Jump to content

Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)

celtic1453
 Κοινοποίηση

Recommended Posts

παίδες σχετικά με το τζαμακι, μη το ψειριζετε κ πολύ.

λόγω κουρμπας της οθόνης, το τζαμακι θα είναι πιο μικρο και είναι για πρακτικούς λόγους.

πάρτε ένα τζαμακι διάφανο (εγώ πήρα τελικά το χωρίς το μαύρο πλαίσιο), κεντράρετε το καλά δεξιά-αριστερά και πάνω-κάτω.

όσο για το πλαίσιο του αέρα που θα κάνει γύρω-γύρω δοκιμάστε το κόλπο με το λαδάκι. :blink:

όσο μπακάλικο κ αν ακούγεται θα διώξει τον αέρα τελείως αν επιμείνετε!!

εγώ το έκανα κ είναι μπόμπα. δε φαίνεται τπτ κ νομίζω είναι η μόνη αξιόλογη μέση λύση

Δεν με ενοχλεί τόσο το κενό που λες όσο το να μην πατάει το τζάμι και να αφήνει κενό από κάτω.

Έχει σε εμένα κενό 1-2 χιλιοστα γύρω-γύρω αλλά έχει και αέρα απο ΚΆΤΩ το τζάμι 2 χιλιοστά πάλι γύρω-γύρω.

Με αποτέλεσμα ενα τμήμα τος οθόνης γύρω γύρω-γύρω να μην φαίνεται καλά.

----- προσθήκη μηνύματος 55 δευτ. μετά την υποβολή του προηγούμενου -----

οκ (δέκα χαρακτήρες)

Τα άλλα πλην του talk τα απενεργοποιησα. Αυτό πως το βρίσκω; Δε το βρήκα για να το απενεργοποιησω κ αυτό.

Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

ΜΑΘΕ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ!!!

παίδες σχετικά με το τζαμακι, μη το ψειριζετε κ πολύ.

λόγω κουρμπας της οθόνης, το τζαμακι θα είναι πιο μικρο και είναι για πρακτικούς λόγους.

πάρτε ένα τζαμακι διάφανο (εγώ πήρα τελικά το χωρίς το μαύρο πλαίσιο), κεντράρετε το καλά δεξιά-αριστερά και πάνω-κάτω.

όσο για το πλαίσιο του αέρα που θα κάνει γύρω-γύρω δοκιμάστε το κόλπο με το λαδάκι. :blink:

όσο μπακάλικο κ αν ακούγεται θα διώξει τον αέρα τελείως αν επιμείνετε!!

εγώ το έκανα κ είναι μπόμπα. δε φαίνεται τπτ κ νομίζω είναι η μόνη αξιόλογη μέση λύση

Ποιο τζαμάκι πήρες? Της Cafele? Γιατί κι εμένα μου ήρθε χτες και το έβαλα χωρίς να βάλω το λάδι γύρω γύρω. Το φοβάμαι, γιατί έχω δει σε διάφορα να έχει περάσει από κάτω από την οθόνη και θέλεις μετά αλλαγή οθόνης, γιατί δεν γίνεται να καθαριστεί. Πιθανώς να έβαλαν πολύ λάδι όσοι το έπαθαν, αλλά δεν ψήνομαι να το διακινδυνεύσω. Έχει λίγο αέρα γύρω γύρω, αλλά αντέχεται.

ΥΓ. Μου έκανε εντύπωση η πολύ καλή αίσθηση που δίνει κατά την αφή.

Πάντως σχετικά με τα update παραμένω λίγο μπερδεμένος μπορώ να πω... Έχω global 4X(infoquest) με 8.2.10. Update της 8.5.4 δεν έχει έρθει ούτε MIUI 9. Αλλά αν είδα καλά το update για MIUI 9 είναι beta???? Άρα αφού δεν είμαι σε beta λογικά δεν αναμένεται να μου έρθει αυτό το update σωστά?

Google Pixel 6 Pro

Ποιο τζαμάκι πήρες? Της Cafele? Γιατί κι εμένα μου ήρθε χτες και το έβαλα χωρίς να βάλω το λάδι γύρω γύρω. Το φοβάμαι, γιατί έχω δει σε διάφορα να έχει περάσει από κάτω από την οθόνη και θέλεις μετά αλλαγή οθόνης, γιατί δεν γίνεται να καθαριστεί. Πιθανώς να έβαλαν πολύ λάδι όσοι το έπαθαν, αλλά δεν ψήνομαι να το διακινδυνεύσω. Έχει λίγο αέρα γύρω γύρω, αλλά αντέχεται.

ΥΓ. Μου έκανε εντύπωση η πολύ καλή αίσθηση που δίνει κατά την αφή.

απο το stoucky το πήρα.

είναι με μονοκόμματη τρυπά στο ηχείο-κάμερα-αισθητήρα (σε μια κίτρινη συσκευασία ήταν-δε θυμάμαι μάρκα).

με βοήθησε γιατί με λίγο έντονο τρίψιμο μπόρεσα να μετακινήσω λίγο το τζαμακι και να το κεντράρω καλά αφού το έβαλα.

όσο πιο κέντρο το βάλεις τόσο ίδιο πλαίσιο αέρα θα κάνει κ από τη μια κ από την άλλη αντίστοιχα.

λαδάκι δοκίμασα απλό ελαιόλαδο με μπατονετα (λίγο πάνω στο βαμβάκι) κ με λίγη υπομονή έφυγε όλος ο αέρας.

το έκανα λίγο κ την επόμενη κ τώρα δεν έχει καθόλου πλαίσιο από αέρα

μπορεί να ακούγεται αστείο κ μπακαλίστικο (ελαιόλαδα και τέτοια:blink::blink:) αλλά κάνει δουλειά

θα προσπαθήσω να βρω το βίντεο με τα σχόλια γτ άλλοι λέγανε για babyoil κ κάτι κουφά

Τα άλλα πλην του talk τα απενεργοποιησα. Αυτό πως το βρίσκω; Δε το βρήκα για να το απενεργοποιησω κ αυτό.

Εχω την εντύπωση πως το talk back πρωτα το έκανε update από το google play και μέτα εμφανίστηκε στη λίστα εφαρμογών για να το απενεργοποιήσω

Από ότι διάβασα όσοι είμαστε με την global stable δεν θα πάρουμε σήμερα την miui 9 καθώς είναι σε beta μορφή. Θα περιμένουμε μέχρι να γίνει stable η miui 9. Τουλαχιστον ας αργισει λίγο παρά να την παρουμε σήμερα και αύριο να κλαίμε για τα προβλήματα που σίγουρα θα εμφανίσει.

Πάντως σχετικά με τα update παραμένω λίγο μπερδεμένος μπορώ να πω... Έχω global 4X(infoquest) με 8.2.10. Update της 8.5.4 δεν έχει έρθει ούτε MIUI 9. Αλλά αν είδα καλά το update για MIUI 9 είναι beta???? Άρα αφού δεν είμαι σε beta λογικά δεν αναμένεται να μου έρθει αυτό το update σωστά?

Μην λαμβάνεις υποψη τους αλλους εχουν παει σε τριτους προγραματιστες οταν ερθει η ωρα η μανουλα θα σου στειλη ειδοποιηση.

LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra

αυτές οι εφαρμογές της Google που μπορούμε να απενεργοποιήσουμε, εάν το κάνουμε κερδίζουμε τίποτα; μπαταρία τρώνε, τι;

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Aκριβως,σημερα βγαινει η dev (beta) miui 9 global.Αν εισαι με stable δεν θα δεις update.

Tο update που ηρθε σε μερικους εδω δεν εχει σχεση με το παραπανω update.

To update της global stable σε miui 9 θα αργησει,μην αναβαλλεται τα μπανια σας!

Θα ερθει πρωτα το update που ηρθε δοκιμαστικα σε λιγους εδω μεσα και θα ειναι miui 8,αλλα με nougat αυτη τη φορα.

Μετα απο αυτο το update,σε 1-2 μηνες,μπορει και περισσοτερο,θα ερθει το μεγαλο update που περιμενουμε εδω μεσα,global stable miui 9 με nougat.

Ξέρει κανείς σε MIUI 9 πώς επιλέγουμε default homescreen? Σε 8 ήταν με 3-finger-pinch, αλλά δεν εμφανίζεται η σχετική επιλογή πλέον...

Σίγουρα να δείξτε το κόλπο με το λάδι,αλλά να ρωτήσω και εγώ αν για ακριβά κινητά με κουρμπα στην οθόνη έχει βγει και το αντίστοιχο τζάμι με κουρμπα?

Νομίζω οτι για ενα πανάκριβο Samsung μου είπε μια φίλη ότι του έβαλε κάτι τέτοιο.

Αν ναι το δικό μας κινητό δεν έχει αρκετές πωλήσεις για να βγει κάτι τέτοιο?

Υπάρχει περίπτωση?

Ομολογούμενως δε περίμενα τέτοια συνέπεια από τη xiaomi και ειδικά επειδή είχα διαβάσει ότι η miui 9 θα δωθεί πρώτα στις china dev/stable και μετά θα ξεκινήσει στις global. Σήμερα το πρωί ήρθε το update 1,4Gb και οι πρώτες εντυπώσεις θετικές μου φαίνεται το κινητό έγινε πιο γρήγορο και smooth. Στα υπόλοιπα δεν είδα αλλαγές μόνο στην επιλογή silent και μην ενοχλείτε πού προστέθηκε στην αρχική οθόνη και πλέον μπορείς να της βάλεις να απενεργοποιήθουν σε συγκεκριμένες ωρες. Και το πιο σημαντικό είναι η λειτουργία split που πλέον μπορείς να τρέχεις μισή μισή οθόνη. Θα ήθελα βέβαια να μπορείς να αυξομειώνεις το μέγεθος των παραθύρων αλλά δε νομίζω ότι γίνεται η δε το βρήκα. b297ab99c1d291316c30f228878c6888.jpg33f85cdb1e002cbcb0316e2b27b73018.jpg00e2cdb720765a1f22a61fbf919b939e.jpg1faeaba1e5c5d817cb5646440a3d00b2.jpg

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

ο μόνος λόγος που με καίει για την 9 είναι μπας και διορθωσαν τα live animated icons..

Αλλά φαντάζομαι χλωμό..

Τι είναι αυτά, και γιατί είναι χρήσιμα;

Επίσης ξέρει κανείς αν θα βάλουν στην 9 speed dial;

Βλέπεις ΓΡΉΓΟΡΑ αυτά που θέλεις χωρίς να ξεκλειδωνεις το κινητό και οχι μόνο..

Παίρνεις την πληροφορία αμέσως χωρίς να χάνεις χρόνο που σε πολλές περιπτώσεις παίζει σημασία.

Μην το ψάχνεις το πιθανότερο ειναι οτι ειναι τα μόνα ζώα που το έχουν απενεργοποιημένο.

Τον λόγο δεν καταλαβαίνω, δεν εχουν πιάσει ποτέ άλλο κινητό στα χέρια?

Τι είναι αυτά, και γιατί είναι χρήσιμα;

Επίσης ξέρει κανείς αν θα βάλουν στην 9 speed dial;

Δυστυχώς όχι ήταν το πρώτο που κοίταξα κι εγώ, ταχείες κλήσεις και μήπως μπήκαν ελληνικά στα γράμματα δεξιά στις επαφές αλλά δυστυχώς τίποτα από τα δύο...

Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του...

Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του...

Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!!

George Bernard Shaw

Όσον αφορά το "λαδάκι"...ορίστε 2 βίντεο.

Έχω δει αρκετά ποστ όμως με διαμαρτυρίες ότι πέρασε κάτω από την οθόνη με μόνιμη "στάμπα"...

HTB1Q.dxQVXXXXaPXFXXq6xXFXXX1.jpg

Δυστυχώς όχι ήταν το πρώτο που κοίταξα κι εγώ, ταχείες κλήσεις και μήπως μπήκαν ελληνικά στα γράμματα δεξιά στις επαφές αλλά δυστυχώς τίποτα από τα δύο...

Γιατι δεν βαζεις απλα ως favorites τις επαφες που θες?

Ενα κλικ να ανοιξει το contacts και ενα κλικ να κανεις την κληση,αφου θα ειναι πανω πανω στα favorites η επαφη που θελεις.

Η μπορεις να βαλεις τις επαφες που θελεις ως shortcuts στην home screen και να κανεις κληση με ενα κλικ.

Τι παραπανω εχει το fast dial,δεν το χω χρησιμοποιησει ποτε..!

Πώς γίνεται να ρυθμίσω την ευαισθησία του fingerprint; Παραείναι ευαίσθητο και πιάνει ακόμα και αν δεν το ακουμπήσεις, με αποτέλεσμα να ανοίγει η οθόνη με το παραμικρό.

EDIT: Εντάξει, το βρήκα.

Άλλη ερώτηση: Υπάρχει τρόπος να μικρύνουν τα εικονίδια στην αρχική οθόνη;

Edited by mplamplakas

Καλησπέρα, μήπως ξέρει κανείς πως μπορεί να μεγαλώσει η φωτογραφία αυτουνού με τον οποίο μιλάμε στο τηλέφωνο (είτε μας παίρνει είτε τον παίρνουμε εμείς)? Έχω παρατηρήσει ότι φαίνεται πάρα πολύ μικρή εικόνα στην οθόνη. Μπορεί να γίνει μέσα από τις ρυθμίσεις του κινητού ή μήπως υπάρχει κάποια καλή εφαρμογή γι'αυτό το σκοπό?

Τα Ελληνικά γράμματα στις επαφές δεξιά υπάρχουν κανονικά στην Ελληνική XTRV.

Όσον αφορά τις ταχείες κλήσεις βρίσκω περισσότερο λειτουργικό την προσθήκη των επαφών που θέλω στα αγαπημένα.

Από το το λίγο που δούλεψα με την miui 9 βλέπω λίγο καλύτερη διαχείριση μνήμης και μπαταρίας και φυσικά το ανώφελο αλλά εφετζιδικο split screen.

Όταν φορτίσω την μπαταρία 100% θα κάνω ξανά ένα τεστ να δω τι SOT βγάζει.

Πιστεύω θα είναι ελαφρά αυξημένο.

Πώς γίνεται να ρυθμίσω την ευαισθησία του fingerprint; Παραείναι ευαίσθητο και πιάνει ακόμα και αν δεν το ακουμπήσεις, με αποτέλεσμα να ανοίγει η οθόνη με το παραμικρό.

EDIT: Εντάξει, το βρήκα.

απο που ρυθμιζεται?

• The title was changed to Redmi Note 4 Global Edition (Redmi Note 4X)