Qparadox Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Φςςςςς! Απίστευτο! Προφανώς βρίσκουν τη βέλτιστη - οικονομικά και χρονικά - διαδρομή για αυτούς, και αυτή είναι μέσω ΗΠΑ!! :wacko: Δεν έχεις πρόβλημα για τελωνείο αφού είναι αγορασμένο από Ευρώπη. Τώρα πώς θα φτάσει σε σένα, είναι δική τους δουλειά. Αν μπορείς, όταν παραλάβεις, παρουσίασε την τελική διαδρομή που ακολούθησε το δέμα! Έχει ενδιαφέρον! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Φςςςςς! Απίστευτο! Προφανώς βρίσκουν τη βέλτιστη - οικονομικά και χρονικά - διαδρομή για αυτούς, και αυτή είναι μέσω ΗΠΑ!! :wacko: Δεν έχεις πρόβλημα για τελωνείο αφού είναι αγορασμένο από Ευρώπη. Τώρα πώς θα φτάσει σε σένα, είναι δική τους δουλειά. Αν μπορείς, όταν παραλάβεις, παρουσίασε την τελική διαδρομή που ακολούθησε το δέμα! Έχει ενδιαφέρον! Nαι οκ, θα ποσταρω την τελικη διαδρομη του γιατι μου φανηκε πολυ περιεργο. Τωρα ειδα παντως την εκτιμωμενη παραδοση και ξενερωσα γιατι οταν το αγορασα εγραφε 2-3 bussiness days νομιζω. Estimated Delivery: Monday, August 21, 2017 By End of Day Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LLLEFTERIS Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Τελικα εσεις με την Stable πηρατε MIUI 9 και Nougat η μονο εμεις που ειχαμε βαλει dev πηραμε; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Εγω με stable τιποτα ακομα Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 global version 3/32!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stydio Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Και γω stable 4Χ64 από Κίνα ...και τίποτε από αναβάθμιση Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Stivpk Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Τίποτα ακόμα με stable. Θα περιμένουμε πολύ μου φαίνεται, μέχρι να βγει η miui 9 stable Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Για miui 9 σε stable να υπολογίζετε τέλος Σεπτεμβρίου. Όποιος βιάζεται official dev ή XTRV. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
eleco Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Η stable με MIUI 9 θα δωθεί σε περίπου 2 μήνες μετά την κυκλοφορία της Beta Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
g_angelo01 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι να αγορασω την εκδοση με την Β20, 3/32 απο καποιο σκρουτζομαγαζο, μονο και μονο για να εχω εστω και την τυπικη τους εγγυηση σε περιπτωση ελλαττωματικης συσκευης. Σαν κοστος βγαινει το ιδιο απο το να το αγορασω απο κινεζομαγαζο αλλα σε ευρωπαικη αποθηκη (~160 ευρα) Υπαρχει καποιος που να εχει αγορασει και να εχει παρει απο μαγαζι εδω με αποδεδειγμενα την Β20, μιας και δεν βγαζω ακρη στις περιγραφες των διαφορων site? Ευχαριστω. Αν παραβιαζω τους ορους και δεν μπορει να γραφτει το μαγαζι στο thread, παρακαλω στειλτε μου ΠΜ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
djkostas20 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Άμα είναι για stable miui να την πάρουμε τέλος Σεπτέμβρη άντε Οκτώβρη καλά είμαστε Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk Παράθεση Google Pixel 6 Pro Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Δεν έχω παρατηρήσει πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό, αφού το φορτίζω βράδυ συνήθως. Αυτό όμως πρέπει να είναι νέο ρεκόρ αργοπορίας... :lol: (με ένα παλιό φορτιστή που έχω στο εξοχικό μου) Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
NikosChandolias Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Καλησπερα σε ολους. Ενδιαφερομαι να αγορασω την εκδοση με την Β20, 3/32 απο καποιο σκρουτζομαγαζο, μονο και μονο για να εχω εστω και την τυπικη τους εγγυηση σε περιπτωση ελλαττωματικης συσκευης. Σαν κοστος βγαινει το ιδιο απο το να το αγορασω απο κινεζομαγαζο αλλα σε ευρωπαικη αποθηκη (~160 ευρα) Υπαρχει καποιος που να εχει αγορασει και να εχει παρει απο μαγαζι εδω με αποδεδειγμενα την Β20, μιας και δεν βγαζω ακρη στις περιγραφες των διαφορων site? Ευχαριστω. Αν παραβιαζω τους ορους και δεν μπορει να γραφτει το μαγαζι στο thread, παρακαλω στειλτε μου ΠΜhttp://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html Εδώ είσαι. 3/32 global όλα αυτά. Youhou που πήρε φίλος και cityshop που πήρα εγώ κανονικά με την band 20. Γι' αυτό άλλωστε γράφουν global. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Κινητό: Xiaomi Redmi Note 4 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 (edited) 8μμΔεν έχω παρατηρήσει πόση ώρα κάνει να φορτίσει το κινητό, αφού το φορτίζω βράδυ συνήθως. Αυτό όμως πρέπει να είναι νέο ρεκόρ αργοπορίας... :lol: (με ένα παλιό φορτιστή που έχω στο εξοχικό μου) Κατσε ρε φιλε εδω λεεινοτι πριν 6 ωρες και 23 λεπτα εγινε η τελευταία φορτιση σημαινει εκλεισε ο αυτοματος οχι οτι εκανε 6 ωρες να φορτισει εκτος αν ησουν απο πανω. Edited August 14, 2017 by komias2 Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 (edited) Ήμουν εκεί φίλε και τράβηξα το screenshot επιτόπου , γι αυτό μου κίνησε την περιέργεια. (λέει πόσο διήρκεσε η φόρτιση) Edited August 14, 2017 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
BurningSkies Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Εννοώ ότι έφτιαξε ο ήχος στο βίντεο με την αναβάθμιση σε nougat. Αυτό το βίντεο το πήρα χθες βράδυ. Σου φαινεται και σενα χαμηλοτερη γενικα η ενταση του ηχειου μετα την αναβαθμιση;;; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 http://www.skroutz.gr/s/10864013/Xiaomi-Redmi-Note-4-Snapdragon-3GB-32GB.html Εδώ είσαι. 3/32 global όλα αυτά. Youhou που πήρε φίλος και cityshop που πήρα εγώ κανονικά με την band 20. Γι' αυτό άλλωστε γράφουν global. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Στα 160 κατι απο plus3.gr Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 global version 3/32!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Ήμουν εκεί φίλε και τράβηξα το screenshot επιτόπου , γι αυτό μου κίνησε την περιέργεια. (λέει πόσο διήρκεσε η φόρτιση) Oυτε απο λαπτοπ να φόρτιζε αλλα ειπες οχι δικος του φορτιστης ε; Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
santrikos Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Παντως εγω πηγα απο miui 8 stable σε miui 9, dev εννοειται, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ BOOTLOADER, μεσω του κινεζικου mi pc suite για οποιον ειναι αρκετα τολμηρος.... Υπαρχει οδηγος στην ελληνικη κοινοτητα του miui Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 (edited) Oυτε απο λαπτοπ να φόρτιζε αλλα ειπες οχι δικος του φορτιστης ε; Ξέχασα τον φορτιστή του , αυτός πρέπει να είναι από μικροπωλητή. Τώρα είμαι περίεργος να δω πόσο διαρκεί η φόρτιση με τον δικό του :) Edited August 14, 2017 by skydiver Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mic31 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Από drele.com 159.10 το global μαύρο Πέμπτη βράδυ το παρήγγειλα, Δευτέρα πρωί ήταν στο Ηράκλειο Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Παντως εγω πηγα απο miui 8 stable σε miui 9, dev εννοειται, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΩ ΞΕΚΛΕΙΔΩΣΕΙ BOOTLOADER, μεσω του κινεζικου mi pc suite για οποιον ειναι αρκετα τολμηρος.... Υπαρχει οδηγος στην ελληνικη κοινοτητα του miui Έκανες reset ρυθμίσεις μετα το upgrade; Από την miui 9 dev θα πάρει την stable όταν βγεί η θα παραμείνει σαν dev; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thagro Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Έχει αναφερθεί από όσο θυμάμαι, αλλά επειδή έψαξα κάποιο διάστημα και είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες, πως μπορώ να δω τι φακό φοράει η συσκευή στην φωτογραφικη του? Έχετε κάτι πρόχειρο? Ευχαριστώ Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost77 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Καλησπέρα όταν φορτίζει το κινητό ζεσταίνεται πίσω??? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ela002 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Έχει αναφερθεί από όσο θυμάμαι, αλλά επειδή έψαξα κάποιο διάστημα και είναι αδύνατο να διαβάσω όλες τις σελίδες, πως μπορώ να δω τι φακό φοράει η συσκευή στην φωτογραφικη του? Έχετε κάτι πρόχειρο? Ευχαριστώ http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7282558#post7282558 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stergiost77 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Kαλημερα, το εχω παραγγειλει το κινητο την προηγουμενη Πεμπτη απο αποθηκη στην Ιταλια του geekbuying. Μπηκα σημερα στο σαητ της DHL να δω την εξελιξη της και βλεπω οτι ειναι Αμερικη. Να ανησυχησω για το αν θα ερθει στα χερια μου ή αν θα περασει απο τελωνειο τωρα που ερχεται απο Αμέρικα? 7 Processed at CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 00:16 Friday, August 11, 2017 Location Time Piece 6 Departed Facility in VENICE - ITALY VENICE - ITALY 22:53 5 Processed at VENICE - ITALY VENICE - ITALY 19:49 4 Arrived at Sort Facility VENICE - ITALY VENICE - ITALY 19:43 3 Departed Facility in TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 18:34 2 Processed at TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 18:34 1 Shipment picked up TRIESTE - ITALY 13:53 *Monday, August 14, 2017 at 00:16 Origin Service Area: TRIESTE - Muggia - ITALY Destination Service Area: ATHENS - ASTYPALAIA - GREECE Έκανα παραγγελία τις 7/8/17 και το είχα 12/8/17 Saturday, August 12, 2017 Location Time Piece 14 Delivered - Signed for by : THESSALONIKI 10:30 1 Piece Friday, August 11, 2017 Location Time Piece 13 Forwarded for delivery THESSALONIKI - GREECE 20:04 1 Piece 12 Arrived at Sort Facility THESSALONIKI - GREECE THESSALONIKI - GREECE 11:24 1 Piece 11 Departed Facility in ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 10:25 1 Piece 10 Transferred through ATHENS - GREECE ATHENS - GREECE 10:25 1 Piece 9 Departed Facility in LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 05:37 1 Piece 8 Processed at LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 02:15 1 Piece 7 Arrived at Sort Facility LEIPZIG - GERMANY LEIPZIG - GERMANY 01:26 1 Piece Thursday, August 10, 2017 Location Time Piece 6 Departed Facility in VENICE - ITALY VENICE - ITALY 22:53 1 Piece 5 Arrived at Sort Facility VENICE - ITALY VENICE - ITALY 19:57 1 Piece 4 Processed at VENICE - ITALY VENICE - ITALY 19:57 1 Piece 3 Departed Facility in TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 18:43 1 Piece 2 Processed at TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 18:42 1 Piece 1 Shipment picked up TRIESTE - ITALY 13:28 1 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts