cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Lol, κι εγώ δε βάζω ποτέ το flash έτσι κι αλλιώς. Αυτός είναι ο λόγος που δίνουν πάντως. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Βάλτε google camera hdr+ και δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά το φλας ;) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Βάλτε google camera hdr+ και δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά το φλας ;) Με A6000 και 35/1.8 ουτε εγω θελω φλας :p http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=2678499 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Namgal Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Βάλτε google camera hdr+ και δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά το φλας ;)Πως την βάζουμε; Έχεις κάποιο λινκ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Πως την βάζουμε; Έχεις κάποιο λινκ; Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Δες το πρώτο μήνυμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Με A6000 και 35/1.8 ουτε εγω θελω φλας :p http://www.insomnia.gr/index.php?app=core&module=attach§ion=attach&attach_rel_module=classifieds&attach_id=2678499 Μωρε και γω έχω μια rx100 αλλά δεν κουβαλάς πάντα μαζί σου τη κάμερα. Και σκέψου ότι αυτό το λέω εγώ που εμένα είναι και φορητή (χωράει σε τσαντάκι) Πάντως την α6000 την κοζαρω καιρό τώρα. Μάλλον θα είναι η επόμενη μου Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Βάλτε google camera hdr+ και δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά το φλας ;)Την έβαλα την ίδια μέρα που έβαλα LineageOS στη συσκευή. Κάνει πολύ καλή δουλειά. Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Βάλτε google camera hdr+ και δεν θα χρειαστείτε ποτέ ξανά το φλας ;) Να ξαναρωτήσω γιατί απάντηση δεν πήρα την προηγούμενη φορά, αν τη βάλω με τη μέθοδο χωρίς ροοτ θα έχω πρόβλημα με μελλοντικές αναβαθμίσεις οτα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) Λογικά θα έπρεπε να εμφανίζει γραφικό πάνω δίπλα στο σήμα Η υπηρεσία λειτουργεί, έχω COSMOTE συμβόλαιο. Μια απλή επιβεβαίωση λειτουργίας είναι ότι κατά την κλήση, σε δίκτυο LTE, παραμένει η ένδειξη 4G στην status bar. Edited October 13, 2017 by eleco Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
panosk7dl Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 (edited) είναι το ίδιο με αυτό το λεπτό με το 1€ απο ali, με τα χρωματιστά πλαίσια πάνω κάτω? Το γυαλί κολλάει στην οθόνη και στο κέντρο η όχι? Γιατί αν είναι σαν το λεπτό φτηνό που λέω δεν αξίζει γιατί από πτώση δεν προφέρει προστασία συν οτι αυτο κοστίζει ακριβά. Έχω παρει αυτό https://m.ebay.com/itm/Full-Tempered-Glass-Screen-Protector-for-Xiaomi-Redmi-Note-4X-Global-Version-/152601063189?hash=item2387bb6f15%3Ag%3A6UsAAOSwCmZZUT1U&_trkparms=pageci%253Ac441cfef-b032-11e7-83a5-74dbd18070ec%257Cparentrq%253A168bb13d15f0abc6743ef3dbfffbdedd%257Ciid%253A7 το tempeted απο ebay εδω κι ενα μηνα περίπου και είμαι πολυ ικανοποιημένος. Έχει κάτσει πολυ καλα πανω στην οθονη, δεν έχει πάρει καθόλου αερα και δεν αφήνει πολλές δαχτυλιες Edited October 13, 2017 by panosk7dl Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Κατοχος απο εχθες και εγω του note 4 sd625 4/64!Μιας και το rn3 pro μου αφησε χρονους.. :( Αυτο που θελω να ρωτησω υπαρχει τροπος οπως στπ rn 3 pro να εχουμε twrp+root και ota με zcx twrp?Εψαξα στο xda αλλα δεν βρηκα κατι...πιο πολυ root με νοιαζει να βγαλω τις διαφημισεις και ας το κανω σε καθε αναβαθμιση αν ειμαι σε λαθος νυμα διορθωστε με! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
cca Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Κατοχος απο εχθες και εγω του note 4 sd625 4/64!Μιας και το rn3 pro μου αφησε χρονους.. :( Αυτο που θελω να ρωτησω υπαρχει τροπος οπως στπ rn 3 pro να εχουμε twrp+root και ota με zcx twrp?Εψαξα στο xda αλλα δεν βρηκα κατι...πιο πολυ root με νοιαζει να βγαλω τις διαφημισεις και ας το κανω σε καθε αναβαθμιση αν ειμαι σε λαθος νυμα διορθωστε με!Αν και δε το έχω κάνει ο ίδιος (μια και πήγα σε LineageOS) τα παιδιά εδώ λένε για τη red wolf recovery που τα κάνει αυτά. Ψάξε στο XDA. ----- προσθήκη μηνύματος 59 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Η υπηρεσία λειτουργεί, έχω COSMOTE συμβόλαιο. Μια απλή επιβεβαίωση λειτουργίας είναι ότι κατά την κλήση, σε δίκτυο LTE, παραμένει η ένδειξη 4G στην status bar.Χμ, εγώ με καρτοκινητό what's up είμαι όμως. Μήπως το δίνει μόνο σε συμβόλαια... Παράθεση Βασική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 5 Global (whyred) -- OS: MiUI 10 Global Beta (Android 8.1) Εφεδρική συσκευή: Xiaomi Redmi Note 4 Global (mido) -- OS: LineageOS 15.1 (Android 8.1) Δίκτυο: WIND Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
IASVN Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Κατοχος απο εχθες και εγω του note 4 sd625 4/64!Μιας και το rn3 pro μου αφησε χρονους.. :( Αυτο που θελω να ρωτησω υπαρχει τροπος οπως στπ rn 3 pro να εχουμε twrp+root και ota με zcx twrp?Εψαξα στο xda αλλα δεν βρηκα κατι...πιο πολυ root με νοιαζει να βγαλω τις διαφημισεις και ας το κανω σε καθε αναβαθμιση αν ειμαι σε λαθος νυμα διορθωστε με! Δες αυτό τον οδηγό http://en.miui.com/thread-646861-1-1.html Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. October 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 13, 2017 Πανω που πηγα να ρουταρω για να κρατησω μπακ απ εφαρμογών με το τιτανίουμ, μπουταρω σε ρικοβερι και βλεπω οτι εχει γυρισει στο mi recovery Ξανα μανα απ την αρχη αυριο πέρασμα twrp, root, κλπ Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Η υπηρεσία λειτουργεί, έχω COSMOTE συμβόλαιο. Μια απλή επιβεβαίωση λειτουργίας είναι ότι κατά την κλήση, σε δίκτυο LTE, παραμένει η ένδειξη 4G στην status bar. ο ήχος πώς είναι? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 ο ήχος πώς είναι? Μια χαρά, ίδιος με αυτόν που είχα στο iPhone 7plus με ενεργοποιημένη την υπηρεσία. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 αυτο με τη 820 band Πως βλεπω αν εχει το δικο μου ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Μωρε και γω έχω μια rx100 αλλά δεν κουβαλάς πάντα μαζί σου τη κάμερα. Και σκέψου ότι αυτό το λέω εγώ που εμένα είναι και φορητή (χωράει σε τσαντάκι) Πάντως την α6000 την κοζαρω καιρό τώρα. Μάλλον θα είναι η επόμενη μου offtopic αν δεν εχεις σκοπο να τα χωσεις σε φακους μην την παρεις εγω θελω να την δωσω να παρω την RX100V ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- αυτο με τη 820 band Πως βλεπω αν εχει το δικο μου ? Διαβασε την πρωτη σελιδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Shinig Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Ωραια ευχαριστω για τις απαντησεις! Παράθεση Xiaomi Mi8 Global 6/128 Xiaomi.eu Dev Rom Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Tr3LaRaS Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 offtopic αν δεν εχεις σκοπο να τα χωσεις σε φακους μην την παρεις εγω θελω να την δωσω να παρω την RX100V ----- προσθήκη μηνύματος 35 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Διαβασε την πρωτη σελιδαπως μπορω να το τσεκαρω μεσα απο τη συσκευη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kostas_mp Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Καλημέρα και από εμένα. Βρίσκω το 4/64 στο gearbest με priority line στα 150 ευρώ. Ξέρω ότι είναι καλή ευκαιρία αλλά είναι ασφαλές σαν παραγγελία? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 πως μπορω να το τσεκαρω μεσα απο τη συσκευη Δεν ξερω μεσα αλλα αν εχει ακομα το αυτοκολητο στην πλατη που γραφει 2016102 η το αυτοκολητο στο κουτι που γραφει global version πρεπει και ο φορτιστης να εχει Ελληνικο βυσμα να μην θελει ανταπτορα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
damierom Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Τι συμβαίνει με τις dev rom??? Λόγω αργιών δεν έβγαλε 2 εβδομάδες και χθες έβγαλε την 7.10.12 MIUI 9 μόνο για την MTK Global ενώ για Snapdragon ακόμη η 7.6.8 MIUI 8........ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 Τι συμβαίνει με τις dev rom??? Λόγω αργιών δεν έβγαλε 2 εβδομάδες και χθες έβγαλε την 7.10.12 MIUI 9 μόνο για την MTK Global ενώ για Snapdragon ακόμη η 7.6.8 MIUI 8........ Εχουν βρει προβλημα με το φλας:lol: Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. October 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. October 14, 2017 @Antretng ποια έκδοση της google camera προτείνεις τελικά να περαστεί μετά από 2 μήνες που δοκιμάζεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts