Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Και αυτό είναι το σύνηθες. Ποιά η γνώμη σου για τη συσκευή; Είσαι ευχαριστημένος ;

Και εγώ απο το youhou.gr samsung οπότε.

Εγώ είχα το παλιότερο mi4 το οποίο στα χρόνια του ήταν η καλή σειρά της xiaomi.. Το redmi είναι σε όλα καλύτερο εκτός από κάμερες (με μεγάλη διαφορά) αλλά και σε οθόνη. Το mi4 όταν τα βάζω δίπλα δίπλα είναι σαν να έχει oled της samsung!

Και εγώ απο το youhou.gr samsung οπότε.

Εγώ είχα το παλιότερο mi4 το οποίο στα χρόνια του ήταν η καλή σειρά της xiaomi.. Το redmi είναι σε όλα καλύτερο εκτός από κάμερες (με μεγάλη διαφορά) αλλά και σε οθόνη. Το mi4 όταν τα βάζω δίπλα δίπλα είναι σαν να έχει oled της samsung!

Οι oled έχουν πολύ διαφορετική απόδοση χρωμάτων, σαφώς πιο υπερκορεσμένες, κάτι που προσωπικά δεν είναι στο γούστο μου. Σαφώς και προτιμώ την οθόνη του κινητού μας, η οποία είναι ποιοτική αρκετά, βεβαίως για να βάζουμε τα πράγματα στα σωστά μέτρα και σταθμά υπάρχουν αρκετά ποιοτικότερες LCD κυρίως στο θέμα nits.

Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator

Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+

Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides

50121532128_76c8201c20_n.jpg

Ούτε το m4 έχει oled, είπα "σαν" για να καταλάβετε την διαφορά. Για μένα κάμερα και οθόνη είναι μετριοτατες. Με 150-160€ από Ελλάδα όμως μην τα θέλουμε όλα.

Ούτε το m4 έχει oled, είπα "σαν" για να καταλάβετε την διαφορά. Για μένα κάμερα και οθόνη είναι μετριοτατες. Με 150-160€ από Ελλάδα όμως μην τα θέλουμε όλα.

Ναι το κατανόησα εξ'αρχής μην ανησυχείς επ'αυτού, σε ευχαριστώ για το κόπο σου !

Ξερω οτι οι περισσοτεροι εδω μεσα δεν ασχολουνται με custom rom,αλλα για τους λιγους που ασχολουνται να πω οτι εκανα ενα εκτεταμενο tour αυτες τις μερες απο ολες τις custom miui (xiaomi.eu,miui.su,mi-globe,miuipro,epic rom κλπ),κυριως γιατι ηθελα να δοκιμασω περισσοτερο τις rom που εχουν βαση την xiaomi.eu,καθως ειχα την υπονοια οτι ειναι πιο γρηγορες.

Τελικα διαψευστηκα,ειχα ελπιδες για την mi-globe την οποια την κατεβασα και σε performance mode.Τελικα οταν την φορτωσα με τις εφαρμογες μου ειδα οτι δεν ειναι πιο γρηγορη απο την miuipro που χρησιμοποιω.

Σε extra settings και features καμια απο τις αλλες δεν εφτανε την miuipro,η διαφορα ειναι χαοτικη.Επισης συναντησα και διαφορα bugs απο δω και απο κει,κατι που δεν παιζει παλι στην miuipro

Αυτα,πισω σε miuipro.

παιζει να σουταρουμε μερικες αχρηστες εφαρμογες χωρις να ρουταρουμε κλπ κλπ το κινητο..? Εννοω απο google και xiaomi οπως πχ το mi drop και αλλες που τρωνε μνημη απο το τηλεφωνο..

Μια βοήθεια. Πήρα σε crazy Sundays προσφορά τα hands-free της Samsung με την AKG, EO-IG955. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμοτητας με το θηριάκι μου... Δεν δουλεύει το μικρόφωνο... Σε σαμι κινητό δουλεύει κανονικά... Υπάρχει φιξ η απλά το πάω πίσω?!

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

κανα καλο θεμα που βρισκετε?Δεν εχω ασχοληθει μ αυτα αλλα με μια ματια το theme store που εχει η miui εχει ψιλοαηδιες μεσα

Φτιάξε μόνος σου!

Εχει εφαρμογή στο store: miui theme Creator.

παιζει να σουταρουμε μερικες αχρηστες εφαρμογες χωρις να ρουταρουμε κλπ κλπ το κινητο..? Εννοω απο google και xiaomi οπως πχ το mi drop και αλλες που τρωνε μνημη απο το τηλεφωνο..

Οχι αν δεν είσαι ρουτ!

Απλα παγωσε της! Απο μόνο του δεν το κάνει και κατέβασα κι εγώ εφαρμογή και έκανα την δουλειά μου! Δεν τις παγώνει όλες, αλλά αρκετές!

διπλο ταπ σε κατασταση αναμονης? το εκανα και δεν παιζει. με default launcher.

δουλευει βρε αφου το εχει το κιν απο μαμα με τον μαμα launcher.εχεις ενεργοποιησει την αντιστοιχη ρυθμιση?

Μια βοήθεια. Πήρα σε crazy Sundays προσφορά τα hands-free της Samsung με την AKG, EO-IG955. Το πρόβλημα είναι ότι δεν ήξερα ότι υπάρχει πρόβλημα συνδεσιμοτητας με το θηριάκι μου... Δεν δουλεύει το μικρόφωνο... Σε σαμι κινητό δουλεύει κανονικά... Υπάρχει φιξ η απλά το πάω πίσω?!

Το έχω πάρει και εγώ και παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Ίσως είναι ελαττωματικο οπότε επιστροφή.

Φτιάξε μόνος σου!

Εχει εφαρμογή στο store: miui theme Creator.

Οχι αν δεν είσαι ρουτ!

Απλα παγωσε της! Απο μόνο του δεν το κάνει και κατέβασα κι εγώ εφαρμογή και έκανα την δουλειά μου! Δεν τις παγώνει όλες, αλλά αρκετές!

Αν θες πες μας το όνομα της εφαρμογης σε παρακαλώ

----- προσθήκη μηνύματος 115 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

δουλευει βρε αφου το εχει το κιν απο μαμα με τον μαμα launcher.εχεις ενεργοποιησει την αντιστοιχη ρυθμιση?
Με τους launchers συνήθως κάνεις το αντίθετο με διπλό ταπ. Το θέτεις σε αναμονή

Το έχω πάρει και εγώ και παίζει κανονικά χωρίς πρόβλημα. Ίσως είναι ελαττωματικο οπότε επιστροφή.
Το δοκίμασα και στο Galaxy Note 4 που έχω και δουλεύει κανονικά... Στο Redmi Note 4 το δικό μου και στο 4Α της κοπέλας μου όχι...

Καλησπέρα μπορούμε με κάποιο τρόπο να περάσουμε εφαρμογές όπως της alpha bank ή Πειραιώς για πληρωμές ή την athena card που χρειάζονται nfc με κάποιο τρόπο; πχ αν συνδυαστεί με κάποιο smartwatch με nfc ή κάπως αλλιώς?

Πριν λίγο μου έκανε ένα κουφό η οθόνη, έβγαλε μία πράσινη γραμμή κάτω κάτω σαν την μπαρα της μπαταρίας αλλα πιο λεπτή και σαν διακεκομενη. Αυτο για λίγο και μετα έφτιαξε απο μόνη της. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;

Πριν λίγο μου έκανε ένα κουφό η οθόνη, έβγαλε μία πράσινη γραμμή κάτω κάτω σαν την μπαρα της μπαταρίας αλλα πιο λεπτή και σαν διακεκομενη. Αυτο για λίγο και μετα έφτιαξε απο μόνη της. Το έχει παρατηρήσει κάποιος άλλος αυτό;
Εμενα μου το κανε μονο οταν κατεβαζα την μπαρα ειδοποιησεων στο ιδιο σημειο που αναφερεις.Το χω απ'τον ιουλιο το κινητο κι εως τωρα μου το χει κανει κανα δυο φορες κι αυτο απ' οτι θυμαμαι με την Miui 8.Μολις εκλεινα την οθονη και την ξανα ανοιγα....εφτιαχνε!

Εμενα μου το κανε μονο οταν κατεβαζα την μπαρα ειδοποιησεων στο ιδιο σημειο που αναφερεις.Το χω απ'τον ιουλιο το κινητο κι εως τωρα μου το χει κανει κανα δυο φορες κι αυτο απ' οτι θυμαμαι με την Miui 8.Μολις εκλεινα την οθονη και την ξανα ανοιγα....εφτιαχνε!

Και μένα μου το κανε πριν λίγες μέρες όταν κατέβαζα την μπάρα. Θυμάμαι ήταν 1 ή 2 πολύ λεπτές πράσινες γραμμές. Με restart έφυγαν. Έκδοση aroma rom αν παίζει ρόλο.

Υπάρχει κάποια έκδοση της Google Camera hdr + που να δουλεύει απροβληματιστα; όσες δοκίμασα στο slow motion κρασαρουν.

Υπάρχει κάποια έκδοση της Google Camera hdr + που να δουλεύει απροβληματιστα; όσες δοκίμασα στο slow motion κρασαρουν.

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν εδώ και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Εάν επιθυμείς δοκίμασε την, και πες μας εντυπώσεις

Προσωπικά χρησιμοποιώ αυτήν εδώ και δεν έχω κανένα απολύτως θέμα. Εάν επιθυμείς δοκίμασε την, και πες μας εντυπώσεις
Πάλι, δες τι μου βγάζει. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση; b9cdcc42e53bad6bb0eeebd07258b695.jpg

Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Αν θες πες μας το όνομα της εφαρμογης σε παρακαλώ

Εδώ είσαι: http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7311240#post7311240

Δουλεύει και στην 9.

Edited by Giorgis4

Πάλι, δες τι μου βγάζει. Μήπως θέλει κάποια ρύθμιση;

Στάλθηκε από το MediaPad T1 8.0 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Τώρα κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Δεν έχεις ενεργοποιημένο το api2 φίλε μου στο build.prop. Θέλει ξεκλείδωμα bootloader, root (έστω και προσωρινό αν δε θες να το κρατήσεις), και custom recovery ή να μπουτάρεις σε μία custom προσωρινά.

Τώρα κατάλαβα ποιό είναι το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις. Δεν έχεις ενεργοποιημένο το api2 φίλε μου στο build.prop. Θέλει ξεκλείδωμα bootloader, root (έστω και προσωρινό αν δε θες να το κρατήσεις), και custom recovery ή να μπουτάρεις σε μία custom προσωρινά.

Τα έχω κάνει όλα αυτά, κρασαρει μόνο όταν επιλέγω slow motion

Και για του λόγου το αληθές 844a8123bb6f45a761c26b235d0e90be.jpg

Edited by mylw_4

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)