mylw_4 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Σε όσους ήρθε η 9, διαφορά στη στοκ κάμερα υπάρχει; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) έχει πέσει το λινκ που είχε δωθεί εδώ πριν λίγα post, όποιος φίλος το έχει ας το ανεβάσει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Edited November 3, 2017 by sgatzo Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Βρε παλικαρια στο Nova Launcher πως αλλαζουμε χρωμα στο κεντρικο κουμπι αυτο το στρογγυλο με τις 6 τελιτσες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
spiros787 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 έχει πέσει το λινκ που είχε δωθεί εδώ πριν λίγα post, όποιος φίλος το έχει ας το ανεβάσει Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk http://www.fonearena.com/blog/233886/xiaomi-redmi-note-4-miui-9-global-stable-rom.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Η σημερινή Global beta σταμάτησε, στο επίσημο forum ανακοίνωσαν το εξής: "Important note: Due to the translation issue in Mi Video, update for MIUI 9 Global Beta ROM 7.11.2 suspended today. It will be fixed on 6th November, 2017, please stay tuned to the forum. Thanks for your patience and understanding" Όχι και κανένα σοβαρό bug... Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Βρε παλικαρια στο Nova Launcher πως αλλαζουμε χρωμα στο κεντρικο κουμπι αυτο το στρογγυλο με τις 6 τελιτσες; Παρατεταμενο πατημα στο κουμπι, επιλεγεις edit και εκει αλλαζεις εικονίδιο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Παρατεταμενο πατημα στο κουμπι, επιλεγεις edit και εκει αλλαζεις εικονίδιο Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Ωραιος! Το ειχα δει αλλα ειδα οτι αλλαζεις ονομα και εφαρμογη που θα εκτελει δεν ειχα προσεξει πως αν πατησεις στο εικονιδιο σου βγαζει και αλλα διαφορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 http://www.fonearena.com/blog/233886/xiaomi-redmi-note-4-miui-9-global-stable-rom.htmlΝα σαι καλά, ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Η σημερινή Global beta σταμάτησε, στο επίσημο forum ανακοίνωσαν το εξής: "Important note: Due to the translation issue in Mi Video, update for MIUI 9 Global Beta ROM 7.11.2 suspended today. It will be fixed on 6th November, 2017, please stay tuned to the forum. Thanks for your patience and understanding" Όχι και κανένα σοβαρό bug...Δλδ απο 6 νοεμβρη θα αναμενουμε καινουριο update;Ακομη κι εμεις που μαστε ακομα με miui 8; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Developers φοράς? Αν ναι, γιατί εισαι ακόμη στην 8? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Developers φοράς? Αν ναι, γιατί εισαι ακόμη στην 8? Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkεγώ είμαι με 8.2.10.0 και μου βγάζει αναβάθμιση (που δεν την κάνω) για 8.5.8.0. 9αρα δεν μου βγάζει ακόμα. πρέπει να περάσω πρώτα την 8.5.8.0; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Να σαι καλά, ευχαριστώ πολύ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkτην κατεβαζομε και μετα πως την περναμε ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 την κατεβαζομε και μετα πως την περναμε ?Πας ρυθμίσεις- σχετικά με το τηλέφωνο- ενημερώσεις συστήματος και πατάς πάνω δεξιά στις 3 τελείες και επιλογή πακέτου ενημέρωσης όπου βρίσκεις αυτό που κατέβασες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 (edited) εβαλα την τελευταια miuipro που πλεον απο σημερα εχει περασει σε miui 9.1 και βλεπω ακομα καλυτερη ταχυτητα και απο miui 9 και γενικα πιο smooth την rom Επισης εχουν αρχισει και φτιαχνουν τα notifications καπως,εχει μαζευτει καπως το χαλι που εβλεπες οταν εκανες swipe με 2 δαχτυλα το notification για να μεγαλωσει. Στο viber πλεον στο swipe με 2 δαχτυλα βλεπεις και reply,που δουλευει,και εικονες.Στο gmail βλεπεις αποστολεα και θεμα και δεν εχει 3 κενες γραμμες απο την μια γραμμη στην αλλη. Γενικα γινεται δουλεια βλεπω σε αυτο το θεμα. Ειχα σκοπο να βαλω την νεα miuipro,να παρω τα backup μου και να δοκιμασω καμια μη miui απο περιεργεια αλλα η αυξηση της ταχυτητας και του smoothness στην miui 9.1 με εκανε να το αναβαλω προς το παρον. Edited November 3, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vasilis200 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Καλησπέρα.Εχω αγορασει κ εγω ενα redmi note 4 global edition 3-36 πριν μια εβδομαδα.εχει εδω κ δυο μερες δεν ακούγομαι καλα μου λενε.μηπως υπαρχει καμια ρύθμιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Πας ρυθμίσεις- σχετικά με το τηλέφωνο- ενημερώσεις συστήματος και πατάς πάνω δεξιά στις 3 τελείες και επιλογή πακέτου ενημέρωσης όπου βρίσκεις αυτό που κατέβασες. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk το λινκ που δωσανε ποιο πανω ειναι η official 9 η ειναι τπτ μουφα οποτε να περιμενω να μου ερθει OTA ? και επισης να κανω clear data κτλ για να τη περασω η τη περναω απο πανω ? επισης εκαν unzip το αρχειο που κατεβασα ποιο φακελο πεταω μεσα στο κινητο ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
admen Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 το λινκ που δωσανε ποιο πανω ειναι η official 9 η ειναι τπτ μουφα οποτε να περιμενω να μου ερθει OTA ? και επισης να κανω clear data κτλ για να τη περασω η τη περναω απο πανω ? επισης εκαν unzip το αρχειο που κατεβασα ποιο φακελο πεταω μεσα στο κινητο ? μια χαρα ειναι το λινκ την κατεβασα και την περασα ζιπαρισμενη οπως ειναι δεν θα την κανεις unzip απο εκει που κανουμε ελεγχο ενημερωσεων πατας τις τρεις τελιτσες πανω δεξια επιλογη πακετου ενημερωσης και επιλεγεις οπως ειναι ζιπαρισμενο το αρχειο που θα κατεβασεις Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
sgatzo Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 το λινκ που δωσανε ποιο πανω ειναι η official 9 η ειναι τπτ μουφα οποτε να περιμενω να μου ερθει OTA ? και επισης να κανω clear data κτλ για να τη περασω η τη περναω απο πανω ? επισης εκαν unzip το αρχειο που κατεβασα ποιο φακελο πεταω μεσα στο κινητο ?Θα επιλέξεις το φάκελο στο οποίο βρίσκεται το αρχείο που κατέβασες με το zip. Δεν το κάνεις unzip,απλά επέλεξε από τις 3 τελείες τον file explorer και μέσα από αυτόν βρες το φάκελο με τη rom Για το αν είναι ασφαλής αυτή που έδωσε ο συμφορουμίτης δε μπορώ να απαντήσω μιας και δε πρόλαβα καν να την κατεβάσω ακόμα. Καλό θα είναι ένα hard reset πριν λένε αλλά και να μην το κάνεις δεν έχεις θέμα. Αν τη βάλεις και έχεις θεματάκια κάνε το τότε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Θα επιλέξεις το φάκελο στο οποίο βρίσκεται το αρχείο που κατέβασες με το zip. Δεν το κάνεις unzip,απλά επέλεξε από τις 3 τελείες τον file explorer και μέσα από αυτόν βρες το φάκελο με τη rom Για το αν είναι ασφαλής αυτή που έδωσε ο συμφορουμίτης δε μπορώ να απαντήσω μιας και δε πρόλαβα καν να την κατεβάσω ακόμα. Καλό θα είναι ένα hard reset πριν λένε αλλά και να μην το κάνεις δεν έχεις θέμα. Αν τη βάλεις και έχεις θεματάκια κάνε το τότε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalkδλδ το βαζω μεσα οπως το κατεβαζα η το κανω unzip ?εχει δυο φακελους μεσα στο zip αρχειο firmware - update και ενα που λεει meta - inf Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
leuteris23 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Developers φοράς? Αν ναι, γιατί εισαι ακόμη στην 8? Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkGlobal stable 8.5.8.0 εχω αλλα καταλαθος έσβησα το αρχειο ota της miui 9 κι εκτοτε δεν μου βγαζει αναβαθμιση.Γιαυτο λεω "κι εμεις με miui 8" Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
topmar Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ευχαριστώ πολύ για το link παιδιά, μόλις την πέρασα χειροκίνητα στο δικό μου 3/32... Όλα καλά φαίνονται... Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Lenovo S650 - Xiaomi Hongmi Red Rice 1S - Coolpad F1 - Lenovo S660 - Xiaomi Redmi Note - Mlais M52 Note - Landvo S6 - Xiaomi Redmi Note 2 - Lenovo A806 Golden Warrior - Xiaomi Redmi Note 3 - Xiaomi Redmi Note 4 - Xiaomi Redmi Note 5 - Xiaomi Redmi Note 6 Pro - Mi9 Lite - POCO X3 Pro - Poco X5 Pro 5G ......what next? Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bandi650 Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Καλησπέρα.Εχω αγορασει κ εγω ενα redmi note 4 global edition 3-36 πριν μια εβδομαδα.εχει εδω κ δυο μερες δεν ακούγομαι καλα μου λενε.μηπως υπαρχει καμια ρύθμιση;;; το ιδιο θεμα εχει και το τηλεφωνο που πηρα και εγω για καποιον αλλο απο σκρουτζομαγαζο κοντα στη ομονοια. η λυση που δωσανε οταν το πηγαμε ηταν να το γυρισει σε 3g. πηραμε global τηλεγωνο και θα το δουλευουμε σα 3g!!!!!!!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Κι εγώ πέρασα χειροκίνητα την 9.0 σαν να είναι πιο γρήγορη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Την περασα και εγω απο περιεργεια ειχα dev με 9 και εβαλα την 8 stable και μετα το αρχειο. Θα την κρατησω λιγο να την δω αν και η ιδεα μου ειναι οτι η dev ειναι πολυ καλυτερη τσουλαει καλυτερα το κινητο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. November 3, 2017 Κοινοποίηση Δημ. November 3, 2017 Ερώτηση. Τα αποθηκευμένα θέματα επηρεάζουν την λειτουργία με τη νέα ρομ ή πρέπει να εγκαταστησουμε νέα συμβατά με miui 9 θέματα? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts