broxopios Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Καλησπέρα. Χθες ξέχασα τα δεδομένα για Ίντερνετ ανοιχτό και μου έφαγε όλα τα mb. Μάλλον καποια ενημέρωση έκανε. Υπάρχει τρόπος να επιλέξω ποιες εφαρμογές να χρησιμοποιούν τα δεδομένα και ποια μονο με WiFi? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
verikets Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Σε ευχαριστω πολυ...Μπορεις σε παρακαλω να μου παραθεσεις link με την εκδοση λογισμικου που πρεπει να το αγορασω απο Banggood???Many thanks... Εδώ αλλά μόνο σε μαύρο χρώμα -> https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1148122.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Υπάρχει τρόπος να επιλέξω ποιες εφαρμογές να χρησιμοποιούν τα δεδομένα και ποια μονο με WiFi? Δες στις ρυθμίσεις, στις εγκατεστημένες εφαρμογές και αφού επιλέξεις κάποια πας περιορισμό χρήσης δεδομένων. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
laios23 Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Εδώ αλλά μόνο σε μαύρο χρώμα -> https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Global-Edition-5_5-inch-4GB-RAM-64GB-ROM-Snapdragon-625-Octa-core-4G-Smartphone-p-1148122.html ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Δες στις ρυθμίσεις, στις εγκατεστημένες εφαρμογές και αφού επιλέξεις κάποια πας περιορισμό χρήσης δεδομένων. Ευχαριστω.... Παράθεση http://briefcase.pathfinder.gr/download/laios23/38168/578002 Το γούστο μου είναι πολύ απλό. Είμαι πάντα ικανοποιημένος, έχοντας το καλύτερο...''Oscar Wilde Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 3, 2017 Θα ξανακάνω το ερώτημα μήπως έχει συμβεί και σε άλλον και πιθανή λύση. Μετά τη τελευταία αναβάθμιση το κινητό φορτίζει ως το 98% και μένει εκεί όσο και αν το αφήσεις. Καμία ιδέα τι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Θα ξανακάνω το ερώτημα μήπως έχει συμβεί και σε άλλον και πιθανή λύση. Μετά τη τελευταία αναβάθμιση το κινητό φορτίζει ως το 98% και μένει εκεί όσο και αν το αφήσεις. Καμία ιδέα τι να κάνω; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkεάν βγάλεις βάλεις πάλι τον φορτιστή πάει 100 Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Teacher Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Υπάρχει τρόπος να αλλάξω το μέγεθος και συγκεκριμένα το πάχος της γραμμής κατάστασης-ειδοποίησης ώστε να μπορώ να βλέπω καλύτερα την ώρα και το ποσοστό μπαταρίας; Ας οψεται η ηλικία και η γκαβομαρα μας!!! Δεν γίνεται νομίζω από τις ρυθμίσεις αλλά μπορείς να βάλεις ένα θέμα που να τα μεγαλώνει, π.χ. cooler, sky v2 by ottoman κ.λ.π. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 εάν βγάλεις βάλεις πάλι τον φορτιστή πάει 100 Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΝαι, αν τον βγάλω και τον ξαναβάλω πάει 100% . Το θέμα είναι ότι με όλες τις προηγούμενες εκδόσεις δε το είχα,το απέκτησα μετά το τελευταίο update. Τι το άφησα να μηδενίσει τελείως,τι το φόρτισα κλειστό και ανοιχτό,το πρόβλημα παραμένει. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Sleep Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 ευχαριστω για την απαντηση σου. Μπορεις να με βοηθησεις στο 2ο βημα ? δλδ πως θα παρω τα εικονιδια απ το θεμα limitless ? το snougat ux το κατεβασα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
timkos40 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Δεν γίνεται νομίζω από τις ρυθμίσεις αλλά μπορείς να βάλεις ένα θέμα που να τα μεγαλώνει, π.χ. cooler, sky v2 by ottoman κ.λ.π.Σ ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Έβαλα το cooler Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Προσπάθησα να ψάξω εδώ στο νήμα, αλλά βρήκα αναφορές για σύγκριση οθονών μεταξύ 4/64 και 3/32 εκδόσεων. Θέλω να παραγγείλω οθόνη από skroutz. Ποια είναι η οθόνη που ταιριάζει και να είναι γνήσια. Μπορεί να βοηθήσει κανείς; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ckoul Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Θα ξανακάνω το ερώτημα μήπως έχει συμβεί και σε άλλον και πιθανή λύση. Μετά τη τελευταία αναβάθμιση το κινητό φορτίζει ως το 98% και μένει εκεί όσο και αν το αφήσεις. Καμία ιδέα τι να κάνω; Πιθανόν και να το έκαναν σκόπιμα αφού αυτή η συμπεριφορά (να μην φορτίζει στο 100%) αυξάνει το χρόνο ζωής της μπαταρίας. Από την άλλη, έχεις και τη δυνατότητα να την πας 100% εάν εσύ το κρίνεις αναγκαίο.. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Πιθανόν και να το έκαναν σκόπιμα αφού αυτή η συμπεριφορά (να μην φορτίζει στο 100%) αυξάνει το χρόνο ζωής της μπαταρίας. Από την άλλη, έχεις και τη δυνατότητα να την πας 100% εάν εσύ το κρίνεις αναγκαίο..Και η ένδειξη της μπαταρίας δε πρέπει να σβήνει ποτέ; Μένει μόνιμα στο πράσινο και ας έχει πλήρως φορτιστεί. Διάβασα και αλλού ότι είναι bug της 9.0.5. Αν περάσω σε dev θα έχω τα ίδια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Και η ένδειξη της μπαταρίας δε πρέπει να σβήνει ποτέ; Μένει μόνιμα στο πράσινο και ας έχει πλήρως φορτιστεί. Διάβασα και αλλού ότι είναι bug της 9.0.5. Αν περάσω σε dev θα έχω τα ίδια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σε εμένα πάντως με 9.0.5 φορτίζει στο 100% Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Σε εμένα πάντως με 9.0.5 φορτίζει στο 100%Αν επιτρέπεται ανοικτό ή κλειστό το φορτίζεις; Σβήνει η πράσινη ένδειξη όταν φορτιστεί πλήρως; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 εμένα τόσες μέρες πήγαινε στο 100% με την 9.0.5.0. από προχτές το κάνει αυτό με το 98 %. δεν ξέρω τι τι έπιασε έτσι ξαφνικά Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 μαλιστα, πέρασα το redwolf και όταν κάνω reboot system πάλι κολαει στο Logo μήπως φταίει το ότι είμαι με global stable rom? edit: όλα οκ, για κάποιο λόγο δεν έβλεπε το os. ξαναπέρασα τη ρομ και όλα καλά. συμφορουμίτη azuli για να έχω οτα τώρα με το redwolf τικαρισα τα 2 σημεία στις ρυθμίσεις, πρέπει να απενεργοποιώ και τη lock screen όταν την περνάω?κατι τετοιο ειχα διαβασει παλιοτερα αλλα ηταν και παλιοτερη εκδοση του redwolf τοτε,δεν ξερω τωρα αν χρειαζεται. Οπως ειπα χρησιμοποιω το redwolf αλλα δεν χρησιμοποιω ota, γι αυτο και παραπεμπω και στο thread στο xda για πιο πολλα info σχετικα μ αυτο το θεμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 μαλιστα, πέρασα το redwolf και όταν κάνω reboot system πάλι κολαει στο Logo μήπως φταίει το ότι είμαι με global stable rom? edit: όλα οκ, για κάποιο λόγο δεν έβλεπε το os. ξαναπέρασα τη ρομ και όλα καλά. συμφορουμίτη azuli για να έχω οτα τώρα με το redwolf τικαρισα τα 2 σημεία στις ρυθμίσεις, πρέπει να απενεργοποιώ και τη lock screen όταν την περνάω? Δεν την πολυκαταλαβαίνω αυτή την ερώτηση με τη λοκσκρίν. Ακολούθησες σίγουρα αυτά τα βήματα; How to use OTA Updates with Red Wolf Recovery Start your Phone into Red Wolf Recovery Open ''Advanced Settings'' Open ''Special Action'' Click ''OK'' at the Popup Message Scroll down and CHECK ''Support MIUI Incremental OTA'' and ''Include System in OTA Survival'' Reboot to System Enjoy your OTA Updates! Και δουλεύει, εχτές μου ήρθε ΟΤΑ ενημέρωση εφαρμογών συστήματος. Γενικά πολύ ωραίο εργαλείο το Red Wolf που απλοποιεί πολλές βαρετές διαδικασίες, μακάρι να το επεκτείνουν και σε άλλα Xiaomi. Τώρα ερώτηση από μένα. Δεν μπορώ να απελευθερώσω χώρο στο Mi Cloud, αρχικά μου είχε κάνει μπακάπ φωτογραφίες μου χωρίς να ξετικάρω τον συγχρονισμό τους και τώρα ενώ όταν διαγράφω τις φωτό από το τηλέφωνο, δεν μου αδειάζει τον ανάλογο χώρο στο Cloud. Τί δεν καταλαβαίνω εδώ; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 ευχαριστω για την απαντηση σου. Μπορεις να με βοηθησεις στο 2ο βημα ? δλδ πως θα παρω τα εικονιδια απ το θεμα limitless ? το snougat ux το κατεβασα Θα μπεις στην εφαρμογή θέματα, και θα πατήσεις το εικονίδιο κάτω δεξιά που μοιάζει με φατσούλα. Μετά προσαρμογή θέματος, και στα εικονίδια θα επιλέξεις limitless. Μπορείς να πειραματιστεις εκτός από τα εικονίδια και στα υπόλοιπα, πχ μηνύματα στυλ κλειδώματος κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vitriolis Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπέρα σας. Ήρθα κι εγώ στην παρέα της xiaomi με το Red mi 4x. Ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να προμηθευτώ γνήσια θήκη μέσω ίντερνετ; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Seiferakos Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Μπορείς να μπεις στις ρυθμίσεις του widget και να επιλέξεις ποιες πληροφορίες θέλεις να εμφανίζονται. Αν κατάλαβα δεν θέλεις να εμφανίζονται η ραμ κ ή ρομ.Όχι θέλω επειδή η εφαρμογή κολλάει καμία φορά αν υπάρχει κάποια άλλη αντίστοιχη που να έχει τα ίδια χαρακτηριστικά. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasileios26 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Καλησπέρα σας. Ήρθα κι εγώ στην παρέα της xiaomi με το Red mi 4x. Ήθελα να ρωτήσω που μπορώ να προμηθευτώ γνήσια θήκη μέσω ίντερνετ; Στάλθηκε από το HUAWEI VNS-L31 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Καλώς ήρθες στη παρέα της κινητάρας μας. Δες εδώ (και χωρίς τελωνείο). Επέλεξε στο bundle τη σωστή έκδοση για τον SD. Παράθεση Myphone.gr: Xiaomi Forum Moderator • Redmi Note 9 Pro 6-128 / 5020 mAh / 64mp / 30W Q.charge / 4G+ Guides Redmi Note 9 Pro & Xiaomi Guides Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Και η ένδειξη της μπαταρίας δε πρέπει να σβήνει ποτέ; Μένει μόνιμα στο πράσινο και ας έχει πλήρως φορτιστεί. Διάβασα και αλλού ότι είναι bug της 9.0.5. Αν περάσω σε dev θα έχω τα ίδια; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δεν εχει μπαγκ κανονικα αναβει πρασινο και σβηνει τελειως οταν φτασει στο 100%. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
broxopios Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Με τη τελευταία 9.5 έχω θέμα με τη φόρτιση. Πάει μέχρι 98% και σταματάει. Αν βγάλεις και ξαναβάλεις τον φορτιστή πάει 100 αλλά αν το δουλέψω πάει στο 97 σε ούτε 5 λεπτά. Παρά όλα αυτά συνολική διάρκεια είναι 8 + sot αλλά αυτό με τη φόρτιση δε ξέρω τι να κάνω,ανοικτό κλειστό το έκανε δύο φορές συνεχόμενες τώρα. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κι εμένα 2 φορές έχει φτάσει στο 95% και σταμάτησε. Στην προχθεσινή φόρτιση κανονικά έφτασε μέχρι το 100% [/color] Δες στις ρυθμίσεις, στις εγκατεστημένες εφαρμογές και αφού επιλέξεις κάποια πας περιορισμό χρήσης δεδομένων. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Πως απενεργοποιουμε την εξοικονόμηση όταν φτάσει στο 20%; Το απενεργοποιω αλλά όταν φτάσει πάλι στο 20%ενεργοποιητε αυτόματα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MUSICMANIAC Δημ. December 4, 2017 Κοινοποίηση Δημ. December 4, 2017 Δεν γίνεται νομίζω από τις ρυθμίσεις αλλά μπορείς να βάλεις ένα θέμα που να τα μεγαλώνει, π.χ. cooler, sky v2 by ottoman κ.λ.π. Επίσης καλό είναι και το selayar black. Παράθεση *Ο γνωστικός άνθρωπος αναγνωρίζει τον αμαθή, γιατί υπήρξε κι ο ίδιος αμαθής. Αντίθετα, ο αμαθής δεν αναγνωρίζει τον γνωστικό, γιατί αυτός ο ίδιος δεν υπήρξε ποτέ γνωστικός* . (Σενέκας) . Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts