djkostas20 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 http://www.citismarket.com/xiaomi-redmi-note-4x-32gb-snap-black http://www.citismarket.com/index.php?route=product/product&product_id=907 Απο αυτο το μαγαζι ειχα παρει πριν το καλοκαιρι το global 3/32 black ολα καλα στα 169 ευρω. τοτε ειχα ζητησει το 4Χ με το κοκκινο αυτοκολλητο κλπ τωρα επειδη θελω να το παρω για αλλον βλεπω αυτα τα 2 και πηρα παλι το καταστημα και η κοπελα μου ειπε αυτο που το λεει 4Χ με 170 ευρω ειναι "καινουργιο μοντελο" και δεν εχει ερθει ακομα.στην ερωτηση τι καινουργιο εχει αφου ειναι το ιδιο ακριβως με το αλλο που κανει 155 και ειναι διαθεσιμο,δεν ηξερε φυσικα αλλα μου ειπε οτι ειναι global και τα 2.εσεις καταλαβαινετε διαφορα? Να ζητήσεις να σου πει πριν το παραγγείλεις το product/model number. Απλά τα πράγματα. Εγώ από πλαίσιο που το πήρα τους το ζήτησα επι τόπου. Θέλω να δω ότι το γράφει η συσκευασία. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημέρα. Το κινητό πλέον δεν αναγνωρίζει την σύνδεση με το pc. Όταν το συνδέω με το καλώδιο, καταλαβαίνει μόνο την φόρτιση. Ούτε το pc το αναγνωρίζει. Μπήκα ρυθμίσεις, ξαναέβαλα USB debugging, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημέρα. Το κινητό πλέον δεν αναγνωρίζει την σύνδεση με το pc. Όταν το συνδέω με το καλώδιο, καταλαβαίνει μόνο την φόρτιση. Ούτε το pc το αναγνωρίζει. Μπήκα ρυθμίσεις, ξαναέβαλα USB debugging, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Τι θες να κάνεις? Τι εννοείς δεν το αναγνωρίζει? Σε fastboot? Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
manosn2 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Καλημέρα. Το κινητό πλέον δεν αναγνωρίζει την σύνδεση με το pc. Όταν το συνδέω με το καλώδιο, καταλαβαίνει μόνο την φόρτιση. Ούτε το pc το αναγνωρίζει. Μπήκα ρυθμίσεις, ξαναέβαλα USB debugging, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Κατέβασε την κουρτίνα ειδοποιήσεων μόλις το συνδέσεις και επέλεξε τη μεταφορά αρχείων. Μόλις το συνδέεις είναι πάντα επιλεγμένη η φόρτιση. Edited August 28, 2017 by manosn2 Παράθεση ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!! Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Να ζητήσεις να σου πει πριν το παραγγείλεις το product/model number. Απλά τα πράγματα. Εγώ από πλαίσιο που το πήρα τους το ζήτησα επι τόπου. Θέλω να δω ότι το γράφει η συσκευασία. εννοεις το 201612 η κατι τετοιο περαν του κοκκινου global αυτοκολλητου,ε?οκ το ξερω αλλα γιατι 2 ΙΔΙΑ μοντελα με διαφορα 15 ευρω?αυτο δεν καταλαβαινω. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 εννοεις το 201612 η κατι τετοιο περαν του κοκκινου global αυτοκολλητου,ε?οκ το ξερω αλλα γιατι 2 ΙΔΙΑ μοντελα με διαφορα 15 ευρω?αυτο δεν καταλαβαινω. Γιατί ίσως να είναι διαφορετικά. Αν κρίνω μάλιστα από τις φωτογραφίες(που βέβαια είναι ενδεικτικές) τότε το ένα φαίνεται ότι είναι το παλιό και το άλλο το καινούριο από τις λεπτομέριες που έχουν στις κεραίες και στα διακοσμητικά γύρω από κάμερα, δαχτυλικό. Σε κάθε περίπτωση εσένα δεν σε ενδιαφέρει. Αυτό που σε ενδιαφέρει(αν σε ενδιαφέρει) είναι να είναι το 2016102. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
enteka Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Φιλε δοκιμασα για λιγο σημερα οπως σου ειπα το keep της google. Ειμαι με DEV Version: 7.8.24 (MIUI9) Το εβαλα τρεις υπενθυμισεις στη ιδια ημερα απο τις 12:00 να χτυπησει στις 18:00 , 18:30 , 19:00 Ολες χτυπησαν κανινικα. κοιτα και τις φωτο και το video για να δεις https://drive.google.com/drive/folders/0BwXfRXFzhHhnS1Y1bjdOcGxpSW8?usp=sharing Σ' ευχαριστώ πολύ που το δοκίμασες. Εμένα τις τελευταίες μέρες αυτό που γίνεται είναι να μου έρχονται σχεδόν όλες οι ειδοποιήσεις στην ώρα τους και μια χαρά, αλλά και ορισμένες απ' αυτές μόνο αφού ανοίξω την οθόνη του κινητού, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί οι προβλεπόμενες ειδοποιήσεις να εμφανιστούν και μία ώρα αργότερα από την προγραμματισμένη τους. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
dskoumis Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον αισθητήρα που όταν δέχεσαι μια κλήση σβήνει η οθόνη όταν το τοποθετείς στο αυτί σου κατά κάποιο περίεργο λόγο ναι μεν σβήνει αλλά ξανά ανάβει και πατιούνται τα πλήκτρα μου έχει σπάσει τα νεύρα υπάρχει κάποια λύση?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Παιδιά η Lineage 14.1 πως είναι από διαχείριση μπαταρίας σε σχέση με την global stable? Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Καλημέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον αισθητήρα που όταν δέχεσαι μια κλήση σβήνει η οθόνη όταν το τοποθετείς στο αυτί σου κατά κάποιο περίεργο λόγο ναι μεν σβήνει αλλά ξανά ανάβει και πατιούνται τα πλήκτρα μου έχει σπάσει τα νεύρα υπάρχει κάποια λύση?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας TapatalkΝα υποθέσω ότι έχεις ήδη ενεργοποιήσει τον proximity sensor όταν δέχεσαι κλήσεις. Αν όχι ενεργοποίησε τον. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Sorry, λάθος μου.. Εννοούσα να καλιμπραρεις τον proximity sensor.. ;) Edited August 28, 2017 by NikosChandolias Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημέρα παιδιά αντιμετωπίζω ένα θέμα με τον αισθητήρα που όταν δέχεσαι μια κλήση σβήνει η οθόνη όταν το τοποθετείς στο αυτί σου κατά κάποιο περίεργο λόγο ναι μεν σβήνει αλλά ξανά ανάβει και πατιούνται τα πλήκτρα μου έχει σπάσει τα νεύρα υπάρχει κάποια λύση?? Ευχαριστώ Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk αυτό δυστυχώς το κάνει συχνά πυκνά και αν δε προσέξεις πολλές φορές το αυτί πατάει πάνω στη σίγαση και ακους τον αλλο να σου φωνάζει ναι ναι και δε σε ακούει :lol::lol: Τώρα το έχω μάθει οπότε όταν ακούσω αμέσως το ελέγχω και όντως έχει πατηθεί η σίγαση. Και σε παλιά κινητά το πάθαινα που και που αλλά εδώ γίνεται πιο συχνά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) αυτό δυστυχώς το κάνει συχνά πυκνά και αν δε προσέξεις πολλές φορές το αυτί πατάει πάνω στη σίγαση και ακους τον αλλο να σου φωνάζει ναι ναι και δε σε ακούει :lol::lol: Τώρα το έχω μάθει οπότε όταν ακούσω αμέσως το ελέγχω και όντως έχει πατηθεί η σίγαση. Και σε παλιά κινητά το πάθαινα που και που αλλά εδώ γίνεται πιο συχνά Εμενα παντως σε 3 διαφορετικά redmi note 4 global που εχουν περάσει από τα χέρια μου κανένα δεν το έκανα. Μήπως το μπερδεύει το τζαμάκι; Επιπλέον όταν το βάζεται στο αυτί σας μήπως αφήνεται κενό που οριακά το κάνει να ανοίγει; Edited August 28, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
theo1973 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Την ίδια έχω και εγώ. Πολύ καλή σε ομορφιά και εφαρμογή. Υπόψιν όμως ότι πάνω και κάτω είναι ανοικτό, δεν το καλύπτει. Και αυτό ακριβώς (το ότι πάνω-κάτω είναι ανοιχτή) ενδέχεται να το πληρώσεις ακριβά. Έχω την ίδια -όντως όμορφη- θήκη στο 5ιντσο 4x και προχθές μου έπεσε από τον 1ο όροφο σε τσιμέντο στο ισόγειο (έκανε 2-3 γκελ πάνω στο μπετό). Αλλού βρέθηκε η θήκη αλλού το κινητό. Αρχικά χάρηκα γιατί ήταν νύχτα και δεν είδα ούτε γρατζουνιά. Την επόμενη μέρα όμως με το φως είδα ένα βαθουλωματάκι πάνω δεξιά στην πλαστική φάσα και ένα μικρό ασήμαντο ράγισμα στο κρύσταλλο της οθόνης πάνω δεξιά. Το τηλέφωνο σώθηκε, λειτουργεί εντελώς απροβλημάτιστα αλλά τα εύσημα πάνε στην κατασκευή του και μόνο. Η μικρή έστω αυτή ζημιά είναι υπαιτιότητα της θήκης της Nillkin. Αν είχα οποιαδήποτε ελαστική θήκη σιλικόνης του 1€ πιθανότατα δεν θα είχε πάθει ούτε αυτή τη μικρή ζημιά. Δεν τη συνιστώ πλέον εγώ λοιπόν τη Frosted Shield. Και καμία σκληρή θήκη γενικότερα. Καλημέρα. Το κινητό πλέον δεν αναγνωρίζει την σύνδεση με το pc. Όταν το συνδέω με το καλώδιο, καταλαβαίνει μόνο την φόρτιση. Ούτε το pc το αναγνωρίζει. Μπήκα ρυθμίσεις, ξαναέβαλα USB debugging, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Αν έκανες root και μετά εμφανίστηκε το πρόβλημα αυτό είναι υπεύθυνο. Ψάξε για ένα patch που κυκλοφορεί και λύνει το πρόβλημα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Υπόψιν, όσοι δουλεύεται τη google camera εδώ θα βρείτε όλες τις διαθέσιμες εκδόσεις https://www.androidfilehost.com/?w=files&flid=206578 . Άλλες φαίνεται να δουλεύουν πιο αποδότικα από άποψη τελικού αποτελέσματος και άλλες πιο γρήγορα ή χωρίς crashes. Δεν έχω προλάβει να τις τεστάρω διεξοδικά. Επιπλέον φαίνεται να υπάρχουν και εκδόσεις για marshmallow roms (gcam 3.2 απο nexus 5x και 6p). Μεγαλύτερο ενδιαφέρον ίσως έχει απο nexus 5 ναι nexus 6 που έχουν αισθητήρα πιο κοντά στο δικό μας. Edit: Όντως η έκδοση GCam_4.4.012.156195200-41155109_7.0_N5_Min.apk φαινεται να διαχειρίζεται καλύτερα το θόρυβο από ότι του pixel. Υποψιν, μην ξεχνάτε να κάνετε tap to focus πριν τραβήξετε φωτογραφία αφού καμιά φορά "τεμπελιάζει" και δεν νετάρει σωστά. Edited August 28, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Να φανταστώ ότι όλα τα apk's προϋποθέτουν api2 ενεργοποιημένο; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 (edited) Να φανταστώ ότι όλα τα apk's προϋποθέτουν api2 ενεργοποιημένο; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Σωστά υποθέτεις. Πάντως του n5 φαίνεται ακόμα καλύτερη αν και αργή (δηλαδή για να βγάλεις δεύτερη φωτογραφία μετά την πρώτη θέλει 2 δευτερολέπτα... ) Edited August 28, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Υπάρχει κάποια άλλη κάμερα που να παίζει καλύτερα απο την μαμά εφαρμογή χωρίς τροποποιήσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Υπάρχει κάποια άλλη κάμερα που να παίζει καλύτερα απο την μαμά εφαρμογή χωρίς τροποποιήσεις; Όχι. Εκτός εάν εννοείς manual mode. Βλέπε πρώτη σελίδα Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stklinis Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Καλημέρα. Το κινητό πλέον δεν αναγνωρίζει την σύνδεση με το pc. Όταν το συνδέω με το καλώδιο, καταλαβαίνει μόνο την φόρτιση. Ούτε το pc το αναγνωρίζει. Μπήκα ρυθμίσεις, ξαναέβαλα USB debugging, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Θέλω να μεταφέρω αρχεία μεταξύ τηλεφώνου και υπολογιστή ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Κατέβασε την κουρτίνα ειδοποιήσεων μόλις το συνδέσεις και επέλεξε τη μεταφορά αρχείων. Μόλις το συνδέεις είναι πάντα επιλεγμένη η φόρτιση. Αυτό λέω. Δίνει μόνο την φόρτιση ως επιλογή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Θέλω να μεταφέρω αρχεία μεταξύ τηλεφώνου και υπολογιστή ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό λέω. Δίνει μόνο την φόρτιση ως επιλογή Μήπως έχεις αφήσει ενεργό το usb debagging? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Θέλω να μεταφέρω αρχεία μεταξύ τηλεφώνου και υπολογιστή ----- προσθήκη μηνύματος 3 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Αυτό λέω. Δίνει μόνο την φόρτιση ως επιλογή Εάν δεν είναι θέμα software όπως σου πρότειναν παραπάνω, δοκίμασε και με άλλο καλώδιο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Υπάρχει κάποια άλλη κάμερα που να παίζει καλύτερα απο την μαμά εφαρμογή χωρίς τροποποιήσεις; Google camera ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Καλημέρα. Το κινητό πλέον δεν αναγνωρίζει την σύνδεση με το pc. Όταν το συνδέω με το καλώδιο, καταλαβαίνει μόνο την φόρτιση. Ούτε το pc το αναγνωρίζει. Μπήκα ρυθμίσεις, ξαναέβαλα USB debugging, αλλά τίποτα. Καμιά ιδέα; Airdroid,δεν υπάρχει λόγος για καλώδια η και solid explorer αν τον χρησιμοποιείς είναι τέλειος Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Google camera ----- προσθήκη μηνύματος 4 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Airdroid,δεν υπάρχει λόγος για καλώδια η και solid explorer αν τον χρησιμοποιείς είναι τέλειος ftp δίνει; Αν ναι, γιατί να μην χρησιμοποιήσεις απλά το fie manager του miui που δίνει και αυτό δυνατότητα ftp? Σε καθε περίπτωση, ίσως να βολεύει για μεταφορά μερικών μικρών αρχείων αλλα για μεταφορά μεγαλύτερου όγκου δεν φτάνει τη ταχύτητα του usb. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 Google camera Θέλει τροποποιήσεις αυτή. Αν κατάλαβα καλά το παιδί θέλει μία που να παίζει απλά με εγκατάσταση της. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσει snap ή open camera. Airdroid,δεν υπάρχει λόγος για καλώδια η και solid explorer αν τον χρησιμοποιείς είναι τέλειος Και εγώ airdroid έχω πάντα!!! Καλώδιο δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό έχω να χρησιμοποιήσω. Παράθεση Google Pixel 9 Pro XL Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tollisth Δημ. August 28, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 28, 2017 ftp δίνει; Αν ναι, γιατί να μην χρησιμοποιήσεις απλά το fie manager του miui που δίνει και αυτό δυνατότητα ftp? Σε καθε περίπτωση, ίσως να βολεύει για μεταφορά μερικών μικρών αρχείων αλλα για μεταφορά μεγαλύτερου όγκου δεν φτάνει τη ταχύτητα του usb. Ναι δίνει,έστω από το fie manager του miui αν έχει και αν δεν θέλει ποιο απλό airdroid μια χαρά μεταφέρονται όλα ότι όγκος δεδομένων και να υπάρχει ----- προσθήκη μηνύματος 6 λεπτά μετά την υποβολή του προηγούμενου ----- Θέλει τροποποιήσεις αυτή. Αν κατάλαβα καλά το παιδί θέλει μία που να παίζει απλά με εγκατάσταση της. Εγώ θα έλεγα να δοκιμάσει snap ή open camera. Και εγώ airdroid έχω πάντα!!! Καλώδιο δεν ξέρω και εγώ πόσο καιρό έχω να χρησιμοποιήσω. Airdroid πάντα,επίσης χρησιμοποιώ solid explorer πραγματικά φοβερός έκανα σύνδεση με pc κατευθείαν μεταφορά αρχείων και streaming Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts