Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

Υπαρχει καποιο τζαμακι που να καλυπτει ολη την επιφανεια της οθονης,απο ελληνικο μαγαζι?Πηρα ενα σημερα αλλα αφηνει περιθωρια περιμετρικα.

Ρε παιδιά δεν μπορούμε να ορίσουμε κάποιες συγκεκριμένες επαφές να γίνεται κλήση από προκαθορισμένη sim? Σε ένα παλιό λενοβο που είχε η γυναίκα υπήρχε αυτή η επιλογή!

Για τη συγκεκριμενη tempered μεμβρανη δεν εχω λινκ γιατι οπως προανεφερα την εβαλα σ ενα φιλο μου που εχει μαγαζι με πολλα τετοια καλουδια στη θεσσαλονικη.Παρηγγειλα ομως και ενα tempered glass απο alliexpress που λεει οτι ειναι για το xiaomi redmi note 4 και μαλιστα μερικα χιλιοστα μικροτερο περιμετρικα για να μην εμφανιζονται τα ασπρα γυρω γυρω.Ειναι αυτο

https://www.aliexpress.com/item/2pcs-For-Xiaomi-Redmi-Note-4-Pro-Tempered-Glass-Note4-Screen-Protector-For-Xiaomi-Redmi-Note/32785564207.html?spm=a2g0s.9042311.0.0.rHqSqM

Όταν την παραλάβεις, δώσε feedback αν αξίζει, πως εφαρμόζει, αίσθηση κλπ.

Παιδια παντως επειδη ρωτουσα και δεν πολυπηρα απαντησεις, να πω οτι ως κατοχος του 4/64,αν και δεν μπορω να ξερω αν το 3αρι δεν εχει διαφορα στην πραξη, βλεπω οτι το λειτουργικο σιγουρα "απλωνεται" γιατι εγω ειμαι συνεχεια με περπου 800 ραμ ελευθερη εκτος αν τα κλεισω ολα και παω στο 1,7γιγα . Προς γνωση και συμμορφωση! :p

Φιλε Tr3LaRa δωσε περιγραφη,αφηνει μεγαλο κενο στα πλαινα;Ειναι μεμβρανη;Γενικως σου φαινεται οτι κανει καλη δουλεια;Προστατευει μονο απο γρατζουνιες η και απο πτωσεις;

Στο miui forum το επισημο εχουν κάνει port τη κάμερα του one plus για το κινητό μας..καλή μου φάνηκε...αν θέλετε δοκιμάζεται...

Εννοείς αυτό;

http://en.miui.com/thread-1065780-1-1.html

δηλαδη αυτό:

https://forum.xda-developers.com/redmi-note-4/themes/camera-oneplus-5-camera-redmi-note-4-t3668804

Θέλει root και ενεργοποίηση API 2.

Thanks!

Ίσως να είναι λίγο καλύτερη από την stock. (Μετά από μια γρήγορη σύγκριση).

Είμαι με stable και όχι root.

Το watermark έχει γούστο!

Να πω κι ότι, η εντύπωση μου είναι ότι η φωτογραφία είναι λίγο καλύτερη στην miui 9.

... γιατι οπως προανεφερα την εβαλα σ ενα φιλο μου που εχει μαγαζι με πολλα τετοια καλουδια στη θεσσαλονικη.

ένα pm κι από δω, παρακαλώ. έχω 3 καρντάσια να στείλω στον φίλο σου, αν είναι καλή στην εφαρμογή, στην αίσθηση αφής και στην προστασία από χτυπήματα.

σε ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

Thanks!

Ίσως να είναι λίγο καλύτερη από την stock. (Μετά από μια γρήγορη σύγκριση).

Είμαι με stable και όχι root.

Το watermark έχει γούστο!

Να πω κι ότι, η εντύπωση μου είναι ότι η φωτογραφία είναι λίγο καλύτερη στην miui 9.

Και τώρα ποιο αρχείο κατεβάζουμε; Redmi note 4 ή Note 4x; Ευχαριστώ

Και τώρα ποιο αρχείο κατεβάζουμε; Redmi note 4 ή Note 4x; Ευχαριστώ
Note 4x

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4

το παχος απο τη συγκεκριμενη το ξερουμε?το touch πως ειναι μετα την εφαρμογη?

για τις αλλες που παρεθεσα πιο πριν δεν εχει κανεις αποψη...

σε παχος ειναι οσο ειναι μια μεβρανη και σαν εφαρμογη στο touch ειναι μια χαρα δεν εχω κανενα προβλημα

----- προσθήκη μηνύματος 89 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

Φιλε Tr3LaRa δωσε περιγραφη,αφηνει μεγαλο κενο στα πλαινα;Ειναι μεμβρανη;Γενικως σου φαινεται οτι κανει καλη δουλεια;Προστατευει μονο απο γρατζουνιες η και απο πτωσεις;
αφηνει κενο αλλα οχι μεγαλο για μενα τουλαχιστον ειναι μια χαρα και εχει φαει τουμπα γερη αλλα δεν επαθε τπτ.εκει που την εβαλα μου ειπαν οτι καλυτερο και απο glass

ένα pm κι από δω, παρακαλώ. έχω 3 καρντάσια να στείλω στον φίλο σου, αν είναι καλή στην εφαρμογή, στην αίσθηση αφής και στην προστασία από χτυπήματα.

σε ευχαριστώ.

Στάλθηκε από το αυτοκίνητο μου χρησιμοποιώντας τα δάκτυλα μου.

Έχεις μνμ

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Κάποιος που να έχει περάσει Google cam hdr+ αν μπορεί να με πει ποιο αρχείο ακριβώς πέρασε;

Από καμιά δεκαριά που δοκίμασα, καλά αποτελέσματα βγάζει το πρώτο πάνω, GCam5.1.016-Arnova8G2-V1.3 αλλά με αρκετά επιθετικό noice reduction ίδίως στις βραδυνές και μια εναλλακτική χωρίς πολύ NR το MGC_5.1.016_7.0+C2API_v.1.0 ή το v1.1

Δοκίμασα και 3.8-κλπ που χρησιμοποιούν σε άλλες συσκευές αλλά βγάζει πάρα πολύ θόρυβο.

Στις ρυθμίσεις από διάφορες συστάσεις για το Note 4 ίσως καλύτερα να ρυθμιστεί παντού Nexus 6P και HDR+ papameters = very high αλλά θέλει αρκετά πειράματα ακόμα.

Και με την ευκαιρία, τώρα μου κρασάρει η stock camera αλλά κάπου πήρε το μάτι μου ότι θέλει μια ρύθμιση, νομίζω στο BuildProp, αλλά δεν θυμάμαι που την είδα.

Edited by Vangelis_D9

Ωραίος, αν βρεις τη χρειάζεται ώστε να μη κρασαρει η στοκ πες

Με το Camera MOD διορθώνεται: http://en.miui.com/thread-551251-1-1.html

Ας μου θυμισει καποιος την εφαρμογη που βαζουμε για τις διαφιμησεις αυτην που ειναι χωρις ρουτ γιατι για ρουτ ειχα την adaway που ειναι κορυφη.

Οπως επισης και μια εφαρμογη για backup και των δεδομενων απο το ενα τηλ στο αλλο.Δοκιμασα με το Mi mover αλλα περναει μονο την εφαρμογη και οχι τα δεδομενα.

Καποιος μηπως?

Καποιος μηπως?

Για μπλοκάρισμα διαφημίσεων τσέκαρε αυτό το thread και τα πρώτα σχόλια που προτείνονται κι άλλες λύσεις.

Για backup το Helium δεν κάνει δουλειά;

Τελικά το θέμα με τη προστασία οθόνης για εμένα έληξε μετά από περίπου 40 πεταμένα €. Πήρα τη παρακάτω μεμβράνη από http://www.protectionfilms24.com και κάθισε τέλεια. Δεν είναι σκληρή σαν τζαμί αλλά ούτε λεπτή σαν φιλμ. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Αφήνει κενό περίπου δύο χιλιοστά περιμετρικά στην οθόνη, αλλά κολλάει καλά, χωρίς ασπρίλες γύρω γύρω. Κόστος 6,5 € και άφιξη σε μια βδομάδα από τη παραγγελία με απλό ταχυδρομείο.c710210466bbc880b99e1f64c123d370.jpg9534f4a198b7f5f6ba9c59ed924bf8f2.jpg3feaa62550649c6f09ed6c9bb54217dd.jpgfd4253790b02a91e5ccae6796956eb2e.jpgaef86fa9853d1595b3130dc8585a1372.jpg

Ξέχασα να αναφέρω ότι είναι εντελώς

anti-fingerprint

Στάλθηκε από το HTC 10 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Edited by Gx2
:innocent: Όλα είναι σχετικά... :devil:

Άψογος. Βέβαια ουσιαστικά αποτελεί dev αναβάθμιση της stock, θα την περάσω το βράδυ και ευχαριστούμε.

Για μπλοκάρισμα διαφημίσεων τσέκαρε αυτό το thread και τα πρώτα σχόλια που προτείνονται κι άλλες λύσεις.

Για backup το Helium δεν κάνει δουλειά;

Δεν εχω βγαλει ακρη με το helium

Σ ευχαριστω παντως για την εφαρμογη !

Τελικά το θέμα με τη προστασία οθόνης για εμένα έληξε μετά από περίπου 40 πεταμένα €. Πήρα τη παρακάτω μεμβράνη από http://www.protectionfilms24.com και κάθισε τέλεια. Δεν είναι σκληρή σαν τζαμί αλλά ούτε λεπτή σαν φιλμ. Είναι κάτι ενδιάμεσο. Αφήνει κενό περίπου δύο χιλιοστά περιμετρικά στην οθόνη, αλλά κολλάει καλά, χωρίς ασπρίλες γύρω γύρω. Κόστος 6,5 € και άφιξη σε μια βδομάδα από τη παραγγελία με απλό ταχυδρομείο.c710210466bbc880b99e1f64c123d370.jpg9534f4a198b7f5f6ba9c59ed924bf8f2.jpg3feaa62550649c6f09ed6c9bb54217dd.jpgfd4253790b02a91e5ccae6796956eb2e.jpgaef86fa9853d1595b3130dc8585a1372.jpg

anti-fingerprint

To recommended πήρες;

Το μόνο που με χαλάει είναι η χώρα προέλευσης.

Φιλικά.Γιώργος.

anti-fingerprint

καλό είναι αλλά δεν τα λες και 2 χιλιοστά. μάλλον μισό πόντο αφήνει. τέλος πάντων κάτι κάνει

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Υπάρχει συγκεκριμένη έκδοση twrp που μπορώ να περάσω ώστε να έχω οτα; κατάλαβα σωστά; αν ναι, ποια είναι αυτή;

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)