Μέχρι τώρα δεν πρόσεξα κατι να μη λειτουργεί και η αυτονομία παραμένει μνημειώδης. ----- προσθήκη μηνύματος 9 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- lineageos ελληνικά πλήρως ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα μήπως είναι εύκολο να μου πεις πια έκδοση open gapps χρησιμοποίησες? Μπήκα στο site αλλά κάπου μπερδεύτηκα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τελικά το volte χρεώνεται ή όχι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Τελικά το volte χρεώνεται ή όχι; Το ίδιο το VoLTE όχι, αλλά απο μόνο του δε κάνει και τίποτα. Όταν κάνεις κλήσεις μέσω VoLTE αντι για το 3G χρεώνεσαι ακριβώς το ίδιο. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
freemind11 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 στο παλιό μου κινητό, είχα για καιρό το yahoo weather ας πούμε (και άλλα κατά καιρούς) και έβγαινε η θερμοκρασία στην μπάρα πάνω αριστερά σε αυτό γιατί δεν γίνεται; χρειάζεται κάποια ρύθμιση? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 έχεις δοκιμάσει με άλλο καλώδιο; μπορεί να φταίει το καλώδιο. να μην κάνει καλή επαφή και να αποσυνδέεται γιατί κανονικά θα έπρεπε να μπορείς να το χρησιμοποιήσεις σαν εξωτερικό δίσκο το κινητό (αν έχεις βάλει on την επιλογή "Εντοπισμός σφαλμάτων USB")Ευχαριστώ τους φίλους azuli και freemind11 που με βοήθησαν. Φίλε freemind11 είχες δίκιο,θεωρούσα ότι το usb debugging είναι ενεργό εξ ορισμού και δεν ήταν τελικά! Με έσωσες γιατί έχει γεμίσει βίντεο και αρχεία θέλω να τα μεταφέρω. Θα δοκιμάσω και τη πρόταση του φίλου azuli. Να είστε καλά παιδιά! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεμένα πάντως στα τέσσερα ίδια κινητά που έχω δει χωρίς ενεργό debugging βλέπω μια χαρά την εσωτερική /εξωτερική μνήμη για μεταφορά αρχείων Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 στο παλιό μου κινητό, είχα για καιρό το yahoo weather ας πούμε (και άλλα κατά καιρούς) και έβγαινε η θερμοκρασία στην μπάρα πάνω αριστερά σε αυτό γιατί δεν γίνεται; χρειάζεται κάποια ρύθμιση?Δεν γίνεται αυτό χωρίς root σε Miui. Είναι θέμα του software. From the middle of nowhere to the center of everywhere.. through my Redmi Note 4 Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nplatis Δημ. January 10, 2018 Κοινοποίηση Δημ. January 10, 2018 Καλημέρα μήπως είναι εύκολο να μου πεις πια έκδοση open gapps χρησιμοποίησες? Μπήκα στο site αλλά κάπου μπερδεύτηκα. Αν μπήκες στο opengapps.org, χρειάζεσαι επιλογή ARM64 και Android την έκδοση που έχει η ROM σου (π.χ. Android 7.1 για LineageOS 14.1). Ως προς το πακέτο, πολλοί ξεκινούν με nano ή pico που έχουν τα απαραίτητα, και τα υπόλοιπα τα εγκαθιστούν από το Play Store. Υπάρχει και το πακέτο Aroma το οποίο έχει τα πάντα και έναν installer για να επιλέξεις τι θέλεις (Είναι βέβαια τεράστιο, σχεδόν 1GB, και κατεβαίνει μάλλον αργά. Επίσης θέλει λίγη προσοχή στις επιλογές, μην αφαιρέσεις κάτι απαραίτητο). Υπάρχει πάντως και συγκριτικός πίνακας, κάνε κλικ στο "Variant" για να δεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts