mylw_4 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 https://www.banggood.com/Xiaomi-Redmi-Note-4-Fingerprint-5_5-inch-3GB-RAM-32GB-ROM-MTK-X20-Deca-core-4G-Smartphone-p-1105015.html?rmmds=myorder αυτο ειχα παρει πριν 2 μηνες... αυτο τι ειναι απο τα 2 ??? Mediatek επεξεργαστή Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
patrik Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Παιδιά πήρα αυτή τη θήκη http://www.smartfun.gr/index.php?route=product/product&path=116&product_id=953 και έμεινα πολύ ευχαριστημενος. Πολύ καλή ποιότητα ιδιαίτερα στην αφή :) Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Smile10 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Mediatek επεξεργαστή σευχαριστω !!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Έβαλα ένα Glass και στα πλάγια δεν πατάει καλά...το σύστημα με το λάδι δουλευει; Άκουσα ελαιόλαδο... σίγουρα; Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Έχω δει να δουλεύει, αλλά πρώτα θα δοκίμαζα κάποιο λεπτόρευστο λάδι μηχανής. Το ελαιόλαδο έχει μεγαλύτερη οξύτητα και μπορεί να έχει αφήσει σημάδι όταν το βγάλεις. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Έχω δει να δουλεύει, αλλά πρώτα θα δοκίμαζα κάποιο λεπτόρευστο λάδι μηχανής. Το ελαιόλαδο έχει μεγαλύτερη οξύτητα και μπορεί να έχει αφήσει σημάδι όταν το βγάλεις. Ενω το λάδι μηχανής είναι πιο αθώο. :blink::lol: Δοκίμασε με παραφινέλαιο φαρμακευτικό που είναι πόσιμο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Στατιστικά μπαταρίας με την νέα MIUI 9 XTRV 7.8.10 ARΩMA Δύο κάρτες SIM ενεργές. Φωτεινότητα οθόνης στο αυτόματο. Συγχρονισμός MI Cloud για όλα τα στοιχεία. Ενεργός συγχρονισμός και άδεια για αυτόματη έναρξη σε facebook, messenger, viber, gmail, instagram, tapatalk. Το facebook, messenger και κλήσεις στην διαχείριση χρήσης μπαταρίας χωρίς περιορισμό και επίσης επιλεγμένα στο multitasking ώστε να μην κλείνουν με την εκκαθάριση. Εκκίνηση με 100% στις 18:10 της 12/8 Μπαταρία 30% στις 18:10 της 13/8 Σε 24 ώρες κατανάλωση 70% μπαταρίας. Ανοιχτή οθόνη 11 ώρες και 10 λεπτά. WIFI 10 ώρες BLUETOOTH και GPS ενεργά για 4 ώρες αλλά με ελάχιστη χρήση οπότε δεν νομίζω να κατανάλωσαν μπαταρία. Λίγες κλήσεις και μηνύματα. Οι ώρες οθόνης είναι όλες με χρήση facebook, messenger, viber, chrome, tapatalk, camera, φωτογραφίες, video, youtube, καιρός (3 διαφορετικές εφαρμογές), ειδήσεις, internet banking, περιήγηση στις ρυθμίσεις του κινητού, κατέβασμα και δοκιμή wallpaper, ήχων κλήσης, θεμάτων κλπ. Συμπέρασμα : Όσο και να προσπαθήσεις δεν θα μείνεις από μπαταρία στην διάρκεια ενός 24ωρου ενώ με φυσιολογική χρήση 4 με 5 ώρες οθόνης την ημέρα με wifi και διάφορες εφαρμογές βγάζει πάνω από 2 ημέρες χωρίς φόρτιση. Στις επιλογές για προγραμματιστή υπάρχουν οι παρακάτω ρυθμίσεις : Κλείσιμο δραστηριοτήτων. Όριο εφαρμογών παρασκηνίου. Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος. Το τεστ έγινε με τις default επιλογές. Αν επιλέξει κάποιος άλλες ακραίες τιμές θυσιάζοντας όμως ειδοποιήσεις και λειτουργικότητα κλείνοντας όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου πιστεύω η αυτονομία του θα αυξηθεί πάρα πολύ φτάνοντας ίσως τις 3 ή και τις 4 ημέρες. Η πλέον ενεργοβόρα εφαρμογή με διαφορά από τις υπόλοιπες είναι το facebook. Συγχαρητήρια στην Ελληνική κοινότητα της xiaomi για την υπέροχη δουλειά που κάνουν με τις XTRV rom. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
minast Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Ενω το λάδι μηχανής είναι πιο αθώο. :blink::lol: Δοκίμασε με παραφινέλαιο φαρμακευτικό που είναι πόσιμο. Δεν του είπα να το φάει, είπα ότι είναι λιγότερο όξινο και δεν αφήνει κατάλοιπα... Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
bill33 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Δεν του είπα να το φάει, είπα ότι είναι λιγότερο όξινο και δεν αφήνει κατάλοιπα... και αυτό που έγραψα εγώ είναι πιο ουδέτερο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) Στατιστικά μπαταρίας με την νέα MIUI 9 XTRV 7.8.10 ARΩMA Δύο κάρτες SIM ενεργές. Φωτεινότητα οθόνης στο αυτόματο. Συγχρονισμός MI Cloud για όλα τα στοιχεία. Ενεργός συγχρονισμός και άδεια για αυτόματη έναρξη σε facebook, messenger, viber, gmail, instagram, tapatalk. Το facebook, messenger και κλήσεις στην διαχείριση χρήσης μπαταρίας χωρίς περιορισμό και επίσης επιλεγμένα στο multitasking ώστε να μην κλείνουν με την εκκαθάριση. Εκκίνηση με 100% στις 18:10 της 12/8 Μπαταρία 30% στις 18:10 της 13/8 Σε 24 ώρες κατανάλωση 70% μπαταρίας. Ανοιχτή οθόνη 11 ώρες και 10 λεπτά. WIFI 10 ώρες BLUETOOTH και GPS ενεργά για 4 ώρες αλλά με ελάχιστη χρήση οπότε δεν νομίζω να κατανάλωσαν μπαταρία. Λίγες κλήσεις και μηνύματα. Οι ώρες οθόνης είναι όλες με χρήση facebook, messenger, viber, chrome, tapatalk, camera, φωτογραφίες, video, youtube, καιρός (3 διαφορετικές εφαρμογές), ειδήσεις, internet banking, περιήγηση στις ρυθμίσεις του κινητού, κατέβασμα και δοκιμή wallpaper, ήχων κλήσης, θεμάτων κλπ. Συμπέρασμα : Όσο και να προσπαθήσεις δεν θα μείνεις από μπαταρία στην διάρκεια ενός 24ωρου ενώ με φυσιολογική χρήση 4 με 5 ώρες οθόνης την ημέρα με wifi και διάφορες εφαρμογές βγάζει πάνω από 2 ημέρες χωρίς φόρτιση. Στις επιλογές για προγραμματιστή υπάρχουν οι παρακάτω ρυθμίσεις : Κλείσιμο δραστηριοτήτων. Όριο εφαρμογών παρασκηνίου. Βελτιστοποίηση μνήμης συστήματος. Το τεστ έγινε με τις default επιλογές. Αν επιλέξει κάποιος άλλες ακραίες τιμές θυσιάζοντας όμως ειδοποιήσεις και λειτουργικότητα κλείνοντας όλες τις εφαρμογές παρασκηνίου πιστεύω η αυτονομία του θα αυξηθεί πάρα πολύ φτάνοντας ίσως τις 3 ή και τις 4 ημέρες. Η πλέον ενεργοβόρα εφαρμογή με διαφορά από τις υπόλοιπες είναι το facebook. Συγχαρητήρια στην Ελληνική κοινότητα της xiaomi για την υπέροχη δουλειά που κάνουν με τις XTRV rom. η χρήση της οθόνης έγινε με δεδομένα ή wifi? και δεδομένα τι; 3g,η 4g; μάλλον η χρήση από ότι βλέπω στο πίνακα έγινε με WiFi το οποίο έκλεινες όταν ήσουν με δεδομένα. εάν η χρήση ήταν με 4g θα είχες τουλάχιστον 2 με 3 ώρες λιγότερο. αλλά και πάλι μια χαρά είναι! Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Edited August 13, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
MalamasDim Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Καλησπέρα παιδιά, υπάρχει δυνατότητα να κάνουμε απευθείας βιντεοκλήση χωρίς να είμαστε συνδεδεμένοι στο ίντερνετ (δηλαδή χωρίς την χρήση των viber κλπ)? Αν δεν γίνεται αυτό τότε μήπως υπάρχει κάποια εφαρμογή με υψηλή ευκρίνεια οθόνης για αυτό το σκοπό? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 η χρήση της οθόνης έγινε με δεδομένα ή wifi? και δεδομένα τι; 3g,η 4g; μάλλον η χρήση από ότι βλέπω στο πίνακα έγινε με WiFi το οποίο έκλεινες όταν ήσουν με δεδομένα. εάν η χρήση ήταν με 4g θα είχες τουλάχιστον 2 με 3 ώρες λιγότερο. αλλά και πάλι μια χαρά είναι! Sent from my Redmi Note 4 using TapatalkΑποκλειστικά με wifi. Παλαιότερα που είχα δοκιμάσει την διαφορά κατανάλωσης wifi και 4G δεν είχα δει διαφορές άξιες λόγου αλλά δεν θυμάμαι τώρα τις ακριβείς τιμές. Κάποια στιγμή ίσως το ξανακάνω το τεστ με 4G αλλά σε μικρότερη κλίμακα γιατί έλιωσα 11 ώρες στο facebook. Η μεγαλύτερη κατανάλωση σε 4g ίσως οφείλεται σε ασθενές - ασταθές σήμα. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Να σας πω εγω αν μετραει γιατι ειναι μαμα με σταθερη. Λοιπον ειμαι διακοπες και δουλευω μονο 4τζι μπαίνω σε ενα καφε για wifi οταν παω για μπανιο αλλα επειδη σερνεται το εχω κλειση. Λοιπόν εγω με χρηση fb, viber, serf, YouTube, πολυ ομιλια κανα μισαωρο; αυτοματη φωτεινοτητα, 2 καιρους και 3 μειλ να τρεχουν εχω τα εξης στην τελευταια μετρηση. Απο 100% ως 18%. Αναμονη 31 ωρες, οθονη ενεργη 11.22 λεπτα ΕΙΝΑΙ ενα τερας. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) Να σημειωθει παιδια οτι αλλο να εχεις 11 ωρες οθονης απο σερι χρηση και αλλο να ειναι σε ενα διαστημα 2-3 ημερων. Edited August 13, 2017 by Antretng Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 (edited) πάντως εγώ έντεκα ώρες δεν έχω δει με τίποτα. χρήση κάνω μισή μισή 4g με WiFi. και δεν έχω Facebook το μόνο που βλέπω είναι ότι χρησιμοποιείτε αυτόματη φωτεινότητα. ενώ εγώ την ρυθμίζω χειροκίνητα. τώρα την έβαλα αυτόματα να δω Edited August 13, 2017 by ilka71 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Να σημειωθει παιδια οτι αλλο να εχεις 11 ωρες οθονης απο σερι χρηση και αλλο να ειναι σε ενα διαστημα 2-3 ημερων. 11 ώρες σερι φιλε μου πρεπει να εισαι έγκλειστος η χωρις προσωπικη ζωη και ενδιαφεροντα, δηλαδη θα ξυπνησω πρωι κατα τις δέκα θα πιασω το τηλεφωνο μέχρι τις 9 το βράδυ και θα ξανακοιμηθω; θα παμε στον ψυχίατρο. :lol: Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 11 ώρες σερι φιλε μου πρεπει να εισαι έγκλειστος η χωρις προσωπικη ζωη και ενδιαφεροντα, δηλαδη θα ξυπνησω πρωι κατα τις δέκα θα πιασω το τηλεφωνο μέχρι τις 9 το βράδυ και θα ξανακοιμηθω; θα παμε στον ψυχίατρο. :lol: εντάξει δοκιμές έκανε βρε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
diosak Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Όσον αφορά το λαδάκι για τα κενά γύρω γύρω...παραθέτω προηγούμενο post μου... http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=7286038#post7286038 Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ilka71 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 ας πούμε σήμερα έχω με WiFi 2 ώρες οθόνη με χρήση tapatalk, browsing με όπερα και ήδη έχει πάει στο 81%.και τις 2 σιμ τις έχω στο 2g. Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 εντάξει δοκιμές έκανε βρε Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk Και εγω στις πρωτες μερες για κάποιο λογο μια μέρα το πηρα σερι 9.47 λεπτά εβγαλε 4τζι πάντα και 18% μπαταρια υπόλοιπο βέβαια μετα ημουν σαν πέρασα εγκεφαλικο χαχαχαχα. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Στην Αυτονομια ΔΕΝ εχει αντίπαλο! 3και ωρες sot και εχω 55%. Κυρίως 3g πλοήγηση. Sent from my Xiaomi Redmi Note 4 global version 3/32!!! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
VaggelisD66 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 11 ώρες σερι φιλε μου πρεπει να εισαι έγκλειστος η χωρις προσωπικη ζωη και ενδιαφεροντα, δηλαδη θα ξυπνησω πρωι κατα τις δέκα θα πιασω το τηλεφωνο μέχρι τις 9 το βράδυ και θα ξανακοιμηθω; θα παμε στον ψυχίατρο. :lol: Εσύ από όλο το τεστ αυτό βρήκες να σχολιάσεις. Δεν έβγαλα 11 ώρες με την μία. Το έσπασα σε 2 περιόδους αλλά επειδη και πάλι αγανακτείς 5 και 6 ώρες πάνω από το κινητό για αυτό κατέφυγα στη λύση των παιδιών. Όταν το άφηνα εγώ το αναλάμβαναν αυτά. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εσύ από όλο το τεστ αυτό βρήκες να σχολιάσεις. Δεν έβγαλα 11 ώρες με την μία. Το έσπασα σε 2 περιόδους αλλά επειδη και πάλι αγανακτείς 5 και 6 ώρες πάνω από το κινητό για αυτό κατέφυγα στη λύση των παιδιών. Όταν το άφηνα εγώ το αναλάμβαναν αυτά. Δεν το ειπα για σενα γενικα μιλαω. Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Antretng Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Οτι δεν εχει πολλους αντιπαλους ισχυει (υπαρχει και το lenovo p2 που εχει ακομα μεγαλυτερη αυτονομια). Απλα σχολιασα οτι τοσες ωρες sot εβγαλε λογω σερι χρησης. Και το γραφω πιο πολυ για να μην αρχισει κοσμος να γκρινιαζει οτι του βγαζει "μονο" 8 ωρες :p Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
haigoeo Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εννοώ ότι έφτιαξε ο ήχος στο βίντεο με την αναβάθμιση σε nougat. Αυτό το βίντεο το πήρα χθες βράδυ. Με έφτιαξες τώρα!! Με global Dev είσαι; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 13, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 13, 2017 Εννοώ ότι έφτιαξε ο ήχος στο βίντεο με την αναβάθμιση σε nougat. Αυτό το βίντεο το πήρα χθες βράδυ. δοκιμασες να τραβηξεις ηχο καπου με δυνατο ηχο?Δηλαδη διπλα σε ηχειο,bar,club? Eκει ειναι που θα φανει σιγουρα η αλλαγη Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts