drdedus Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Παιδιαα με συγχωρείται αλλα μιουι9 αντροιντ 7 και dev δεν εχουν καμμιά σχεση με το κινητο του εργοστασίου ελληνικής αντιπροσωπειας η το γκλομπαλ 2016102 που επίσημα δεν πήρε τιποτα ασε οι ντεβ και οι κοινοτητες και πιτσες μπλε. Σε εμένα που το εχω οπως το πήρα και βαϊμπερ δουλευει και ολα οπως πρέπει σερφαρω δεν κολλάει η μπαταρια σκυλι, το gps μια χαρα, το wifi κλπ ολα δουλευουν ρολόι τώρα τι κανουν οι άλλοι δεν καταλαβαινω, και επισης πρωτη φορά πηρα ξιαομι και εκτος της μέτριας καμερας που δε το θεωρω πρόβλημα δεν εχω τιποτα αλλο να προσαψω. Με εκτιμηση παντα, και απορια. :rolleyes: Σίγουρα στο 4/64 από πλαίσιο δεν δουλεύει καλά το viber. Σε αυτό έχω περάσει dev. Στο 3/32 κινα με stable δουλεύει κανονικά. Ακόμα κανονικά δουλεύουν και οι εγκαταστάσεις απο το amazon underground που στην dev δεν δουλεύουν. Όμως ότι άλλο σφάλμα έχω δώσει για το 4Χ αλλά και για το 3 se είναι και στην stable. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) Για την μπαταρια:Χθες εκανα ενα ταξιδι 6 ωρες με gps ανοιχτο να μου δειχνει την διαδρομη και εκει καταλαβα τι παιζει με τον Snapdragon 625..To παιδι δεν παιζεται,πρεπει να ειναι το πιο energy efficient SoC που εχει παιξει ποτε σε κινητο. Ξεκινησα με 69% μπαταρια και εφτασα με 90%..!Το ειχα μεν συνεχεια συνδεδεμενο στο ρευμα του αυτοκινητου (που σε μενα φορτιζει με την μιση ταχυτητα απ οτι με τον φορτιστη) αλλα η διαφορα με το προηγουμενο κινητο που ειχε mediatek ηταν τεραστια.Στο προηγουμενο το εβαζα στο ρευμα και το gps εκαιγε ακριβως οσο ρευμα επαιρνε,69% ξεκινουσα 69% εφτανα. Στον 625 το κινητο παιζει να καιει το μισο ρευμα,δεν ειναι μονο η μπαταρια που ειναι μεγαλη.Μην ξεχναμε οτι το Miui ειναι και ενεργοβορο UI Edited August 13, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) . Συμπέρασμα : Όσο και να προσπαθήσεις δεν θα μείνεις από μπαταρία στην διάρκεια ενός 24ωρου ενώ με φυσιολογική χρήση 4 με 5 ώρες οθόνης την ημέρα με wifi και διάφορες εφαρμογές βγάζει πάνω από 2 ημέρες χωρίς φόρτιση. Συμπέρασμα ότι κάτω από τον ήλιο της Ελλάδας (σε ίσκιο εννοείται) με 4g ακόμα και με τέζα σήμα και την δεύτερη sim 2g only αν πάω θάλασσα η καφετέρια στις 10 τοτε κατα τις 14:00 το αφήνω στην άκρη για να μπορώ να απαντήσω στα τηλέφωνα. φαντάσου χωρίς να έχω Facebook. Σίγουρα ένα 20-25% καλύτερα απο άλλα τηλέφωνα σε εξωτερικούς χώρους αλλά 40 και ίσως 60% καλύτερα απο mtk σε εσωτερικούς χώρους με wifi.. όλα με dev η stable, στην περίπτωση μου δεν παίζει ιδιαίτερη σημασία. Edited August 13, 2017 by drdedus Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
tasosjs Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Λοιπόν το πρόβλημα διορθώθηκε βάζοντας και βγαζοντας τα ακουστικά τα οποία στην άκρη του βυσματος είχαν 2 μαύρα πλαστικά αντί για 3 που έχουν τα περισσότερα Ευχαριστώ για την βοήθεια Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
chios Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Αυτό που ζηλεύω στο κινητό σας είναι η μπαταρία, εγώ με το redmi pro max 4 ώρες οθόνης έχω δει, αυτός ο άτιμος Mediatek τα φταίει τι να κάνουμε. Αν δεν ήταν η oled οθόνη και η κάμερα του που είναι κορυφή θα το είχα δώσει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Xiaomi redmi note 3G - xiaomi redmi pro. - Meizu pro 6 plus. Mi A3 [Laurel Sprout] Realme 9 pro 5G 6/128, S22 ultra Snapdragon. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Αυτό που ζηλεύω στο κινητό σας είναι η μπαταρία, εγώ με το redmi pro max 4 ώρες οθόνης έχω δει, αυτός ο άτιμος Mediatek τα φταίει τι να κάνουμε. Αν δεν ήταν η oled οθόνη και η κάμερα του που είναι κορυφή θα το είχα δώσει. Στάλθηκε από το Redmi Pro μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Κορυφη η καμερα του redmi pro? Σε σχεση με ποιο κινητο; Σε νυχτερινα δειγματα που εχω δει καθε αλλο παρα με εχει εντυπωσιασει. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Στην μπάρα που σέρνεις από πάνω προς τα κάτω για να ενεργοποιήσεις WiFi, δεδομένα, κλπ, πώς μπορώ να προσθέσω να την επιλογή του Location, να το ενεργοποιώ από εκεί δηλαδή; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Πας settings, notifications and status bar, toggle positions και εκει σερνεις με τις 3 παυλιτσες στην θεση που θελεις Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 global version 3/32!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
FatiJam Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Οτι δεν εχει πολλους αντιπαλους ισχυει (υπαρχει και το lenovo p2 που εχει ακομα μεγαλυτερη αυτονομια). Απλα σχολιασα οτι τοσες ωρες sot εβγαλε λογω σερι χρησης. Και το γραφω πιο πολυ για να μην αρχισει κοσμος να γκρινιαζει οτι του βγαζει "μονο" 8 ωρες :pΜη ξεχνάς οτι το p2 εχει 1000mah παραπάνω Sent from my Redmi n3 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 αυτό το Google play services for instant apps ξέρει κανείς τι είναι; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Μη ξεχνάς οτι το p2 εχει 1000mah παραπάνω Sent from my Redmi n3 Και κάμποσα ευρω παραπάνω? Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 global version 3/32!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) Μη ξεχνάς οτι το p2 εχει 1000mah παραπάνω Sent from my Redmi n3 Μα για αυτο το λέω. Σε συνδυασμό με την αμολεντ οθόνη το κάνει να παίζει σε ακόμα υψηλότερα επίπεδα. Και από αυτά που γράφουν παιδιά που το χουν βγάζει έξτρα κανά 3ωρο Sot. Edited August 13, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mplamplakas Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Πας settings, notifications and status bar, toggle positions και εκει σερνεις με τις 3 παυλιτσες στην θεση που θελεις Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 global version 3/32!!! Το εδώ δει αυτό, αλλά δεν έχει πουθενά το κουμπί Location. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Το εδώ δει αυτό, αλλά δεν έχει πουθενά το κουμπί Location. σκρολαρε προς τα κάτω ρε συ απλά πράγματα... gps λέγεται Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 να κανω μια ερωτηση χαζη μεν αλλα με τοσες εκδοσεις .. περιμενω να μου ερθει το redmi note 4x αλλα χωρις την 800ρα (B20) ειναι το ιδιο ακριβως κινητο με αυτο εδω με την 800ρα ετσι? δεν αλλαζει κατι αλλο εκτος της συχνοτητας β20? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Ναι το ίδιο είναι. Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Hizamaru Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλησπερα ,παραγγειλα απο ενα "σκρουτζομαγαζο" στα 160 ευρω το 3/32. ο τιτλος που τ εδινε ηταν : Xiaomi redmi note 4 EU(Snapdragon)3GB/32GB LTE (Global Version). Στα χαρακτηριστικα του σιτε αναφερει κιολας το εξης : ΕΚΔΟΣΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΥ : Official Global Stable Rom Πιστευτε οτι ειναι γνησιο κ θα εχει την B20 η' ειναι πολυ χαμηλη η τιμη για Ελλαδα ? Πρωτη φορα παω σε Xiaomi , εχω διαβασει αρκετες σελιδες του συγκεκριμενου ποστ και αγχωθει καπως... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
skydiver Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7150327#post7150327 Παράθεση various classic phones, iphone 4, LG Optimus 4X HD (P880), Xiaomi Redmi Note 3G , Xiaomi Redmi Note 4X , Redmi Note 7 , Realme Gt Neo 2 Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Polis4 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 μα όταν έχεις στην 2 μόνο κλήσεις ΔΕΝ μπορείς να επιλέξεις για αυτήν την σιμ μεταξύ Prefer LTE, prefer 3g, και use 2g only (saves battery) αυτή η επιλογή είναι ενεργή ΜΌΝΟ στην σιμ με τα δεδομένα.... εσύ πως τα κατάφερες;; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk στην 2 έχω εγώ wind για κλήσεις και στην 1 κοσμοτε για δεδομέναΣτη sim στην οποία δεν χρησιμοποιείτε δεδομένα, αλλάζει το δίκτυο μόνο με αναζήτηση δικτυου Xiaomi Redmi Note 4 Global Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Στη sim στην οποία δεν χρησιμοποιείτε δεδομένα, αλλάζει το δίκτυο μόνο με αναζήτηση δικτυου Xiaomi Redmi Note 4 Global η όπως είπε κάποιο παιδί νωρίτερα μέσα από το κρυφό μενού του dialer Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
thomas93 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Ναι το ίδιο είναι.ευχαριστω πολυ ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mastixas Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Έχει παρατηρήσει κανείς μετά από αρκετό chat, συγκεκριμένα σε Skype, να είναι λιγότερο responsive το πληκτρολόγιο; Χρησιμοποιώ swipe και καθυστερει πολύ λίγο να εμφανίσει τη λέξη τόσο έτσι ώστε να γίνεται αντιληπτό. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
drdedus Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Ναι'μετά απο χρόνια έγραψα χτες κάτι σε σκυπε και το πληκτρολόγιο κόλλαγε παρα πολυ. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Giorgis4 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Στη sim στην οποία δεν χρησιμοποιείτε δεδομένα, αλλάζει το δίκτυο μόνο με αναζήτηση δικτυου Xiaomi Redmi Note 4 Global Δεν το έχω δοκιμάσει, αλλά από άτομο που το έκανε αυτό που λες, το ήθελε στο 2g για σταθερές κλήσεις, μου ζήτησε βοήθεια γιατί και πάλι άλλαζε σε 3g. Και της έδειξα τον τρόπο με το κρυφό μενού. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ZAMPON7 Δημ. August 14, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 14, 2017 Kαλημερα, το εχω παραγγειλει το κινητο την προηγουμενη Πεμπτη απο αποθηκη στην Ιταλια του geekbuying. Μπηκα σημερα στο σαητ της DHL να δω την εξελιξη της και βλεπω οτι ειναι Αμερικη. Να ανησυχησω για το αν θα ερθει στα χερια μου ή αν θα περασει απο τελωνειο τωρα που ερχεται απο Αμέρικα? 7 Processed at CINCINNATI HUB - USA CINCINNATI HUB, OH - USA 00:16 Friday, August 11, 2017 Location Time Piece 6 Departed Facility in VENICE - ITALY VENICE - ITALY 22:53 5 Processed at VENICE - ITALY VENICE - ITALY 19:49 4 Arrived at Sort Facility VENICE - ITALY VENICE - ITALY 19:43 3 Departed Facility in TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 18:34 2 Processed at TRIESTE - ITALY TRIESTE - ITALY 18:34 1 Shipment picked up TRIESTE - ITALY 13:53 *Monday, August 14, 2017 at 00:16 Origin Service Area: TRIESTE - Muggia - ITALY Destination Service Area: ATHENS - ASTYPALAIA - GREECE Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts