diosak Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Κάποιος μπορεί να μπει να δει αν παίζει 60fps η εφαρμογή του YouTube? Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Ναι. Κανονικότατα 1080p60. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Ναι. Κανονικότατα 1080p60.Τέλεια. Μόλις το παράγγειλα. Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mylw_4 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Τέλεια. Μόλις το παράγγειλα. Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Για πες από που και πόσο; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
LotusEater Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Για πες από που και πόσο;Από public στα 200 ευρώ με ένα κουπόνι που είχα και με τιμολόγιο. Φαντάζομαι αυτό θα είναι της infoquest? Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
komias2 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Από public στα 200 ευρώ με ένα κουπόνι που είχα και με τιμολόγιο. Φαντάζομαι αυτό θα είναι της infoquest? Sent from my MotoE2(4G-LTE) using Tapatalk Εξυπακούεται Παράθεση LG G2. +huawei p9 lite +samsung e590+motorola moto g2.Sony xa2 ultra Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Καλησπέρες, Μου έχουν σπάσει τα νεύρα, προσπαθώ να περάσω από Global Stable (8.2.10.0) σε Global Dev. Τη latest dev δεν την δέχεται, και διάβασα ότι θέλει πρώτα να πας σε Marshmallow dev. Κατέβασα dev 7.2.16, πάλι δεν τη δέχεται (cannot verify update, you can only flash dev from stable - wtf, είμαι ήδη σε stable!) Παλιότερα το είχα κάνει και αυτήν την είχε κάνει verify κανονικά απλά δεν προχώρησα στην εγκατάσταση. Ιδέες; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
nik187 Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Καλησπέρες, Μου έχουν σπάσει τα νεύρα, προσπαθώ να περάσω από Global Stable (8.2.10.0) σε Global Dev. Τη latest dev δεν την δέχεται, και διάβασα ότι θέλει πρώτα να πας σε Marshmallow dev. Κατέβασα dev 7.2.16, πάλι δεν τη δέχεται (cannot verify update, you can only flash dev from stable - wtf, είμαι ήδη σε stable!) Παλιότερα το είχα κάνει και αυτήν την είχε κάνει verify κανονικά απλά δεν προχώρησα στην εγκατάσταση. Ιδέες; Εγώ με ξεκλείδωτο bootloader πηγα από global stable 8.2.10.0 σε global dev την τελευταία κατευθείαν. Τη πέρασα με το mi flash σε fastboot mode. Εννοείται ότι κατέβασα fastboot rom Παράθεση Νικήτας Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mandiom Δημ. July 31, 2017 Κοινοποίηση Δημ. July 31, 2017 Εγώ με ξεκλείδωτο bootloader πηγα από global stable 8.2.10.0 σε global dev την τελευταία κατευθείαν. Τη πέρασα με το mi flash σε fastboot mode. Εννοείται ότι κατέβασα fastboot rom Εγώ προσπαθώ μέσα από το Updater app... Κάποιο λινκ για fastboot rom και οδηγίες? θνξ! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
GEONISED Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Μετά από κόλλημα στην Ελλάδα από 4/6 είδα νέο status "held by custom", με πιάσανε; Κλαπς Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλησπέρες, Μου έχουν σπάσει τα νεύρα, προσπαθώ να περάσω από Global Stable (8.2.10.0) σε Global Dev. Τη latest dev δεν την δέχεται, και διάβασα ότι θέλει πρώτα να πας σε Marshmallow dev. Κατέβασα dev 7.2.16, πάλι δεν τη δέχεται (cannot verify update, you can only flash dev from stable - wtf, είμαι ήδη σε stable!) Παλιότερα το είχα κάνει και αυτήν την είχε κάνει verify κανονικά απλά δεν προχώρησα στην εγκατάσταση. Ιδέες; Τσέκαρε το αρχείο που κατέβασες. Μου έβγαζε κι εμένα αυτό το σφάλμα, είχα κατεβάσει αρχείο για το MTK μοντέλο. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kotsosp Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλημέρα και καλό μήνα! Έχει τύχει σε κάποιον να μην ανανεώνεται η ώρα στο widget του ρολογιού; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
pan82 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλημέρα και καλό μήνα! Έχει τύχει σε κάποιον να μην ανανεώνεται η ώρα στο widget του ρολογιού; φαντάζομαι σε όλους :D πρέπει να πας μέσα στις ρυθμίσεις στις άδειες και να βάλεις αυτόματη έναρξη στην εφαρμογή της ώρας που θέλεις και πλέον ανανεώνεται κανονικά Παράθεση Ο λογικός άνθρωπος προσαρμόζεται στο κόσμο γύρω του... Ο παράλογος επιμένει να προσπαθεί να προσαρμόσει τον κόσμο στον εαυτό του... Γι' αυτό το λόγο κάθε πρόοδος εξαρτάται από τον παράλογο!!! George Bernard Shaw Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mantilas Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ρε παιδιά μια ερώτηση,εγώ δεν θέλω να μπλεξω με ρομ και τέτοιες διαδικασίες.Αν πάρω το γκλομπαλ από σκρουτζομαγαζο τι γίνεται με τις ενημερώσεις; Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ολα οκ θα είναι. Φοράει stable Sent from my LeEco-LeTv Le Max 2 X829 6/128 using tapalk! Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Ρε παιδιά μια ερώτηση,εγώ δεν θέλω να μπλεξω με ρομ και τέτοιες διαδικασίες.Αν πάρω το γκλομπαλ από σκρουτζομαγαζο τι γίνεται με τις ενημερώσεις; https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/15053/Xiaomi.html?o=xiaomi Δλδ απο ολα αυτα πιο διαλεγοθμε το 1ο η το 3ο ? Thnx Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna/m/15053/Xiaomi.html?o=xiaomi Δλδ απο ολα αυτα πιο διαλεγοθμε το 1ο η το 3ο ? Thnx Το τρίτο είναι το Global. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
stelioskrete Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Α ευχαρηστω για την απαντηση ... γιατι κα τα 2 λενε για snapdragon 625 ...κ τα δυο εχουν Ελληνικο μενου ... ? Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
anna2 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Α ευχαρηστω για την απαντηση ... γιατι κα τα 2 λενε για snapdragon 625 ...κ τα δυο εχουν Ελληνικο μενου ... ? Ίδια είναι εκτός του ότι το Global έχει επιπλέον τη Β20 μπάντα στο 4G και ευρωπαικό φορτιστή. Το απλό έχει κινέζικο και θέλει αντάπτορα. Παράθεση Φιλικά.Γιώργος. Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
giannis12a Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλησπερα στην παρέα. Μόλις το πήρα κι εγώ μετα από Note 4 της σαμσουνγκ...πάλι σε Note 4 πήγα δηλαδή :lol: Θέλω να ρωτήσω άν έχει ταχεία φόρτιση μιας και δεν βρίσκω κάτι. Παράθεση [sIGPIC][/sIGPIC] flickr-htc one black cyber gull Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
kosmasdel Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Καλησπερα στην παρέα. Μόλις το πήρα κι εγώ μετα από Note 4 της σαμσουνγκ...πάλι σε Note 4 πήγα δηλαδή :lol: Θέλω να ρωτήσω άν έχει ταχεία φόρτιση μιας και δεν βρίσκω κάτι. Οχι δεν εχει. Τωρα αν ο cpu την υποστηριζει αλλα ο kernel οχι (το συνηθιζει η Xiaomi στην Redmi σειρα) με πιανεις αδιαβαστο. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
ewssonaht Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Το υποστηριζει ο 625 αλλα οχι ο κερνελ. Ξερει καποιος αν υπαρχει μοντα για αυτο? Ειναι απο τα πραγματα που μου λειπουν στο τηλεφωνο. Επισης ενα αλλο που εχω προσεξει αν το εχει προσεξει κανεις, εναι οτι οταν παω να παιξω netflix πολλες φορες στην αρχη κανει ενα τριξιμο απο το ηχειο για 0,2 δευτερολεπτα πριν ξεκινησει η ταινια. Και το κανει και σε τυχαιες στιγμες (ενω το ηχειο δεν ειναι ενεργο θεωρητικα πχ σε αναμονη. Ακουγεται λιγο σα στατικος ηχος). Ξερει κανεις τι ειναι? Εχω αρχισει να πιστευω οτι μας παρακολοθουν οι κινεζοι. :lol: Edited August 1, 2017 by ewssonaht Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
mol Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 Για δες στους χδα αν εχει βγει κατι για ταχεια φορτιση Στάλθηκε από το COLORTAB 7 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 (edited) Καλησπερα στην παρέα. Μόλις το πήρα κι εγώ μετα από Note 4 της σαμσουνγκ...πάλι σε Note 4 πήγα δηλαδή :lol: Θέλω να ρωτήσω άν έχει ταχεία φόρτιση μιας και δεν βρίσκω κάτι. Το SoC υποστηριζει αλλα η συσκευη οχι.Θελει συγκεκριμενη σχεδιαση για να αντεξει το εξτρα ρευμα και την εξτρα θερμοτητα,την οποια δεν εχει. Δεν υπαρχει μοντα γι αυτο. Και να ενεργοποιητο στο kernel θα εκαιγε πραγματα στη συσκευη,απο το usb port μεχρι το τηλεφωνο το ιδιο. Edited August 1, 2017 by azuli Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
P270 Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 από gps πως πάει ; γιατί το σκέφτομαι για αγορά Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
azuli Δημ. August 1, 2017 Κοινοποίηση Δημ. August 1, 2017 από gps πως πάει ; γιατί το σκέφτομαι για αγορά σφαιρα μου φαινεται.Σε 5 sec κλειδωνει μεσα στο σπιτι εμενα χωρις να εχω πειραξει τιποτα με gps fix apps και τετοια. Και σε ''device only'' mode. Παράθεση Link to comment Share on other sites Περισσότερες Επιλογές Κοινής Χρήσης
Recommended Posts