Antretng Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Παιδιά παρακαλώ να σταματήσει αυτή η κόντρα που ξεκίνησε σχετικά με το βίντεο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hernan Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Καλησπέρα στην παρέα! Θα ήθελα να κάνω μια ερώτηση και ελπίζω να μην σας κουράσω πολύ, αφού το θέμα έχει συζητηθεί πολλάκις. Αφορά τη διαφορά ανάμεσα σε εκδόσεις "Global version" του note 4 που ισχυρίζονται ότι διαθέτουν την Β20 μπάντα (πράγμα αμφίβολο πολλές φορές) και την έκδοση 4Χ που την διαθέτει σίγουρα. Διάβασα πολλές πληροφορίες στο συγκεκριμένο νήμα που με προβλημάτισαν, αλλά προφανώς δεν ήμουν σε θέση να διάβασα όλες τις σελίδες. :worry: Βρήκα σε ένα σκρουτζομάγαζο την έκδοση 4/64 σε εξαιρετικά καλή τιμή και ισχυρίζονται ότι διαθέτουν την "Global version" του note 4 με την πολυπόθητη μπάντα Β20. Όταν τους ρώτησα αν είναι σίγουρα αυτή, με διαβεβαίωσαν και όταν αναγκάστηκα να τους ρωτήσω αν έχει παρεμβληθεί η infoquest στη μέση (μιας και μου εξήγησαν σε άλλο κατάστημα ότι η συγκεκριμένη εταιρία εισάγει τα Note 4 και μετά τα μετονομάζει σε 4Χ για την Ελληνική αγορά), μου απάντησαν όχι και ότι τα εισάγουν οι ίδιοι από την Κίνα. Να τους πιστέψω;; Δηλαδή όντως μιλάμε για ένα note 4 Global Version με Β20 μπάντα σε πολύ χαμηλότερη τιμή από άλλα μαγαζιά (30-50 ευρώ χαμηλότερη) ή να υποθέσω ότι προσπαθούν να κοροϊδέψουν κόσμο; Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την απάντηση όποιου μπει στον κόπο να διαβάσει το μακρυνάρι που έγραψα!!! :D Ένας μπερδεμένος μελλοντικός αγοραστής note 4. :cool: Το 4χ που πουλανε τα μεγαλα μαγαζια (infoquest) ειναι το 4 global version.απλα η infoquest το εχει βαφτησει 4Χ. Αν αυτο που βρηκες εχει στο πλαι το κοκκινο αυτοκολητακι με που λεει global version και κωδικο μοντελου 2016102 τοτε εισαι οκ απο καθε αποψη. Δες το πρωτο μηνυμα και θα σου λυθουν οι αποριες! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Το κατεβάζεις, το βάζεις στη μνήμη του κινητού, πας ρυθμισεις->αναβάθμιση (ή έκδοση λογισμικού, δεν θυμάμαι καλά), πατάς πάνω δεξιά 3 τελείες και πατάς τοπική αναβάθμιση (ή επιλογή αρχείου... Δεν έχω πια miui και τα λέω στο περίπου). Εκεί επιλέγεις το αρχείο. Υπόψιν θα σβήσει τα πάντα. Αν όμως θελήσεις ναό επιστρέψεις σε stable θα πρέπει να το κάνεις μόνο μέσω fastboot.οποτε μενω οπως ειμαι γιατι μετα αμα θελω να γυρισω ****.οταν βγει το miui 9 ολοι οσοι εχουν beta θα τη βαλουν δλδ με fastboot ? Edited October 20, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 οποτε μενω οπως ειμαι γιατι μετα αμα θελω να γυρισω τον ηπια.οταν βγει το miui 9 ολοι οσοι εχουν beta θα τη βαλουν δλδ με fastboot ? αυτή είναι μια ερώτηση που θα ήθελα και εγώ να ξέρω τι θα γίνει με αυτούς που έχουν τώρα beta όταν βγει η stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 αυτή είναι μια ερώτηση που θα ήθελα και εγώ να ξέρω τι θα γίνει με αυτούς που έχουν τώρα beta όταν βγει η stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Υπομονη κάτσε και θα δείς. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 οποτε μενω οπως ειμαι γιατι μετα αμα θελω να γυρισω ****.οταν βγει το miui 9 ολοι οσοι εχουν beta θα τη βαλουν δλδ με fastboot ? language please. Όπως έχω γράψει ήδη στον οδηγό και όπως σου έχω ήδη απαντήσει, δεν γυρνάς μέσω του updater αλλά μέσω fastboot. Ασχολείσαι με fastboot? Τότε ειναι εύκολο. Δεν ασχολείσαι; Κάτσε εκει που είσαι. ;) αυτή είναι μια ερώτηση που θα ήθελα και εγώ να ξέρω τι θα γίνει με αυτούς που έχουν τώρα beta όταν βγει η stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Σαν τι να γίνει δηλαδή; Είτε παραμένουν dev είτε φλασάρουν την stable. Δεν βλέπω κάτι διαφορετικό απο παλαιότερα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Εβαλε κανεις την dev δηλαδη εκανε αναβαθμιση; Εγω με VDSL και δεν λεει να κατεβει κοιμαται ο server απο την ωρα που εγραψα οτι βγηκε εχει φτασει μονο στο 88% ενω στον υπολογιστη την κατεβασα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 αυτή είναι μια ερώτηση που θα ήθελα και εγώ να ξέρω τι θα γίνει με αυτούς που έχουν τώρα beta όταν βγει η stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΌταν είσαι σε development πάντα εκεί θα είσαι δεν αλλάζει κάτι, όπως και αυτοί που είναι stable που μπερδεύεσαι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Όταν είσαι σε development πάντα εκεί θα είσαι δεν αλλάζει κάτι, όπως και αυτοί που είναι stable που μπερδεύεσαι; Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk α τώρα έγινε κατανοητό μια φορά dev πάντα dev! Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Τελικά το γίνεται με το voLTE στην συσκευή μας; Δεν βλέπω πουθενά την επιλογή στο μενού των καρτών. Μόνο με το *#*#4636#*#* το βλέπω και είναι στο on. Stock το γύρισα με stock recovery κλπ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Τελικά το γίνεται με το voLTE στην συσκευή μας; Δεν βλέπω πουθενά την επιλογή στο μενού των καρτών. Μόνο με το *#*#4636#*#* το βλέπω και είναι στο on. Stock το γύρισα με stock recovery κλπ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Γιατι δε το βλεπεις και πρεπει να πατήσεις 20 αριθμοσυμβολα; δεν το καταλαβα πρωτο πρωτο ειναι με το που ανοιγεις τις σιμ, κατι εχεις κανει στο τηλεφωνο; μιλαω για κοσμοτε αν εχεις άλλη δεν ξερω. :) Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Γιατι δε το βλεπεις και πρεπει να πατήσεις 20 αριθμοσυμβολα; δεν το καταλαβα πρωτο πρωτο ειναι με το που ανοιγεις τις σιμ, κατι εχεις κανει στο τηλεφωνο; μιλαω για κοσμοτε αν εχεις άλλη δεν ξερω. :) έχει αλλάξει στις dev roms η θέση βρε.. εμείς οι "μαμά" το βλέπουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 έχει αλλάξει στις dev roms η θέση βρε.. εμείς οι "μαμά" το βλέπουμε Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Αμμμμ τοτε τι ψαχνουν μια το ενα μια το αλλο δε καθονται στα αυγα τους χαχαχα χιουμορ κανω μην παρεξηγηθεί κανεις φιλοι μου. :lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Η μια κάρτα είναι cosmote ναι. Αρχίζω και ανησυχώ. Το έχω γυρίσει σε stock πριν δύο τρεις μέρες. Να έβαλα λάθος rom;;;; Edited October 20, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ενώ πάτησα λήψη της ενημέρωσης και την έκανα εξακολουθεί να την δείχνει. Τι παίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
gregog7 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Ενώ πάτησα λήψη της ενημέρωσης και την έκανα εξακολουθεί να την δείχνει. Τι παίζει; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΔεν δείχνει κάτι περίεργο, απλά σου λέει ποια έχεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 (edited) Άβυσσος η ψυχή του miui. Άλλαξα region σε US και η επιλογή είναι πρώτη πρώτη στο μενού των SIM καρτών!!! Δηλαδή θα έχω voLTE με την κάρτα της cosmote; Δεν βλέπω κάποιο σύμβολο όμως; Σε συνέχεια των παράξενων της miui, για να αλλάξω την εμφάνιση των επαφών και να τις ταξινομεί με το επώνυμο, είδα και έπαθα. Μενού μέσα στο μενού και πάλι τίποτα. Αν πας όμως από το system apps->contacts, ω τι παράξενο, έχει (και) άλλο μενού! Γιατί τέτοιο μπάχαλο;;;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited October 20, 2017 by cb600f Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
magiktigra Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Τι λέει αυτό το tempered glass? Το έχει δοκιμάσει κανείς? https://www.geekbuying.com/item/Redmi-Note-4X-Makibes-Screen-Protector---Transparent-379756.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Δεν δείχνει κάτι περίεργο, απλά σου λέει ποια έχεις. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 global Βρε άλλο ρώτησα.. Ενώ έκανα την ενημέρωση γιατί εξακολουθεί να μου λέει λήψη ενημερώσης; Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Μήπως κατεβάζει το zip; Δες στον φάκελο downloaded_rom ή κάπως έτσι. Τελικά έχει κανείς voLTE ή όχι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Τελικά το γίνεται με το voLTE στην συσκευή μας; Δεν βλέπω πουθενά την επιλογή στο μενού των καρτών. Μόνο με το *#*#4636#*#* το βλέπω και είναι στο on. Stock το γύρισα με stock recovery κλπ. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalkτι ειναι το volte ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cb600f Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 τι ειναι το volte ?Αυτό ακριβώς ρώτησε και το παλληκάρι όταν ρώτησα στην εξυπηρέτηση πελατών cosmote!!! Κράτησα και screenshot Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
vassar Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Τελικά πως διορθώνεται το πρόβλημα με το tethering γνωρίζουμε; Από ότι φαίνεται το έχω και εγω και ενώ συνδέεται δε δίνει data στην άλλη συσκευή. Είμαι με τη τελευταία Global Stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Vangelis_D9 Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Με τη stable 8.5.8.0 στην Bacon Camera, όταν γυρίζω στο (πολύ ικανοποιητικό) manual σάς συμβαίνει κάποιες φορές να πατάτε και να μην τραβάει φωτογραφίες; Κάποιο κρασάρισμα πρέπει να παίζει αφού πρέπει να κλείσω και να ξανανοίξω την εφαρμογή. ΥΓ. Δεν έχω μπει ακόμα στη διαδικασία να βάλω τη Google Camera, από το σαββατοκύριακο και μετά θα ασχοληθώ με τα root κλπ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. October 20, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 20, 2017 Τελικά πως διορθώνεται το πρόβλημα με το tethering γνωρίζουμε; Από ότι φαίνεται το έχω και εγω και ενώ συνδέεται δε δίνει data στην άλλη συσκευή. Είμαι με τη τελευταία Global Stable. Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Εχει ειπωθεί αυτό, το δοκίμασες? Καλησπέρα, όσοι έχετε πρόβλημα με το tethering δοκιμάστε να αλλάξετε το πρωτόκολλο ΑΡΝ σε ΙΡν4 και άμα δεν δουλέψει αυτό αλλάξτε τον τύπο ΑΡΝ σε "default,dun" άμα είναι διαφορετικός. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts